ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nitzschezs
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Temmuz 2016 00:35
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
erdinç şentürker
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
erdinç şentürker
SON 10 MESAJI
Hamile Lepisteslerimi Fanusa Alsam Olurmu
Bir fanusa ayırabilirsin ancak ben kesinlikle tavsiye etmem. Çünkü onlarda bir canlı ve bu bir doğa olayı. Akvaryum küçükte olsa rafyalardan yada en azından küçük çaplı taşları altlarında boşluk kalabilecek gibi dizerek yavru balıkların saklanmasına olanak tanıyabilirsin. Doğan yavrulardan bir kaçını kaybetsen de doğal olanı uygulamanda ben herzaman fayda var derim. Ancak eğer bunları yapacak hiçbir imkanın yoksa yavruları alıncaya kadar koyabilirsin, daha sonra annenin de dinlenmesine zaman tanı ve sonrasında normal akvaryumuna yeniden al ancak mutlaka dinlendir yeni doğum yapmış bir anne gibi davran onunda zamana ihtiyacı var. Yavrularınıda Allah analı babalı büyütsün :)
Bir fanusa ayırabilirsin ancak ben kesinlikle tavsiye etmem. Çünkü onlarda bir canlı ve bu bir doğa olayı. Akvaryum küçükte olsa rafyalardan yada en azından küçük çaplı taşları altlarında boşluk kalabilecek gibi dizerek yavru balıkların saklanmasına olanak tanıyabilirsin. Doğan yavrulardan bir kaçını kaybetsen de doğal olanı uygulamanda ben herzaman fayda var derim. Ancak eğer bunları yapacak hiçbir imkanın yoksa yavruları alıncaya kadar koyabilirsin, daha sonra annenin de dinlenmesine zaman tanı ve sonrasında normal akvaryumuna yeniden al ancak mutlaka dinlendir yeni doğum yapmış bir anne gibi davran onunda zamana ihtiyacı var. Yavrularınıda Allah analı babalı büyütsün :)
Beyaz Benek Hastalığımı Var ?
Balıklarındaki rahatsızlık beyaz benek değil, ancak balıklarında renk kaybın var. Öncelikle yemini değiştirmeni düşünmelisin, rengini daha sağlam ve pigmentleri arttırıcı yemler var ben balıklarımda çok kullandım ve gerçekten işe yarıyor.
Balıklarındaki rahatsızlık beyaz benek değil, ancak balıklarında renk kaybın var. Öncelikle yemini değiştirmeni düşünmelisin, rengini daha sağlam ve pigmentleri arttırıcı yemler var ben balıklarımda çok kullandım ve gerçekten işe yarıyor.
Çiftleşme Belirtisimi
Çiftleşme belirtisi olabilir, çünkü genelde çiftleşmeden önce yaptıkları bir davranıştır. Ancak bazı durumlarda sahiplenme olarak yapmakta ve çiftleşmemektedirler. Bendekiler bu şekilde yapıyordu. Bekleyip diğer davranışlarını gözlemlemek gerek.
Çiftleşme belirtisi olabilir, çünkü genelde çiftleşmeden önce yaptıkları bir davranıştır. Ancak bazı durumlarda sahiplenme olarak yapmakta ve çiftleşmemektedirler. Bendekiler bu şekilde yapıyordu. Bekleyip diğer davranışlarını gözlemlemek gerek.
Isitici Kirildi Su Soguk
Sabah ilk is isitici aldim. Su biraz isindiktan sonra dip cekimi ve su yenilemesi yaptim. Hepsi yasiyor ancak bazen yan yatiyorlar sanirim hastalar. Surekli baslarindayim umarim olmezler. Suan hepsi bir araya geliyor ve motora yaklasiyorlar ve genelde dipteler cok korkuyorum. Tavsiyesi olan varmi arkadaslar. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/169915/IMAG0292.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/169915/IMAG0292.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/169915/IMAG0292.jpg[/IMG]
Resmini attim neden boyle yapiyorlar normalde baya gezer tozarlardi
Sabah ilk is isitici aldim. Su biraz isindiktan sonra dip cekimi ve su yenilemesi yaptim. Hepsi yasiyor ancak bazen yan yatiyorlar sanirim hastalar. Surekli baslarindayim umarim olmezler. Suan hepsi bir araya geliyor ve motora yaklasiyorlar ve genelde dipteler cok korkuyorum. Tavsiyesi olan varmi arkadaslar. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/169915/IMAG0292.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/169915/IMAG0292.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/169915/IMAG0292.jpg[/IMG]
Resmini attim neden boyle yapiyorlar normalde baya gezer tozarlardi
Isitici Kirildi Su Soguk
Arkadaslar merhaba
Akvaryumun isiticisi patladi. Hava okadar soguk ki su felaket soguk suan isitici alabilecegim bir yer yok. Elektrikli sobanin bir gozunu acip akvaryum camina yaklastirdim su en azindan buz gibi olmasin diye. Astronot besliyorum, sogukta biraz bayginlasmis gibilerdi ne yapabilitim bir akil verim onlara bise olursa cok kotu olurum[:'(]
Arkadaslar merhaba
Akvaryumun isiticisi patladi. Hava okadar soguk ki su felaket soguk suan isitici alabilecegim bir yer yok. Elektrikli sobanin bir gozunu acip akvaryum camina yaklastirdim su en azindan buz gibi olmasin diye. Astronot besliyorum, sogukta biraz bayginlasmis gibilerdi ne yapabilitim bir akil verim onlara bise olursa cok kotu olurum[:'(]
Elektirikler Giderse Ne Olur?
Akvaryum pencere kenarında yada çok soğuk bir alanda değilse aşırı bir ısı problemi yaşamazsın. Ancak oksijen problemi kesinlikle yaşarsın zaten baktığında balıkların su yüzeyine çıkıp oksijen almaya çalışıyor olacaktır hemen ölürlermi hayır. Ancak uzun süreli kesinti varsa balıklar yavaş yavaş rahatsız olacaktır. Strese girenlerinde ölme ihtimali var. Aynı durum benim başıma geldi ve balıklarımdan biri kendini toparlayamadı. Tabi bu türlere göre değişir. Astronotlarda çok sıkıntılı bir durum olmuyor. Onlardada ısı değişimi daha fazla sorun yaratıyor. ama imkanın varsa kesinlikle elektrik kesilince en azından bu makneleri çalıştırabilecek bir pil yada pilli motor kullanman olur. Kısa kesintilerde aşırı sorun olmaz ama yinede gözlemlersin. Hiç bilmedin damacana pompasıyla hava bas akvaryum suyuna, bende bu yöntemi kullanmıştım.
Akvaryum pencere kenarında yada çok soğuk bir alanda değilse aşırı bir ısı problemi yaşamazsın. Ancak oksijen problemi kesinlikle yaşarsın zaten baktığında balıkların su yüzeyine çıkıp oksijen almaya çalışıyor olacaktır hemen ölürlermi hayır. Ancak uzun süreli kesinti varsa balıklar yavaş yavaş rahatsız olacaktır. Strese girenlerinde ölme ihtimali var. Aynı durum benim başıma geldi ve balıklarımdan biri kendini toparlayamadı. Tabi bu türlere göre değişir. Astronotlarda çok sıkıntılı bir durum olmuyor. Onlardada ısı değişimi daha fazla sorun yaratıyor. ama imkanın varsa kesinlikle elektrik kesilince en azından bu makneleri çalıştırabilecek bir pil yada pilli motor kullanman olur. Kısa kesintilerde aşırı sorun olmaz ama yinede gözlemlersin. Hiç bilmedin damacana pompasıyla hava bas akvaryum suyuna, bende bu yöntemi kullanmıştım.
Astronot Akvaryumu İçin Öneriler (resimli)
Bence akvaryumu daha uyguna alabilirdin ancak yinede ortalama piyasa değerine almışsın. Kum olarak ben astronotlarımda kırık midye kullanıyorum, içerisinde fazla bir süs kullanmıorum sadece 3D arka plan ve kök kullanıyorum. 1200 yeterli olmayabilir çünkü astrootlar akvaryumu gerçekten çok krletiyorlar. Özellikle et ciğer vb verdiklerinde bunu daha falz yaporumıyorlar. Ama illa 1200 kullanabilirim değiştiremem diyorsan iç filtreye destekle derim ve dip çekim işlemini daha sık yapmalısın. Astronot çok tatlı bir balıktır. Yem olarak köpek yemide kullanabilirsin. Ben petshop arkadaşım öyle besliordu bende denedim gerçekten çok seviyorlar ama bendekiler az haşlanmış kırmıız ete bayılıyorlar. Ama genelde ciğer en sevdikleridir. Arada bitkisel yem kullan bal yiyen baldan usanır. Hava motoru kullanırmısın bilmem. İç motorun varsa kullanmayabilirisin. Ancak ben akvaryuma ikisinide yerleştirdim. İç motoru günde 5 saat filan çalıştırıyorum. Dış motor zaten sürekli çalışıyor. Hava motoruda iç motor çalıştırmadğım anlarda çalıştırıyorum. Gayet güzel bir şekilde büyüyorlar.
Bence akvaryumu daha uyguna alabilirdin ancak yinede ortalama piyasa değerine almışsın. Kum olarak ben astronotlarımda kırık midye kullanıyorum, içerisinde fazla bir süs kullanmıorum sadece 3D arka plan ve kök kullanıyorum. 1200 yeterli olmayabilir çünkü astrootlar akvaryumu gerçekten çok krletiyorlar. Özellikle et ciğer vb verdiklerinde bunu daha falz yaporumıyorlar. Ama illa 1200 kullanabilirim değiştiremem diyorsan iç filtreye destekle derim ve dip çekim işlemini daha sık yapmalısın. Astronot çok tatlı bir balıktır. Yem olarak köpek yemide kullanabilirsin. Ben petshop arkadaşım öyle besliordu bende denedim gerçekten çok seviyorlar ama bendekiler az haşlanmış kırmıız ete bayılıyorlar. Ama genelde ciğer en sevdikleridir. Arada bitkisel yem kullan bal yiyen baldan usanır. Hava motoru kullanırmısın bilmem. İç motorun varsa kullanmayabilirisin. Ancak ben akvaryuma ikisinide yerleştirdim. İç motoru günde 5 saat filan çalıştırıyorum. Dış motor zaten sürekli çalışıyor. Hava motoruda iç motor çalıştırmadğım anlarda çalıştırıyorum. Gayet güzel bir şekilde büyüyorlar.
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba
Aranıza adanadan katıldım arkadaşlar. Canlı doğurandan başlayıp yavaş yavaş ilerlemiş birisiyim. Şuan akvaryuma sahipim. Birisinde victoria, birisinde astronot, birisinde de arowana beslemekteyim. Balıklar konusunda sorularınız olursada elimizden geldiğince yardımcı olabilirim.
Merhaba
Aranıza adanadan katıldım arkadaşlar. Canlı doğurandan başlayıp yavaş yavaş ilerlemiş birisiyim. Şuan akvaryuma sahipim. Birisinde victoria, birisinde astronot, birisinde de arowana beslemekteyim. Balıklar konusunda sorularınız olursada elimizden geldiğince yardımcı olabilirim.
Japon İcin Kum Veya Tas
Kesinlikle, sen bana bakma. Ben ciklet akvaryumundan kalan kumumu kullanmıştım. Midye kırığı keskindir. Ağzına sürekli kum alan bir balığa iyi gelmez. Sen eğer mümkünse 0 derece kum kullan. Balıkların rahat bir şekilde yaşatırsın.
Kesinlikle, sen bana bakma. Ben ciklet akvaryumundan kalan kumumu kullanmıştım. Midye kırığı keskindir. Ağzına sürekli kum alan bir balığa iyi gelmez. Sen eğer mümkünse 0 derece kum kullan. Balıkların rahat bir şekilde yaşatırsın.
Hangi Balığı Beslemeliyim?
Merhaba
Yeni iseniz en uygunu küçük balıklardan, lepistes, plati, kılıçkuyruk,molly vb. yani canlı doğuranlar tavsiye edilir. Bu balıkların ortamını suyunu, bitki miktarını, ph'ı iyi tutarsan bu balıklar doğurmaya çok müsaittir ve sık sık yavru görürsün. Tabi bu durum sizi heveslendirir ve birazdaha büyük balıklara geçmek istersin.
Zamanla cikletlere geçebilirsin. Büyük ihtimalle sarı prensesten başlamak uygun olur. Ancak benim tavsiyem ciklette bile karma yapmak çok iyi değildir. Ben genelde tek tür seviyorum. Beyaz prenses beslenebilir sahiplenme içgüdüleri fazladır. Kendine ev bile yapar izlerken zevk alırsın. Bendekiler mütahit gibiydiler :D
Ben demasonilere aşığım çok ama çok seviyorum bence en tatlı balıklardandır demasoni.
Suan astronot, piranha ve arowana besliyorum. Bunlardan astronot ve arowana gerçekten ilerde beslenmesi gereken balıklar arasında.
En son olarak deniz akvarumu kurmayı planlıyorum ancak daha kısmet olmadı.
Bence yeni başlayan arkadaşlarda bu sıralamada gidebilir ama çeşitler tabıkı farklı olabilir
Merhaba
Yeni iseniz en uygunu küçük balıklardan, lepistes, plati, kılıçkuyruk,molly vb. yani canlı doğuranlar tavsiye edilir. Bu balıkların ortamını suyunu, bitki miktarını, ph'ı iyi tutarsan bu balıklar doğurmaya çok müsaittir ve sık sık yavru görürsün. Tabi bu durum sizi heveslendirir ve birazdaha büyük balıklara geçmek istersin.
Zamanla cikletlere geçebilirsin. Büyük ihtimalle sarı prensesten başlamak uygun olur. Ancak benim tavsiyem ciklette bile karma yapmak çok iyi değildir. Ben genelde tek tür seviyorum. Beyaz prenses beslenebilir sahiplenme içgüdüleri fazladır. Kendine ev bile yapar izlerken zevk alırsın. Bendekiler mütahit gibiydiler :D
Ben demasonilere aşığım çok ama çok seviyorum bence en tatlı balıklardandır demasoni.
Suan astronot, piranha ve arowana besliyorum. Bunlardan astronot ve arowana gerçekten ilerde beslenmesi gereken balıklar arasında.
En son olarak deniz akvarumu kurmayı planlıyorum ancak daha kısmet olmadı.
Bence yeni başlayan arkadaşlarda bu sıralamada gidebilir ama çeşitler tabıkı farklı olabilir
SON MESAJLAR
- 100 Litre Ciklet Akvaryum UEK, 13:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Canlı Nedir ? UEK, 13:32
Diğer Tatlı Su Canlıları - 400 Litre Tür Önerisi UEK, 13:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karma Canlı Doğuran Akvaryumu UEK, 13:26
Canlı Doğuranlar - Bu Akvaryumda Apistogramma Olur Mu? AtlasPoyraz, 13:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mavi Melek Karides Yumurta Tutmuyor UEK, 13:14
Yeni Üye Forumu - Japonun Neyi Var+ Genel Sorularım Tataaa4325, 13:09
Sazansıgiller - Balığım Da Beyazlık Var Gibi Mrayicik, 11:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığım Ölüyor KaanE, 10:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığımın Cinsi Nedir? ₩€€₩, 10:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Palyaço Balığı ₩€€₩, 10:43
Deniz Akvaryumları Genel - Pipo Su Sıçratması Ahmetkngr, 09:31
Filtreleme Seçenekleri - Malawi İzmir Akvaryum NightWist, 02:09
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Bu Bitkilerden Adam Olur Mu? Nickim10Harf, 01:03
Yeni Üye Forumu - Hindistan Kabuğundan Dekor Yapımı NightWist, 00:27
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yavru Vatozlarımı Petshop Alır Mı Deniz06db, 00:25
Yeni Üye Forumu - Kendi Yaptığı Yemleri Yapan Birisi Vardı... ArjenB, 00:04
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Kurulumu cansacar, 23:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Uzun Aradan Sonra Bitkili Akvaryum AHLİ59, 23:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tropheus Tankı Filtrasyon PufferKingdom, 22:59
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balığı Kuyrukta Hastalık erener42, 22:53
Yeni Üye Forumu - Balıklar İçin Yem AmatorBetaci, 22:51
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Balık Önerisi Boraras, 22:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımın Üstünde Yara Var Dnz_E, 22:35
Yeni Üye Forumu - Betta Üretim Günlüğü aupqua, 22:26
Labirentliler - 50x35x35 Yeniden Kurulum Erkay0, 22:19
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığım Yüzmüyor Ertan Yılmaz, 21:46
Yeni Üye Forumu - Melek Balığım Tonikross, 21:26
Yeni Üye Forumu - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 21:12
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Sirke Kullanımı Hakancaglar8638, 20:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Taban Camı Hakkında GüneyA, 20:11
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerde Sürekli Ölü Oluyor emreksk, 18:42
Yeni Üye Forumu - Güney Amerika, Doğu Afrika Ve Asya Köşesi :) AtlasPoyraz, 18:00
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Gurami Su Tükürüyor? PufferKingdom, 17:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığı Ne Zaman Sagilmali adil09, 17:34
Yeni Üye Forumu - Vatozlar Yem Yemiyor ArjenB, 17:15
Labirentliler - Yeşil Su Oluşturma Ertan Yılmaz, 16:35
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Led Projektör Aydınlatma [100w] Muzolas123, 15:49
Aydınlatma - Fil Kulak Lepistes Taha⚡, 14:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🐠 Balığım Hamile Mi? — Sorular Buraya Furkan190718, 13:41
Canlı Doğuranlar - 90×45×45 Bitkili Tankım Gkcn24, 13:32
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Jemaisvu, 12:48
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bu Akvaryumda Su Kaplumbağası Besleyebilirmiyim yemrekozenn, 11:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taban Altı Ve Zeminde Yosun Sorunu hasancn, 05:38
Yosun - Japon Balığım Şişiyor Hoppala, 03:51
Hastalıklar ve İlaçlar - İşte Amerikan Rüyası ertus0770, 01:29
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:15
Akvaryum Tanıtımı - Balığımın Alt Yüzgecinde Sivilce Gibi Şişlik Var PufferKingdom, 00:51
Hastalıklar ve İlaçlar - D201 Sistem Başlangıç CoryCory, 00:39
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Axolotl Akvaryum Soğutma fishhyy, 00:34
Sürüngenler ve Amfibyumlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 2e 3d L144 Tül Kuyruk Kırmızı Göz Koloni palankesli 13:45
- Guramiler, Melekler, Cüce Vatozlar, Franatus, Vb. palankesli 13:45
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:45
- Balık Akv Malzeme Yem Vs Kaya ankara 13:44
- Akvaryum Dekor Kum Kaya Motor Vs Kaya ankara 13:44
- Akvaryum Ve Malzeme Balık Kaya ankara 13:44
- Balık Malzeme Yem Vs Kaya ankara 13:44
- Akvaryum Ve Malzemeleri Best Fish 13:43
- Siyah Hagen Kum Ers1905 13:39
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 12:59
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:59
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 12:19
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 12:19
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 12:10
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 12:00
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 12:00
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 12:00
- Yem Tablet BUCALILAR 11:55
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 11:55
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 11:17
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 11:17
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 11:17
- Kamlumbağa Tankı hasancn 11:17
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 11:10
- Fanus Akvaryum LEGEND59 11:10
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 11:06
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 11:06
- 4mm Buhar Camı Tutucu AtlasPoyraz 11:06
- Lepistes+cüce Vatoz+bitki umutuyar 11:02
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:55
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:55
- Jumbo Oranda Ve Pengasus cagatay kesici 10:45
- Hongsloi Çift Yavru Makinesi sirhill 10:17
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 10:08
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 10:08
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 10:08
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 10:08
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 10:07
- Eheim Reeflex Uv Filtre 350 7 Watt Hiko 10:06
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 10:06
- Anubias Stardust Mini Hiko 10:06
- Tropheus Brichardi Ujiji Katonga Hiko 10:06
- L144 Damızlık Çift Yavrularıyla kazbek1 10:01
- 60 Cm Akvayum -yemleme Mak _şelale Filtre kazbek1 10:01
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:35
- Afrika Cichlidleri devito 09:34
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:25
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:25
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 09:25
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 09:25
KULLANICILAR
- 28 Online Kullanıcı, 15 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.