ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
astriks
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
13
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Haziran 2019 10:55
Toplam Mesaj:
62 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Müslüm Korkmaz
Doğum Tarihi:
13 Haziran 1998
İl:
Istanbul
Meslek:
Üniversite Öğrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Müslüm Korkmaz
50x45x30
SON 10 MESAJI
Cy-20 Mini Dış Filtre
Merhabalar,
" https://www.pompa-sayac.com/dis-filtreler/2481-resun-cyclone-cy-20-mini-dis-filtre-200ltsaat.html?gclid=EAIaIQobChMI25Lv3t3P4gIVFeaaCh2KtgxxEAYYASABEgI2APD_BwE " bu siteden bu dış filtreyi almak istiyorum, fiyatı diğer yerlere göre çok daha düşük. Buradan alışveriş yapan var mı? güvenilir sitemidir acaba ? yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Merhabalar,
" https://www.pompa-sayac.com/dis-filtreler/2481-resun-cyclone-cy-20-mini-dis-filtre-200ltsaat.html?gclid=EAIaIQobChMI25Lv3t3P4gIVFeaaCh2KtgxxEAYYASABEgI2APD_BwE " bu siteden bu dış filtreyi almak istiyorum, fiyatı diğer yerlere göre çok daha düşük. Buradan alışveriş yapan var mı? güvenilir sitemidir acaba ? yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Filtre Tavsiyesi
Merhaba herkese,
100 - 150 tl arası önerebilceğiniz dış filtreler nelerdir. Şuan sun sun hw 603b kullanmaktayım fakat hem debisi çok kötü hemde temizlik yaptıktan sonra içindeki havayı boşaltmak çok uğraştırıyor. Kullanımı rahat 100 - 150 tl aralığındaki dış filtre önerilerinizi bekliyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba herkese,
100 - 150 tl arası önerebilceğiniz dış filtreler nelerdir. Şuan sun sun hw 603b kullanmaktayım fakat hem debisi çok kötü hemde temizlik yaptıktan sonra içindeki havayı boşaltmak çok uğraştırıyor. Kullanımı rahat 100 - 150 tl aralığındaki dış filtre önerilerinizi bekliyorum.
Lepistes İç Parazit
[QUOTE=mehmetbay]Balıkların dışkısı da taşıyıcı görevi görür akvaryum suyunda oluyor mu bir fikrim yok. Su değişimlerinde dışkıları uzaklaştırmaya yönelik yapmalısınız. Ama balıklarınızın bağışıklık sistemi güçlenirse suda mikrop ve parazit olsa bile hastalanmazlar. Ana tankınız ilaç kullanmaya uygunsa yani bitki ve dekor yoksa ana tankınızda uygulayabilirsiniz. [/QUOTE]
Su değişiminde hep 1 2 gün dinlenmiş çeşme suyu kullanıyorum bazen meşguliyetten kaynaklı suyu dinlendirmeyi vakit bulamıyorum yada unutuyorum. Böyle zamanlarda çeşme suyunu yarım saat bekletip koysam bir sıkıntısı olur mu ? Daha önce hiç yapmadım korktuğumdan kaynaklı sormak istedim kafama takılan bir soruydu
[QUOTE=kimyaegr]Genelde kötü su şartlarında oluşan bir durum.suyun içine bulaşır mı olayına fazla takılmayın..bende çok uğraştım bu hastalıkla.en etkili yöntem 3 gün de bir dinlemiş su değişimiyle su şartlarını iyileştirmek oldu.bunu yapınca belirtiler kaybolmaya başladı..bir anca kaybolucak diye birşey yok.durumu ağırlaşmış olanları kurtaramayabilirsiniz elbet..zaten anlarsınız belirtiler karın çökmesi,işatahszılaşma,sallana sallana yüzme,beyaz ve saydam dışkı,bir köşede saklanma ve ürkeklik..özellikle yemden kesildimi işler daha zorlaşıyor bu durumda karantina tankında mehmet beyin önerdiği tedaviyi uyulayınız..ana tankınızda sık su değişimlerine devam ediniz..ama yem yiyorlarsa sera bakto tabs yemini veriniz..iç parazit için üretilmiş bir yemdir...
[/QUOTE]
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bugün flagyl ile balıkları karantina tankında 10 dakika beklettim umarım iyi olur her şey. Yem mevzusunu da ilaç etki etmez ise uygulucam
[QUOTE=mehmetbay]Balıkların dışkısı da taşıyıcı görevi görür akvaryum suyunda oluyor mu bir fikrim yok. Su değişimlerinde dışkıları uzaklaştırmaya yönelik yapmalısınız. Ama balıklarınızın bağışıklık sistemi güçlenirse suda mikrop ve parazit olsa bile hastalanmazlar. Ana tankınız ilaç kullanmaya uygunsa yani bitki ve dekor yoksa ana tankınızda uygulayabilirsiniz. [/QUOTE]
Su değişiminde hep 1 2 gün dinlenmiş çeşme suyu kullanıyorum bazen meşguliyetten kaynaklı suyu dinlendirmeyi vakit bulamıyorum yada unutuyorum. Böyle zamanlarda çeşme suyunu yarım saat bekletip koysam bir sıkıntısı olur mu ? Daha önce hiç yapmadım korktuğumdan kaynaklı sormak istedim kafama takılan bir soruydu
[QUOTE=kimyaegr]Genelde kötü su şartlarında oluşan bir durum.suyun içine bulaşır mı olayına fazla takılmayın..bende çok uğraştım bu hastalıkla.en etkili yöntem 3 gün de bir dinlemiş su değişimiyle su şartlarını iyileştirmek oldu.bunu yapınca belirtiler kaybolmaya başladı..bir anca kaybolucak diye birşey yok.durumu ağırlaşmış olanları kurtaramayabilirsiniz elbet..zaten anlarsınız belirtiler karın çökmesi,işatahszılaşma,sallana sallana yüzme,beyaz ve saydam dışkı,bir köşede saklanma ve ürkeklik..özellikle yemden kesildimi işler daha zorlaşıyor bu durumda karantina tankında mehmet beyin önerdiği tedaviyi uyulayınız..ana tankınızda sık su değişimlerine devam ediniz..ama yem yiyorlarsa sera bakto tabs yemini veriniz..iç parazit için üretilmiş bir yemdir...
[/QUOTE]
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bugün flagyl ile balıkları karantina tankında 10 dakika beklettim umarım iyi olur her şey. Yem mevzusunu da ilaç etki etmez ise uygulucam
Lepistes İç Parazit
[QUOTE=mehmetbay]Lepisteslerde iç parazit çokca yaşanıyor ki sizin balıklarınızın durumu da onu gösteriyor. Tedavi olarak öncelikle 2 ilaç öneriliyor.
1.si Sera Baktopur direct, fakat bu ilacı bulmak biraz zor. Eğer bulursanız karantina tankta tedaviyi uygun dozda yapmalısınız. İlacın üzerinde gerekli talimatlar yazar.
2.si ise eczanelerde bulunan flagyl tablettir. Bu tabletin değişik uygulama yöntemleri var fakat ben bildiğimi aktarayım size. Akvaryumdan aldığımız 5 litrelik suda tabletin 10 da 1ini eritiyoruz. Ve balıklarımızı bu kapta 5-10 dakikalık banyo yaptırıyoruz (sadece içinde durması yeterli banyo deyince yanlış anlaşılmasın.). Bu işlemi hastalıktan kurtulana kadar her gün yeni bir banyo hazırlayarak tekrarlıyoruz.
Benim tercih ettiğim yöntem ise su kalitesini yükselterek balıkların kendi başına hastalığı yenmesini beklemek. Bu süreçte artemia desteğini ve günlük su değişimlerini eksik etmiyorum.[/QUOTE]
Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Flagyl tabletini alıp dediğiniz gibi banyo yaptırıcam.Erkek lepistesim öldü dişilerden biri bugün yavruladı fakat hala yem atınca yemiyolar ve yavrularada saldırmıyolar. Arada bir ısıtıcının plastiğinde oluşan beyaz yosunumsu şeyi yiyolar. Su kalitesini yükseltmeye çalıştım fakat hala değişen bişey olmadı günlük dinlendirilmiş su ekliyorum fakat halan herhangi bi gelişmeyok.
Aklıma takılan bi soru var iç parazir akvaryum içindeki suya karışır mı ? eğer öyleyse suyun temizliği için ne yapmam lazım ?
[QUOTE=mehmetbay]Lepisteslerde iç parazit çokca yaşanıyor ki sizin balıklarınızın durumu da onu gösteriyor. Tedavi olarak öncelikle 2 ilaç öneriliyor.
1.si Sera Baktopur direct, fakat bu ilacı bulmak biraz zor. Eğer bulursanız karantina tankta tedaviyi uygun dozda yapmalısınız. İlacın üzerinde gerekli talimatlar yazar.
2.si ise eczanelerde bulunan flagyl tablettir. Bu tabletin değişik uygulama yöntemleri var fakat ben bildiğimi aktarayım size. Akvaryumdan aldığımız 5 litrelik suda tabletin 10 da 1ini eritiyoruz. Ve balıklarımızı bu kapta 5-10 dakikalık banyo yaptırıyoruz (sadece içinde durması yeterli banyo deyince yanlış anlaşılmasın.). Bu işlemi hastalıktan kurtulana kadar her gün yeni bir banyo hazırlayarak tekrarlıyoruz.
Benim tercih ettiğim yöntem ise su kalitesini yükselterek balıkların kendi başına hastalığı yenmesini beklemek. Bu süreçte artemia desteğini ve günlük su değişimlerini eksik etmiyorum.[/QUOTE]
Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Flagyl tabletini alıp dediğiniz gibi banyo yaptırıcam.Erkek lepistesim öldü dişilerden biri bugün yavruladı fakat hala yem atınca yemiyolar ve yavrularada saldırmıyolar. Arada bir ısıtıcının plastiğinde oluşan beyaz yosunumsu şeyi yiyolar. Su kalitesini yükseltmeye çalıştım fakat hala değişen bişey olmadı günlük dinlendirilmiş su ekliyorum fakat halan herhangi bi gelişmeyok.
Aklıma takılan bi soru var iç parazir akvaryum içindeki suya karışır mı ? eğer öyleyse suyun temizliği için ne yapmam lazım ?
Lepistes İç Parazit
Merhaba herkese,
Lepisteslerimde 3 4 gündür durgunluk yem yememe sabit durma gözlemliyorum. Stresden kaynaklı diye düşündüm ama bugün dışkılarının beyaz çıktığını görünce iç parazit kanaatına vardım. Formda biraz göz gezdirdim Bütün belirtiler uyuyordu 3d 1e lepisteslerimin hepsi akvaryumun birer köşesine geçip duruyor, yem verince herhangi bi şekilde yeme gitmiyor yada yemi yutup geri kusuyodu. Tropical in guppy yemini kullanıyorum arada bir bloodworms un chironomus kurutulmuş kurtlarını veriyodum severek yiyolardı ama artık hiç yemiyolar bende sarımsaklı yem tedavisini denedim ama o yemide yemediler napmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Not : 3 dişi lepistesimde hamile 2 sinin siyahlığı çok fazla karnıda şişmeye başladı. 1 tane dişim ara sıra diğer dişilerin kuyruklarına saldırıyor bu konu hakkındada yardım ederseniz çok memnun kalırım.
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba herkese,
Lepisteslerimde 3 4 gündür durgunluk yem yememe sabit durma gözlemliyorum. Stresden kaynaklı diye düşündüm ama bugün dışkılarının beyaz çıktığını görünce iç parazit kanaatına vardım. Formda biraz göz gezdirdim Bütün belirtiler uyuyordu 3d 1e lepisteslerimin hepsi akvaryumun birer köşesine geçip duruyor, yem verince herhangi bi şekilde yeme gitmiyor yada yemi yutup geri kusuyodu. Tropical in guppy yemini kullanıyorum arada bir bloodworms un chironomus kurutulmuş kurtlarını veriyodum severek yiyolardı ama artık hiç yemiyolar bende sarımsaklı yem tedavisini denedim ama o yemide yemediler napmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Not : 3 dişi lepistesimde hamile 2 sinin siyahlığı çok fazla karnıda şişmeye başladı. 1 tane dişim ara sıra diğer dişilerin kuyruklarına saldırıyor bu konu hakkındada yardım ederseniz çok memnun kalırım.
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Lepisteslerim Sabit Duruyor. Neden ?
[QUOTE=caspr]Benim kullandığım dediğim gibi tek taraftaydi. Bitki,dekor vs. vardı. Sizinki gibi sade değildi.
Normal yemleme yaparken onların üstünede çok az miktar atıyordum.
Sizinkide bi yöntem. Civa gibidir onlar.Nereye gittigini bile göremezsiniz.
Bitki olarak Anubias,Elodea,Limon,Zeytin öneririm.
[/QUOTE]
Dediğiniz gibi sol tarafa ek rafya eklerim fazladan. Bitki besleyemiyorum teşekkür ederim yorumun için
[QUOTE=caspr]Benim kullandığım dediğim gibi tek taraftaydi. Bitki,dekor vs. vardı. Sizinki gibi sade değildi.
Normal yemleme yaparken onların üstünede çok az miktar atıyordum.
Sizinkide bi yöntem. Civa gibidir onlar.Nereye gittigini bile göremezsiniz.
Bitki olarak Anubias,Elodea,Limon,Zeytin öneririm.
[/QUOTE]
Dediğiniz gibi sol tarafa ek rafya eklerim fazladan. Bitki besleyemiyorum teşekkür ederim yorumun için
[QUOTE=caspr]Bir kenara topluca yapın. Bu şekilde olmamalı. En uygunu sol taraf gibi. Emiş borusundan uzak olsun.[/QUOTE]
Dipde gezen yavruların saklanıcak fazladan yeri olur diye düşünmüştüm yanlış mı düşünmüşüm , bunların yanına sol tarafa biraz daha eklesem olur mu yoksa komple hepsini mi sola alim ?
[QUOTE=caspr]Bir kenara topluca yapın. Bu şekilde olmamalı. En uygunu sol taraf gibi. Emiş borusundan uzak olsun.[/QUOTE]
Dipde gezen yavruların saklanıcak fazladan yeri olur diye düşünmüştüm yanlış mı düşünmüşüm , bunların yanına sol tarafa biraz daha eklesem olur mu yoksa komple hepsini mi sola alim ?
Merhabalar herkese, boş akvaryumumu 1 hafta önce doldurdum tekrar 65 litre akvaryumda sunsun hw-603b dış filtre takılı 27 derecede ısısı 4 gün böyle boş çalıştırdım. 2 gün önce 3d 1e lepistesleri aldım ilk koyduğumda bir sıkıntı yoktu ama şuan hepsi olduğu yerde sabit kalıyo(bazen su yüzeyinde bazen suyun dibinde) ara sıra kıpırdıyolar suda çok fazla akıntı yok dişiler hamile ama doğuma ne kadar var bilmiyorum. Hamileliklerinden kaynaklı mı sabit duruyolardır acaba ? Hastalık var ise nasıl anlayabilirim ?
Birde akvaryumda bitki yetiştiremedim hep çürüdüler bende doğan yavruları akvaryumun dışına çıkarmak istemiyorum. Kendi hallerinde doğup büyümelerini istiyorum acaba bu yaptığım rafyalar yeterli mi yoksa arttırim mi ? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198669/010320182039281.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198669/010320182040301.jpg[/IMG]
Merhabalar herkese, boş akvaryumumu 1 hafta önce doldurdum tekrar 65 litre akvaryumda sunsun hw-603b dış filtre takılı 27 derecede ısısı 4 gün böyle boş çalıştırdım. 2 gün önce 3d 1e lepistesleri aldım ilk koyduğumda bir sıkıntı yoktu ama şuan hepsi olduğu yerde sabit kalıyo(bazen su yüzeyinde bazen suyun dibinde) ara sıra kıpırdıyolar suda çok fazla akıntı yok dişiler hamile ama doğuma ne kadar var bilmiyorum. Hamileliklerinden kaynaklı mı sabit duruyolardır acaba ? Hastalık var ise nasıl anlayabilirim ?
Birde akvaryumda bitki yetiştiremedim hep çürüdüler bende doğan yavruları akvaryumun dışına çıkarmak istemiyorum. Kendi hallerinde doğup büyümelerini istiyorum acaba bu yaptığım rafyalar yeterli mi yoksa arttırim mi ? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198669/010320182039281.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198669/010320182040301.jpg[/IMG]
Java Moss Ortamı
Merhabalar,
İlk kez akvaryumda bitki beslicem. Dipte hagen kum var. 6500k lık 1 adet ampul ile sabah açıyorum akşam kapatıyorum. 24 derece sabit akvaryum ısısı var. Uzunluğu 50cm olan bi akvaryumda bu şartlarda gübre ve co2 kullanmadan java moss yetişir mi ?[EDIT]astriks,2018-01-05 17:55:16[/EDIT]
Merhabalar,
İlk kez akvaryumda bitki beslicem. Dipte hagen kum var. 6500k lık 1 adet ampul ile sabah açıyorum akşam kapatıyorum. 24 derece sabit akvaryum ısısı var. Uzunluğu 50cm olan bi akvaryumda bu şartlarda gübre ve co2 kullanmadan java moss yetişir mi ?[EDIT]astriks,2018-01-05 17:55:16[/EDIT]
Mücevher Balığı
Merhabalar,
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. İstanbul avrupa yakasından eşli olarak mücevher balığı alabilceğim bildiğiniz bi yer var mı acaba ? Yada burdan bana satabilcek herhangi biri .Aradım çevremdeki petshoplarda lakin bulamadım. Bildiğiniz yerleri benimle paylaşırsanız çok memnun kalırım. Kağıthanede yaşamaktayım.
Merhabalar,
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. İstanbul avrupa yakasından eşli olarak mücevher balığı alabilceğim bildiğiniz bi yer var mı acaba ? Yada burdan bana satabilcek herhangi biri .Aradım çevremdeki petshoplarda lakin bulamadım. Bildiğiniz yerleri benimle paylaşırsanız çok memnun kalırım. Kağıthanede yaşamaktayım.
SON MESAJLAR
- Beta Çiftleştirme bendeniztayfun, 18:32
Labirentliler - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? abemk, 18:24
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Hidro Dinamik, 17:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var Hidro Dinamik, 17:28
Yosun - Su Üzeri Hareketi-walstad grendel1984, 17:24
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Tank Arkadaşı Dedoktif, 17:08
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçin Balık Ve Dekorasyon Tavsiyesi kaancevik, 17:08
Yeni Üye Forumu - Tropheus Duboisi Akv (5. Sf Güncel foto bol video) Mehmet. Uzun, 17:02
Tropheus Tanıtımı - Şelale Filtre Berkayv, 16:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistesim Tahmini Ne Zaman Doğurur? eymene, 16:55
Canlı Doğuranlar - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? bendeniztayfun, 16:44
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Trans Genetik Tetra Ve Lepistes Hidro Dinamik, 16:41
Yeni Üye Forumu - Albino Endler Aguamentist, 16:40
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Nerite Salyangozu monster07, 16:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Şevki37, 15:48
Hastalıklar ve İlaçlar - 35*35*35 Bitkili Tank Tür Tavsiyesi Taha Yanık, 15:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Aguamentist, 15:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi SaRCoPhiLiuS, 15:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dry Start Başlangıç Laterthanbefore, 15:13
Akvaryum Tanıtımı - Moliwe Kribensis Laterthanbefore, 15:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 8mm Mi 6 Mmi samuraibeta, 15:06
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Laterthanbefore, 15:02
Bitki Türleri ve Bakımı - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi bendeniztayfun, 14:47
Yeni Üye Forumu - 50x30x30 Lowtech Yeniden FISHERMAN01, 14:05
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) egurbuz, 13:28
Bitki Akvaryumları Genel - Vücut formasyonu bozuk lepistes.. Victus, 13:13
Canlı Doğuranlar - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi Orhan76, 12:44
Filtreleme Seçenekleri - Balığım Dışkılamıyor MasterChief, 12:43
Yeni Üye Forumu - 2. Guraba Aquatıcs Ödüllü Fotoğraf Yarışması -RBG-, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - L-144 ve Albino Longfin Üretimi (Yeni resimler eklendi sayfa 7-14) Nuri3434, 12:15
Kedi Balıkları Forumu - Vatozum Beyazlasiyor Niye bendeniztayfun, 12:06
Yeni Üye Forumu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Ehtiyar, 11:35
Yeni Üye Forumu - Tetrazon Karides Uyumu ? SaRCoPhiLiuS, 11:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35*35*35 Bitkili Tank Filtre Önerisi SaRCoPhiLiuS, 11:09
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Vatoz İle Karides ArifhbsAquatics, 10:10
Yeni Üye Forumu - Ciklet Balıklarımda Beyaz Lekeler Samoo11, 09:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Basit Yeşil Su Yapımı Rafayel, 07:48
Akvaryum Bilimi - Bettam Hastalandı berkaiozcan, 05:34
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Dekorasyonu monster07, 01:08
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistes Hunt3r, 00:57
Canlı Doğuranlar - Beta Akvaryumu Nasıl Olmalı? Taha Yanık, 00:18
Labirentliler - Dolphin H Şelale Filtre Elyaf Koyma Taha Yanık, 23:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlkkez Akvaryum Kuracağım Taha Yanık, 23:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık Tanısı Taha Yanık, 23:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Karidesler Ve Katil Salyangozlar mmemati, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun furkanbaba956, 22:50
Filtreleme Seçenekleri - Pleco İle Bitki rebelde, 21:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nerite Salyangoz Dexter85321, 21:20
Omurgasızlar - Mini? Ramshorn? Axolotl1, 21:10
Omurgasızlar - 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi recklesstr, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:00
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 17:49
- Nakliye Dahil Özel Tasarım Akvaryum swordfishhhh 17:49
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 17:41
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 17:31
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 17:11
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 17:11
- 🍁🌼🍁🌺100 Adet Farklı Tür Bitki 🍁🌼🍁🌺 hasancn 16:35
- Lav Kırığı Kum 12 13 Kg ootkn 16:21
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 16:21
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 16:06
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 16:06
- Frontosa Küpü Emirk 15:57
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 15:57
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 15:14
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 14:56
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 14:56
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 14:52
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 14:38
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 14:38
- Santa Maria Endler Mika_35 14:35
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 14:16
- Otocinclus Arıyorum heydu 14:16
- Komple Set heydu 14:16
- Epey Miktarda Moss brkenginol 13:47
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 13:46
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 13:46
- 5 Farklı Renkte Transgenetik Tetra fisherman1907 13:46
- 2 Adet Pterophyllum scalare Melek Balığı fisherman1907 13:46
- Bursa İçi Ücretsiz Canlı Yem Kültürleri Rafayel 13:46
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 13:46
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 13:44
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 13:44
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 13:40
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:40
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 13:40
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 13:40
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 13:39
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 13:39
- Fırsat - Karides , Salyangoz . gyunda 13:39
- Nano Led Armatür BywenzeL 13:24
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 13:09
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 13:09
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 13:09
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon,apisto Türleri yamansengonca 12:54
- Akvaryum Ve Akvaryum Malzemeleri - Güncel tosbag 12:49
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 12:42
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 12:42
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 12:42
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 12:28
KULLANICILAR
- 164 Online Kullanıcı, 89 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
Ankaragucu,
ciways,
Ardaaa..,
Hiko,
HarryEnsub,
Onur Alkan,
reprise,
selahattinfidan,
chimeric,
recepbal,
Gastropoda,
akomania,
scorpion26,
alix,
Thefishmannn,
kopruluonur,
nikon_,
Mderhan,
mimar55,
Tolga1tunc,
HaydarGul,
omercldr,
Packsaddleman,
AmatorAkvryumcu,
Hidro Dinamik,
Oscarlarim,
sirhill,
Narval,
osmandbnl,
Hobilik,
Nyassa10,
Mehmet. Uzun,
şansal,
cagrisw,
Yörükbeyi64,
armaganb,
Yigits,
eymene,
Doğasa,
R0h1rr1m,
ozelturlepistes,
MiSoSiKiaN,
Akax,
vahitender,
Uğurcand,
grendel1984,
iwagumi,
UrasArt,
sopacı34,
Samoo11,
Yasin034,
serdar1987,
alperenyagci,
yamansengonca,
Keremeker,
Rafayel,
Hamite07,
tuviytti,
ezc06,
Ankrales,
Fırat pınar,
ahmetfiratozkaya,
Fatihisik,
cpu1803,
son1koz,
Başak u,
Muhammetyildizz,
Tulpar99,
Serifhksvr,
ozgurtpcogl,
BATU,
Berkant,
MCY4,
twinsoul,
Yusufsef,
Gökhan 2259,
Taha Yanık,
xasin06,
Haku,
HarunYILDIRIM,
Muhammedcay,
baron70,
Nuri3434,
angelasy16,
mercedesclk,
H.polat,
Şahinöztürk,
BRHNSNMZ,
mutlubaba,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.