ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Tiburon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Nisan 2007 22:44
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
baran ercan yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Baran Ercan Yılmaz

SON 10 MESAJI

ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
Arkadaslar birde zebralar kavgaya tutustu erkek dişiye ciddi anlamda zarar veriyor solungacının altında ısırık izleri var habire kovalıyo erkek tank içine plastik bitki falan koydum belki engeller diye biraz faydası oldu sanki ama dişiyi küpe sokmuyo e bu kız nereye yumurtlıyacak şimdi...
ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
teşekkürler hakan bey... yanlız suyum 26 değil 29.5 derece ve erkek kumu bir tarafa toplamıs birde tüpcük dediğimiz olay tam olarak nedir yani bu balık dıskısını yaptığı yerdemidir ve neye benziyodur?
ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
umut bey bilgileriniz için çok teşekkür ederim.Arkadaslar şimdide dişi zebra küpün içine girdi ve erkek olan zebrayı yanastırmıyor acaba yumurtlıyacagına dair bi göstergemidir bu?
ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
teşekkürler peki şuan ne yapmalıyım ben yerlerini değiştirirsem korkuturum diye korkuyorum o yüzden yumurtlıyana kadar ellemiyim diyorum
ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
umut bey su an tankta bir tane 2 tarafı acık küp bir tanede fincan var kumu cok az koydum sizce kum eklemelimiyim?
ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
teşekkür ederim söylemeyi unutmusum zebralarım su an 7 8 cm boylarında yani 2. el gibi bir şey oluyor sizce yumurtlamama ihtimali varmı yani tankı değistirirsem sorun yasarmıyım?
ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!

tahmini ne zaman yumurtlar sizce?

ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
teşekkürler ama pet shop arkadasım yeterli dedi sizce kac cm olmalı ve yumurtlamasını engellermi?
ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
teşekkürler hemşerim
ZEBRAM YUMURTLAMIYOR!!
akvaryumum 29 derece birde denemek için aldığım bir akvaryum 40 cm boyunda onunla alakalı olabilirmi acaba?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.