ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bizatihi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Aralık 2018 23:58
Toplam Mesaj:
22 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
bilal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
bilal
SON 10 MESAJI
Mavi Prenses Dengesini Kaybetti
Sa. Arkadaşlar mavi prenses balığım bir kaç gündür dengesini kaybetti ters yüzüyor. Bir türlü dengede duramıyor genelde baş aşağı. Bugünse karnının alt kısmında silahlanma ve az da olsa şişlik var ne yapmam gerekiyor acaba.
Sa. Arkadaşlar mavi prenses balığım bir kaç gündür dengesini kaybetti ters yüzüyor. Bir türlü dengede duramıyor genelde baş aşağı. Bugünse karnının alt kısmında silahlanma ve az da olsa şişlik var ne yapmam gerekiyor acaba.
Sarı Prenses Yavru Versi
Sa. Arkadaşlar sarı prensesim yavru verdi dokuz yavru çıkmış dördü ölü. Daha vardır ağzında diye kusturmaya çalıştım çıkmadı bişey. Ancak yem de yemiyor. Ben de yavruluktan çıkarıp ana tanka koydum yavrulara zarar vermesin diye. Acaba doğru yaptım mı?
Sa. Arkadaşlar sarı prensesim yavru verdi dokuz yavru çıkmış dördü ölü. Daha vardır ağzında diye kusturmaya çalıştım çıkmadı bişey. Ancak yem de yemiyor. Ben de yavruluktan çıkarıp ana tanka koydum yavrulara zarar vermesin diye. Acaba doğru yaptım mı?
Yavruluk
Arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Yavruluk
Hocam ciklet türü balıklarım var akvaryum da 1 metrelik 220 litre civarı
[QUOTE=KadirSpmz]
Aleyküm selam.. Hangi tür beslediğinizi söylerseniz ve akvaryum hacmini söylerseniz ona göre öneride bulunalım[/QUOTE]
[QUOTE=KadirSpmz]
Aleyküm selam.. Hangi tür beslediğinizi söylerseniz ve akvaryum hacmini söylerseniz ona göre öneride bulunalım[/QUOTE]
Yavruluk
Sa. Arkadaşlar yavruluk almak istiyorum iki tane ürün belirledim ancak çok da bir fikir sahibi olmadığım için yardım istiyorum.
penn plax mı biolife turbo fx5-s mi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/211220172208271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/211220172208281.jpg[/IMG]
Yardımcı olursanız kullanıcı arkadaşlar sevinirim.
Sa. Arkadaşlar yavruluk almak istiyorum iki tane ürün belirledim ancak çok da bir fikir sahibi olmadığım için yardım istiyorum.
penn plax mı biolife turbo fx5-s mi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/211220172208271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/211220172208281.jpg[/IMG]
Yardımcı olursanız kullanıcı arkadaşlar sevinirim.
Sumplu Akvaryum
Sa. Arkadaşlar sumplu akvaryum almayı düşünüyorum ancak alttan sump mı yandan sump mı daha iyidir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz
Sa. Arkadaşlar sumplu akvaryum almayı düşünüyorum ancak alttan sump mı yandan sump mı daha iyidir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz
Akvaryuma Uygun Fon Hakkında.
[QUOTE=Ches]
İnternette yapışkanlı folyolar var. Dış mekan folyosu. Yani sudan vs etkilenmiyor. Ben siyah mat olanı aldım. Tabi mat kısmı duvara denk geldi önden yapışkanlı değiller[:D] Neyse bu yapışkanlı folyoları yapıştırmadan önce, kağıt kısmını yapışkan kısmından ayrıyorsunuz. 2 kişi ile yaparsanız daha rahat olur. Ayırdığınız zaman yapışkan olan kısmı camsil ile iyice ıslatıyorsunuz. Aynı işlemi yapıştıracağınız akvaryumun camına da yapıyorsunuz. Bu sayede yapışkanlı olan folyo camda yapışık değilmiş gibi rahatça hareket ettirilebiliyor. Bu da size köşeleri tam ayarlamanız için imkan sağlar. Yani bi yapıştı mı bi daha sökmesi zor olmasın fon bozulmasın diye bu şekilde yapmalısınız. Daha sonra köşeleri vs düzgünce ayarlandığında elinize bir çetvel ya da kredi kartı ile arasında kalan suyu ve kabarcıkları çıkarıyorsunuz. Sonuç muazzam oluyor. Ben 7-8 ay önce yapıştırdım hala ilk günkü gibi. Petshoplardan alınan fonolarla vakit ve para kaybı ile uğraşmayın.Öyle jöleydi şekerli suydu vs uğraşmayın. 15 tl verip onun özel yapıştırıcısını bile almıştım ama 2 hafta sonra sağdan soldan açılmalar yapmıştı. 5M lik yapışkanlı folyo 35 lira civarı almıştım.İlk 25-20 gün ıslaklık ve çektiğiniz kart vb aletin izleri görünüyor. Sonra kuruyunca camla fon arasındaki su hiç bi eser kalmıyor o izlerden. Akvaryuma yapışmış hali fotosunu atıyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192491/150220171105181.jpg[/IMG]
Eklediğim video örnek teşkil eder. Adamın yapıştıdığı gibi yapacaksınız. Araya camsil sıkarsanız dediğim gibi folyoyu rahatça oynatabilir sağ sol köşe ayarı verebilirsiniz.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=o8N0rcmhXuE[/VID][/QUOTE]
Hocam bu yapışkanlı folyo içerden mi yapışıyor dışardan mı. Bize dışarıdan olması gerekiyor.
[QUOTE=Ches]
İnternette yapışkanlı folyolar var. Dış mekan folyosu. Yani sudan vs etkilenmiyor. Ben siyah mat olanı aldım. Tabi mat kısmı duvara denk geldi önden yapışkanlı değiller[:D] Neyse bu yapışkanlı folyoları yapıştırmadan önce, kağıt kısmını yapışkan kısmından ayrıyorsunuz. 2 kişi ile yaparsanız daha rahat olur. Ayırdığınız zaman yapışkan olan kısmı camsil ile iyice ıslatıyorsunuz. Aynı işlemi yapıştıracağınız akvaryumun camına da yapıyorsunuz. Bu sayede yapışkanlı olan folyo camda yapışık değilmiş gibi rahatça hareket ettirilebiliyor. Bu da size köşeleri tam ayarlamanız için imkan sağlar. Yani bi yapıştı mı bi daha sökmesi zor olmasın fon bozulmasın diye bu şekilde yapmalısınız. Daha sonra köşeleri vs düzgünce ayarlandığında elinize bir çetvel ya da kredi kartı ile arasında kalan suyu ve kabarcıkları çıkarıyorsunuz. Sonuç muazzam oluyor. Ben 7-8 ay önce yapıştırdım hala ilk günkü gibi. Petshoplardan alınan fonolarla vakit ve para kaybı ile uğraşmayın.Öyle jöleydi şekerli suydu vs uğraşmayın. 15 tl verip onun özel yapıştırıcısını bile almıştım ama 2 hafta sonra sağdan soldan açılmalar yapmıştı. 5M lik yapışkanlı folyo 35 lira civarı almıştım.İlk 25-20 gün ıslaklık ve çektiğiniz kart vb aletin izleri görünüyor. Sonra kuruyunca camla fon arasındaki su hiç bi eser kalmıyor o izlerden. Akvaryuma yapışmış hali fotosunu atıyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192491/150220171105181.jpg[/IMG]
Eklediğim video örnek teşkil eder. Adamın yapıştıdığı gibi yapacaksınız. Araya camsil sıkarsanız dediğim gibi folyoyu rahatça oynatabilir sağ sol köşe ayarı verebilirsiniz.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=o8N0rcmhXuE[/VID][/QUOTE]
Hocam bu yapışkanlı folyo içerden mi yapışıyor dışardan mı. Bize dışarıdan olması gerekiyor.
[QUOTE=Gyro]Ben sahsen herseyi planladigim gibi hallettim ama bi fon isini beceremedim , reklamcidan folyo aldim hava kabarciklari kaldi , akbaryumcudan arka fon aldim kalici degil surekli cikti cikacak , en basit siyah fonu bile nasil basariyorlar anlamadim[/QUOTE]
Artık o kısmı nasıl çözeriz bilmiyorum ama bu resmi fon için çıkarttırmqdan emin olmak istiyorum renk uygun olur mu diye.
Evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.
[QUOTE=Gyro]Ben sahsen herseyi planladigim gibi hallettim ama bi fon isini beceremedim , reklamcidan folyo aldim hava kabarciklari kaldi , akbaryumcudan arka fon aldim kalici degil surekli cikti cikacak , en basit siyah fonu bile nasil basariyorlar anlamadim[/QUOTE]
Artık o kısmı nasıl çözeriz bilmiyorum ama bu resmi fon için çıkarttırmqdan emin olmak istiyorum renk uygun olur mu diye.
Evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.
Sa. Arkadaşlar yeni aldığım akvaryum için fon düşünüyorum daha önce burada yasin bey paylaşmıştı çok beğendim ben de böyle olsun istedim ancak akvaryum ve taban kuluna uygun olurmu yoksa boğar mı tahmin yürütemiyorum.
Akvaryum ve kum rengi böyle [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/301120172201211.jpg[/IMG]
Arka fon olarak düşündüğüm ise bu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/301120172206391.jpg[/IMG]
Düşündüğüm balık sarı mavi prenses yunus zebra vb.
Işıklandırma beyaz florasan
Yardımcı olursanız sevinirim.
Sa. Arkadaşlar yeni aldığım akvaryum için fon düşünüyorum daha önce burada yasin bey paylaşmıştı çok beğendim ben de böyle olsun istedim ancak akvaryum ve taban kuluna uygun olurmu yoksa boğar mı tahmin yürütemiyorum.
Akvaryum ve kum rengi böyle [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/301120172201211.jpg[/IMG]
Arka fon olarak düşündüğüm ise bu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/301120172206391.jpg[/IMG]
Düşündüğüm balık sarı mavi prenses yunus zebra vb.
Işıklandırma beyaz florasan
Yardımcı olursanız sevinirim.
130'50'60 Mbuna 06.11.2016 ( Yeni Video Syf. 4)
Yasin bey [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/301120171132071.jpg[/IMG]
Benim akvaryumum görseldeki gibi kahverengi çerçeve ve kahverengi bitki kumlu 100.40.60h ölçülerinde sizin (eski diyelim artık) akvaryum arka fon bu akvaryuma uygun olur mu sizce. Ona göre baskı almak istiyorum. Bu arada yeni akvaryumunuzu da merakla bekliyorum, tekrar hayırlı olsun.
Yasin bey [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/201673/301120171132071.jpg[/IMG]
Benim akvaryumum görseldeki gibi kahverengi çerçeve ve kahverengi bitki kumlu 100.40.60h ölçülerinde sizin (eski diyelim artık) akvaryum arka fon bu akvaryuma uygun olur mu sizce. Ona göre baskı almak istiyorum. Bu arada yeni akvaryumunuzu da merakla bekliyorum, tekrar hayırlı olsun.
SON MESAJLAR
- Bu Balığın Rengi Döner Mi Eymenbetta, 20:23
Yeni Üye Forumu - Yemle Bakteri Döngüsü Başlatmak Kaex, 20:20
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Balığımdaki Sorun Yardım!!! İnci Kefali, 20:11
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yavrularına Yem İnci Kefali, 20:09
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera Lepistesci Emir, 20:05
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Kardinal Neon Tetra Tankım Lepistesci Emir, 20:03
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Yem Önerisi Lepistesci Emir, 20:03
Yeni Üye Forumu - Cüce Amerikan Dünyası AliHan, 19:33
Güney Amerikan Cichlidleri - Ciklete Siyahlaşma Tatar7587, 19:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkilerim Gelişmiyor bora881, 19:12
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Malzeme Sıralaması Sezginsen35, 19:10
Bitki Akvaryumları Genel - Pseudomugil Gertrudaelerim Su Yüzeyine Yakın Yüzüy AmatorBetaci, 19:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığımın Kuyruğunda Bir Sorun Var Mı Evremlanu, 19:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin bendeniztayfun, 18:51
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Teleskop Japon Balığımın Gözü Şişti Tataaa4325, 18:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Tanganyika Kabukçulları ve Diğerleri mlh06, 18:07
Tanganyika Cichlidleri - 60x40x40 Low Tech leon_ur, 18:02
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığım Sağlıklımı İnci Kefali, 16:47
Yeni Üye Forumu - Bitkinin Türü Ne Ve Sağlıklımı Gül, 16:12
Bitki Akvaryumları Genel - Dişi Lepistesim Dipte Duruyor Kuyruğu Yılık Furkan2020, 16:09
Canlı Doğuranlar - Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında! Frkn, 15:54
Forum ve Site Hakkında - Sessiz Çalışan İç Filtre Tavsiyesine İhtiyacım Var Hidro Dinamik, 15:17
Filtreleme Seçenekleri - Mini Akvaryum Kaanmntc, 14:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Hareketsiz Kuyruğunda Yırtılma Var ArjenB, 13:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum, Masasından Geniş Olursa darkaura, 13:09
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Filtre Borusundaki Dereceyi Nasıl Çıkartabilirim? neomeo, 12:00
Malzemeler ve Yemler Forumu - Green Terrror İçin Yem Tavsiyesi Orhan76, 11:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Kuma Sürtünme,kaşınma Karakus7, 10:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryum Kurulum İnci Kefali, 09:52
Yeni Üye Forumu - 40x30x20h Betta Akvaryumu MamiAdana01, 09:44
Akvaryum Tanıtımı - Cam Ve Kayalarda Beyaz Nokta Ve Yosun Berkay45, 09:44
Bitkili Akvaryum Canlıları - Lepistes Yavrularim Buyumuyor MasterChief, 09:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred ogurcay, 08:41
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Beta Balığı Aldım Bilgi Alabilir Miyim Flashh, 08:16
Yeni Üye Forumu - Lepistes Üretimi Aguamentist, 07:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Düzeni Ve Yemleme Hakkında aquanaps, 06:12
Yeni Üye Forumu - 30c New Betta Scape joko29, 23:29
Akvaryum Tanıtımı - Karbonatli Beyaz Silis Kum UEK, 22:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 3 Sepetli Dış Filtre Malzeme Dizilimi prostyle, 22:08
Filtreleme Seçenekleri - High Tech Bitkili Akvaryum İlk Deneyim ShrimpMaster, 22:06
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Vatoz Hidro Dinamik, 21:42
Yeni Üye Forumu - 64 Litre Lowtech Akvaryumda Hangi Co2 Yöntemi Ehtiyar, 21:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tetraodon Lineatus(fahaka) Hakkında Tortuga4, 21:08
Acı Su Balıkları Tanıtımı - Japonla Bakılabilecek Bitki Türleri Ehtiyar, 20:59
Sazansıgiller - Akvaryum Ve Dış Filtre Yeterliligi Memo45, 20:17
Yeni Üye Forumu - Bitkilerim Neden Ölüyor? Goldfish2000, 20:07
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Balığımın Nesi Var Alalı 2 Gün Oldu AmatorBetaci, 20:02
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Yusef, 18:00
Yeni Üye Forumu - Tatlı Su Artemiası - Fairy Shrimp Kranyum, 17:41
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesler Çok Durgun balıkreis25, 17:09
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Saklama Kabında Hazır Mikro Kurt wallece 20:12
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorn CevdetSERBEST 20:05
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 20:05
- Tam Set Lüks Akvaryum ozan_1903 20:02
- Harika Formda Moss Türleri. smithiseek 19:54
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 19:22
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 19:22
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:20
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:20
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:20
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:20
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 18:20
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 17:31
- Channa Stewartii rseven 17:28
- 100-300 W Isıtıcı rseven 17:28
- Sumplı Üçlü Set Akvaryum 150x50x50 rseven 17:28
- Similis-speciosus Ve Caudopunctatus erdo_bg 17:12
- Eheim 2228, Sunsun Hw-302 Dış Filtreler nevzatc 17:12
- L144 Ve Süper Red Düz Yavrular 2 Cm HugoSanchez 16:49
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:30
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:30
- Uyguna Sıfır 500ml Seachem Phosphorus Gübreler TayfunSylkn 16:07
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 16:04
- Sunsun 603b Dış Filtre AtlasPoyraz 16:03
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 15:20
- Biyolojik Sünger 25cmx30 Cm 5 Cm Kalınlık ootkn 15:02
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 15:02
- Lepistes Kolonisi Karışık Boy fisherman1907 14:50
- 3 Adet Eş Tutmuş Damızlık Melek Balığı fisherman1907 14:49
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:28
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 14:28
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 14:28
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 14:28
- Tilki Kuyruğu Mertlantis 13:45
- Hbwhite Lepistes Mertlantis 13:45
- 2.67 Tüp Furcifer 12:53
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 12:53
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 12:48
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:46
- Ankara Yukseltepe Ramshorn Salyangoz Ucretsiz. nurettindincer 12:38
- Sessiflora, Micra, Gül, Rotala, Esakvarist 12:21
- Eheim Compact On 5000 & Eheim Stream On 3500 Esakvarist 12:21
- 1e2d L15, L66, L76 Pleco Takımlar. L401 F0 Yavrusu voltran 12:11
- L66 Tam Boy Damızlık Baskın Yavru Bakmış Erkek. voltran 12:11
- Epey Miktarda Moss brkenginol 12:07
- Eheim 2217 Dış Filtre Ve Media Set kovarinko 11:04
- Akvaryumlar , Ekipman , Bitkiler... kovarinko 11:04
- Genc Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 10:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:23
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:23
KULLANICILAR
- 134 Online Kullanıcı, 73 Üye
Online Kullanıcılar
osmang,
dark blue,
mrhllunl,
brkdrc58,
aymnrl,
yenioyuncu,
mightymurat,
B.E.T.A.,
klodsa,
kartal190317,
Oquanus,
hsnygc,
Smokie,
devko,
Ayşobeliş,
Ankaragucu,
Caninenss,
Koksal Gurkan,
Tuby,
TayfunSylkn,
İnci Kefali,
KaanE,
neontetras,
Metinmert Yiğit,
mar76,
reprise,
akkusakvaryum,
ahmetfiratozkaya,
dragut68,
AmatorBetaci,
MiSoSiKiaN,
SBoztepe,
arapaima,
ardaagnaday,
ATIL,
Kaex,
UEK,
Akvarist.memo,
rebelde,
fetih6806,
Umt61,
prostyle,
Mustafa Yücel,
Erkay0,
cory94,
tripatano,
Hidro Dinamik,
Narval,
Gül,
Osmanosman06,
CevdetSERBEST,
Lepistesci Emir,
delisari14,
Hoppala,
Soriski,
kabaktadi,
omerkaptan,
ThanatoZek,
cihann7,
ozan_1903,
mrah,
alikemaltkdn,
brk-krnc,
yakaryus,
Tranb,
SuperSport,
smithiseek,
ardautku,
Furkan2020,
Brdk64,
mbehzat,
Ehtiyar,
OnurBeyy,
Tataaa4325,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.