ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
mehmetguldere
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
26
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Ocak 2018 15:59
Toplam Mesaj:
18 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
mehmet ersan
Doğum Tarihi:
09 Şubat 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
makina müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
mehmet ersan
SON 10 MESAJI
Şahit Olduklarım Ve Üzüldüklerim
Dogru alicida onemli. Sahit oldugun olayda akvaryum eline gecen bi arkadas renge gore balik seciyor. Akvaryumcuda astronot secti 3 tane sonea moly begendi olur mu diye. Dukkan sahibi olur sadece yemlerken yem burakmaz farkli noktalardan uem at dedi. Alanda sorunlu olmali. Satanda ya bilgisiz ki bu en kotusu yada kandiriyor. Isin vicdani yonune bakan yok.
Dogru alicida onemli. Sahit oldugun olayda akvaryum eline gecen bi arkadas renge gore balik seciyor. Akvaryumcuda astronot secti 3 tane sonea moly begendi olur mu diye. Dukkan sahibi olur sadece yemlerken yem burakmaz farkli noktalardan uem at dedi. Alanda sorunlu olmali. Satanda ya bilgisiz ki bu en kotusu yada kandiriyor. Isin vicdani yonune bakan yok.
3 Lu Osmos Akvaryum İcin 450 Den 199 A Dusmus
Abi haklisiniz fakat 1 tane daha 50-60l kurup kristal karides denemeye baslamak istiyirum. Gece boyunca forumu hatmettim sartlari iyislestiriyor gerekli. 50 lt de su degisimi icin bana yeter sanirim 1/4 bule verse isimi gorurun.nano tank maliyetini dusununce 500-600 cok fazla gercekten. Bide isin estetik kismi var tesisat vs. Bende akraba arkadas falan soruyorum belki almis kullanmoyodur sagda solda vardir diye. Ara ara Cekip bikosede dinlendiririm suyu sizce yetmez mi? Maksimum 10-20 lt drgistirecegim. Ayrica ph dusuk 6.4 civari duyulmamis damacana su satan buldum ama o da onerilmiyor. Neicaridina yeter bana sanirim :) tesekkur ederim.
Telefondan yaziyorum harfler karisiyor bazen kusura bakmayin.
Abi haklisiniz fakat 1 tane daha 50-60l kurup kristal karides denemeye baslamak istiyirum. Gece boyunca forumu hatmettim sartlari iyislestiriyor gerekli. 50 lt de su degisimi icin bana yeter sanirim 1/4 bule verse isimi gorurun.nano tank maliyetini dusununce 500-600 cok fazla gercekten. Bide isin estetik kismi var tesisat vs. Bende akraba arkadas falan soruyorum belki almis kullanmoyodur sagda solda vardir diye. Ara ara Cekip bikosede dinlendiririm suyu sizce yetmez mi? Maksimum 10-20 lt drgistirecegim. Ayrica ph dusuk 6.4 civari duyulmamis damacana su satan buldum ama o da onerilmiyor. Neicaridina yeter bana sanirim :) tesekkur ederim.
Telefondan yaziyorum harfler karisiyor bazen kusura bakmayin.
Şahit Olduklarım Ve Üzüldüklerim
Tanıtımdada bahsetmiştim yogun çalısma temposundan uye olamadıgım ama her fırsatta takip ettiğim ve cok sey ogrendıgım elit bir platform akvaryum.com oncelikle tekrar merhaba diyorum ve tesekkur ediyorum.İşim geregi cok fazla seyahat etme gereğinden hayatım yollarda geciyor, gittiğim her ortamda buldugum ilk fırsatta pet shopları geziyorum. Farkli urunlere fiyatlara satilan canlilarin ortami ve kalitesine bakiyorum. ilk akvaryum macerama nano bitki ile baslamistim ofisten gunduz bey (baba) in istahini gorerek. Sonrasinda buradaki bircok kisi gibi 1000 tane maceraya girdik ciktik su anda evde 2 isyerimde 4 toplamda 6 akvaryumum var ve esini ikna turundayim evde 1 nano izni icin.
Basinizi sisirmeden gozlemime doneyim. Basladigim zamanlarda maltepede oturuyorduk ve simdiki kadar yogun degildik. Surekli akvaryum muhabbeti yapar petshoplardan cikmazdik.bilenler vardir mehmet faysal yildirim abi gokhan vs. ilk bitki getirdigi zaman muze olurdu bisey almasakta dukkandan cikmaz sohbet ederdik lokal misali.saydigim sahisler esnaftir. Fiyatlar o zamanda pahaliydi orasi ayri ama isini severek bilerej yapan usenmeden anlatan insanlarla alisveris yapardik. Simdi esimin isine yakin diye kurtkoyde oturuyoruz ve yogunluktan uzun sure uzak kaldik petshop ortamina. Bu civarda hicbisey bulunnadigi icin zaman boslugumda pendik civarina gidiyorum en azindan yem katki vs. almaya. Kimseyi kastederek yazmiyorum ama durum icler aci gibi gorundu bana. Akvaryum canlilarinin durumu berbat. Musteriler aptal yerine konarak hem canli hem malzeme konusunda 3 kurus icin yanlis yonlendiriliyor.duydugum bazi seylerde dehsete kapildim ve dayanamayip girdim muhhabete. 1 kere kaziklanan hobici aldigi yanlis canli veya malzeme ile husran yasiyor ve hemen soguyor ve uzaklasiyor. Bu uyanik arkadaslar 1 atimlik yasayip uzun vadede kendine zarar veriyor. Bircogu isin dogrusu yeni hobici kadar bile bilmiyor zaten. Petshop isletmek sanstir kisi icin ve doktorluk gibi kutsaldir ve sevmeyen yapmamalidir. Sonucta bizden fazla onlarin canlilari dusunmesi sahip cikmasi gerekir.bi yerdede ekmek kapilaridir. Ama bikac yerde sahit olduklarim beni bile soguttu. Olay tamamen ticari boyuta kaymis yada bana otle geliyor.Eskiden aldigim hazzi alamiyorum, heyecanla giderdim akvaryumculara sohbet icin simdi hemen alip cikmak istiyorum.bence ilgili kurumlarin devletinde ozellikle akvaryum canlisi satan kisileri daha siki denetlemesi gerekiyor. umarim bu cahil ticari zihniyet keyif aldigimiz bu nadir ortamlardan uzaklasir ve hobicilikten gelen esnafligi bilen ve bu isi seven insanlarin elinde yurur. Firma sahis ismi vermiyorum bana yapilan ve millete atilan yalan drtaylarina girmeden genel geciyorun, herkesin ekmek teknesi.bu tip insanlardan bence alisveris yapilmamasi, canlisina bizim kadar heyecanla bakmaya calisan insanlara yonelmek yeterli olur bence. Sabah sabah keyifsiz bir konu actim ama gercekten uzuldum. Herkese mutlu ve keyifli hobiler..
Ozellikle bu sabah gittigim sahis unarim uyedir ve okumustur.kendisine paylasacagimi iletmistim. Akvaryumlarda katliam yapmis telef olmus canlilar.normal ve hakliymis gibi konusma uslubunu geciyorum ama insanin en axindan isine saygisi olmali. Bu sonucta hobi keyif ve mutlu olmak icin harcanan para. O ortam bile uzaklasmasina yeter insanlarin. Ben usenmem uzaga baska yere giderim i da 1 musterinule batmaz ama sorumsuzluk yapip hayvanlarin olumune uzulmesi ve biraz arastirarak daha iyi ortam olusturmasini umarim.
Tanıtımdada bahsetmiştim yogun çalısma temposundan uye olamadıgım ama her fırsatta takip ettiğim ve cok sey ogrendıgım elit bir platform akvaryum.com oncelikle tekrar merhaba diyorum ve tesekkur ediyorum.İşim geregi cok fazla seyahat etme gereğinden hayatım yollarda geciyor, gittiğim her ortamda buldugum ilk fırsatta pet shopları geziyorum. Farkli urunlere fiyatlara satilan canlilarin ortami ve kalitesine bakiyorum. ilk akvaryum macerama nano bitki ile baslamistim ofisten gunduz bey (baba) in istahini gorerek. Sonrasinda buradaki bircok kisi gibi 1000 tane maceraya girdik ciktik su anda evde 2 isyerimde 4 toplamda 6 akvaryumum var ve esini ikna turundayim evde 1 nano izni icin.
Basinizi sisirmeden gozlemime doneyim. Basladigim zamanlarda maltepede oturuyorduk ve simdiki kadar yogun degildik. Surekli akvaryum muhabbeti yapar petshoplardan cikmazdik.bilenler vardir mehmet faysal yildirim abi gokhan vs. ilk bitki getirdigi zaman muze olurdu bisey almasakta dukkandan cikmaz sohbet ederdik lokal misali.saydigim sahisler esnaftir. Fiyatlar o zamanda pahaliydi orasi ayri ama isini severek bilerej yapan usenmeden anlatan insanlarla alisveris yapardik. Simdi esimin isine yakin diye kurtkoyde oturuyoruz ve yogunluktan uzun sure uzak kaldik petshop ortamina. Bu civarda hicbisey bulunnadigi icin zaman boslugumda pendik civarina gidiyorum en azindan yem katki vs. almaya. Kimseyi kastederek yazmiyorum ama durum icler aci gibi gorundu bana. Akvaryum canlilarinin durumu berbat. Musteriler aptal yerine konarak hem canli hem malzeme konusunda 3 kurus icin yanlis yonlendiriliyor.duydugum bazi seylerde dehsete kapildim ve dayanamayip girdim muhhabete. 1 kere kaziklanan hobici aldigi yanlis canli veya malzeme ile husran yasiyor ve hemen soguyor ve uzaklasiyor. Bu uyanik arkadaslar 1 atimlik yasayip uzun vadede kendine zarar veriyor. Bircogu isin dogrusu yeni hobici kadar bile bilmiyor zaten. Petshop isletmek sanstir kisi icin ve doktorluk gibi kutsaldir ve sevmeyen yapmamalidir. Sonucta bizden fazla onlarin canlilari dusunmesi sahip cikmasi gerekir.bi yerdede ekmek kapilaridir. Ama bikac yerde sahit olduklarim beni bile soguttu. Olay tamamen ticari boyuta kaymis yada bana otle geliyor.Eskiden aldigim hazzi alamiyorum, heyecanla giderdim akvaryumculara sohbet icin simdi hemen alip cikmak istiyorum.bence ilgili kurumlarin devletinde ozellikle akvaryum canlisi satan kisileri daha siki denetlemesi gerekiyor. umarim bu cahil ticari zihniyet keyif aldigimiz bu nadir ortamlardan uzaklasir ve hobicilikten gelen esnafligi bilen ve bu isi seven insanlarin elinde yurur. Firma sahis ismi vermiyorum bana yapilan ve millete atilan yalan drtaylarina girmeden genel geciyorun, herkesin ekmek teknesi.bu tip insanlardan bence alisveris yapilmamasi, canlisina bizim kadar heyecanla bakmaya calisan insanlara yonelmek yeterli olur bence. Sabah sabah keyifsiz bir konu actim ama gercekten uzuldum. Herkese mutlu ve keyifli hobiler..
Ozellikle bu sabah gittigim sahis unarim uyedir ve okumustur.kendisine paylasacagimi iletmistim. Akvaryumlarda katliam yapmis telef olmus canlilar.normal ve hakliymis gibi konusma uslubunu geciyorum ama insanin en axindan isine saygisi olmali. Bu sonucta hobi keyif ve mutlu olmak icin harcanan para. O ortam bile uzaklasmasina yeter insanlarin. Ben usenmem uzaga baska yere giderim i da 1 musterinule batmaz ama sorumsuzluk yapip hayvanlarin olumune uzulmesi ve biraz arastirarak daha iyi ortam olusturmasini umarim.
3 Lu Osmos Akvaryum İcin 450 Den 199 A Dusmus
Taiwan denesem mi diye forumda gezinirken osmos meselesinin zorunlu oldugu gibi izlnim oldu arastirirken su lnki buldum. 450 den 199 a dustu diyor aciklamada var. belki isine yarayan olabilir. Ilgili konulari okudum ama sizce bu urun yeterli olur mu? Birde tesisat vs nasil oluyor benim hobi odamda akv. Hanim baska yere izin vermiyor muslktan hortum mu cekilecek? Iyi aksamlar.
https://www.optisu.net/page.php?act=urunDetay&urunID=283&name=pratik-akvaryum-uclu-aritma
Yine ayni sitede akvaryum icin 2 urun daha var fiyatlr farkli
Taiwan denesem mi diye forumda gezinirken osmos meselesinin zorunlu oldugu gibi izlnim oldu arastirirken su lnki buldum. 450 den 199 a dustu diyor aciklamada var. belki isine yarayan olabilir. Ilgili konulari okudum ama sizce bu urun yeterli olur mu? Birde tesisat vs nasil oluyor benim hobi odamda akv. Hanim baska yere izin vermiyor muslktan hortum mu cekilecek? Iyi aksamlar.
https://www.optisu.net/page.php?act=urunDetay&urunID=283&name=pratik-akvaryum-uclu-aritma
Yine ayni sitede akvaryum icin 2 urun daha var fiyatlr farkli
herkese slm. akvaryum maceralarım..
Herkese tesekkur ederim
Herkese tesekkur ederim
foto devam detay bılgılerı paylasacagım
Saolun, uğraş değil zrvk aslında ama maddi boyutu bazen dipsiz kuyu frenlemek gerekiyor. Aşırı iş yoğınluğunda bile tek kafamı dağıtabilfipim aktivite
Saolun, uğraş değil zrvk aslında ama maddi boyutu bazen dipsiz kuyu frenlemek gerekiyor. Aşırı iş yoğınluğunda bile tek kafamı dağıtabilfipim aktivite
Seachem flourish ve sera florena
Seachem flourish ve sera florena
Saolun sizinkide tertemiz ve cok ciddi emek var tebrik ve teşekkür ederim
Saolun sizinkide tertemiz ve cok ciddi emek var tebrik ve teşekkür ederim
Abi ikiside mangrow tank 23 lt küçük uzun zamandır bende olan kökler. Sizinkide süper bu arada elinize sağlık
Abi ikiside mangrow tank 23 lt küçük uzun zamandır bende olan kökler. Sizinkide süper bu arada elinize sağlık
Hangisi anlamadım ama hepsi mangrow ve yati
Hangisi anlamadım ama hepsi mangrow ve yati
SON MESAJLAR
- Balıklar Yatarak, Uzanarak Uyur Mu? Foto İçerde :) KaanE, 03:55
Canlı Doğuranlar - Bu Gübreleri Kullanan Var Mı? Gübre Önerisi KaanE, 02:52
Taban ve Gübreleme - Chili Rasbora KaanE, 01:29
Yeni Üye Forumu - Dere Kumu Ve Bej Silis Kum İle Akvaryum Tasarımı KaanE, 01:27
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 35x35x35 Bitkili Nano İçin Tür Tavsiyesi KaanE, 01:22
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Co2siz Arkaplan Ve Zemin Bitkisi KaanE, 01:13
Bitki Akvaryumları Genel - Teraryum Tarzı Akvaryum mustafaturral, 00:40
Yeni Üye Forumu - Yeni Gelen Bettamdaki Sorunlar Xrbetta, 00:12
Labirentliler - Akvaryum Dizayn 😀 MasterChiefHakan, 00:02
Yeni Üye Forumu - Orion Led E Serisi Aydınlatma AKGN, 23:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Karides Akvaryumu Zemini MasterChiefHakan, 23:55
Yeni Üye Forumu - Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:) Astronotus, 23:51
Akvaryum Tanıtımı - Reeflowers İceland Black Sand Rengi MasterChiefHakan, 23:45
Şikayet Var! - Astronot Balığımın Kafasındaki İzler MasterChiefHakan, 23:38
Güney Amerikan Cichlidleri - 63 Litre Akvaryumda Ne Beslemeliyim MasterChiefHakan, 23:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 23:26
Akvaryum Tanıtımı - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Taha Yanık, 23:20
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryumum MasterChiefHakan, 23:20
Yeni Üye Forumu - Akvaryumuma Hangi Tür Önerirsiniz Taha Yanık, 23:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200lt Powerled Yeterli Mi ? oguzhn, 23:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Yosun Sorunu Astronotus, 23:04
Akvaryum Tanıtımı - Resimdeki Bitki Limon Mu Zeytin Mi? busfu06, 22:59
Bitki Türleri ve Bakımı - Sarı Ateş Tankı DorukGuppy, 22:45
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Vatozum Kaç Yaşında Bilen Var Mi DorukGuppy, 22:42
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Hava Motoru Daha Sessiz Akvaryum2000, 22:37
Filtreleme Seçenekleri - Lapistesim Hamile Mi DorukGuppy, 22:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Solması Ehtiyar, 22:06
Yeni Üye Forumu - Melek Balığım 1 Aydır Dipte Yüzemiyor . DorukGuppy, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Net Berraklığı Nasıl Saglıyabilirim Talha60, 21:48
Filtreleme Seçenekleri - İlk En Güzel Tecrübem :-) Güntaç aytaç, 21:46
Akvaryum Tanıtımı - CO2 Nerede doldurulabilir MrtGn, 21:18
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Cam Kalınlığı kaancevik, 20:43
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Yeni Akvaryum Ve Filtre Ehtiyar, 20:30
Yeni Üye Forumu - Lepistesim Su Üstünde Sallanarak Yüzüyor Berkayv, 20:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Tankta Yemlemeye Gerek Var Mı? KaanE, 20:18
Omurgasızlar - Bettam Çok Kötü Durumda GhostKoi, 19:42
Hastalıklar ve İlaçlar - İki Erkek Lepistesim Birbirini Kovalıyor lethian, 19:33
Yeni Üye Forumu - Macmasteri Akvaryumu mehmethakan, 19:31
Güney Amerikan Cichlidleri - 100 Litre Akvaryum Sump Onrakr, 18:21
Filtreleme Seçenekleri - Bettam Sizca Ohm Mu? Halfmoon Mu? Corpse, 18:19
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Strafor, Boya ve Derz Hakkında Soru Esedullah54, 18:05
Arka Fon Yapımı - Akvaryum Değişikliği Tataaa, 17:58
Sazansıgiller - Filtre Seramiği İlk Kullanım ahmetfiratozkaya, 17:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tanganyika Cikletleri Neden Bu Kadar Az Popüler? scorpion26, 17:32
Tanganyika Cichlidleri - Yeni Akvaryum / Balıklarım Yerde doubleT, 17:20
Yeni Üye Forumu - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 17:20
Akvaryum Tanıtımı - Mavi Colissa Gurami Cinsiyet Ayrımı Orhan76, 17:02
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 35* Küp Co2 Siz Bitkili Akvaryum ogurcay, 16:55
Akvaryum Tanıtımı - Demasoni dt.erkan, 16:15
Akvaryum Tanıtımı - Karideslerimi Yedi! Enescetin, 15:58
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Katil Salyangoz jezey 02:04
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Beyaz Kurt Kültürleri jezey 02:04
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 02:04
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 02:04
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 02:04
- Eheim Ecco Pro 300 Ve Chrome Pipe Aporetti 01:40
- Yunus-imparator Cichlid / Yem Takası Kabul Edilir. UKSTUDIO 01:31
- Amano Karides Arıyorum! UKSTUDIO 01:31
- Super Red Pleco Damızlık Altı Çiftler Tuby 01:22
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 00:31
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 00:03
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 23:53
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 23:53
- Tül Kuyruk Ramirezi Ariyorum Hunt3r 23:47
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 23:45
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 23:41
- Resun Aco 001 18 Wat Hava Motoru Sıfır ALP85 23:24
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 23:23
- Taeniacara Candidi & Abacaxis & Cacatuoides HarunYILDIRIM 23:21
- Damızlık Altı Macrostomalar sametyildiz 23:18
- 1d2e Yetişkin L134 sametyildiz 23:18
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 23:06
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 23:06
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 23:06
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 23:06
- Minare Salyangozu Adet 5 Tl. Takaslı ARMONYS 22:39
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 22:14
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 22:14
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 22:07
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 22:07
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:58
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:58
- Cryptocoryne Wenditti Brown(fiyat Düştü) ballantines 21:06
- 7 Adet Cüce Ornatus Golden Julie abunil 20:52
- Altın Kafa Melekler Tekin35 20:37
- Tanganyika Regani Cichlid Yavruları iakyol 19:38
- Yavru Malavi Ciklet Ve Moscow Dark Blue aycaketenci 19:09
- Similis Arıyorum Huzeyfe.ylc 18:59
- Moscow Dark Blue Lepistes SwitchBeamz 18:39
- Isıtıcı, Askı Filtre,, Hava Motoru ,,,yem Makinesi jony 18:21
- 1 Çift L144 İlanı Okumadan Yazmayın jony 18:21
- Boyu Me 350 Nano Akvaryum jony 18:21
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 17:53
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:53
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:53
- Çift Yavru Vermiş Damızlık Electric Blue Acara HayatımızBalık 17:25
- 100x40x40 Akvaryum Emregll 17:15
- Blue Sky Lepistes Arıyorum Emregll 17:15
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 16:55
- Christmas Moss Furkann 16:55
KULLANICILAR
- 77 Online Kullanıcı, 42 Üye
Online Kullanıcılar
Mfevcil,
Akax,
Xrbetta,
UKSTUDIO,
AmatorAkvryumcu,
MiSoSiKiaN,
AETHM,
Furkann,
Redondo,
arukas,
-RBG-,
yigithanw,
dekul,
AtakanShelbyy,
KaanE,
mehmetbt,
BaldGuy,
zent,
Mehmet444,
ahmetfiratozkaya,
Kromatit,
Tuby,
Esedullah54,
ŞevkoEser,
Öğretmen Ali,
Ehtiyar,
Ebubekir ATAR,
birolbozkurt,
karayel811,
Aporetti,
Furcifer,
melodydeniz,
Hobicimm,
MehmetSerkan,
Fırat pınar,
Onur Alkan,
Aqua Discovery,
Mt_aquascaping,
czafer58,
Hidro Dinamik,
erdalakçay,
Uhsr,
Westrain,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.