ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
tokatliakvarist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
34
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Ağustos 2021 00:26
Toplam Mesaj:
44 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
https://www.youtube.com/channel/UCrwCnz7ibPd_7uv7w7yYjbQ
Furkan Gündüz
SON 10 MESAJI
Bir Killifish Efsanesi: Diapteron
Aradığınız türü sonunda bulmanıza sevindim daha önce hiç deneyimim olmadı kıllıfish lerde ancak çok hoşuma giden türler arasında maşallah tekrardan kayıpsız buyutebilirsiniz umarim😊🙏
Aradığınız türü sonunda bulmanıza sevindim daha önce hiç deneyimim olmadı kıllıfish lerde ancak çok hoşuma giden türler arasında maşallah tekrardan kayıpsız buyutebilirsiniz umarim😊🙏
Wild Betta Channoides
[QUOTE=Orkun Krc]
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
1- benim kullandığında direkt dereden alınmış bir kum. Oh yönünde bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
2- imbellis konusunda çok ayrıntılı araştırma yapmadım. Gerek forumdaki ansiklopedi bölümü gerekse birkaç yabancı siteden(IBC, seriouslyfish vs) okuduklarım yeterli geldi bana. Dikkat etmeniz gereken ilk husus akvaryumun kapalı olmadı bence.
3- Betta akvaryum ölçüsü için forumda bolca fırtınalar kopan başlıklar var [:)] 20lt civarı tavsiye ediliyor. Ben hmpk beslediğim dönemde 20x20x20 kapta mini pipo filtre minik bir mango kökü ve biraz basit bitki ile bakıyordum. Tabii elimde çokça balık vardı. Tek görsel bir akvaryumda hmpk türü büyük hacimde yorulacağını sanmıyorum.
4- ne zaman istersen yardıma hazırım. [/QUOTE]
Çok tşkler 25*20*20kaplarda bende aynı şekilde kök Moss pipo şeklinde bakmayı düşünüyordum ölçü hakkında gerçekten çok yazı var ama birbirinden farklı kafama yatan en mantıklı ölçü banada bunboyutlar olarak düşündüm doğru dusunmusum çok tşkler 🙏🙏🙏
[QUOTE=Orkun Krc]
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
1- benim kullandığında direkt dereden alınmış bir kum. Oh yönünde bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.
2- imbellis konusunda çok ayrıntılı araştırma yapmadım. Gerek forumdaki ansiklopedi bölümü gerekse birkaç yabancı siteden(IBC, seriouslyfish vs) okuduklarım yeterli geldi bana. Dikkat etmeniz gereken ilk husus akvaryumun kapalı olmadı bence.
3- Betta akvaryum ölçüsü için forumda bolca fırtınalar kopan başlıklar var [:)] 20lt civarı tavsiye ediliyor. Ben hmpk beslediğim dönemde 20x20x20 kapta mini pipo filtre minik bir mango kökü ve biraz basit bitki ile bakıyordum. Tabii elimde çokça balık vardı. Tek görsel bir akvaryumda hmpk türü büyük hacimde yorulacağını sanmıyorum.
4- ne zaman istersen yardıma hazırım. [/QUOTE]
Çok tşkler 25*20*20kaplarda bende aynı şekilde kök Moss pipo şeklinde bakmayı düşünüyordum ölçü hakkında gerçekten çok yazı var ama birbirinden farklı kafama yatan en mantıklı ölçü banada bunboyutlar olarak düşündüm doğru dusunmusum çok tşkler 🙏🙏🙏
Wild Betta Channoides
Maşallah[:nazar:] inşallah zamanla bizde bakabiliriz bu guzelliklere abi sana bişey sormak istiyorum ben en basitten başlayın dedim betaya yeni geçiyorum bir cift yani umarım çift olur erkek bellide dişi boylandırmadan bulabilirse aldığım arkadaş
1.dere kumu kendim eledim direk dereden 2-4mm ph yada sertliğe çok sorun olurmu dal kök yaprak olacak hafif bitkili hafif black water tarzinda düşünüyorum
2. imbellisler hakkında düzgün bir kaynak bulamadım çok genel uzun ama boş yazılar buldum tavsiye edebileceğim bir kaynak yada dikkat etmem gerekenler nelerdir küçük notlar verirsen sevinirim
3. Bir çift de hmpk fullred takım aldım sence bunların ideal kap ölçüleri ne olmalı küçük olsa su kalitesi kolay bozulur büyük olsa özellikle hmler Kap büyük olursa çok fazla yoruluyor sence hmler için ve hmpklar iç ideal ölçü ne olmalı
4. Yavrularla alakalı olacak o sonraki iş kafanı daha fazla sisirmiyim öncelikle balıklar bı sağlıklı yaşamlarını devam ettirsinlerde
SAĞLIKLI BOL YAVRULU HOBİLER 😊
Maşallah[:nazar:] inşallah zamanla bizde bakabiliriz bu guzelliklere abi sana bişey sormak istiyorum ben en basitten başlayın dedim betaya yeni geçiyorum bir cift yani umarım çift olur erkek bellide dişi boylandırmadan bulabilirse aldığım arkadaş
1.dere kumu kendim eledim direk dereden 2-4mm ph yada sertliğe çok sorun olurmu dal kök yaprak olacak hafif bitkili hafif black water tarzinda düşünüyorum
2. imbellisler hakkında düzgün bir kaynak bulamadım çok genel uzun ama boş yazılar buldum tavsiye edebileceğim bir kaynak yada dikkat etmem gerekenler nelerdir küçük notlar verirsen sevinirim
3. Bir çift de hmpk fullred takım aldım sence bunların ideal kap ölçüleri ne olmalı küçük olsa su kalitesi kolay bozulur büyük olsa özellikle hmler Kap büyük olursa çok fazla yoruluyor sence hmler için ve hmpklar iç ideal ölçü ne olmalı
4. Yavrularla alakalı olacak o sonraki iş kafanı daha fazla sisirmiyim öncelikle balıklar bı sağlıklı yaşamlarını devam ettirsinlerde
SAĞLIKLI BOL YAVRULU HOBİLER 😊
Mikrokurt Kültürü - Maliyetsiz Artemia Alternatifi
Abi yeni beta ciftim geliyor üretmeyi basarirsak eğer yavrular için çeşitli yemler ararken mikro grindal ve su presi yazılarını okudum baştan assagi eline sağlık emeğine sağlık harika bilgiler harika yazılar gerçekten ben olsam bazı arkadaşlara bu kadar sabırlı olamazdım beyfendinin dediği gibi adam resmen ben okumadım demiş soru sormuş onu bile cevaplamış siniz gerçekten çok tşkler sağlıklı bol yavrulu hobiler hala hobiye devam ediyorsanız 😊😊😊
Benim sormak istediğim konu grindal da besin degerlerini vermişsiniz ama mikro kurtta belli bir besin değeri vermemissini mikro kurtmu grindalmi diye bir soru gelmişti ama boyut ile alakaliydi yeni yavrular için mikro Kürt ama sonrası için grindal beyaz ve artemiayi karsilartirirmisiniz besin değerleri nasıl sizce hangisini kullanmak daha sağlıklı ve besleyici artemia kesin verecem ama grindal ile beyaz arasında sizce hangisi neden 🙏
Abi yeni beta ciftim geliyor üretmeyi basarirsak eğer yavrular için çeşitli yemler ararken mikro grindal ve su presi yazılarını okudum baştan assagi eline sağlık emeğine sağlık harika bilgiler harika yazılar gerçekten ben olsam bazı arkadaşlara bu kadar sabırlı olamazdım beyfendinin dediği gibi adam resmen ben okumadım demiş soru sormuş onu bile cevaplamış siniz gerçekten çok tşkler sağlıklı bol yavrulu hobiler hala hobiye devam ediyorsanız 😊😊😊
Benim sormak istediğim konu grindal da besin degerlerini vermişsiniz ama mikro kurtta belli bir besin değeri vermemissini mikro kurtmu grindalmi diye bir soru gelmişti ama boyut ile alakaliydi yeni yavrular için mikro Kürt ama sonrası için grindal beyaz ve artemiayi karsilartirirmisiniz besin değerleri nasıl sizce hangisini kullanmak daha sağlıklı ve besleyici artemia kesin verecem ama grindal ile beyaz arasında sizce hangisi neden 🙏
Wild Betta Albiarginata
Maşallah yeni balıklarınız harika yavrularını da sağlıklı bir şekilde büyütebilirsiniz inşallah
Maşallah yeni balıklarınız harika yavrularını da sağlıklı bir şekilde büyütebilirsiniz inşallah
Kafasındaki Kırmızılık Üzerinde Beyaz Sivilcemsi Y
İlk olarak geçmiş olsun tam olark hakim olduğum bı hastalik değil ancak bir dış prazit türü internet üzerinden dış parazit hastalıkları olarak araştırırsanız daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz şuanda ilk olarak yapmanız gereken ekkisa Sürede bir akvaryum almak 60-70 cm alabilme imkanınız varsa eğer harika olur alacaniz akvaryuma göre 50-100w lik bir ısıtıcı kesinlikle ve yine 60 cm bir akvaryum alırsanız saatte 300 400 lt ceviren bir iç filitre almalisiniz ( mesajlaşmalardan her zamanki gibi akvaryumu olayı ile karsilasilmis o nedenle ayrıntılı bilgi ile alinmasi gerekenleri yazıyorum ) ilk olarak tedaviye alacağınız için balığı dekor kim falan almayın tedavi için farklı ilclar var en kısa sürede hangisini bulabilirsiniz bilmiyorum ama en kolay bulunanlar metiler mavisi yada microfish dir ancak sera bactabur bulabilirseniz yada getddirebilirseniz daha iyi bir sonucalacaksinizdir ama yarın bir ilaç kesinlikle almalısınız ama bugün yada bu mesajı görünce ilk olarak baliginizi bı tuz banyosu yaptırmanızı öneririm fanustaki suyun yarisini alın ve üzerine biraz dahası ekleyin 1ltye 1cay kaşığı tuz olacak oranda ayarlayın baliginizi bu suda 2 -3dk bekletin baliginizi bu suee içinde gözlemleyin herhagibi bir durumda hemen geri alın yalpaama vb fanusun üstünü dinlenmis su ile doldurun ve baliginizi geri alın yada hangi kapta yada neyin içindeyse artık genel hatlarıyla aklımdaki leri aktarmaya çalıştım en azından kafanızda bı yol belirlensin diye ama balık bakmayı ve bu hobiyi seviyorsanız ve yapmak istiyorsanız bu hobi gerçekten çok geniş derya deniz bilgiler var bu hobide araştırma bu hobinin olmassa olmazi
Birde bu hobi dediğim gibi araştırmak bu hobide çok önemli diğer arkadaslarin biraZ fazla tepki vermesi bu nedenle burda büyük hata akvaryumcuda ama sizde de hata var malesef bı canlı alıyoruz ve bakıyoruz bunun sorumluluğunu aliyoruZ ve araştırmak için hastalanmasini beklememeliydiniz hattabir canlı alırken sadece balık için değil bu bizim milletimiz önce alıyor sonra bir sorunla karşılaşınca araştırıyor önce araştırmak ona göre yer hazırlayıp canlıyı eklesek hiç bir soruna kasilasmayacagiz aslında. Saygılar sağlıklı bol yavrulu hobiler
Bu arada pek bı bilginiz yok galiba önerilerim olacak
https://m.youtube.com/channel/UCrwCnz7ibPd_7uv7w7yYjbQ
YouTube kanalim da genelde hobiye yeni başlayan veya orta seviye hobciler için yararlı videolar çekmeye çalışıyorum ve kesinlikle izlemenizgeeeken 2video var yapılan hatalar üzerine yeni baslayanlar oynatma listesinde
Birde face kullaniyorsaniz
https://www.facebook.com/groups/akvaryumpaylasimportali/?ref=share
Akvaryum paylaşım platformu adlı gurubumuza beklerim moderatör Luk yapıyorum saygı ve sevgi çerçevesinde bir guruptur
Umarım baliginizi tedavi edebilirsiniz
Ama yapilan hatalar yüzünden hobiden sovumamanizi öneririm egerki Allah göstermesin baliginizi kaybederseniz boşa kaybetmemiş olun onu ve gerektiği gibi bir akvaryum kurarak onun yerine yeni baliklariniza daha iyi bir yaşam şunun
Saygılarımla
Sağlıklı bol yavrulu hobiler
Gelişmeleri paylaşırsanız eğer merak ediyorum
Facebook Instagram ve YouTube dan aynı isimle rahatlıkla bulabilirsiniz acil bir durum olması durumunda
İlk olarak geçmiş olsun tam olark hakim olduğum bı hastalik değil ancak bir dış prazit türü internet üzerinden dış parazit hastalıkları olarak araştırırsanız daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz şuanda ilk olarak yapmanız gereken ekkisa Sürede bir akvaryum almak 60-70 cm alabilme imkanınız varsa eğer harika olur alacaniz akvaryuma göre 50-100w lik bir ısıtıcı kesinlikle ve yine 60 cm bir akvaryum alırsanız saatte 300 400 lt ceviren bir iç filitre almalisiniz ( mesajlaşmalardan her zamanki gibi akvaryumu olayı ile karsilasilmis o nedenle ayrıntılı bilgi ile alinmasi gerekenleri yazıyorum ) ilk olarak tedaviye alacağınız için balığı dekor kim falan almayın tedavi için farklı ilclar var en kısa sürede hangisini bulabilirsiniz bilmiyorum ama en kolay bulunanlar metiler mavisi yada microfish dir ancak sera bactabur bulabilirseniz yada getddirebilirseniz daha iyi bir sonucalacaksinizdir ama yarın bir ilaç kesinlikle almalısınız ama bugün yada bu mesajı görünce ilk olarak baliginizi bı tuz banyosu yaptırmanızı öneririm fanustaki suyun yarisini alın ve üzerine biraz dahası ekleyin 1ltye 1cay kaşığı tuz olacak oranda ayarlayın baliginizi bu suda 2 -3dk bekletin baliginizi bu suee içinde gözlemleyin herhagibi bir durumda hemen geri alın yalpaama vb fanusun üstünü dinlenmis su ile doldurun ve baliginizi geri alın yada hangi kapta yada neyin içindeyse artık genel hatlarıyla aklımdaki leri aktarmaya çalıştım en azından kafanızda bı yol belirlensin diye ama balık bakmayı ve bu hobiyi seviyorsanız ve yapmak istiyorsanız bu hobi gerçekten çok geniş derya deniz bilgiler var bu hobide araştırma bu hobinin olmassa olmazi
Birde bu hobi dediğim gibi araştırmak bu hobide çok önemli diğer arkadaslarin biraZ fazla tepki vermesi bu nedenle burda büyük hata akvaryumcuda ama sizde de hata var malesef bı canlı alıyoruz ve bakıyoruz bunun sorumluluğunu aliyoruZ ve araştırmak için hastalanmasini beklememeliydiniz hattabir canlı alırken sadece balık için değil bu bizim milletimiz önce alıyor sonra bir sorunla karşılaşınca araştırıyor önce araştırmak ona göre yer hazırlayıp canlıyı eklesek hiç bir soruna kasilasmayacagiz aslında. Saygılar sağlıklı bol yavrulu hobiler
Bu arada pek bı bilginiz yok galiba önerilerim olacak
https://m.youtube.com/channel/UCrwCnz7ibPd_7uv7w7yYjbQ
YouTube kanalim da genelde hobiye yeni başlayan veya orta seviye hobciler için yararlı videolar çekmeye çalışıyorum ve kesinlikle izlemenizgeeeken 2video var yapılan hatalar üzerine yeni baslayanlar oynatma listesinde
Birde face kullaniyorsaniz
https://www.facebook.com/groups/akvaryumpaylasimportali/?ref=share
Akvaryum paylaşım platformu adlı gurubumuza beklerim moderatör Luk yapıyorum saygı ve sevgi çerçevesinde bir guruptur
Umarım baliginizi tedavi edebilirsiniz
Ama yapilan hatalar yüzünden hobiden sovumamanizi öneririm egerki Allah göstermesin baliginizi kaybederseniz boşa kaybetmemiş olun onu ve gerektiği gibi bir akvaryum kurarak onun yerine yeni baliklariniza daha iyi bir yaşam şunun
Saygılarımla
Sağlıklı bol yavrulu hobiler
Gelişmeleri paylaşırsanız eğer merak ediyorum
Facebook Instagram ve YouTube dan aynı isimle rahatlıkla bulabilirsiniz acil bir durum olması durumunda
İç parazit:önleme/tedavi
YOUTUBE KANALIMDA İÇ PARAZİT HAKKINDA BİR VİDEO ÇEKTİM MAKALENİZİDE AÇIKLAMA KISMINA KOYUYORUM KENDİM OKUYUPTA ANLATMAK İSTEMEDİM EMEK HIRSIZLIĞINA GİRER BİR NEVİ SARUN OLURSA KALDIRIRIM
YOUTUBE KANALIMDA İÇ PARAZİT HAKKINDA BİR VİDEO ÇEKTİM MAKALENİZİDE AÇIKLAMA KISMINA KOYUYORUM KENDİM OKUYUPTA ANLATMAK İSTEMEDİM EMEK HIRSIZLIĞINA GİRER BİR NEVİ SARUN OLURSA KALDIRIRIM
Bitki Ekiminde Dikkat Edilecek Hususlar
Bitkinin dal yapısına göre altı üstü belli olur alt tarafını dikebilirsiniz bitkiler geldiklerinde resimlerinide paylaşırsanız tekrar bakarız
Bitkinin dal yapısına göre altı üstü belli olur alt tarafını dikebilirsiniz bitkiler geldiklerinde resimlerinide paylaşırsanız tekrar bakarız
SON MESAJLAR
- 2. El Dış Filtre Alınır Mı Aktasefe, 01:55
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Yavrularım Büyümüyor MasterChief, 01:55
Yeni Üye Forumu - 1 Haftalık Japon Yavrusu tayyipdmrbs, 01:46
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu ebt06, 01:16
Yeni Üye Forumu - Tür Tavsiyeleriniz Mirza Adar, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İzmir'de Discus Üreticisi erdemizm, 01:03
Discus - Hobi Köşem Hobilik, 00:50
Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu Azizdurdenn, 00:34
Akvaryum Tanıtımı - Betta Akvaryumum Azizdurdenn, 00:10
Akvaryum Tanıtımı - Balık Biti Hakkında Her Şey BLGHN, 23:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Ada La Plata Sand twinsoul, 23:50
Bitki Akvaryumları Genel - Dekorasyon Hakkında Bilgi Lovelepistes, 23:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balıklarım Neden Durgun fatihhdmrc, 23:45
Yeni Üye Forumu - Shallow Tank twinsoul, 23:38
Akvaryum Tanıtımı - Karma Tropikal Akvaryum V 2.0 kdrackgz, 23:33
Akvaryum Tanıtımı - 10 Lt Low Tech Nano Tank! Ayberk1634, 23:31
Akvaryum Tanıtımı - Hobiye Yeni Başladım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Tortuga4, 23:30
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Gün Boyu Suyun Dibinde Duruyor. Fırat pınar, 23:22
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Destekleyici Tepe Filtre Yapımı giyotyn, 23:14
Filtre ve Sump Yapımı - Bitkilerde Sararma Ve Dökülme bendeniztayfun, 22:27
Yeni Üye Forumu - Karides Filtresi Yiğit solak, 22:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ebubekir ATAR, 22:06
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 200lt Powerled Yeterli Mi ? quatro, 21:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bu Yavrucağa Ne Yapmalıyım:( aliefecilciler, 20:28
Labirentliler - Bu Balık Neden Ölmüş Olabilir? vahitender, 20:21
Yeni Üye Forumu - Mobilyalı Akvaryum Hobilik, 19:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığı Sezenoglu, 19:45
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Su Ekleme Ve Değişimde Arıtma Suyu Göksel D, 19:19
Yeni Üye Forumu - Eledeo Bitkisi Hk Ra93, 19:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 erkanmazici, 18:11
Akvaryum Tanıtımı - Isıtıcının Işığı Yanıyor Ama Isıtmıyor Gibi. KaanE, 17:37
Yeni Üye Forumu - Beta Kuyruk Sorunu bendeniztayfun, 17:31
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 17:04
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Busblue Acara Kara Karga, 16:05
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 50 Cm Akvaryuma Kaç Kg Dere Çakılı bendeniztayfun, 16:04
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bettarmy: Bir Beta Üretimi Girişimi Berat Türker, 15:50
Labirentliler - Orman Kesiti demian, 15:26
Akvaryum Tanıtımı - Ic Filtre Emreözamisos, 14:33
Filtreleme Seçenekleri - Kavgacı Siyam Balığı Taha Yanık, 14:31
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Hastalığı Wish4fish, 13:58
Yeni Üye Forumu - Lepistesimde Hastalık Fikri Olan Varmı bendeniztayfun, 13:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 13:48
Filtreleme Seçenekleri - Ocean Free Hk. Azizdurdenn, 13:39
Malzemeler ve Yemler Forumu - Cikletim Ağzını Boşaltı protag61, 12:39
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Isıtıcısı Akvaryumun İcinde Patladı KaanE, 12:34
Yeni Üye Forumu - Elyaf KaanE, 12:23
Yosun - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 11:37
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” bendeniztayfun, 10:30
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumum Kaç Lt Olmalı Taha Yanık, 09:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hava Motoru Ve Su Berraklaştırma Ozntrn, 08:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:17
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:17
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:17
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:17
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:17
- Minare Salyangozu Adet 5 Tl. Takaslı ARMONYS 00:57
- 0,5 Mm Silis Kum 20 Kg. 550 Tl. Takaslı ARMONYS 00:57
- Led Driver 36-48w ilh4n 00:39
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 00:39
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 00:39
- Malzeme propecia 00:23
- Set Akvaryum propecia 00:23
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 00:12
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 00:12
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 00:12
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 00:07
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 00:07
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 00:07
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 00:07
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 00:01
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 23:36
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 23:36
- Co2 Regülatör Set egedin 23:34
- Bitki Arıyorum. Moss Vs.. suatkurt 23:12
- Albino Platin.melek - Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 22:49
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 22:12
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 22:12
- Salt Lake Artemia Konserve FULL RED MEHMET 22:12
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 21:48
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 21:48
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 21:32
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 21:32
- Red Check Endler Doğasa 21:12
- Elektrik Blue Ramirazi Doğasa 21:12
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 20:31
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 20:31
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 20:29
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 20:29
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 20:29
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 20:29
- Tül Kuyruk Serpae Tetra - Pacu Pirana Murat T. 20:27
- Orange Boessamani Rainbow Murat T. 20:27
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 20:25
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 20:25
- Co2 Atomizer Dış Filtreye Takılan dream07 20:25
- Kribensis Çift (düzenli Yavru Veriyor) dream07 20:25
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 20:19
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:19
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 20:09
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 20:09
KULLANICILAR
- 142 Online Kullanıcı, 77 Üye
Online Kullanıcılar
BilalM.,
MiSoSiKiaN,
MichaelInite,
Balik76,
Gwynbleidd,
nurtensultan,
alpernar,
Akax,
Yusuf6167,
sıtkı,
Azizdurdenn,
sedaterdem,
twinsoul,
BalıkçıUğur,
mehmethakan,
Sariyerlee,
Ebubekir ATAR,
ByCoder,
Hasmetmeap,
ARMONYS,
abunil,
kaganbozkurt,
grendel1984,
Hobilik,
davyjones7,
Fırat pınar,
omerkykn,
Kurtoglu.Furkan,
asplant,
mmemati,
enisbrk,
Adilp,
Yavuz ÖZTÜRK,
serhatbartin,
TuRKeR,
ebayir,
Yiğit solak,
K3r3m,
KaanE,
Pasnew,
editors0,
1Balikci,
Gokalpp,
vedat79,
sefa_nco,
emirhana,
COBRA,
sahingoksel,
Ahmet.b,
Ozntrn,
CevdetSERBEST,
Ankrales,
Narval,
sfcscannow,
Qnur89,
Hidro Dinamik,
Selim34,
Beta1925,
propecia,
MCY4,
masterscuba,
Kaya0606,
Burakt122,
Ayberk1634,
bettanganyika,
Lovelepistes,
MAMOSwakeup,
Samoo,
Muhammedbedri,
erdo_bg,
Enyaler12,
Ehtiyar,
Ardaaa..,
dark blue,
MertSoyumert,
Praton,
GhostKoi,
swordfishhhh,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.