ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
HakanYILDIZ
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4266
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
3 dakika önce
Toplam Mesaj:
3964 [2.90 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
574 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan YILDIZ
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1978
İl:
Ankara
Meslek:
Chief in the Ministry of Justice.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Lütfen yanıtlarınızı “alıntı” veya "bildirim" yaparak yazınız.

SON 10 MESAJI

Beta Balığımın Sağlığı ve Tank Sorunları
Ö.M.'den mesaj yazdım, lütfen okuyunuz.[EDIT]HakanYILDIZ,2025-03-24 22:14:09[/EDIT]
Japon Balığı Hastalığı
[QUOTE=Ehtiyar]Öyle bir şey yok![/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231847/110320251140391.jpg[/IMG][EDIT]HakanYILDIZ,2025-03-11 11:40:54[/EDIT]
Akvaryum Hobisi Sohbetleri
[QUOTE=ArifhbsAquatics]O zaman haketmişsin abi 😊.[/QUOTE]
Haketmediğimi düşünsem foruma dönmezdim. [:)))]
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Seni neden engellediler ki?[/QUOTE]
Sanıyorum Özel Mesajlaşmada (Ö.M.) yazdıklarım için forumdan geçici süreyle engellendim, eşref saatime denk gelmeyen o günde, ilk başta bana amca diye hitap eden bir forum üyesiyle aramızda Ö.M'den karşılıklı hakaret içeren mesajlar yazılmıştı. Hatta ben onu engelledikten sonra yeni hesap açarak Ö.M'den bana yazmaya devam etmişti. Olayın başlangıcı da bu veledin açtığı konuda bir balık türünden bahsederek akvaryumunun ve içerisindeki balıkların görselini paylaşması ile olmuştu. Ben de akvaryumda bahsettiği balıkların olmadığını yazmıştım. Kötü bir karşılık verince (konuya mesajımı alıntılayarak mesaj yazınca) başkaları da kendisini uyarmıştı üslubuna dikkat et diye. Her neyse, üslup hatasını ve hakaretamiz yazışmayı başlatan o olduğu hâlde ben sırf dengiyle karşılık verdim diye 7 gün uzaklaştırma almışım. Tabi ben birkaç gün boyunca giriş yapamayınca engelleme süresini de bilemediğim için düne kadar giriş yapmayı tekrar denememiştim, 2 ay kadar forumdan uzak kalmış oldum.[EDIT]HakanYILDIZ,2025-02-28 15:29:30[/EDIT]
[QUOTE=Hidro Dinamik]Nazmiye gibi olmamıza ramak kalmıştı.[/QUOTE]
[:)))]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231847/270220251628331.jpg[/IMG][EDIT]HakanYILDIZ,2025-02-27 16:31:48[/EDIT]
[QUOTE=Ehtiyar]Sağlıklı günler, keyifli dertsiz hobiler dilerim efendim. [/QUOTE]
Bilmukabele efendim, şeref duydum, bahtiyar oldum.
[QUOTE=ArifhbsAquatics]@MasterChiefHakan abi epeydir yok forumda, tanıyan-eden var mıdır? Boş bırakmazdı buraları, başına bir şey gelmiş olmasın Allah muhafaza![/QUOTE]
Çok şükür iyiyim. Teşekkürler.

[QUOTE=Orhan76]Umarım sağlığı sıhhati yerindedir, bir şekilde ulaşım sağlasa aslında biz de endişelenmeyiz en azından.[/QUOTE]
Eyvallah. [:iyi:]
Merhaba, yönetim tarafından erişim engeli getirildiğinden bir süre foruma giremedim, ne kadar süreyle engellendiğimi giriş yapamadığım için de bilemedim, sonra da ben girmeye çalışmadım ve forum şifremi unutacak kadar süre geçti. Bugün giriş yapmadan foruma bakınırken merak edip soran değerli forumdaşlar olduğunu görünce, yeni şifre oluşturarak cevap yazmak istedim. İlginize teşekkür ederim, iyiyim, akvaryum hobisine iş yerimdeki 2 akvaryumla devam etmekteyim. Herkese keyifli hobiler dilerim.[EDIT]MasterChiefHakan,2025-02-27 14:32:13[/EDIT]
Motorlu Pipo Filtre Hk
[QUOTE=Carnivoreyum] ....tıpası debi için değil havayla beraber su verdiği için daha çok su veriyormuş gibi görünüyor ama su sadece havanın etrafında ilerliyor ortası baloncuk yani[/QUOTE]
Tıpa olmayınca daha kuvvetli dalgalanma yapıyor, yani akvaryumdaki suyu daha çok itiyor ve bu sayede yüzeyde dalgalanma arttığı için oksijen desteği de artmış oluyor.
Süngeri akvaryum içinde sıkın, sudan çıkarmadan filtreye takın. Süngerde hava sorunu olmaz bu şekilde.
Pervaneyi çıkarırken dikkatli olun, plastik kapak kırılmasın.
Sarhoş Gibi Yüzüp Düzelen Tetra Türleri
İlginç bir durum. Gübreden zehirlenme ihtimali üzerinde duruyorum. Bunu anlamanın iki yolu var, ilki önermediğim yol: gübre miktarını 4 misline çıkarın, gübreden etkilenmişlerse üç vakte kadar mevta olurlar. Diğer yol: gübrelemeyi tamamen bırakın, birkaç kez su değişimi yapınca düzelip düzelmediklerini gözlemleyin.
İlginç olan başka türlerin "henüz" etkilenmemiş olmaları. Eğer zehirleyen gübre veya başka bir şey ise diğer türler de er ya da geç etkilenir diye düşünüyorum. [EDIT]MasterChiefHakan,2025-01-03 22:48:59[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.