ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
NSRTNT
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Kasım 2024 15:16
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Nusret Onat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Nusret Onat
SON 3 MESAJI
Eheim 2228 TRAKTÖR Gibi Çalışıyor! (Videolu)
[QUOTE=OnuncuTorun]Yeni Eheim 2228 filtremi bu gün kurdum ve traktör gibi çalışıyor. İlk kurduğumda bu kadar aşırı sesi yoktu fakat yine sesliydi bende o sesi gidermek için içini açmak istedim ama muslukları off konumuna getirmeden açtım her yer su oldu tabi. Ondan sonra kapatıp fişe taktığımda traktör gibi sesli çalışmaya başladı. Ne yaptıysam sesi kesilmedi sağa yatırdım, sola yatırdım, 100 kere salladım ama ses aynı. Video aşağıda! Allah rızası için biri yardım etsin sinirimden duvarları yumrukluyorum!
div
/divdiv[VID]http://www.youtube.com/watch?v=0UtrGFBYxLo[/VID]
/div
editededitIDOnuncuTorun/editIDeditDate2013-05-20 23:09:50/editDate/edited[/QUOTE]
Konuyu hortlatayım, aynı sorun Eheim 2228'imde var, cihaz en az 10 senelik. Araştırdığım kadarı ile sorun pervane takımında (mil hariç). Mili Silikon gress'le yağlayıp iyice yatağına ileri geri yedirin; yoksa katkısız vazelinle yapın. Milin her iki ucunda bulunan kauçukları da vazelinleyin. Ses kesilmez ise; mecbur pervane takımı satın alınacak. Birazdan ben kendiminkine yapacağım.. :)
[QUOTE=OnuncuTorun]Yeni Eheim 2228 filtremi bu gün kurdum ve traktör gibi çalışıyor. İlk kurduğumda bu kadar aşırı sesi yoktu fakat yine sesliydi bende o sesi gidermek için içini açmak istedim ama muslukları off konumuna getirmeden açtım her yer su oldu tabi. Ondan sonra kapatıp fişe taktığımda traktör gibi sesli çalışmaya başladı. Ne yaptıysam sesi kesilmedi sağa yatırdım, sola yatırdım, 100 kere salladım ama ses aynı. Video aşağıda! Allah rızası için biri yardım etsin sinirimden duvarları yumrukluyorum!
div
/divdiv[VID]http://www.youtube.com/watch?v=0UtrGFBYxLo[/VID]
/div
editededitIDOnuncuTorun/editIDeditDate2013-05-20 23:09:50/editDate/edited[/QUOTE]
Konuyu hortlatayım, aynı sorun Eheim 2228'imde var, cihaz en az 10 senelik. Araştırdığım kadarı ile sorun pervane takımında (mil hariç). Mili Silikon gress'le yağlayıp iyice yatağına ileri geri yedirin; yoksa katkısız vazelinle yapın. Milin her iki ucunda bulunan kauçukları da vazelinleyin. Ses kesilmez ise; mecbur pervane takımı satın alınacak. Birazdan ben kendiminkine yapacağım.. :)
Eheim 2228 Pervane Ve Mil Değişimi
[QUOTE=MurathanM]4 yıldır hiç sıkıntısız kullandığım filtreden son 2-3 gündür çok ses gelmeye başlamıştı. Dün akşam tüm mıknatıs tarafı ve giriş çıkışlarını temizledim ses sorunu düzelmedi. Bugün komple temizlik yapayım derken birden pervane milini de kırdım. Şu an mecburen çalıştırıyorum, odada traktör çalışıyor gibi. Umarım kırık mil motora zarar vermez. Pervane mili alsam sorun çözülür mü diye merak ediyorum.
Yoksa mıknatıs takımı da almalı mıyım? Unutmadan belirteyim ki, mıknatısı çıkartıp taktığımda oluşan çekim kuvveti oldukça güçlü. Yani eskiden zor çıkıyordu, hala öyle. Yani mıknatıs pek eskimişe gözükmüyor.
Bu filtrelerde mıknatıs değişimini ne kadar arayla yapmak gerekiyor? Bu sorunla karşılaşan var mı? Açıkcası mil kırılmasa bile ilk aklıma gelecek olan mili değiştirmek olurdu. Seramik yapı sonuçta, biraz ayarı kaçsa ses yapar.
Umarım hızlı cevaplar gelir, zira gün içerisinde mutlaka sipariş vermem gerekiyor. [/QUOTE]
Filtreyi milsiz kullanmak bir yana, çatlak kırık veya yapıştırılmış tamir görmüş mil ile beraber çalışıtırsanız bile motora zarar verirsiniz. Eheim aynen bunu söylüyor.
[QUOTE=SerkanAkın]Ses yapan pervanedir. Yenisini alınca düzelir. Milin temas ettiği yerler de porselendir bu serilerin ama mesela atman serileri naylondur. Ekseriyetle pervanenin naylon olan kısmı aşınır zamanla. Bu filtrelerde bollaşma olması çok zor bir ihtimal ama pervanenin üretimi sıkıntılı. Mıknatıs olan kısmını tam oturtamamışlar beyaz naylon kısıma. O da zamanla arıza çıkartır. Ses yapınca değiştirilir. Bunun pek zamanı yok bu model için ama Atmanlar genelde 3-4 senede bir değiştirilir. Naylon olan kısım aşınır. Keza Eheim klasik serilerini pervaneleri de 4-5 sene en fazla gider. Pervane + mil alman gerekli.[/QUOTE]
2 sene yatan Eheim 2228'i tekrar çalıştırdım, detaylı temizlik ve bir süre çalıştıktan sonra vızırtı sesi bende de mevcut,(içinde kalan hava sesi veya motorun susuz çalışması gibi bir ses değil) az önce söküp porselen mil dahil mıknatısın girdiği kanalı önceden yaptığım gibi soft bir diş fırçasıyla temizledim tekrar yerine taktım, seste kesilme halen yok. Yalnız şunu merak ediyorum, pervaneyi sabit tutup mıknatısı hafif sağa sola çevirdiğimde çok hafif bir boşluk olduğunu farkettim, mıknatısla beyaz plastik arası bir kaç milim oynuyor, normalde olmaması gereken birşey mi yoksa sıfır pervane takımında da aynı şey geçerli mi? Mıknatıs kuvvetli halen, seramik sağlam. Seramiği de değiştirmem gerekiyor mu sence?
Aşağıda belirtmiş olduğum link'teki sese çok benziyor, mile silikon yağ sürdüğünü, milin geçtiği ufak kanala da uyguladığını görüyorsunuz. Milin diğer ucu aşağıdaki ufak deliğe oturuyor aynı 2228 deki gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=-4n4AaZLUrc
Teşekkürler.
Bu video'da göründüğü üzere, mıknatıs etrafına ve mile vazelin sürdüm. Bir süre sessiz çalıştıktan sonra yine vızıltı gelmeye başladı; mıknatıs bölümünden tutup pervaneyi sağa sola hafif oynattığımda arada boşluk var. Bu boşluk normal mi arkadaşlar yoksa pervane takımı mı almam gerekiyor? Video'da adam silikon gress sürüyor, aynı uygulamayı doğal vazelinle yapsak ne kadar sağlıklı olur? (ki yaptım) [:)] 2228 akvaryum dolabının içinde çalışmasına rağmen vızıltı sesini duyabiliyorum ve canımı sıkıyor geceleri.
https://www.youtube.com/watch?v=ooDzOXoO3xQ[EDIT]NSRTNT,2024-05-24 22:53:40[/EDIT]
[QUOTE=MurathanM]4 yıldır hiç sıkıntısız kullandığım filtreden son 2-3 gündür çok ses gelmeye başlamıştı. Dün akşam tüm mıknatıs tarafı ve giriş çıkışlarını temizledim ses sorunu düzelmedi. Bugün komple temizlik yapayım derken birden pervane milini de kırdım. Şu an mecburen çalıştırıyorum, odada traktör çalışıyor gibi. Umarım kırık mil motora zarar vermez. Pervane mili alsam sorun çözülür mü diye merak ediyorum.
Yoksa mıknatıs takımı da almalı mıyım? Unutmadan belirteyim ki, mıknatısı çıkartıp taktığımda oluşan çekim kuvveti oldukça güçlü. Yani eskiden zor çıkıyordu, hala öyle. Yani mıknatıs pek eskimişe gözükmüyor.
Bu filtrelerde mıknatıs değişimini ne kadar arayla yapmak gerekiyor? Bu sorunla karşılaşan var mı? Açıkcası mil kırılmasa bile ilk aklıma gelecek olan mili değiştirmek olurdu. Seramik yapı sonuçta, biraz ayarı kaçsa ses yapar.
Umarım hızlı cevaplar gelir, zira gün içerisinde mutlaka sipariş vermem gerekiyor. [/QUOTE]
Filtreyi milsiz kullanmak bir yana, çatlak kırık veya yapıştırılmış tamir görmüş mil ile beraber çalışıtırsanız bile motora zarar verirsiniz. Eheim aynen bunu söylüyor.
[QUOTE=SerkanAkın]Ses yapan pervanedir. Yenisini alınca düzelir. Milin temas ettiği yerler de porselendir bu serilerin ama mesela atman serileri naylondur. Ekseriyetle pervanenin naylon olan kısmı aşınır zamanla. Bu filtrelerde bollaşma olması çok zor bir ihtimal ama pervanenin üretimi sıkıntılı. Mıknatıs olan kısmını tam oturtamamışlar beyaz naylon kısıma. O da zamanla arıza çıkartır. Ses yapınca değiştirilir. Bunun pek zamanı yok bu model için ama Atmanlar genelde 3-4 senede bir değiştirilir. Naylon olan kısım aşınır. Keza Eheim klasik serilerini pervaneleri de 4-5 sene en fazla gider. Pervane + mil alman gerekli.[/QUOTE]
2 sene yatan Eheim 2228'i tekrar çalıştırdım, detaylı temizlik ve bir süre çalıştıktan sonra vızırtı sesi bende de mevcut,(içinde kalan hava sesi veya motorun susuz çalışması gibi bir ses değil) az önce söküp porselen mil dahil mıknatısın girdiği kanalı önceden yaptığım gibi soft bir diş fırçasıyla temizledim tekrar yerine taktım, seste kesilme halen yok. Yalnız şunu merak ediyorum, pervaneyi sabit tutup mıknatısı hafif sağa sola çevirdiğimde çok hafif bir boşluk olduğunu farkettim, mıknatısla beyaz plastik arası bir kaç milim oynuyor, normalde olmaması gereken birşey mi yoksa sıfır pervane takımında da aynı şey geçerli mi? Mıknatıs kuvvetli halen, seramik sağlam. Seramiği de değiştirmem gerekiyor mu sence?
Aşağıda belirtmiş olduğum link'teki sese çok benziyor, mile silikon yağ sürdüğünü, milin geçtiği ufak kanala da uyguladığını görüyorsunuz. Milin diğer ucu aşağıdaki ufak deliğe oturuyor aynı 2228 deki gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=-4n4AaZLUrc
Teşekkürler.
Bu video'da göründüğü üzere, mıknatıs etrafına ve mile vazelin sürdüm. Bir süre sessiz çalıştıktan sonra yine vızıltı gelmeye başladı; mıknatıs bölümünden tutup pervaneyi sağa sola hafif oynattığımda arada boşluk var. Bu boşluk normal mi arkadaşlar yoksa pervane takımı mı almam gerekiyor? Video'da adam silikon gress sürüyor, aynı uygulamayı doğal vazelinle yapsak ne kadar sağlıklı olur? (ki yaptım) [:)] 2228 akvaryum dolabının içinde çalışmasına rağmen vızıltı sesini duyabiliyorum ve canımı sıkıyor geceleri.
https://www.youtube.com/watch?v=ooDzOXoO3xQ[EDIT]NSRTNT,2024-05-24 22:53:40[/EDIT]
Eheim 2228 sızdırma yaptı
Yıllardır kullandığım Eheim 2228 bugün su sızdırması yaptı. Uzunca bir süredir akvaryum temizliği yapmıyordum, bugün kolları sıvayıp akvaryumu ve motoru detaylıca temizlikten geçirdim. Motoru çalıştırdığım zaman feci şekilde su sızdırması yaptı, filtreyi olduğu gibi dolaptan dışarı çıkardım motor kafasını çıkartıp yeniden taktım, bu sefer cihazı yeniden dolabı su basmasın diye kovanın içinde çalıştırdım ve yine sepet ile motor kafasının tam kesiştiği yerden ince ince su sızdırıyordu.
Daha önce böyle birşey başıma gelmediği için tecrübesizdim ve Allah'tan bu forumu bulup benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşı gördüm ve anlattığı şey benim yaşadğımla birebir aynı. Bende cihazı fişten çektiğimde su sızdırıyordu fakat çalıştığında sıkıntı olmuyordu.
Tüm klipsleri tek tek az önce yerinden söktim ve 2 defa kontrol ettim, hiçbirinde çatlak yada deforme yok ve tekrar yerine taktım, bu sefer sanki hepsi eşit zorlukta kapandı gibi. Yarın tekrar deneyeceğim ve eğer sorun tekrar ederse klips almayı düşünüyorum. Klipslerde çatlat yoksa nasıl deforme olabilir anlamıyorum. Klipslerin tanesi 25 TL ve çok pahalı ufacık bir parça, eğer yeni klips alıp sorun çözülmezse fazlasıyla s,nir bozucu bir durum olur. Bu cihazın dış filtre contasında sorun olabilirmi acaba diyorum? Bu dış filtre contası dedikleri şey kafa motorunun etrafına çevrilen lastikmi oluyor arkadaşlar? Yuvarlak lastik gibi bişey ve onada baktım 56 TL fiyatı var. Bugün felaket yorulduğum için motoru yarın tekrar deneyeceğim?
Görüşü olan ve yaşayan varsa lütfen yazsın.[:/]
Yıllardır kullandığım Eheim 2228 bugün su sızdırması yaptı. Uzunca bir süredir akvaryum temizliği yapmıyordum, bugün kolları sıvayıp akvaryumu ve motoru detaylıca temizlikten geçirdim. Motoru çalıştırdığım zaman feci şekilde su sızdırması yaptı, filtreyi olduğu gibi dolaptan dışarı çıkardım motor kafasını çıkartıp yeniden taktım, bu sefer cihazı yeniden dolabı su basmasın diye kovanın içinde çalıştırdım ve yine sepet ile motor kafasının tam kesiştiği yerden ince ince su sızdırıyordu.
Daha önce böyle birşey başıma gelmediği için tecrübesizdim ve Allah'tan bu forumu bulup benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşı gördüm ve anlattığı şey benim yaşadğımla birebir aynı. Bende cihazı fişten çektiğimde su sızdırıyordu fakat çalıştığında sıkıntı olmuyordu.
Tüm klipsleri tek tek az önce yerinden söktim ve 2 defa kontrol ettim, hiçbirinde çatlak yada deforme yok ve tekrar yerine taktım, bu sefer sanki hepsi eşit zorlukta kapandı gibi. Yarın tekrar deneyeceğim ve eğer sorun tekrar ederse klips almayı düşünüyorum. Klipslerde çatlat yoksa nasıl deforme olabilir anlamıyorum. Klipslerin tanesi 25 TL ve çok pahalı ufacık bir parça, eğer yeni klips alıp sorun çözülmezse fazlasıyla s,nir bozucu bir durum olur. Bu cihazın dış filtre contasında sorun olabilirmi acaba diyorum? Bu dış filtre contası dedikleri şey kafa motorunun etrafına çevrilen lastikmi oluyor arkadaşlar? Yuvarlak lastik gibi bişey ve onada baktım 56 TL fiyatı var. Bugün felaket yorulduğum için motoru yarın tekrar deneyeceğim?
Görüşü olan ve yaşayan varsa lütfen yazsın.[:/]
SON MESAJLAR
- Bu Balığın Problemi Nedir ? HOPPALA, 04:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Balıklar Akvaryumuma Uygun Mu MustafaŞ, 02:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nematod'un En İyi Çözümü Nedir? smetdman, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum Bulanık Mı? CrownBetta, 02:11
Yeni Üye Forumu - Bucephalandra İle Alakalı Yardım Lütfen emreabay6, 00:57
Bitki Akvaryumları Genel - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek MasterChief, 23:53
Canlı Doğuranlar - Sunsun 603b 2600tlye Hala Alinirmi GhostKoi, 23:30
Fiyat Forumu - H100 Mü H200 Mü Taha Yanık, 23:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığın Türü Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz? |BuRaK|, 23:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Aldığım Bitki Bir Hafta Olmadan Eridi? Busra1753, 23:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Sarı Prenses Akvaryumu draff10, 22:35
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Wish4fish, 22:25
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yavrusu Hepsinden Farklı ? AlperKrks, 21:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumumdaki Bu Arkadaşlar Adi Salyangoz Mu ? Gokalpp, 21:31
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Cüce Amerikan Dünyası ArifhbsAquatics, 20:27
Güney Amerikan Cichlidleri - Filtre Yeterli Mi ytugcek, 19:39
Filtreleme Seçenekleri - Yazım Kurallarına Neden Uymuyorsunuz GhostKoi, 19:26
Forum ve Site Hakkında - Bu coral Blue Ne İşe Yarar? KaanE, 19:22
Aydınlatma - Japon Balığı Bitkisel Yem Kaannn455, 19:12
Sazansıgiller - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 18:12
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Taha Yanık, 17:52
Labirentliler - 4 Yıldır Bazı Cüce Acara Türleri Niçin Yok? KartalŞafak, 17:46
Güney Amerikan Cichlidleri - 35x35x35 Bitkili Tank Balık Adeti Kaç Olmalı KaanE, 17:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Neon Tetra Yem Yemiyor Tulpar99, 17:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Garip Yara Tulpar99, 16:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Midaslarim Yavrulamiyor Srhtylcn, 16:43
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tetra Tankı Göksel D, 16:24
Yeni Üye Forumu - Yati Kökü Batmıyor yedili, 15:58
Yeni Üye Forumu - Salyangoz Türü scorpion26, 15:57
Yeni Üye Forumu - Önemli Karidesler Beyaz Beyaz Oldu Vorticella AlperKrks, 15:06
Yeni Üye Forumu - Kasımda Aşk Başkadır HarunYILDIRIM, 13:48
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Test Kitleri Ve Tavsiye İsteği umitkabak, 12:34
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? İskorpit, 12:17
Güney Amerikan Cichlidleri - İç Pipo Haricinde, Filtre Malzemesi Koymak KaanE, 11:52
Yeni Üye Forumu - Transgenetik Tetrama Ne Oldu bendeniztayfun, 10:56
Yeni Üye Forumu - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 hounddog, 10:06
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığı Hastalık Bilgi ahmetfiratozkaya, 09:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Ne Bakılır Orhan76, 09:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30cm Küp Betta Akvaryumu Orhan76, 09:12
Akvaryum Tanıtımı - 30* Nano Kurulum Süreci Orhan76, 09:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum Orhan76, 08:57
Akvaryum Tanıtımı - 100*40*50h Bitkili Akvaryum İçin Tavsiyeler vahitender, 08:45
Bitki Türleri ve Bakımı - El Emeği Muhammedcay, 07:59
Akvaryum Tanıtımı - Karidesler Ve Katil Salyangozlar Aguamentist, 07:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Halsiz Ve Kambur bendeniztayfun, 06:49
Yeni Üye Forumu - Bu Kurt Türü Nedir? bendeniztayfun, 06:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Parazit Hızlı Cevap bendeniztayfun, 06:13
Yeni Üye Forumu - Kırmızı Tetrazon Hastalık Hobilenyum, 01:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Karides Akvaryumum ! whoisshery, 22:55
Akvaryum Tanıtımı - Arkada Siyahliķ ytugcek, 21:59
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Altın Kafa Melekler Tekin35 00:13
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:04
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:04
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:04
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:04
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:04
- İki Çift Laetacara Araguaiae... Laetacara 23:43
- Bursa İçi Ücretsiz Canlı Yem Kültürleri Rafayel 23:35
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 23:35
- Co2 Tüp 5 Litre Baracuda80 23:23
- Aquael 100 Watt Isıtıcı Bora Bey 23:14
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 23:10
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 22:56
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:56
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 22:30
- Co2 Set Manometreli+ Co2 İndikatör+co2 Difüzör vahitender 22:30
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 22:27
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 22:27
- Kullanılmamış Dophin H80 Lepistes.. 22:20
- İstanbul 35cm Küp Akvaryum Arıyorum Lepistes.. 22:20
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 22:00
- Arkadan Sumplı 4 Katlı Set Ve Malzemeler Burak PEKDEMİR 21:46
- Malawi Erkekler,protomelas Steveni Taiwan,fryeri Burak PEKDEMİR 21:46
- Dennerle Akvaryum Furcifer 21:39
- Ista Regülatör Furcifer 21:39
- 2.67 Tüp Furcifer 21:39
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 21:39
- Minare Salyangozu Adet 5 Tl. Takaslı ARMONYS 21:33
- 0,5 Mm Silis Kum 20 Kg. 550 Tl. Takaslı ARMONYS 21:33
- Malawi Çiklet Redrainbow 21:31
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 21:08
- Eş Kribensiz Haci dağ 20:47
- Tetra 300w Isıtıcı - Xinyou Hava Taşlı Pipo Filtre diaslayt 20:36
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 20:33
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 20:33
- Black Flame Wood cagdas_0606 20:21
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 20:21
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 20:18
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 20:13
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 20:13
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:13
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 20:13
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 20:01
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 20:01
- Led Driver 36-48w ilh4n 19:59
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 19:59
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 19:59
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:43
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:43
- Saz Bitkisi selfish 19:35
KULLANICILAR
- 24 Online Kullanıcı, 13 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.