ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ÇaĞRı
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
924
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Mart 2025 06:10
Toplam Mesaj:
1057 [0.32 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
83 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Çağrı Tekyüz
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1985
İl:
Içel
Meslek:
Chef
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
40 Litre.
Red Galaxy Fishbone.
Black Galaxy Fisbone.
SON 10 MESAJI
Acil! Filtreye Kaçan Yavru Karidesler
[QUOTE=Brnhobi]
Hocam zaten sünger takmıştım o süngerin içinden çıktılar daha çok
[IMG][/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256140/210320251559161.jpg[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256140/210320251559161.jpg[/IMG][/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/183889/210320251601161.jpg[/IMG]
Buraya müdahale edeceksiniz.
[QUOTE=Brnhobi]Arkadaşlar merhaba bundan üç hafta önce akvaryumu kurdum ama kardeşlerinden iki tanesi hamileydi akvaryumda on adet Ember Tetra on adet rasbora 10 adette mavi melek karidesim var karideslerim 3-5 gün çnce doğum yaptı ancak hiç yabru göremedim bende saklandıklarını düşünüyordum bugün 3. Hafta. Dolduğu için filtre süngerlerime ufak bir temizlik yapayım dedim bi kaba akvaryum suyu aldım süngeri bi salladım 5-10 tane yavru karides çıktı sonra hemen şelale filtrenin içini boşalttım tüm süngerleri tek tek suyun içinde hafifçe salladım bir sürü yavru karides çıktı şu an ayrı bir kaptalar ne yapmamı önerirsiniz bir süre plastik kapta bakabilir öiyim biraz büyüyene kadar ölülerler mi kapta yoksa eğer sorun olmazsa nasıl bakabiliriö hangi şartları yemleri sağlamam lazım lütfen yardımcı olun
[/QUOTE]
Demek ki tam kaplayamamış sınız emiş kısmını açıklık var . Ya da süngeriniz kalın gözenekli kaçıyor içinden.[EDIT]ÇaĞRı,2025-03-21 16:03:38[/EDIT]
[QUOTE=Brnhobi]
Hocam zaten sünger takmıştım o süngerin içinden çıktılar daha çok
[IMG][/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256140/210320251559161.jpg[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256140/210320251559161.jpg[/IMG][/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/183889/210320251601161.jpg[/IMG]
Buraya müdahale edeceksiniz.
[QUOTE=Brnhobi]Arkadaşlar merhaba bundan üç hafta önce akvaryumu kurdum ama kardeşlerinden iki tanesi hamileydi akvaryumda on adet Ember Tetra on adet rasbora 10 adette mavi melek karidesim var karideslerim 3-5 gün çnce doğum yaptı ancak hiç yabru göremedim bende saklandıklarını düşünüyordum bugün 3. Hafta. Dolduğu için filtre süngerlerime ufak bir temizlik yapayım dedim bi kaba akvaryum suyu aldım süngeri bi salladım 5-10 tane yavru karides çıktı sonra hemen şelale filtrenin içini boşalttım tüm süngerleri tek tek suyun içinde hafifçe salladım bir sürü yavru karides çıktı şu an ayrı bir kaptalar ne yapmamı önerirsiniz bir süre plastik kapta bakabilir öiyim biraz büyüyene kadar ölülerler mi kapta yoksa eğer sorun olmazsa nasıl bakabiliriö hangi şartları yemleri sağlamam lazım lütfen yardımcı olun
[/QUOTE]
Demek ki tam kaplayamamış sınız emiş kısmını açıklık var . Ya da süngeriniz kalın gözenekli kaçıyor içinden.[EDIT]ÇaĞRı,2025-03-21 16:03:38[/EDIT]
Acil! Filtreye Kaçan Yavru Karidesler
[/QUOTE]
Filtrenin emiş kısmına, en ince olanından bayan çorabı sarabilirsiniz.
Yada, elinizde sünger varsa süngeri küçültüp içini oyup onuda takabilirsiniz bu daha doğru ve faydalı olur. Akvaryumda kalsın saklanır onlar zaten, ayrı bi yem vermenize gerek yok.[EDIT]ÇaĞRı,2025-03-21 15:52:33[/EDIT]
[/QUOTE]
Filtrenin emiş kısmına, en ince olanından bayan çorabı sarabilirsiniz.
Yada, elinizde sünger varsa süngeri küçültüp içini oyup onuda takabilirsiniz bu daha doğru ve faydalı olur. Akvaryumda kalsın saklanır onlar zaten, ayrı bi yem vermenize gerek yok.[EDIT]ÇaĞRı,2025-03-21 15:52:33[/EDIT]
Suyun Üst Tarafında Oluşan Katman
[QUOTE=zedd]Hayırlı hobiler. 30x30 tankımda halfmoon betta besliyorum. Suyun üst tarafında yağlı bi katman oluştuğunu gördüm. Parmağımı daldırdığımda beyaz beyaz bişeyler dağılıyor. Bi de tuhaf bi kokusu var nedense anlamadım bi türlü, forumda okuduğuma göre suyun yüzeyi durgun kaldığından kaynaklı oluyormuş galiba, sebebi nedir yardımcı olabilcek var mı?[/QUOTE]
Peçeti suyu üstüne serin, peçeteye yapışacaktır. Bu şekilde manuel temizlene yapın. Bende aynı sorunla karşılaştım, bu şekilde temizledim. Bir dahada yaşamadım.
Orhan Bey'in söylediklerine katılmakla beraber, Suyun üstünüde hareketlendirirseniz sorununuz çözülecektir.
[QUOTE=zedd]Hayırlı hobiler. 30x30 tankımda halfmoon betta besliyorum. Suyun üst tarafında yağlı bi katman oluştuğunu gördüm. Parmağımı daldırdığımda beyaz beyaz bişeyler dağılıyor. Bi de tuhaf bi kokusu var nedense anlamadım bi türlü, forumda okuduğuma göre suyun yüzeyi durgun kaldığından kaynaklı oluyormuş galiba, sebebi nedir yardımcı olabilcek var mı?[/QUOTE]
Peçeti suyu üstüne serin, peçeteye yapışacaktır. Bu şekilde manuel temizlene yapın. Bende aynı sorunla karşılaştım, bu şekilde temizledim. Bir dahada yaşamadım.
Orhan Bey'in söylediklerine katılmakla beraber, Suyun üstünüde hareketlendirirseniz sorununuz çözülecektir.
Sarı Su Sorunu
[QUOTE=Enes]aĞRı]
Bilmeden, okumadan araştırmadan burdan yardım isteyenleri yanıltmayın.
Nasıl bir salınım yapıyor lav kayası, suyu sarartır diyorsanız öyle birşey yok. Ph düşürür derseniz evet 50litre suda 5kg lav kayası 0,3-0,6 etkiliyor. Oda çeşme suyunda 7-8ph aralığındaki suda. Ro kullanırsanız 0,1-0,3 arası azaltabiliyor. Varsa deneyim ve tecrübenizi paylaşın.
Uslüba dikkat kardeş seni bu üslubla nasıl özel üye yaptı bu yönetim!!!
Konuya gelince lav taşı lav kayası renk ve toz salınımı yapar soruyu soran kardeşin tankının sorunu sarı renkte su kayayı çıkart su değişimi yap demişim yeni lav taşı veya kayası güzel yıkanmazsa renk toz salınımı yapar.[/QUOTE]
Edep,adab bilirim çok şükür. Üslubumda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız yönetime şikayet edersiniz.
Ben sizin kardeşiniz değilim! Siz üslubunuza dikkat edin.
Lav kayası toz yapsada 1 günde geçer bu toz. Sorun farklı.
[QUOTE=Enes]aĞRı]
Nasıl bir salınım yapıyor lav kayası, suyu sarartır diyorsanız öyle birşey yok. Ph düşürür derseniz evet 50litre suda 5kg lav kayası 0,3-0,6 etkiliyor. Oda çeşme suyunda 7-8ph aralığındaki suda. Ro kullanırsanız 0,1-0,3 arası azaltabiliyor. Varsa deneyim ve tecrübenizi paylaşın.
Uslüba dikkat kardeş seni bu üslubla nasıl özel üye yaptı bu yönetim!!!
Konuya gelince lav taşı lav kayası renk ve toz salınımı yapar soruyu soran kardeşin tankının sorunu sarı renkte su kayayı çıkart su değişimi yap demişim yeni lav taşı veya kayası güzel yıkanmazsa renk toz salınımı yapar.[/QUOTE]
Edep,adab bilirim çok şükür. Üslubumda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız yönetime şikayet edersiniz.
Ben sizin kardeşiniz değilim! Siz üslubunuza dikkat edin.
Lav kayası toz yapsada 1 günde geçer bu toz. Sorun farklı.
Sarı Su Sorunu
[QUOTE=Enes]Lav kayası salınım yapar kayayı çıkartıp %80 suyu boşaltıp taze su ekleyip tankı gözlemlemelisiniz,Kum hagen herhalde alt katmanda başka bir çeşit kum mevcutmu?[/QUOTE]
[QUOTE=kilgarrah][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255859/080320250112441.jpg[/IMG]
Akvaryumu kuralı iki haftaya yakın oluyor. süreci hızlandırmak için bakteri kültürü de kullandım ilk bir kaç gün beyaz bulutsu bir görünüm vardı. Daha sonra bu görünüm yerini sarı suya bıraktı. akvaryumun içinde kaynatıldıktan sonra kullandığım zeytin dalı ve büyük bir lav kayasi vardı bunlari çıkardım su değişimi yaptim ama hala görüntü değişmedi. Filtre olarak kendinden motorlu dolphin pipo filtre var. Canlı olarakta 10 adet karides 2 adet çöpçü 1 adet vatoz. Ayrıca tankta karideslerim ölüyor bir kaç gün aralıklarla şuan 5-6 adet var ve sürekli saklaniyorlar. Yardımlarınızi ve fikirlerinizi bekliyorum.[/QUOTE]
Zeytin dalı hakkında tecrübem yok. Ama kullanma taraftarı değilim, tecrübe edeni ne duydum nede gördüm. Ölümlerin kaynağı bu olabilir. Ayrıca hangi bakteri kültürünü kullandınız ? Ve hangi tür karides bakıyorsunuz?[QUOTE=Ehtiyar]Merhaba, konu sahibinin affına sığınarak, Ali bey asma (üzüm) kullanabilirmiyiz?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240932/080320251052401.jpg[/IMG]
İki yıldan fazla dışarıda, iyice kurumuş durumda, güzelce işlem görerek tanka eklendiğinde salınımı denge bozacak düzeyde olur mu acaba? Bazı kaynaklarda kullanılabileceği yönünde okumuşluğum var. İşlem sırasında kabuklarını soymalı mı yoksa böyle de olabilir mi?[/QUOTE]
Discus akvaryumunda bile kullanan arkadaşlarım var Abi.
[QUOTE=Enes]Lav kayası salınım yapar kayayı çıkartıp %80 suyu boşaltıp taze su ekleyip tankı gözlemlemelisiniz,Kum hagen herhalde alt katmanda başka bir çeşit kum mevcutmu?[/QUOTE]
[QUOTE=kilgarrah][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255859/080320250112441.jpg[/IMG]
Akvaryumu kuralı iki haftaya yakın oluyor. süreci hızlandırmak için bakteri kültürü de kullandım ilk bir kaç gün beyaz bulutsu bir görünüm vardı. Daha sonra bu görünüm yerini sarı suya bıraktı. akvaryumun içinde kaynatıldıktan sonra kullandığım zeytin dalı ve büyük bir lav kayasi vardı bunlari çıkardım su değişimi yaptim ama hala görüntü değişmedi. Filtre olarak kendinden motorlu dolphin pipo filtre var. Canlı olarakta 10 adet karides 2 adet çöpçü 1 adet vatoz. Ayrıca tankta karideslerim ölüyor bir kaç gün aralıklarla şuan 5-6 adet var ve sürekli saklaniyorlar. Yardımlarınızi ve fikirlerinizi bekliyorum.[/QUOTE]
Zeytin dalı hakkında tecrübem yok. Ama kullanma taraftarı değilim, tecrübe edeni ne duydum nede gördüm. Ölümlerin kaynağı bu olabilir. Ayrıca hangi bakteri kültürünü kullandınız ? Ve hangi tür karides bakıyorsunuz?[QUOTE=Ehtiyar]Merhaba, konu sahibinin affına sığınarak, Ali bey asma (üzüm) kullanabilirmiyiz?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240932/080320251052401.jpg[/IMG]
İki yıldan fazla dışarıda, iyice kurumuş durumda, güzelce işlem görerek tanka eklendiğinde salınımı denge bozacak düzeyde olur mu acaba? Bazı kaynaklarda kullanılabileceği yönünde okumuşluğum var. İşlem sırasında kabuklarını soymalı mı yoksa böyle de olabilir mi?[/QUOTE]
Discus akvaryumunda bile kullanan arkadaşlarım var Abi.
Yosun Patlaması
[QUOTE=Alperktl]Yosun giderici kullanmayın. Su değişimide yapmayın. Konunuzdan akvaryuma baktım. Monte carlolu olan sanırım. Su düzenleyici kullanmıyorsanız sebebi kloramin. Filtrenizdeki bakterileri öldürdüğü için yeşil suyu yok edecek bakteri kalmıyor.[/QUOTE]
O zaman, bakteri kültürü oturmuş akvaryumlarda neden yeşil su sorunu ve alg patlaması yaşıyoruz ? Diye sormak öğrenmek istiyorum.
[QUOTE=Alperktl]Yosun giderici kullanmayın. Su değişimide yapmayın. Konunuzdan akvaryuma baktım. Monte carlolu olan sanırım. Su düzenleyici kullanmıyorsanız sebebi kloramin. Filtrenizdeki bakterileri öldürdüğü için yeşil suyu yok edecek bakteri kalmıyor.[/QUOTE]
O zaman, bakteri kültürü oturmuş akvaryumlarda neden yeşil su sorunu ve alg patlaması yaşıyoruz ? Diye sormak öğrenmek istiyorum.
Akvaryum Üstündeki Bulanık Beyaz Tabaka
[QUOTE=mehmetbt]Akvaryumun üstünü kaplayan saydam ama bulanık bi tabaka var elimle dağıttığımda da beyaz oluyor bu nedir?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253482/150120251421561.jpg[/IMG][/QUOTE]
Suyun üstünü hareketlendirin gidecektir.
[QUOTE=mehmetbt]Akvaryumun üstünü kaplayan saydam ama bulanık bi tabaka var elimle dağıttığımda da beyaz oluyor bu nedir?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253482/150120251421561.jpg[/IMG][/QUOTE]
Suyun üstünü hareketlendirin gidecektir.
Pipo Filtemin Debisi Yüksek Geliyor
[QUOTE=WnrAquascaping]Dopfin spf 16 aldım ilk defa koydum tanka, kendinden motorlu pipo filtreye geçme sebebimde bi önceki şelale filtremin debisinin çok olmasıysı, sizce daha yeni olduğu için mi yüksek geliyordur, sonradan azalır mı debisi, zemindeki monte carloları çok sarsıyor yerinden[/QUOTE]
Üstündeki tıpayı çıkarmayın, süngerinide sık yıkamayın, bir süre sonra debi düşecektir.
[QUOTE=WnrAquascaping]Dopfin spf 16 aldım ilk defa koydum tanka, kendinden motorlu pipo filtreye geçme sebebimde bi önceki şelale filtremin debisinin çok olmasıysı, sizce daha yeni olduğu için mi yüksek geliyordur, sonradan azalır mı debisi, zemindeki monte carloları çok sarsıyor yerinden[/QUOTE]
Üstündeki tıpayı çıkarmayın, süngerinide sık yıkamayın, bir süre sonra debi düşecektir.
Motorlu Pipo Filtre Hk
[QUOTE=Carnivoreyum]. Süngerler hava yapıyor evet onu farkettim sıktığımda bi tık daha iyi oluyor ama sonra tekrar aynı soruna dönüyoruz[/QUOTE]
Üstünde bir tıpa olucak geçmeli küçük, onu çıkarırsanız debi yükselir.
[QUOTE=Carnivoreyum]. Süngerler hava yapıyor evet onu farkettim sıktığımda bi tık daha iyi oluyor ama sonra tekrar aynı soruna dönüyoruz[/QUOTE]
Üstünde bir tıpa olucak geçmeli küçük, onu çıkarırsanız debi yükselir.
Yeni Akvaryumdaki Baloncuklar
[QUOTE=mehmetbt]Akvaryumu dün kurdum tankdaki baloncukların sebebi nedir?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253482/251220240841091.jpg[/IMG][/QUOTE]
Normaldir, düzelecektir.
[QUOTE=mehmetbt]Akvaryumu dün kurdum tankdaki baloncukların sebebi nedir?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253482/251220240841091.jpg[/IMG][/QUOTE]
Normaldir, düzelecektir.
SON MESAJLAR
- Balıklarım Ölmeye Başladı DarkingFori, 11:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Sazlarım Neden Kısa Kalıyor? scorpion26, 11:09
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeşil Su Sorunu Firat35, 10:47
Yeni Üye Forumu - Dry Start Method Montecarlo Neden Kahverengileşti omer09, 10:36
Bitki Akvaryumları Genel - Acemi Akvaryumumu Paylaşmak İstedim. Athelio, 10:33
Yeni Üye Forumu - Çözülemeyen Nokta Yosun Orhan76, 10:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Five Star General valarmorghulis12, 10:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hesaplayıcı Kısmı Çalışmıyor valarmorghulis12, 10:03
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 50x35x35 Yeniden Kurulum Erkay0, 09:54
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Firat35, 09:24
Yeni Üye Forumu - Ofis Akvaryum Orhan76, 09:10
Akvaryum Tanıtımı - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus Orhan76, 09:01
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 İçin Filtre Önerisi Orhan76, 08:52
Filtreleme Seçenekleri - Gecikmeli Yeni Kurulum 50x40x40h-güncelleme Sonda Orhan76, 08:36
Akvaryum Tanıtımı - Sunsun Hw-602b 400 L ogurcay, 07:46
Yeni Üye Forumu - Apistogrammada Beyaz Benekmi AtlasPoyraz, 07:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Amazonia V2 Muadili ebf1983, 04:03
Yeni Üye Forumu - Yorumlarınızı Bekliyorum ersin1, 03:25
Akvaryum Tanıtımı - L144 Lerin Yumurtlayacağı Nasıl Anlaşılır? Malinua55, 03:06
Kedi Balıkları Forumu - Wild Betta Antuta ersin1, 02:59
Akvaryum Tanıtımı - Sump Su İniş Sesi Nasıl Giderilir ? serdar131977, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - İç Parazit ipek1313, 01:41
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Suyu ebf1983, 00:57
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Büyüme Sıkıntısı ArjenB, 00:44
Yeni Üye Forumu - High Tech Bitkili Akvaryumum Vlademirol, 00:33
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dengesini Sağlayamıyor AmatorBetaci, 00:16
Yeni Üye Forumu - Kerides Bakma ArjenB, 00:13
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç sahn, 00:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Silikon Sorununa Köşebent Çare Olur Mu? Mokur, 23:42
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Malawi Ciklet İle Başlıyorum Farukden, 23:36
Yeni Üye Forumu - High Tech Dutch Style hakancakir, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Sump, Giden Gelen Su Problemi Farukden, 22:39
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Hoppala, 22:35
Yeni Üye Forumu - Salyangozun Türü Ne? Gökdeniz Kale, 22:24
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Musluklu Bidon İle Su Değişimi MrtGn, 22:23
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Askı Dış Filtre Ve Led Önerisi TABE1AN, 22:03
Yeni Üye Forumu - Karides Yumurtalarını Atıyor Karidesbey, 21:54
Omurgasızlar - Silindi Berkay45, 21:01
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Şelale Filtreye Geçmeli Miyim (fotolu) emreksk, 20:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Led Işık Yeterli Olur Mu CoryCory, 20:44
Yeni Üye Forumu - 50.30.30 Low Tech Ilkerulu, 19:35
Akvaryum Tanıtımı - İç Filtre Önerisi Balikcii, 18:19
Filtreleme Seçenekleri - Midye Mithat Emre Pehl, 16:41
Yeni Üye Forumu - Ppm Hüdai, 15:48
Yeni Üye Forumu - Azoo Ürünleri Kayboldu Orhan76, 14:32
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” Orhan76, 13:47
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 13:46
Güney Amerikan Cichlidleri - Modül Ledler Nemden Etkilenir Mi Sogan, 13:31
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Balıklar Gruplaşma Yapabilirmi Orhan76, 12:44
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Cinsiyet Belirleme H.ibrahim_orakcı, 12:27
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:36
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:36
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 10:36
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:36
- 1 Erkek 2 Dişi Oranda mrhllunl 10:12
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 10:12
- Damızlık Üreyen Bettalar 1e 2d aupqua 10:12
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 10:10
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 10:10
- Mangrow Üstü Anubias, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:05
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:05
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:05
- Süper Red Erkek Vatoz, Elma Salyangozu, Sterbai nikon_ 10:05
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 10:03
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 10:03
- Tür Değişikliği İçin Takasa Açık Beyaz Moliler Ahmetsaribuga 09:47
- Apistogramma Cacatuoides F1 (yavrular Hediye) sirhill 09:43
- Lda 16 Tül Dişi joko29 09:42
- Apistogramma Macmasteri Takas Veya Satılık AtlasPoyraz 09:29
- Tam Damızlık Cüce Vatoz Takımlar Emirk 09:24
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 09:19
- Mobilyalı Üstten Sumplı İthal Akvaryum 80cm FrkMbuna 09:13
- Aquael Filtre Versamax Fzn3 Şelale Filtre Çok İyi OmerFaruk 09:11
- Karışık Bitki Kumu Takasta Olur!! ozgurnez 09:05
- Canlı Yem Çeşitleri.. Köroglu.88 09:03
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 09:03
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:03
- Led Driver 36-48w ilh4n 09:02
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 09:02
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 09:02
- Hagen, Dere Kumu - Karides_vatoz Yuvası osmandbnl 08:40
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 08:40
- Blyxa Japonica osmandbnl 08:40
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 08:26
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 08:26
- Cüce Vatoz, Oranda, Melek F13K 08:26
- Bio Sünger Brdk64 08:06
- Damızlık Mavi Ve Altın Elma Salyangozu Brdk64 08:06
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:52
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 07:02
- Nano Deniz Akvaryumu... Tatlısu Fiyatına... onuribrahim 06:31
- Macav Nicaraguensis Yavrular Hobici İşi İndirimli onuribrahim 06:30
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 04:57
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 04:57
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 04:57
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 04:57
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 02:32
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 02:32
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 02:08
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:00
KULLANICILAR
- 134 Online Kullanıcı, 73 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
Sogan,
oguzhanozgen,
Jeveux,
orimohito,
osmandbnl,
-RBG-,
scorpion26,
urzais,
mrhllunl,
Jotunheim,
achiiles_622,
Mikail Erdoğan,
darkaura,
aranjman,
neomeo,
Orhan76,
eguvnr,
blacklion,
Mderhan,
ciways,
Furkann,
MiSoSiKiaN,
Umt61,
murtgkky,
Mollabey,
gokcanozturk,
İsmail YILDIRIM,
Hidro Dinamik,
GreeNWooD,
DTxLorD,
MCY4,
TUSAMJAPON,
hounddog,
knn38,
ozgurnez,
TuRKeR,
Miller,
boran.123,
ogurcay,
Rafayel,
DarkingFori,
M_R_T,
ShrimpMaster,
Krzkrds,
AmatorBetaci,
Sunborn,
Eneskara1237,
leoisti,
ozkan.06,
SaRCoPhiLiuS,
Firat35,
ahmetfiratozkaya,
Mayakovski,
Vlademirol,
AtlasPoyraz,
Burak PEKDEMİR,
celikcem,
biacar,
Öğretmen Ali,
sirhill,
omer09,
rebelde,
metehan0106,
Lofta,
AbdullahKurcaduz,
nagmus,
OmerFaruk,
FrkMbuna,
tsp7,
mesut alak,
hasancn,
mitii,
harunefe,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.