ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mehmetguldere
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
26
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Ocak 2018 15:59
Toplam Mesaj:
18 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mehmet ersan
Doğum Tarihi:
09 Şubat 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
makina müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
mehmet ersan
SON 10 MESAJI
Şahit Olduklarım Ve Üzüldüklerim
Dogru alicida onemli. Sahit oldugun olayda akvaryum eline gecen bi arkadas renge gore balik seciyor. Akvaryumcuda astronot secti 3 tane sonea moly begendi olur mu diye. Dukkan sahibi olur sadece yemlerken yem burakmaz farkli noktalardan uem at dedi. Alanda sorunlu olmali. Satanda ya bilgisiz ki bu en kotusu yada kandiriyor. Isin vicdani yonune bakan yok.
Dogru alicida onemli. Sahit oldugun olayda akvaryum eline gecen bi arkadas renge gore balik seciyor. Akvaryumcuda astronot secti 3 tane sonea moly begendi olur mu diye. Dukkan sahibi olur sadece yemlerken yem burakmaz farkli noktalardan uem at dedi. Alanda sorunlu olmali. Satanda ya bilgisiz ki bu en kotusu yada kandiriyor. Isin vicdani yonune bakan yok.
3 Lu Osmos Akvaryum İcin 450 Den 199 A Dusmus
Abi haklisiniz fakat 1 tane daha 50-60l kurup kristal karides denemeye baslamak istiyirum. Gece boyunca forumu hatmettim sartlari iyislestiriyor gerekli. 50 lt de su degisimi icin bana yeter sanirim 1/4 bule verse isimi gorurun.nano tank maliyetini dusununce 500-600 cok fazla gercekten. Bide isin estetik kismi var tesisat vs. Bende akraba arkadas falan soruyorum belki almis kullanmoyodur sagda solda vardir diye. Ara ara Cekip bikosede dinlendiririm suyu sizce yetmez mi? Maksimum 10-20 lt drgistirecegim. Ayrica ph dusuk 6.4 civari duyulmamis damacana su satan buldum ama o da onerilmiyor. Neicaridina yeter bana sanirim :) tesekkur ederim.
Telefondan yaziyorum harfler karisiyor bazen kusura bakmayin.
Abi haklisiniz fakat 1 tane daha 50-60l kurup kristal karides denemeye baslamak istiyirum. Gece boyunca forumu hatmettim sartlari iyislestiriyor gerekli. 50 lt de su degisimi icin bana yeter sanirim 1/4 bule verse isimi gorurun.nano tank maliyetini dusununce 500-600 cok fazla gercekten. Bide isin estetik kismi var tesisat vs. Bende akraba arkadas falan soruyorum belki almis kullanmoyodur sagda solda vardir diye. Ara ara Cekip bikosede dinlendiririm suyu sizce yetmez mi? Maksimum 10-20 lt drgistirecegim. Ayrica ph dusuk 6.4 civari duyulmamis damacana su satan buldum ama o da onerilmiyor. Neicaridina yeter bana sanirim :) tesekkur ederim.
Telefondan yaziyorum harfler karisiyor bazen kusura bakmayin.
Şahit Olduklarım Ve Üzüldüklerim
Tanıtımdada bahsetmiştim yogun çalısma temposundan uye olamadıgım ama her fırsatta takip ettiğim ve cok sey ogrendıgım elit bir platform akvaryum.com oncelikle tekrar merhaba diyorum ve tesekkur ediyorum.İşim geregi cok fazla seyahat etme gereğinden hayatım yollarda geciyor, gittiğim her ortamda buldugum ilk fırsatta pet shopları geziyorum. Farkli urunlere fiyatlara satilan canlilarin ortami ve kalitesine bakiyorum. ilk akvaryum macerama nano bitki ile baslamistim ofisten gunduz bey (baba) in istahini gorerek. Sonrasinda buradaki bircok kisi gibi 1000 tane maceraya girdik ciktik su anda evde 2 isyerimde 4 toplamda 6 akvaryumum var ve esini ikna turundayim evde 1 nano izni icin.
Basinizi sisirmeden gozlemime doneyim. Basladigim zamanlarda maltepede oturuyorduk ve simdiki kadar yogun degildik. Surekli akvaryum muhabbeti yapar petshoplardan cikmazdik.bilenler vardir mehmet faysal yildirim abi gokhan vs. ilk bitki getirdigi zaman muze olurdu bisey almasakta dukkandan cikmaz sohbet ederdik lokal misali.saydigim sahisler esnaftir. Fiyatlar o zamanda pahaliydi orasi ayri ama isini severek bilerej yapan usenmeden anlatan insanlarla alisveris yapardik. Simdi esimin isine yakin diye kurtkoyde oturuyoruz ve yogunluktan uzun sure uzak kaldik petshop ortamina. Bu civarda hicbisey bulunnadigi icin zaman boslugumda pendik civarina gidiyorum en azindan yem katki vs. almaya. Kimseyi kastederek yazmiyorum ama durum icler aci gibi gorundu bana. Akvaryum canlilarinin durumu berbat. Musteriler aptal yerine konarak hem canli hem malzeme konusunda 3 kurus icin yanlis yonlendiriliyor.duydugum bazi seylerde dehsete kapildim ve dayanamayip girdim muhhabete. 1 kere kaziklanan hobici aldigi yanlis canli veya malzeme ile husran yasiyor ve hemen soguyor ve uzaklasiyor. Bu uyanik arkadaslar 1 atimlik yasayip uzun vadede kendine zarar veriyor. Bircogu isin dogrusu yeni hobici kadar bile bilmiyor zaten. Petshop isletmek sanstir kisi icin ve doktorluk gibi kutsaldir ve sevmeyen yapmamalidir. Sonucta bizden fazla onlarin canlilari dusunmesi sahip cikmasi gerekir.bi yerdede ekmek kapilaridir. Ama bikac yerde sahit olduklarim beni bile soguttu. Olay tamamen ticari boyuta kaymis yada bana otle geliyor.Eskiden aldigim hazzi alamiyorum, heyecanla giderdim akvaryumculara sohbet icin simdi hemen alip cikmak istiyorum.bence ilgili kurumlarin devletinde ozellikle akvaryum canlisi satan kisileri daha siki denetlemesi gerekiyor. umarim bu cahil ticari zihniyet keyif aldigimiz bu nadir ortamlardan uzaklasir ve hobicilikten gelen esnafligi bilen ve bu isi seven insanlarin elinde yurur. Firma sahis ismi vermiyorum bana yapilan ve millete atilan yalan drtaylarina girmeden genel geciyorun, herkesin ekmek teknesi.bu tip insanlardan bence alisveris yapilmamasi, canlisina bizim kadar heyecanla bakmaya calisan insanlara yonelmek yeterli olur bence. Sabah sabah keyifsiz bir konu actim ama gercekten uzuldum. Herkese mutlu ve keyifli hobiler..
Ozellikle bu sabah gittigim sahis unarim uyedir ve okumustur.kendisine paylasacagimi iletmistim. Akvaryumlarda katliam yapmis telef olmus canlilar.normal ve hakliymis gibi konusma uslubunu geciyorum ama insanin en axindan isine saygisi olmali. Bu sonucta hobi keyif ve mutlu olmak icin harcanan para. O ortam bile uzaklasmasina yeter insanlarin. Ben usenmem uzaga baska yere giderim i da 1 musterinule batmaz ama sorumsuzluk yapip hayvanlarin olumune uzulmesi ve biraz arastirarak daha iyi ortam olusturmasini umarim.
Tanıtımdada bahsetmiştim yogun çalısma temposundan uye olamadıgım ama her fırsatta takip ettiğim ve cok sey ogrendıgım elit bir platform akvaryum.com oncelikle tekrar merhaba diyorum ve tesekkur ediyorum.İşim geregi cok fazla seyahat etme gereğinden hayatım yollarda geciyor, gittiğim her ortamda buldugum ilk fırsatta pet shopları geziyorum. Farkli urunlere fiyatlara satilan canlilarin ortami ve kalitesine bakiyorum. ilk akvaryum macerama nano bitki ile baslamistim ofisten gunduz bey (baba) in istahini gorerek. Sonrasinda buradaki bircok kisi gibi 1000 tane maceraya girdik ciktik su anda evde 2 isyerimde 4 toplamda 6 akvaryumum var ve esini ikna turundayim evde 1 nano izni icin.
Basinizi sisirmeden gozlemime doneyim. Basladigim zamanlarda maltepede oturuyorduk ve simdiki kadar yogun degildik. Surekli akvaryum muhabbeti yapar petshoplardan cikmazdik.bilenler vardir mehmet faysal yildirim abi gokhan vs. ilk bitki getirdigi zaman muze olurdu bisey almasakta dukkandan cikmaz sohbet ederdik lokal misali.saydigim sahisler esnaftir. Fiyatlar o zamanda pahaliydi orasi ayri ama isini severek bilerej yapan usenmeden anlatan insanlarla alisveris yapardik. Simdi esimin isine yakin diye kurtkoyde oturuyoruz ve yogunluktan uzun sure uzak kaldik petshop ortamina. Bu civarda hicbisey bulunnadigi icin zaman boslugumda pendik civarina gidiyorum en azindan yem katki vs. almaya. Kimseyi kastederek yazmiyorum ama durum icler aci gibi gorundu bana. Akvaryum canlilarinin durumu berbat. Musteriler aptal yerine konarak hem canli hem malzeme konusunda 3 kurus icin yanlis yonlendiriliyor.duydugum bazi seylerde dehsete kapildim ve dayanamayip girdim muhhabete. 1 kere kaziklanan hobici aldigi yanlis canli veya malzeme ile husran yasiyor ve hemen soguyor ve uzaklasiyor. Bu uyanik arkadaslar 1 atimlik yasayip uzun vadede kendine zarar veriyor. Bircogu isin dogrusu yeni hobici kadar bile bilmiyor zaten. Petshop isletmek sanstir kisi icin ve doktorluk gibi kutsaldir ve sevmeyen yapmamalidir. Sonucta bizden fazla onlarin canlilari dusunmesi sahip cikmasi gerekir.bi yerdede ekmek kapilaridir. Ama bikac yerde sahit olduklarim beni bile soguttu. Olay tamamen ticari boyuta kaymis yada bana otle geliyor.Eskiden aldigim hazzi alamiyorum, heyecanla giderdim akvaryumculara sohbet icin simdi hemen alip cikmak istiyorum.bence ilgili kurumlarin devletinde ozellikle akvaryum canlisi satan kisileri daha siki denetlemesi gerekiyor. umarim bu cahil ticari zihniyet keyif aldigimiz bu nadir ortamlardan uzaklasir ve hobicilikten gelen esnafligi bilen ve bu isi seven insanlarin elinde yurur. Firma sahis ismi vermiyorum bana yapilan ve millete atilan yalan drtaylarina girmeden genel geciyorun, herkesin ekmek teknesi.bu tip insanlardan bence alisveris yapilmamasi, canlisina bizim kadar heyecanla bakmaya calisan insanlara yonelmek yeterli olur bence. Sabah sabah keyifsiz bir konu actim ama gercekten uzuldum. Herkese mutlu ve keyifli hobiler..
Ozellikle bu sabah gittigim sahis unarim uyedir ve okumustur.kendisine paylasacagimi iletmistim. Akvaryumlarda katliam yapmis telef olmus canlilar.normal ve hakliymis gibi konusma uslubunu geciyorum ama insanin en axindan isine saygisi olmali. Bu sonucta hobi keyif ve mutlu olmak icin harcanan para. O ortam bile uzaklasmasina yeter insanlarin. Ben usenmem uzaga baska yere giderim i da 1 musterinule batmaz ama sorumsuzluk yapip hayvanlarin olumune uzulmesi ve biraz arastirarak daha iyi ortam olusturmasini umarim.
3 Lu Osmos Akvaryum İcin 450 Den 199 A Dusmus
Taiwan denesem mi diye forumda gezinirken osmos meselesinin zorunlu oldugu gibi izlnim oldu arastirirken su lnki buldum. 450 den 199 a dustu diyor aciklamada var. belki isine yarayan olabilir. Ilgili konulari okudum ama sizce bu urun yeterli olur mu? Birde tesisat vs nasil oluyor benim hobi odamda akv. Hanim baska yere izin vermiyor muslktan hortum mu cekilecek? Iyi aksamlar.
https://www.optisu.net/page.php?act=urunDetay&urunID=283&name=pratik-akvaryum-uclu-aritma
Yine ayni sitede akvaryum icin 2 urun daha var fiyatlr farkli
Taiwan denesem mi diye forumda gezinirken osmos meselesinin zorunlu oldugu gibi izlnim oldu arastirirken su lnki buldum. 450 den 199 a dustu diyor aciklamada var. belki isine yarayan olabilir. Ilgili konulari okudum ama sizce bu urun yeterli olur mu? Birde tesisat vs nasil oluyor benim hobi odamda akv. Hanim baska yere izin vermiyor muslktan hortum mu cekilecek? Iyi aksamlar.
https://www.optisu.net/page.php?act=urunDetay&urunID=283&name=pratik-akvaryum-uclu-aritma
Yine ayni sitede akvaryum icin 2 urun daha var fiyatlr farkli
herkese slm. akvaryum maceralarım..
Herkese tesekkur ederim
Herkese tesekkur ederim
foto devam detay bılgılerı paylasacagım
Saolun, uğraş değil zrvk aslında ama maddi boyutu bazen dipsiz kuyu frenlemek gerekiyor. Aşırı iş yoğınluğunda bile tek kafamı dağıtabilfipim aktivite
Saolun, uğraş değil zrvk aslında ama maddi boyutu bazen dipsiz kuyu frenlemek gerekiyor. Aşırı iş yoğınluğunda bile tek kafamı dağıtabilfipim aktivite
Seachem flourish ve sera florena
Seachem flourish ve sera florena
Saolun sizinkide tertemiz ve cok ciddi emek var tebrik ve teşekkür ederim
Saolun sizinkide tertemiz ve cok ciddi emek var tebrik ve teşekkür ederim
Abi ikiside mangrow tank 23 lt küçük uzun zamandır bende olan kökler. Sizinkide süper bu arada elinize sağlık
Abi ikiside mangrow tank 23 lt küçük uzun zamandır bende olan kökler. Sizinkide süper bu arada elinize sağlık
Hangisi anlamadım ama hepsi mangrow ve yati
Hangisi anlamadım ama hepsi mangrow ve yati
SON MESAJLAR
- Basalt Kumda Zemin Bitkisi Olur Mu bendeniztayfun, 18:48
Bitki Akvaryumları Genel - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Abdullah929, 18:44
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryum Filtresi Hk. mertburgaz, 18:36
Deniz Akvaryumları Genel - Bu Ne Hastalığı? BlackWater, 18:33
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin berkanozcann, 18:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 1,5 Yıllık Walstad Tecrübeleri 1Balikci, 18:08
Akvaryum Tanıtımı - Ciklet Balığım Akvaryumdan Dışarı Fırladı! berkanozcann, 18:05
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Hastalık ahmetfiratozkaya, 17:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Hangi Balık Türünü Secmeliyim Ekremblkn37, 17:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bazı Şeyler Hiç Değişmez ahmetfiratozkaya, 17:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 40x30x20h Betta Akvaryumu M.Murat Yavuz, 17:28
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Tasarım Tavsiyesi Sercan Ç., 17:26
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Balığı xellence07, 17:11
Yeni Üye Forumu - Cikletlerim Hareketsiz Emirhangurbuz, 17:11
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Var Destek Bekliyorum ahmetfiratozkaya, 17:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 50 Litre Akvaryum Tür Tavsiye Eminator, 16:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Tür Orhan76, 16:40
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beta Akvaryumu MustafaŞ, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtreyi Önerirsiniz 264 Litre SSinan0, 16:18
Yeni Üye Forumu - Bu Hobiye Yeni Başladım mrah, 16:13
Yeni Üye Forumu - Sump Kafa Motorları Fiyatlı tsp7, 16:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim 2213 Musluk Alternatifi? yyiImaz, 16:09
Malzemeler ve Yemler Forumu - Hangi Firmadan Akvaryum Yaptırmayalım OmerFaruk, 15:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Zemin Bitkili Akvaryumda Hangi Türler Olmaz? rorobey, 15:24
Bitkili Akvaryum Canlıları - Suyum Sürekli Bulanıyor Yücel1962, 15:08
Yeni Üye Forumu - 230 Lt Akvaryum İçin Sump Motoru tsp7, 14:07
Filtre ve Sump Yapımı - Low/hightech Bitki Kumu Tavsiyesi CoryCory, 14:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Motoru İçin Bilgi Almak İstiyorum tsp7, 13:58
Filtreleme Seçenekleri - Channa Limbata Mı Melekmi? koraykbl, 13:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Balığımın Kafasında Çıkıntı Oluştu Bu Ne Ola Orhan76, 13:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Jebao Kafa Motoru tsp7, 13:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Parazit İçin Ananas ahmetfiratozkaya, 11:39
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Küsür Yaşında İlk Akvaryumum Jotunheim, 11:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 80.40.50 Akvaryum yyiImaz, 11:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıktaki Problem MasterChief, 11:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred AtlasPoyraz, 11:17
Akvaryum Tanıtımı - Sump Motoru,aydınlatma Ve Kum. tsp7, 10:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkilerdeki Solmanın Sebebi Ne Olabilir? Orhan76, 10:26
Bitki Türleri ve Bakımı - Dracaena Sanderiana Green Orhan76, 10:12
Yeni Üye Forumu - Çaydan Topladigim Bitki hasancn, 09:43
Bitki Türleri ve Bakımı - Albino Kipili Stres Mi Hastamı Orhan76, 09:09
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Yeni Akvaryum Kurulumum Sercan Ç., 02:43
Akvaryum Tanıtımı - Sobo Wp 990 Ses Çıkartmaya Başladı. hunterx, 00:41
Malzemeler ve Yemler Forumu - 312 Litre Blackwater İçin Balık Önerisi Kaanmntc, 00:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çöpçü Balıkları Dans Ediyor Mertkaandoruk, 23:49
Yeni Üye Forumu - Elodeanın Kök Gibi Uzantıları Kesilmeli Mi AliHan, 23:40
Bitki Türleri ve Bakımı - Camallanus Solucan Problemi SilverSharK35, 23:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı Bysam, 22:38
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tepe Filtreli Arka Planlı Akvaryum hunterx, 21:54
Akvaryum Tanıtımı - Küçük Akavryum Da Hangi Tür Balık Beslenebilir AmatorBetaci, 21:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Damızlık Lda 16 Tül Dişi ( Ateş Neon Karides Takas joko29 18:37
- Thumbi West Mc Ob Damızlık Ve Yavru-demasoni Yavru yakaryus 17:05
- 520lt 15mm Camlı 78x70x90h 7000tl Çok Acil Satılık berkant77 17:01
- Eheim Professionel 4+ egedin 16:36
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 15:52
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 15:52
- Bitki Çeşitleri emreemin 15:52
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 15:52
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 15:52
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 15:49
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 15:49
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 15:49
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu sıtkı 15:49
- Grindal Kurt Kültürü sefailgaz 15:47
- Rio Nanay Melekler 6-7 Cm sefailgaz 15:47
- Aqua Clear 50 Askı Filtre Ve Cam Lily Pipe Thunderbird 15:38
- Atman F201 İç Filtre Gursoyhasan 15:27
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 15:23
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 15:12
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 15:12
- Beta SmallCandyThing 15:12
- Aquaclear 30 Şelale Filtre - Eheim Sıfır Isıtıcı erimgorgulu 14:36
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 14:36
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 14:36
- Frodo Stone 8 Kiloya Yakın osmang 14:36
- Oranda Büyük Boy osmang 14:36
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:46
- Afrika Cichlidleri devito 13:33
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:28
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:28
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:10
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 13:10
- Cüce Vatoz, Oranda, Melek F13K 13:10
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:52
- Pipo Filtre Lazim Ankara Kibele 12:48
- Adetli Termostatlı Isıtıcılar, Mini İç Filtreler, Kibele 12:48
- Eheim Pro4+ 2275/ Aquael Şelale Filtre Fzn-2 Bysam 12:42
- Ista Emiş Basış Seti Bysam 12:42
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 11:27
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 11:27
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 10:58
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 10:20
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 10:20
- Betta - Böyle Form Başka Yerde Yok cagdas_0606 10:20
- Eheim Dış Filtre - Karides_vatoz Yuvası- Yeşil Su osmandbnl 10:17
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:17
- Blyxa Japonica osmandbnl 10:17
- Red Tail Lepistes+cüce Vatoz+anubias+ekipman umutuyar 10:06
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 10:06
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:03
KULLANICILAR
- 167 Online Kullanıcı, 91 Üye
Online Kullanıcılar
Erkay0,
M.Murat Yavuz,
UEK,
SSinan0,
war3z,
F4iLuR3,
sıtkı,
MalawiBerlin,
Formicasmind,
featmuco,
bearse22,
-RBG-,
drderya,
rebelde,
Tranb,
osmandbnl,
HBadem,
Sogan,
koraykbl,
İlksen Şahin,
mtgokduman,
mertozgun,
biacar,
Erol ön ese,
MiSoSiKiaN,
İsmail YILDIRIM,
harunefe,
mrah,
Gastropoda,
Koksal Gurkan,
suleymanonsay,
scorpion26,
ciways,
Hasan öncü,
Tesseract,
Ayaz1903,
darkaura,
scrap,
ahmetfiratozkaya,
reprise,
TÜMER,
emeklivolkan,
egedin,
berkant77,
efeunald,
Ekremblkn37,
MasterChief,
Athelio,
MŞEN,
Best Fish,
Erdem054,
brk-krnc,
mervebbs8,
zedd,
Hidro Dinamik,
Ahmetkrm55,
Medwin,
Eminator,
Searlas,
Tataaa4325,
DarkingFori,
Laetacara,
ShrimpMaster,
tropheus4306,
Hoppala,
Kaya ankara,
bugra_81,
Mollabey,
muhammed1903,
Hobikafasi,
FrkMbuna,
Hobicimelek,
Betabetabeta,
Uriel,
Balik76,
Dreshaj,
Thunderbird,
arnilalp,
DenizUlucutsoy,
Fatihkaya55,
ali özer,
oguzozt,
hunterx,
AmatorBetaci,
guguk,
Laterthanbefore,
CoryCory,
Kayrabarlas,
mlh06,
Ersin Baran,
Heinzen,
Umt61,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.