ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
16oguzhan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
43
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Haziran 2023 09:19
Toplam Mesaj:
112 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
170x70x60 Tropheus Maswa
80x50x40 Yavru Akvaryumu
SON 10 MESAJI
Flowerhorn Yem Yemiyor Uzun Yol Yolcusu Stres Alti
Akvaryumu bugün kurup bugün balık eklemeniz çok yanlış olmuş! Balığı kaybetme ihtimaliniz yüksek. ayrıca iç filtre yetersiz olacaktır, Bakteri tutması için akvaryum zeminine Lav Kırığı eklemenizi öneririm. Işığı kapatın ve yarın bekleyin, ışık açık olduğunda daha çok stres yapar, akvaryumun karşısında ani hareketler yapmayın, sevmeye çalışmayın. Balıklar yoldan sonra 1 hafta çok çekingen oluyor bu süre zarfında dikkatli olmazsınız.
Akvaryumu bugün kurup bugün balık eklemeniz çok yanlış olmuş! Balığı kaybetme ihtimaliniz yüksek. ayrıca iç filtre yetersiz olacaktır, Bakteri tutması için akvaryum zeminine Lav Kırığı eklemenizi öneririm. Işığı kapatın ve yarın bekleyin, ışık açık olduğunda daha çok stres yapar, akvaryumun karşısında ani hareketler yapmayın, sevmeye çalışmayın. Balıklar yoldan sonra 1 hafta çok çekingen oluyor bu süre zarfında dikkatli olmazsınız.
Hangi Filtrelemeyi Uygulamalıyım?
Ben 50-60 litre civarındaki akvaryumumda şelale filtre kullanıyorum ve SunSun HW603 modeline geçmeyi düşünüyorum. Tavsiyem Sunsun dış filtre olur, canlı yükü arttığında sorun yaşamazsınız ve kesinlikle biyolojik ve fiziksel temizlik olarak çok çok daha önde.
Ben 50-60 litre civarındaki akvaryumumda şelale filtre kullanıyorum ve SunSun HW603 modeline geçmeyi düşünüyorum. Tavsiyem Sunsun dış filtre olur, canlı yükü arttığında sorun yaşamazsınız ve kesinlikle biyolojik ve fiziksel temizlik olarak çok çok daha önde.
Oscar İçin Akvaryum
[QUOTE=Rstokms]
Kasaplıkla ne ilgisi var?[/QUOTE]
Akvaryumun dükkanda olması soğuk olmasına sebebiyet verebilir manasında söylemiş sanırım.
[QUOTE=Rstokms]
Kasaplıkla ne ilgisi var?[/QUOTE]
Akvaryumun dükkanda olması soğuk olmasına sebebiyet verebilir manasında söylemiş sanırım.
Flowerhorn Günlüğüm •700litre•
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194853/080120200017441.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194853/080120200017481.jpg[/IMG]
06.01.2020 -------------------------------------------------------------------------------------- 08.01.2020
Aradan epey süre geçti balık sayımız azaldı ve akvaryum değiştirdik ( maalesef ki daha küçük bir tanka geçmek mecburiyetinde kaldım.)
Akvaryumda tek olduğumuzdan bir sıkıntı yok şimdilik. Ayrıca çok fazla gelişemediğini düşünüyorum ( Boy ve Kafa olarak.) Çünkü sınavlarım vb. sorunlardan dolayı yeterli zamanı ayıramadım pek fazla, su değişimleri çok aksadı ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum :)[EDIT]16oguzhan,2020-01-08 00:24:02[/EDIT]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194853/080120200017441.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194853/080120200017481.jpg[/IMG]
06.01.2020 -------------------------------------------------------------------------------------- 08.01.2020
Aradan epey süre geçti balık sayımız azaldı ve akvaryum değiştirdik ( maalesef ki daha küçük bir tanka geçmek mecburiyetinde kaldım.)
Akvaryumda tek olduğumuzdan bir sıkıntı yok şimdilik. Ayrıca çok fazla gelişemediğini düşünüyorum ( Boy ve Kafa olarak.) Çünkü sınavlarım vb. sorunlardan dolayı yeterli zamanı ayıramadım pek fazla, su değişimleri çok aksadı ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum :)[EDIT]16oguzhan,2020-01-08 00:24:02[/EDIT]
75 Santim Tehlikeli Mi
170x60x70(h) bir akvaryuma sahibim ve 12mm cam kullanıldı. Sizin hacim daha düşük olduğundan cama gelen basınç daga az olacak ve rahatlıkla işin altından kalkacaktır 12mm cam, sıkıntı etmenize gerek yok.
170x60x70(h) bir akvaryuma sahibim ve 12mm cam kullanıldı. Sizin hacim daha düşük olduğundan cama gelen basınç daga az olacak ve rahatlıkla işin altından kalkacaktır 12mm cam, sıkıntı etmenize gerek yok.
Tür Önerisi İstiyorum
Bahsettiğiniz balık bir tür yılanbaş. Türkiyede kolay şekilde bulamazsınız, bulsanız dahi uygun fiyatlar beklemeyin. Bu balıkların eş tutması ve üremesi kolay değildir! Channa familyası bildiğim kadarıyla yüksek hacimler istiyor ''Channa Gachua'' hariç. Akvaryum yaklaşık 200 litre, bence bu hacimde Melek balığı ve hafif bitkili bir tank kurulabilir. Ya da tek Astronot, Flower Horn, Midas gibi türler bakılabilir.
Bahsettiğiniz balık bir tür yılanbaş. Türkiyede kolay şekilde bulamazsınız, bulsanız dahi uygun fiyatlar beklemeyin. Bu balıkların eş tutması ve üremesi kolay değildir! Channa familyası bildiğim kadarıyla yüksek hacimler istiyor ''Channa Gachua'' hariç. Akvaryum yaklaşık 200 litre, bence bu hacimde Melek balığı ve hafif bitkili bir tank kurulabilir. Ya da tek Astronot, Flower Horn, Midas gibi türler bakılabilir.
[QUOTE=vitestv]
İki akvaryumun arasında bir karton var mı? Balıklar birbirini görüyor mu ve en önemlisi görüyorsa balıklar o camda mı duruyor[/QUOTE]
Görebileceklerini sanmıyorum biri bi köşede biri bi köşede akvaryumların.
[QUOTE=Enisikizler]Ben de yaklaşık 1 ay kadar oluyor okiko 3 lü yemi alalı. Bendeki iştahla yiyiyor. Yani bir iştahsızlık yada yemi kabul etmeme göremedim. Suan okiko 3 lü set hikari ve jbl in fh yemi var. Yanına haftada 2 gün somon veriyorum. Somon işlem görmemiş sadece kucuk parçalara ayrılmış şekilde. Benimki red dragon. Özellikşe kırmızı olan yerinde ve incilerinde ciddi gelişme oluştu. Okikonun platinmu ve renk yeminin yerine somonun da katkısıyla işlerini iyi yaptilar.
Ancak kafa gelişimi durdu diyebilirim. Nedendir bilemem. Güzel büyük bi mevcuddu. Su sıcaklıpının kafa gelişimine etkisi varsa büyük ihtimal o olumsuz etkilemiş olabilir. Çünkü akvaryumda dıs cama yapışttraln derece vardi. İzmirde yasadığım için henuz soğuklar bastirmadındam derece de 29 derecelerde dolaniyordu. Ama sonradan fark ettim ki su soğuk. Ve basla derece ile ölctüğümde suyun 25,5 dolaylarında olduğını gördüm. Isıtıcıyu taktım. Fh lar 30 derece isteddiğini biliyorum yaz kış. Bu sebepten kafa gelişimi durmus olacağını düsünüyorum. Balığında büyümesiyle kafa gövde orani yaklaşyi ve kafası kücük gibi duruyor artik. Eskiden sanki basında kavuk varmış gibiydi. Yani özetle okikonun henuz kafa yeminin etkisini göremedim. Ama dediğim gibi ısıya bağlıyorum. Isı olayı çözüldüğünden gelişimi gözlemlicem.
Yani yemlerden kaynaklı bir sıkıntı ooduğunu düsünmüyorum. Sadece bir kaç yorumda görmüştüm okiko yemden sonra durgunlasiyor diye. Biraz bende o durumu gözlemliyorum. Ama aşırı bir durgunluk yok[/QUOTE]
Su ısım sabit 28-29 derece. Diğer bütün balıklarım severek yiyor lakin o yemiyor. Bir gün aç bırakmayı denedim sonuç yine hüsran.
[QUOTE=vitestv]
İki akvaryumun arasında bir karton var mı? Balıklar birbirini görüyor mu ve en önemlisi görüyorsa balıklar o camda mı duruyor[/QUOTE]
Görebileceklerini sanmıyorum biri bi köşede biri bi köşede akvaryumların.
[QUOTE=Enisikizler]Ben de yaklaşık 1 ay kadar oluyor okiko 3 lü yemi alalı. Bendeki iştahla yiyiyor. Yani bir iştahsızlık yada yemi kabul etmeme göremedim. Suan okiko 3 lü set hikari ve jbl in fh yemi var. Yanına haftada 2 gün somon veriyorum. Somon işlem görmemiş sadece kucuk parçalara ayrılmış şekilde. Benimki red dragon. Özellikşe kırmızı olan yerinde ve incilerinde ciddi gelişme oluştu. Okikonun platinmu ve renk yeminin yerine somonun da katkısıyla işlerini iyi yaptilar.
Ancak kafa gelişimi durdu diyebilirim. Nedendir bilemem. Güzel büyük bi mevcuddu. Su sıcaklıpının kafa gelişimine etkisi varsa büyük ihtimal o olumsuz etkilemiş olabilir. Çünkü akvaryumda dıs cama yapışttraln derece vardi. İzmirde yasadığım için henuz soğuklar bastirmadındam derece de 29 derecelerde dolaniyordu. Ama sonradan fark ettim ki su soğuk. Ve basla derece ile ölctüğümde suyun 25,5 dolaylarında olduğını gördüm. Isıtıcıyu taktım. Fh lar 30 derece isteddiğini biliyorum yaz kış. Bu sebepten kafa gelişimi durmus olacağını düsünüyorum. Balığında büyümesiyle kafa gövde orani yaklaşyi ve kafası kücük gibi duruyor artik. Eskiden sanki basında kavuk varmış gibiydi. Yani özetle okikonun henuz kafa yeminin etkisini göremedim. Ama dediğim gibi ısıya bağlıyorum. Isı olayı çözüldüğünden gelişimi gözlemlicem.
Yani yemlerden kaynaklı bir sıkıntı ooduğunu düsünmüyorum. Sadece bir kaç yorumda görmüştüm okiko yemden sonra durgunlasiyor diye. Biraz bende o durumu gözlemliyorum. Ama aşırı bir durgunluk yok[/QUOTE]
Su ısım sabit 28-29 derece. Diğer bütün balıklarım severek yiyor lakin o yemiyor. Bir gün aç bırakmayı denedim sonuç yine hüsran.
Tekrardan merhaba arkadaşlar, bir sorun yaşıyorum bu yüzden sizden fikir almak istedim. Yaklaşık 1 hafta önce Okiko yem aldım, bütün balıklarım bunu yerken ayrı akvaryuma ayırmış olduğum balık ilk gün gayet güzel yedi ama ondan sonra yemedi. kurutulmuş karides ve kan kurdu yiyor ama yemi bir türlü yemiyor. Ayrıca o balığı ayırdığımdan beri gelişim göstermesini beklerken form olarak devamlı geriledi. Bende bugün eski büyük akvaryuma geri aldım balığı lakin öbür akvaryumda bir baskın erkek daha çıkınca bunlar ufaktan ara ara kavga etmeye başladılar. Öbür baskın olan erkeği ayırmayı düşünüyorum ama oda form olarak gerilerse diye endişeleniyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Tekrardan merhaba arkadaşlar, bir sorun yaşıyorum bu yüzden sizden fikir almak istedim. Yaklaşık 1 hafta önce Okiko yem aldım, bütün balıklarım bunu yerken ayrı akvaryuma ayırmış olduğum balık ilk gün gayet güzel yedi ama ondan sonra yemedi. kurutulmuş karides ve kan kurdu yiyor ama yemi bir türlü yemiyor. Ayrıca o balığı ayırdığımdan beri gelişim göstermesini beklerken form olarak devamlı geriledi. Bende bugün eski büyük akvaryuma geri aldım balığı lakin öbür akvaryumda bir baskın erkek daha çıkınca bunlar ufaktan ara ara kavga etmeye başladılar. Öbür baskın olan erkeği ayırmayı düşünüyorum ama oda form olarak gerilerse diye endişeleniyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Atlantik 1250a Dış Filtre Kullanan Var Mı?
Neden[QUOTE=Urar]Arkadaşar yaklaşık 1 sene oldu kullandığım Fılıtre calısıyor hatta bır tanede dophin 1600 aldım Debısı ondan bıle guclu hatta goren arkadaş bu nasıl oluyor Dophın 1600 lh bundan daha güçlü dıye neyse konuya gelelım Şunu fark ettım Elektırık bulunduğunuz yerde cok gıdıp gelıyorsa bu fılıtreyı almayın insan kullandıkca zaman gecdıkce anlıyor ses var daha öncede dedım debısıde guzel ama dedığım gıbı Bulunduğunuz yerde elektırık sorunu varsa cok gıdıp gelıyorsa elektırık almayın Yanlız bulunduğunuz yerde elektırık az gıdıp gelıyorsa yanı 3 ayda bırse alın derım ama cok gıdıp gelıyorsa tavsıye etmiyorum[/QUOTE] Nedenini de belirtirseniz iyi olur. [:)]
Neden[QUOTE=Urar]Arkadaşar yaklaşık 1 sene oldu kullandığım Fılıtre calısıyor hatta bır tanede dophin 1600 aldım Debısı ondan bıle guclu hatta goren arkadaş bu nasıl oluyor Dophın 1600 lh bundan daha güçlü dıye neyse konuya gelelım Şunu fark ettım Elektırık bulunduğunuz yerde cok gıdıp gelıyorsa bu fılıtreyı almayın insan kullandıkca zaman gecdıkce anlıyor ses var daha öncede dedım debısıde guzel ama dedığım gıbı Bulunduğunuz yerde elektırık sorunu varsa cok gıdıp gelıyorsa elektırık almayın Yanlız bulunduğunuz yerde elektırık az gıdıp gelıyorsa yanı 3 ayda bırse alın derım ama cok gıdıp gelıyorsa tavsıye etmiyorum[/QUOTE] Nedenini de belirtirseniz iyi olur. [:)]
Flowerhorn Cinsi Hakkında
Erkek, Kamfa Malau arası gibi duruyor.
Erkek, Kamfa Malau arası gibi duruyor.
SON MESAJLAR
- Reeflowers All İnclusive Yanına Gübre Hidro Dinamik, 11:46
Taban ve Gübreleme - Akvaryumum Hakkında Genel Değerlendirme pekert, 11:18
Yeni Üye Forumu - Bu Hobiye Yeni Başladım Ulaşş, 11:15
Yeni Üye Forumu - Chihiros Aydınlatma Performans Meryemmm, 11:05
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Geliyorum Denen Felaket Geldi. bendeniztayfun, 10:43
Akvaryum Bilimi - Yapıştırıcı AtlasPoyraz, 10:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balığımı Kaybetmek İstemiyorum ShowaSanshoku, 10:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Bulanıklığı Orhan76, 09:38
Yeni Üye Forumu - Neolamprologus Multifasciatus caga71, 09:24
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Japon Balıkları Nasıl Bir Ortam İster KaanE, 09:05
Yeni Üye Forumu - Akvaryumumun Zeminini Değiştirmek KaanE, 09:01
Bitki Akvaryumları Genel - Cüce Vatozuma Ne Verebilirim Jotunheim, 08:58
Kedi Balıkları Tanıtımı - 50lt Plastik Küvet 229tl KaanE, 08:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - Balığımdaki Renk Değişimleri Ve Beyazlık? Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Su Test Kiti 6 İn 1 X 100 Adet 388tl giyotyn, 01:55
Akvaryum Bilimi - Gül Bitkilerinde Dallarda Kararma Erime CoryCory, 01:43
Bitki Türleri ve Bakımı - Chihiros Wrgb Iı İçin Bilgi İstiyorum CoryCory, 01:26
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - İstanbul Avrupa Karides İçin Öneri Satıcı Alphird, 00:51
Omurgasızlar - Beta Balığına Ne Kadar Sera Flora Vermeliyim Eminator, 00:26
Labirentliler - Transgenetik Tetra Yemleri Hakkinda Emirkankabadayi, 00:12
Yeni Üye Forumu - Beta Balığımda Mantar Olabilir Mi AmatorBetaci, 00:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Tankta Yemlemeye Gerek Var Mı? MasterChief, 23:59
Omurgasızlar - Akvaryum Salınım hunterx, 23:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Beraklaştırma Eminator, 23:55
Yeni Üye Forumu - Lepistes Hamile MaviMelek, 23:47
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Hangi Tür? efeunald, 23:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Kurulum Sorunu (bitkili Akvaryum) yyiImaz, 23:33
Yeni Üye Forumu - Low/hightech Bitki Kumu Tavsiyesi yyiImaz, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Parazit Tedavi Sürecini Tamamladım. B.Erdinc, 22:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Teleskop Japon Balığımın Gözü Şişti ahmetfiratozkaya, 22:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Isıtıcı Sorunu Mehmet345467, 22:20
Yeni Üye Forumu - 750 Litrelik Akvaryumda Yeşil Su Sorunu neomeo, 22:05
Yeni Üye Forumu - yüzgeçlerde kızarıklık Gamzee 👑, 22:01
Hastalıklar ve İlaçlar - Velifera Mı Yelken Moli Mi Ramazan112, 21:59
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Lepistes Hamileligi Bolubalik, 21:13
Yeni Üye Forumu - 40x30x20h Betta Akvaryumu Frkn, 21:10
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Yem Yememe cmlbrn, 20:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavru Gelişim Durumu Muzolas123, 20:45
Canlı Doğuranlar - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 20:13
Güney Amerikan Cichlidleri - Bu Vatozun Türü Ne 125 Litre İçin Uygun Mu tunahannn28, 20:08
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Çöpçü Balığı Yüzeyde Gezinme cmlbrn, 19:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Cüce Vatoz Cinsiyet Belirleme H.ibrahim_orakcı, 19:31
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Filtre Tatar7587, 19:09
Yeni Üye Forumu - Zebra Ciklet Hakkinda erdemcoban, 18:56
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Bu Hangi Tür Pirana Ahmetminez, 18:28
Yeni Üye Forumu - Suyum Sürekli Bulanıyor BETutkuTa, 18:26
Yeni Üye Forumu - Zemin Bitkili Akvaryumda Hangi Türler Olmaz? Taha10, 18:16
Bitkili Akvaryum Canlıları - Vatoza Benzeyen Balık Mithat Emre Pehl, 18:09
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yavrular Artemia Ve Micro İle Yemleniyor Osmanlı19, 17:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Lepistes Hamile Mi BETA.4, 17:36
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 11:50
- Tilki Kuyruğu 60 Dal Min 20cm 200 Tl Kartal_003 11:38
- Katil Salyangoz Üreyen Koloni bilkan 11:14
- A Kalite Discuslar bilkan 11:13
- L144 Mavi Göz Tül Kuyruk Yavruları DenizOlsam 11:08
- Damızlık Çift Devedikeni 10:58
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 10:46
- 30x30x30 Extra Clear Akvaryum cyhn84 10:46
- Mangrow Üstü Anubias, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:25
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:25
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:25
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 10:25
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 10:11
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 10:11
- 120.50.47h Full Set Akvaryum erhan2204 10:10
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 09:55
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 09:55
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 09:45
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 09:45
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:44
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 09:42
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 09:42
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 09:42
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 09:42
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:28
- Takaslık Anubias ogurcay 09:21
- Anubias Barteri Var ogurcay 09:21
- Tam Damızlık Cüce Vatoz Takımlar Emirk 09:20
- 4 Erkek Saulosi Emirk 09:20
- Siyah Hagen Kum Ers1905 09:12
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 09:11
- Halfmoon Ve Plakat Erkek Bettalar aupqua 09:11
- Eheim Dış Filtre - Karides_vatoz Yuvası- Yeşil Su osmandbnl 09:09
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 09:09
- Blyxa Japonica osmandbnl 09:09
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 08:34
- Artemia Masrafınzı Düşürecek Yem Microfex Hediyeli Rafayel 08:09
- Apistogramma Cacatuoides F1 (yavrular Hediye) sirhill 08:09
- Karışık Bitki Kumu Takasta Olur!! ozgurnez 07:57
- Co2 Set ozgurnez 07:57
- High Tech İçin Power Led AtlasPoyraz 07:57
- Kampanyalı Paket Bitkiler Öğretmen Ali 07:49
- 90 Cm Genişliğinde Ahşap Üretim Seti incaia 07:34
- Grindal Kurt Kültürü sefailgaz 07:04
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 01:51
- Hayalinizdeki Dekor, Aparatlar Ve Daha Fazlası... EUREKA 01:20
- Havasız Artemia Çıkarma Kabı EUREKA 01:20
- Eş Kribensiz Haci dağ 01:08
- Panda Lepistes Haci dağ 01:08
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 01:02
KULLANICILAR
- 122 Online Kullanıcı, 69 Üye
Online Kullanıcılar
osmandbnl,
Oasis,
FrkMbuna,
Koksal Gurkan,
Ankaragucu,
OmerINCE,
kenjori,
hasan_tr_01,
Berkant,
OnBin06,
MiSoSiKiaN,
Orhan76,
ali1979,
aktivist06,
osmanylc,
HalilKavcak,
Umt61,
BettalyaStudio,
Meryemmm,
reprise,
drderya,
Hidro Dinamik,
nejalt,
Jotunheim,
Hak@N,
mmemati,
darkaura,
hasancn,
tsp7,
DevilishViking,
Hiko,
-RBG-,
Sogan,
urzais,
scorpion26,
Butz,
mrhllunl,
can0101,
Mollabey,
egehamit,
BlackWater,
Mücahit0,
simsela,
Hoper,
SaRCoPhiLiuS,
ciways,
Mstizm,
bawyerank,
cyhn84,
platinium,
abdullah07,
rorobey,
Kartal_003,
sengulturker,
AmatorBetaci,
Rafayel,
OmerFaruk,
Tuby,
Hüdai,
oguzhanns,
Ozzzzzz,
sevvalllk,
TahaArif,
Metinmert Yiğit,
ahmetfiratozkaya,
ogurcay,
Hüseyin Piroğlu,
1Balikci,
valarmorghulis12,
Cihan4_4,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.