ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
mehmetguldere
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
26
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Ocak 2018 15:59
Toplam Mesaj:
18 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mehmet ersan
Doğum Tarihi:
09 Şubat 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
makina müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
mehmet ersan
SON 10 MESAJI
Şahit Olduklarım Ve Üzüldüklerim
Dogru alicida onemli. Sahit oldugun olayda akvaryum eline gecen bi arkadas renge gore balik seciyor. Akvaryumcuda astronot secti 3 tane sonea moly begendi olur mu diye. Dukkan sahibi olur sadece yemlerken yem burakmaz farkli noktalardan uem at dedi. Alanda sorunlu olmali. Satanda ya bilgisiz ki bu en kotusu yada kandiriyor. Isin vicdani yonune bakan yok.
Dogru alicida onemli. Sahit oldugun olayda akvaryum eline gecen bi arkadas renge gore balik seciyor. Akvaryumcuda astronot secti 3 tane sonea moly begendi olur mu diye. Dukkan sahibi olur sadece yemlerken yem burakmaz farkli noktalardan uem at dedi. Alanda sorunlu olmali. Satanda ya bilgisiz ki bu en kotusu yada kandiriyor. Isin vicdani yonune bakan yok.
3 Lu Osmos Akvaryum İcin 450 Den 199 A Dusmus
Abi haklisiniz fakat 1 tane daha 50-60l kurup kristal karides denemeye baslamak istiyirum. Gece boyunca forumu hatmettim sartlari iyislestiriyor gerekli. 50 lt de su degisimi icin bana yeter sanirim 1/4 bule verse isimi gorurun.nano tank maliyetini dusununce 500-600 cok fazla gercekten. Bide isin estetik kismi var tesisat vs. Bende akraba arkadas falan soruyorum belki almis kullanmoyodur sagda solda vardir diye. Ara ara Cekip bikosede dinlendiririm suyu sizce yetmez mi? Maksimum 10-20 lt drgistirecegim. Ayrica ph dusuk 6.4 civari duyulmamis damacana su satan buldum ama o da onerilmiyor. Neicaridina yeter bana sanirim :) tesekkur ederim.
Telefondan yaziyorum harfler karisiyor bazen kusura bakmayin.
Abi haklisiniz fakat 1 tane daha 50-60l kurup kristal karides denemeye baslamak istiyirum. Gece boyunca forumu hatmettim sartlari iyislestiriyor gerekli. 50 lt de su degisimi icin bana yeter sanirim 1/4 bule verse isimi gorurun.nano tank maliyetini dusununce 500-600 cok fazla gercekten. Bide isin estetik kismi var tesisat vs. Bende akraba arkadas falan soruyorum belki almis kullanmoyodur sagda solda vardir diye. Ara ara Cekip bikosede dinlendiririm suyu sizce yetmez mi? Maksimum 10-20 lt drgistirecegim. Ayrica ph dusuk 6.4 civari duyulmamis damacana su satan buldum ama o da onerilmiyor. Neicaridina yeter bana sanirim :) tesekkur ederim.
Telefondan yaziyorum harfler karisiyor bazen kusura bakmayin.
Şahit Olduklarım Ve Üzüldüklerim
Tanıtımdada bahsetmiştim yogun çalısma temposundan uye olamadıgım ama her fırsatta takip ettiğim ve cok sey ogrendıgım elit bir platform akvaryum.com oncelikle tekrar merhaba diyorum ve tesekkur ediyorum.İşim geregi cok fazla seyahat etme gereğinden hayatım yollarda geciyor, gittiğim her ortamda buldugum ilk fırsatta pet shopları geziyorum. Farkli urunlere fiyatlara satilan canlilarin ortami ve kalitesine bakiyorum. ilk akvaryum macerama nano bitki ile baslamistim ofisten gunduz bey (baba) in istahini gorerek. Sonrasinda buradaki bircok kisi gibi 1000 tane maceraya girdik ciktik su anda evde 2 isyerimde 4 toplamda 6 akvaryumum var ve esini ikna turundayim evde 1 nano izni icin.
Basinizi sisirmeden gozlemime doneyim. Basladigim zamanlarda maltepede oturuyorduk ve simdiki kadar yogun degildik. Surekli akvaryum muhabbeti yapar petshoplardan cikmazdik.bilenler vardir mehmet faysal yildirim abi gokhan vs. ilk bitki getirdigi zaman muze olurdu bisey almasakta dukkandan cikmaz sohbet ederdik lokal misali.saydigim sahisler esnaftir. Fiyatlar o zamanda pahaliydi orasi ayri ama isini severek bilerej yapan usenmeden anlatan insanlarla alisveris yapardik. Simdi esimin isine yakin diye kurtkoyde oturuyoruz ve yogunluktan uzun sure uzak kaldik petshop ortamina. Bu civarda hicbisey bulunnadigi icin zaman boslugumda pendik civarina gidiyorum en azindan yem katki vs. almaya. Kimseyi kastederek yazmiyorum ama durum icler aci gibi gorundu bana. Akvaryum canlilarinin durumu berbat. Musteriler aptal yerine konarak hem canli hem malzeme konusunda 3 kurus icin yanlis yonlendiriliyor.duydugum bazi seylerde dehsete kapildim ve dayanamayip girdim muhhabete. 1 kere kaziklanan hobici aldigi yanlis canli veya malzeme ile husran yasiyor ve hemen soguyor ve uzaklasiyor. Bu uyanik arkadaslar 1 atimlik yasayip uzun vadede kendine zarar veriyor. Bircogu isin dogrusu yeni hobici kadar bile bilmiyor zaten. Petshop isletmek sanstir kisi icin ve doktorluk gibi kutsaldir ve sevmeyen yapmamalidir. Sonucta bizden fazla onlarin canlilari dusunmesi sahip cikmasi gerekir.bi yerdede ekmek kapilaridir. Ama bikac yerde sahit olduklarim beni bile soguttu. Olay tamamen ticari boyuta kaymis yada bana otle geliyor.Eskiden aldigim hazzi alamiyorum, heyecanla giderdim akvaryumculara sohbet icin simdi hemen alip cikmak istiyorum.bence ilgili kurumlarin devletinde ozellikle akvaryum canlisi satan kisileri daha siki denetlemesi gerekiyor. umarim bu cahil ticari zihniyet keyif aldigimiz bu nadir ortamlardan uzaklasir ve hobicilikten gelen esnafligi bilen ve bu isi seven insanlarin elinde yurur. Firma sahis ismi vermiyorum bana yapilan ve millete atilan yalan drtaylarina girmeden genel geciyorun, herkesin ekmek teknesi.bu tip insanlardan bence alisveris yapilmamasi, canlisina bizim kadar heyecanla bakmaya calisan insanlara yonelmek yeterli olur bence. Sabah sabah keyifsiz bir konu actim ama gercekten uzuldum. Herkese mutlu ve keyifli hobiler..
Ozellikle bu sabah gittigim sahis unarim uyedir ve okumustur.kendisine paylasacagimi iletmistim. Akvaryumlarda katliam yapmis telef olmus canlilar.normal ve hakliymis gibi konusma uslubunu geciyorum ama insanin en axindan isine saygisi olmali. Bu sonucta hobi keyif ve mutlu olmak icin harcanan para. O ortam bile uzaklasmasina yeter insanlarin. Ben usenmem uzaga baska yere giderim i da 1 musterinule batmaz ama sorumsuzluk yapip hayvanlarin olumune uzulmesi ve biraz arastirarak daha iyi ortam olusturmasini umarim.
Tanıtımdada bahsetmiştim yogun çalısma temposundan uye olamadıgım ama her fırsatta takip ettiğim ve cok sey ogrendıgım elit bir platform akvaryum.com oncelikle tekrar merhaba diyorum ve tesekkur ediyorum.İşim geregi cok fazla seyahat etme gereğinden hayatım yollarda geciyor, gittiğim her ortamda buldugum ilk fırsatta pet shopları geziyorum. Farkli urunlere fiyatlara satilan canlilarin ortami ve kalitesine bakiyorum. ilk akvaryum macerama nano bitki ile baslamistim ofisten gunduz bey (baba) in istahini gorerek. Sonrasinda buradaki bircok kisi gibi 1000 tane maceraya girdik ciktik su anda evde 2 isyerimde 4 toplamda 6 akvaryumum var ve esini ikna turundayim evde 1 nano izni icin.
Basinizi sisirmeden gozlemime doneyim. Basladigim zamanlarda maltepede oturuyorduk ve simdiki kadar yogun degildik. Surekli akvaryum muhabbeti yapar petshoplardan cikmazdik.bilenler vardir mehmet faysal yildirim abi gokhan vs. ilk bitki getirdigi zaman muze olurdu bisey almasakta dukkandan cikmaz sohbet ederdik lokal misali.saydigim sahisler esnaftir. Fiyatlar o zamanda pahaliydi orasi ayri ama isini severek bilerej yapan usenmeden anlatan insanlarla alisveris yapardik. Simdi esimin isine yakin diye kurtkoyde oturuyoruz ve yogunluktan uzun sure uzak kaldik petshop ortamina. Bu civarda hicbisey bulunnadigi icin zaman boslugumda pendik civarina gidiyorum en azindan yem katki vs. almaya. Kimseyi kastederek yazmiyorum ama durum icler aci gibi gorundu bana. Akvaryum canlilarinin durumu berbat. Musteriler aptal yerine konarak hem canli hem malzeme konusunda 3 kurus icin yanlis yonlendiriliyor.duydugum bazi seylerde dehsete kapildim ve dayanamayip girdim muhhabete. 1 kere kaziklanan hobici aldigi yanlis canli veya malzeme ile husran yasiyor ve hemen soguyor ve uzaklasiyor. Bu uyanik arkadaslar 1 atimlik yasayip uzun vadede kendine zarar veriyor. Bircogu isin dogrusu yeni hobici kadar bile bilmiyor zaten. Petshop isletmek sanstir kisi icin ve doktorluk gibi kutsaldir ve sevmeyen yapmamalidir. Sonucta bizden fazla onlarin canlilari dusunmesi sahip cikmasi gerekir.bi yerdede ekmek kapilaridir. Ama bikac yerde sahit olduklarim beni bile soguttu. Olay tamamen ticari boyuta kaymis yada bana otle geliyor.Eskiden aldigim hazzi alamiyorum, heyecanla giderdim akvaryumculara sohbet icin simdi hemen alip cikmak istiyorum.bence ilgili kurumlarin devletinde ozellikle akvaryum canlisi satan kisileri daha siki denetlemesi gerekiyor. umarim bu cahil ticari zihniyet keyif aldigimiz bu nadir ortamlardan uzaklasir ve hobicilikten gelen esnafligi bilen ve bu isi seven insanlarin elinde yurur. Firma sahis ismi vermiyorum bana yapilan ve millete atilan yalan drtaylarina girmeden genel geciyorun, herkesin ekmek teknesi.bu tip insanlardan bence alisveris yapilmamasi, canlisina bizim kadar heyecanla bakmaya calisan insanlara yonelmek yeterli olur bence. Sabah sabah keyifsiz bir konu actim ama gercekten uzuldum. Herkese mutlu ve keyifli hobiler..
Ozellikle bu sabah gittigim sahis unarim uyedir ve okumustur.kendisine paylasacagimi iletmistim. Akvaryumlarda katliam yapmis telef olmus canlilar.normal ve hakliymis gibi konusma uslubunu geciyorum ama insanin en axindan isine saygisi olmali. Bu sonucta hobi keyif ve mutlu olmak icin harcanan para. O ortam bile uzaklasmasina yeter insanlarin. Ben usenmem uzaga baska yere giderim i da 1 musterinule batmaz ama sorumsuzluk yapip hayvanlarin olumune uzulmesi ve biraz arastirarak daha iyi ortam olusturmasini umarim.
3 Lu Osmos Akvaryum İcin 450 Den 199 A Dusmus
Taiwan denesem mi diye forumda gezinirken osmos meselesinin zorunlu oldugu gibi izlnim oldu arastirirken su lnki buldum. 450 den 199 a dustu diyor aciklamada var. belki isine yarayan olabilir. Ilgili konulari okudum ama sizce bu urun yeterli olur mu? Birde tesisat vs nasil oluyor benim hobi odamda akv. Hanim baska yere izin vermiyor muslktan hortum mu cekilecek? Iyi aksamlar.
https://www.optisu.net/page.php?act=urunDetay&urunID=283&name=pratik-akvaryum-uclu-aritma
Yine ayni sitede akvaryum icin 2 urun daha var fiyatlr farkli
Taiwan denesem mi diye forumda gezinirken osmos meselesinin zorunlu oldugu gibi izlnim oldu arastirirken su lnki buldum. 450 den 199 a dustu diyor aciklamada var. belki isine yarayan olabilir. Ilgili konulari okudum ama sizce bu urun yeterli olur mu? Birde tesisat vs nasil oluyor benim hobi odamda akv. Hanim baska yere izin vermiyor muslktan hortum mu cekilecek? Iyi aksamlar.
https://www.optisu.net/page.php?act=urunDetay&urunID=283&name=pratik-akvaryum-uclu-aritma
Yine ayni sitede akvaryum icin 2 urun daha var fiyatlr farkli
herkese slm. akvaryum maceralarım..
Herkese tesekkur ederim
Herkese tesekkur ederim
foto devam detay bılgılerı paylasacagım
Saolun, uğraş değil zrvk aslında ama maddi boyutu bazen dipsiz kuyu frenlemek gerekiyor. Aşırı iş yoğınluğunda bile tek kafamı dağıtabilfipim aktivite
Saolun, uğraş değil zrvk aslında ama maddi boyutu bazen dipsiz kuyu frenlemek gerekiyor. Aşırı iş yoğınluğunda bile tek kafamı dağıtabilfipim aktivite
Seachem flourish ve sera florena
Seachem flourish ve sera florena
Saolun sizinkide tertemiz ve cok ciddi emek var tebrik ve teşekkür ederim
Saolun sizinkide tertemiz ve cok ciddi emek var tebrik ve teşekkür ederim
Abi ikiside mangrow tank 23 lt küçük uzun zamandır bende olan kökler. Sizinkide süper bu arada elinize sağlık
Abi ikiside mangrow tank 23 lt küçük uzun zamandır bende olan kökler. Sizinkide süper bu arada elinize sağlık
Hangisi anlamadım ama hepsi mangrow ve yati
Hangisi anlamadım ama hepsi mangrow ve yati
SON MESAJLAR
- Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? Mirza Adar, 19:12
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi Aguamentist, 19:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteste Kuyruk Erimesi Acl Yardm ss23, 18:46
Canlı Doğuranlar - Beta Balıkları Taha Yanık, 18:45
Labirentliler - Japon Balıklarım Ard Arda Öldü TuRKeR, 18:43
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera Mirza Adar, 18:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) Ehtiyar, 18:30
Bitki Akvaryumları Genel - Armatürk 1040l Armatür samuraibeta, 18:13
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu samuraibeta, 18:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcım Çalışmıyor Berkayv, 17:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Rengi Değişiyor samuraibeta, 17:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler samuraibeta, 17:40
Labirentliler - Nymphaea Lotus Red Çiçek Açtı Mderhan, 17:30
Bitki Akvaryumları Genel - Nerite Salyangoz İskorpit, 17:22
Omurgasızlar - 0 Bilgi 0 Tecrübe Lepistes Akvaryumu Kurmak İ Aguamentist, 17:22
Yeni Üye Forumu - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun Orhan76, 16:52
Filtreleme Seçenekleri - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 16:40
Filtreleme Seçenekleri - Hobiye Yeni Başlayacağım Muhammedcay, 15:55
Yeni Üye Forumu - Demasoni dt.erkan, 15:42
Akvaryum Tanıtımı - Karışık Tetra Akvaryumu Taha Yanık, 15:39
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Basit Yeşil Su Yapımı TuRKeR, 15:12
Akvaryum Bilimi - Walstad Akvaryumu TugberkCelik, 15:08
Yeni Üye Forumu - Balığım Yem Yemiyor, Hiç Gezmiyor. TuRKeR, 14:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Armatürü Orhan76, 14:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yavru Melek Balığı Akvaryumum bendeniztayfun, 14:15
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimi Ne Zaman Yavruluğa Almalıyım Orhan76, 14:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Monte Carlo Yapraklarında Lekelenme Orhan76, 14:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Temizliği draff10, 13:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karidesler Ve Katil Salyangozlar Aguamentist, 13:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Balıklarımda Beyaz Benek Hastalığı Ahmetaydin16, 13:08
Hastalıklar ve İlaçlar - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Aguamentist, 13:08
Akvaryum Tanıtımı - Halfmoon Dumbo Veya Halfmoon Elephant Ear Betta samuraibeta, 11:57
İstanbullu Akvaristler - Arkadaşlar Yeni Akvaryum Orhan76, 11:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Lepistes.., 10:49
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Orhan76, 10:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığıma Ne Kadar Yem Atmalıyım? ShowaSanshoku, 10:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 09:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Allah Ne Verdiyse Tankı Vartego, 08:56
Akvaryum Tanıtımı - Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Aguamentist, 08:42
Yeni Üye Forumu - Lepistes Akvaryumu Kurucam Aguamentist, 08:39
Yeni Üye Forumu - Bitkili Karides Elma Salyangozlu Akavryum Aguamentist, 08:28
Bitki Akvaryumları Genel - Balığım Karidesle Uyumlumu Aguamentist, 08:04
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bu Kadar Bitki Lepıstes Yavruları İçin Yeterlimi? Aguamentist, 07:58
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Kafa Hastalığı HOPPALA, 05:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığı KaanE, 01:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dophin H80 KaanE, 01:43
Akvaryum Dünyasından Haberler - Karides Apartmanı TuRKeR, 00:37
Omurgasızlar Tanıtımı - Dry Start Başlangıç twinsoul, 00:19
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Tasarımı Hk. SilverSharK35, 00:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes bakmak zor mu? bendeniztayfun, 23:40
Canlı Doğuranlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 19:09
- Leptosoma Kitumba Firefighter 19:09
- Albino Nigripinnis Firefighter 19:09
- Saz Bitkisi selfish 18:47
- Elinizde Bakamadığınız Fazla Canlı Doğuran Var Mı? murat efe 18:39
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 18:24
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 18:12
- Christmas Moss Furkann 18:12
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 17:58
- Malawi Erkekler AlisBaba 17:43
- Dış Filtreler AlisBaba 17:43
- Çok Uygun Fiyat Acil Flowerhorn Thai Silk 16cm Behlultan 17:42
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 16:56
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 16:56
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 16:35
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 16:31
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 16:31
- Akvaryum Dolabı Bora Bey 16:30
- Tetra 300w Isıtıcı, Tetra Aps 50 Hava Motoru Vs. diaslayt 15:52
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 15:52
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 15:37
- Altolamprologus Compressiceps Kagunga DenizUlucutsoy 15:31
- Cyprichromis Sp. 'leptosoma Kitumba Damızlık DenizUlucutsoy 15:31
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon,apisto Türleri yamansengonca 15:27
- Sessiflora, Micra, Gül, Rotala, Esakvarist 15:21
- 🌲🌳🌲🌳🌲🌳high Tech Bitkiler Nadir Türler🌲🌳🌲 hasancn 15:11
- Hızlı Olan Alır :) Tek Paket Vardır.85 Kök hasancn 15:11
- Super Red Tül Damızlık Erkek Arıyorum. Veya Çift hasancn 15:11
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 15:07
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 15:07
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 14:51
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 14:51
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 14:51
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 14:51
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 14:40
- Bursa İçi Ücretsiz Canlı Yem Kültürleri Rafayel 14:39
- Yavru L333 Ve L201 fahrettin 14:24
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:11
- Spotted Angelfish Hiko 14:11
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:11
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 14:09
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 14:05
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 13:52
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:51
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:51
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 13:49
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 13:42
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:42
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:42
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:40
KULLANICILAR
- 145 Online Kullanıcı, 79 Üye
Online Kullanıcılar
KaanE,
samuraibeta,
lebowskia,
nejalt,
memilia,
recepbal,
Hobilik,
Samoo,
Cloudbuster,
angel246,
Gastropoda,
Hidro Dinamik,
Canbudakkkk,
FatihBezirgan,
gorkemortakci,
Şahinöztürk,
alexmiladora,
osmandbnl,
MertSoyumert,
Koksal Gurkan,
Taha Yanık,
Mderhan,
Trakyalist,
cafermutlu,
R0h1rr1m,
draff10,
Haluk0651,
alpernar,
aktugsedat,
TuRKeR,
MiSoSiKiaN,
kopruluonur,
mewtwo,
UmutMEHDİOĞLU,
Scrap aluminium mark,
Rafayel,
Balik76,
Hamite07,
Yaman123,
Aguamentist,
Ehtiyar,
Yiğit solak,
Larvaklm,
staha,
enisbrk,
Kamber Karaaslan,
Taha10,
euwre,
Sariyerlee,
Keremeker,
Mirza Adar,
ahmetfiratozkaya,
Oscar oscar,
DTxLorD,
Abudullah,
Predatorr,
Gursoyhasan,
mustafakaraman,
Formicasmind,
Atesufuk,
M.ekinoks,
Shinouzen,
BurAkvarist,
scorpion26,
Cmylr,
Behlultan,
ciways,
mitii,
Berkanozkan,
Avoure,
Denizcan38,
Brdk64,
Erdem054,
bytrmrt,
erosennin,
JapoJupo,
şansal,
hakan45,
karamanoglu,
asliaral,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.