ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Kasım 2023 13:13
Toplam Mesaj:
8 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mehmet M
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mehmet M
SON 6 MESAJI
115lt Dış Filtre Tavsiyesi
[QUOTE=Denizs] 2213 daha iyi olur. [/QUOTE]
Teşekkür ederim. Şimdi baktım onda da 2213-01
2213-02
2213-05 plus vs var.
Benim hangisini almam lazım bu durumda
[QUOTE=Denizs] 2213 daha iyi olur. [/QUOTE]
Teşekkür ederim. Şimdi baktım onda da 2213-01
2213-02
2213-05 plus vs var.
Benim hangisini almam lazım bu durumda
115lt Dış Filtre Tavsiyesi
[QUOTE=Denizs]Bu ciddi bir debi kısaltması. Motora zarar verebilir. Dış filtre önerisi olarak eheim 2215 olabilir. [/QUOTE]
Merhaba 90 litre içinde eheim 2215 olur mu ( 01-02-03 gibi seriler var hangisi mantıklı) yada 90 lt için hangisi uygun
[QUOTE=Denizs]Bu ciddi bir debi kısaltması. Motora zarar verebilir. Dış filtre önerisi olarak eheim 2215 olabilir. [/QUOTE]
Merhaba 90 litre içinde eheim 2215 olur mu ( 01-02-03 gibi seriler var hangisi mantıklı) yada 90 lt için hangisi uygun
Yeni Tank Bakteri Kültürü, Balık Seçimi, Yem
[QUOTE=Denizs] Evet, tek tür beslemek daha iyi. İsterseniz sadece tetra da yapabilirsiniz. Ama lepisteslerin de rengi çok güzel olanları var. Red tail lepistes gibi. ( Tetra ile lepistes besleyebilirsiniz. Ama tek tür beslemek daha sağlıklı olur.)[/QUOTE]
Bulabilsem burada bakıyorum petshoplara öyle tür bulabileceğim çok seçenek sunan büyük bir yer bulamadım . Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
[QUOTE=Denizs] Evet, tek tür beslemek daha iyi. İsterseniz sadece tetra da yapabilirsiniz. Ama lepisteslerin de rengi çok güzel olanları var. Red tail lepistes gibi. ( Tetra ile lepistes besleyebilirsiniz. Ama tek tür beslemek daha sağlıklı olur.)[/QUOTE]
Bulabilsem burada bakıyorum petshoplara öyle tür bulabileceğim çok seçenek sunan büyük bir yer bulamadım . Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
[QUOTE=Denizs]
1e 3d dediğim erkek ve dişi. 1.yem artakua tropical mix’e benziyor. Orta kaliteli bir yemdir. 2. Ve 3. Yemleri bilmiyorum. 4. Yem tetra pro algae, kaliteli bir yem. Yem çeşiti olarak yapabilirseniz artemia veya su piresi alın. Olmazsa 1 adet dondurulmuş su piresi veya artemia alın. Çöpçü için pigme cory alabilirsiniz. Çöpçüler en az 6lı 8li gruplar halinde olmalıdır.(Çöçüler aynı cins olmalı.) Vatoz için 1e 1d cüce vatoz alabilirsiniz. Ayrıca tetra almayın. Önerim tek tür lepistes. [/QUOTE]
Tetrayi kızım istiyor renkleri çok hoş diye. Bu yemleri araştıracağım netten sipariş ederim olmazsa . Lepistesleri siz Moli ile birlikte de koymayın mi diyorsunuz? Yani tek lepistes mi olsun. Tetra gibi renkleri olan ve lepistesler ile yaşayan başka bir tür varsa onu da alabilirim?[EDIT]mmtmt,2021-07-31 16:49:18[/EDIT]
[QUOTE=Denizs]
1e 3d dediğim erkek ve dişi. 1.yem artakua tropical mix’e benziyor. Orta kaliteli bir yemdir. 2. Ve 3. Yemleri bilmiyorum. 4. Yem tetra pro algae, kaliteli bir yem. Yem çeşiti olarak yapabilirseniz artemia veya su piresi alın. Olmazsa 1 adet dondurulmuş su piresi veya artemia alın. Çöpçü için pigme cory alabilirsiniz. Çöpçüler en az 6lı 8li gruplar halinde olmalıdır.(Çöçüler aynı cins olmalı.) Vatoz için 1e 1d cüce vatoz alabilirsiniz. Ayrıca tetra almayın. Önerim tek tür lepistes. [/QUOTE]
Tetrayi kızım istiyor renkleri çok hoş diye. Bu yemleri araştıracağım netten sipariş ederim olmazsa . Lepistesleri siz Moli ile birlikte de koymayın mi diyorsunuz? Yani tek lepistes mi olsun. Tetra gibi renkleri olan ve lepistesler ile yaşayan başka bir tür varsa onu da alabilirim?[EDIT]mmtmt,2021-07-31 16:49:18[/EDIT]
[QUOTE=Denizs]1- Balıkları eklemek için beklemeniz gerek. Bitkileri şimdi koyabilirsiniz.
2-Japon ve prenses kesinlikle olmaz. Lepistesi 2e 6d olarak başlayabilirsiniz. Moli ve tetra koymak yerine sadece lepistes yapın derim. Sadece moli veya tetra da olabilir. (Moli yapacaksanız 1e 3d başlayın. Tetra için türü önemli.)
3-Bilmiyorum.
4-Yemlerin isimleri nedir? Günde 2 kere beslemek yeterli olacaktır. [/QUOTE]
Cevaplar için çok teşekkür ederim
1e 3d dediğiniz 1 erkek 3 dişi mi ?
Bana verilen yemler görselleri atayım
1
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232044/310720211609511.jpg[/IMG]
2
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232044/310720211610111.jpg[/IMG]
3
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232044/310720211610301.jpg[/IMG]
4
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232044/310720211610521.jpg[/IMG]
Bana verilen yemler bunlar.
Bu durumda lepistes Moli ve Tetra yapıyorum doğru mudur?
Ayrıca vatoz ve çöpçü de alacağım onun içinde tavsiyeniz var mı cins özellikle dikkat etmem gereken bişey
[QUOTE=mkocak]Öncelikle forumda bol bol gezip, okumanızı tavsiye ederim. Kısaca aklıma gelenler. Japonlarla , canlı doğuranlar bakılmaz. Ya canlı doğuran türlerinden bir karma yapın. Ya tetra türlerinden bakın ya da sadece japon balığı bakabilirsiniz. En sağlıklısı bu şekilde olur. Benzer hacimde benim de canlı doğuran akvaryumum var kimisi 20 balık koy der 4 litre başına 1 balık gibi ama bence fazla. Zaten moli balıklarım doğurdu 1 ay sonra ve 10 tane yavrum var. Tavsiyem az balıkla başlayın zaten çoğalacak bitkili akvaryum kurarsanız. [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim. Lepistes Moli ve Tetra mantıklı bu durumda. Siz yavruluk mu kullanıyorsunuz. Ben netten baktım baya rafya kullanan çok fazla rafya mantıklı olur mu sizce
Bu yemlerin miktarı ve yemleme süreleri nasıl olmalı ? Ayrıca otomatik yemleme cihazı bu işi rahatça hallediyor mu
[QUOTE=Denizs]1- Balıkları eklemek için beklemeniz gerek. Bitkileri şimdi koyabilirsiniz.
2-Japon ve prenses kesinlikle olmaz. Lepistesi 2e 6d olarak başlayabilirsiniz. Moli ve tetra koymak yerine sadece lepistes yapın derim. Sadece moli veya tetra da olabilir. (Moli yapacaksanız 1e 3d başlayın. Tetra için türü önemli.)
3-Bilmiyorum.
4-Yemlerin isimleri nedir? Günde 2 kere beslemek yeterli olacaktır. [/QUOTE]
Cevaplar için çok teşekkür ederim
1e 3d dediğiniz 1 erkek 3 dişi mi ?
Bana verilen yemler görselleri atayım
1
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232044/310720211609511.jpg[/IMG]
2
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232044/310720211610111.jpg[/IMG]
3
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232044/310720211610301.jpg[/IMG]
4
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/232044/310720211610521.jpg[/IMG]
Bana verilen yemler bunlar.
Bu durumda lepistes Moli ve Tetra yapıyorum doğru mudur?
Ayrıca vatoz ve çöpçü de alacağım onun içinde tavsiyeniz var mı cins özellikle dikkat etmem gereken bişey
[QUOTE=mkocak]Öncelikle forumda bol bol gezip, okumanızı tavsiye ederim. Kısaca aklıma gelenler. Japonlarla , canlı doğuranlar bakılmaz. Ya canlı doğuran türlerinden bir karma yapın. Ya tetra türlerinden bakın ya da sadece japon balığı bakabilirsiniz. En sağlıklısı bu şekilde olur. Benzer hacimde benim de canlı doğuran akvaryumum var kimisi 20 balık koy der 4 litre başına 1 balık gibi ama bence fazla. Zaten moli balıklarım doğurdu 1 ay sonra ve 10 tane yavrum var. Tavsiyem az balıkla başlayın zaten çoğalacak bitkili akvaryum kurarsanız. [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim. Lepistes Moli ve Tetra mantıklı bu durumda. Siz yavruluk mu kullanıyorsunuz. Ben netten baktım baya rafya kullanan çok fazla rafya mantıklı olur mu sizce
Bu yemlerin miktarı ve yemleme süreleri nasıl olmalı ? Ayrıca otomatik yemleme cihazı bu işi rahatça hallediyor mu
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 80-90 lt oblong akvaryum aldım yeni. Kendi filtresi olmasına rağmen çok yeterli olmaz diye eheim pickup 160 iç filtre aldım(dış motor için yer yok). Şuan 48 saat oldu tanka su koyali. Elimde üç tane Lepistes var onu tanka koyacağım. Netten kayaya ve köke uygulama yapılmış bitkilerde aldım onlarda pazartesi kargoya verilecek. Seachem Stability bakteri kültürü de aldım ve dün ilk dozu uyguladım .
Sizlerin bilgisine ihtiyacim var ürünün açıklamasına bakınca 7 gün balıkları tanka atmayacağım olarak anladım ben [:((]
Bu durumda ben yeni balık almayı da düşünüyorum. Sizlerden ricam bazı sorularima cevap verirseniz çok sevinirim.
1-Bakteri kültürü uygulamaya başlayınca 7 gün doz bitmesini bekleyecek miyim balıkları atmak için ? Eğer balıkları atmak için bekleyeceksem canlı bitkileri de tanka koymak için beklemem gerekiyor mu ?
2-Akvaryuma (90 lt) Lepistes ile birlikte Moli, tetra koyacağım. Prenses ve japon da koyabilir miyim. Max kaç adet balık koyabilirim? Önerdiğiniz almam gereken balıklar hangileridir ?
3- stabil çalışan yemleme makinası tavsiyesi edebilir misiniz ?
4- lepistesleri bana veren arkadaş tek çeşit yem vermisti, yemler azalınca petshopa gittim yem almaya oda 4 ayrı kutuda yem verdi. Ne zaman atacağım dedim kafana göre bundan iki tane şundan iki tane dedi ve beni çok sarmadı bu durum. Yemlemenin hangi yem ne zaman verilecek bunu nerden öğrenebilirim.
Çok teşekkür ederim
[EDIT]mmtmt,2021-07-31 15:45:06[/EDIT]
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 80-90 lt oblong akvaryum aldım yeni. Kendi filtresi olmasına rağmen çok yeterli olmaz diye eheim pickup 160 iç filtre aldım(dış motor için yer yok). Şuan 48 saat oldu tanka su koyali. Elimde üç tane Lepistes var onu tanka koyacağım. Netten kayaya ve köke uygulama yapılmış bitkilerde aldım onlarda pazartesi kargoya verilecek. Seachem Stability bakteri kültürü de aldım ve dün ilk dozu uyguladım .
Sizlerin bilgisine ihtiyacim var ürünün açıklamasına bakınca 7 gün balıkları tanka atmayacağım olarak anladım ben [:((]
Bu durumda ben yeni balık almayı da düşünüyorum. Sizlerden ricam bazı sorularima cevap verirseniz çok sevinirim.
1-Bakteri kültürü uygulamaya başlayınca 7 gün doz bitmesini bekleyecek miyim balıkları atmak için ? Eğer balıkları atmak için bekleyeceksem canlı bitkileri de tanka koymak için beklemem gerekiyor mu ?
2-Akvaryuma (90 lt) Lepistes ile birlikte Moli, tetra koyacağım. Prenses ve japon da koyabilir miyim. Max kaç adet balık koyabilirim? Önerdiğiniz almam gereken balıklar hangileridir ?
3- stabil çalışan yemleme makinası tavsiyesi edebilir misiniz ?
4- lepistesleri bana veren arkadaş tek çeşit yem vermisti, yemler azalınca petshopa gittim yem almaya oda 4 ayrı kutuda yem verdi. Ne zaman atacağım dedim kafana göre bundan iki tane şundan iki tane dedi ve beni çok sarmadı bu durum. Yemlemenin hangi yem ne zaman verilecek bunu nerden öğrenebilirim.
Çok teşekkür ederim
[EDIT]mmtmt,2021-07-31 15:45:06[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Veliferalar Hakkında Detaylı Bir Yazı Qnur89, 20:07
Canlı Doğuranlar - Atremianın Akvaryum Suyunun Tds Ye Etkisi kdrackgz, 19:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum Bulanık Mı? Nurşah, 19:37
Yeni Üye Forumu - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? Koksal Gurkan, 19:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Bu Balıklar Akvaryumuma Uygun Mu xellence07, 19:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vatoz Ve Japon Balığı Bakımı Eylemmmmmmm, 19:17
Yeni Üye Forumu - Bunlar Ne? Kharoon, 18:45
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 17:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yeni Balığımın Hareketsizlik Problemi Göksel D, 17:10
Yeni Üye Forumu - 60 X 50 X 50 Akvaryum Hakkında.. Aguamentist, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Trop. Yavru Bakımı BJK-123, 16:42
Tropheus - Midaslarim Yavrulamiyor Orhan76, 16:10
Yeni Üye Forumu - Brichardi Ujiji Yavruları Ve Akvaryum koc006, 16:09
Tropheus - Yeni Başlayan Akvaryumu Taha Yanık, 16:01
Yeni Üye Forumu - Konuyla İlgili Bilgisi Olan ? Yunuss058, 15:58
Yeni Üye Forumu - Kayalık Habitat BJK-123, 15:53
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Amerikan Dünyası sfcscannow, 15:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Kasımda Aşk Başkadır Orhan76, 15:18
Akvaryum Tanıtımı - Tropheus İçin Aydınlatma Ve Dekor BJK-123, 15:15
Tropheus - Nematod'un En İyi Çözümü Nedir? smetdman, 14:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Kökleri Topraklı Bitkiler Sorun Olur Mu? Aguamentist, 14:00
Bitki Akvaryumları Genel - Filitre Önerisi YOTHAN, 13:53
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistesler Hakkında. Aguamentist, 13:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Balığın Problemi Nedir ? Ehtiyar, 13:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Blody Mary Karides Yanina Baska Hangi Karides Ekle Aguamentist, 13:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35x35x35 Bitkili Tank Balık Adeti Kaç Olmalı KaanE, 12:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dere çakılında çöpçü olur mu? scorpion26, 12:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığın Türü Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz? |BuRaK|, 11:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 10:38
Akvaryum Tanıtımı - Sunsun 603b 2600tlye Hala Alinirmi Aguamentist, 10:38
Fiyat Forumu - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Conix, 09:57
Labirentliler - Karidesler Ve Katil Salyangozlar Muratakdag, 09:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Akvaryumu Orhan76, 09:43
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Japon Balıklarının Kavgası Muhammedcay, 09:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu coral Blue Ne İşe Yarar? darkaura, 09:21
Aydınlatma - Moli Balığım Doğuracakmı? End lapistes, 07:57
Canlı Doğuranlar - 4 Yıldır Bazı Cüce Acara Türleri Niçin Yok? Laetacara, 06:46
Güney Amerikan Cichlidleri - Bucephalandra İle Alakalı Yardım Lütfen emreabay6, 00:57
Bitki Akvaryumları Genel - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek MasterChief, 23:53
Canlı Doğuranlar - H100 Mü H200 Mü Taha Yanık, 23:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Aldığım Bitki Bir Hafta Olmadan Eridi? Busra1753, 23:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Wish4fish, 22:25
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yavrusu Hepsinden Farklı ? AlperKrks, 21:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumumdaki Bu Arkadaşlar Adi Salyangoz Mu ? Gokalpp, 21:31
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Filtre Yeterli Mi ytugcek, 19:39
Filtreleme Seçenekleri - Yazım Kurallarına Neden Uymuyorsunuz GhostKoi, 19:26
Forum ve Site Hakkında - Japon Balığı Bitkisel Yem Kaannn455, 19:12
Sazansıgiller - Neon Tetra Yem Yemiyor Tulpar99, 17:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Garip Yara Tulpar99, 16:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tetra Tankı Göksel D, 16:24
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 19:36
- Rotala Orange Juice - Adresten Teslim Istanbul emirhansarac 19:01
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 19:01
- Co2 Regülatör Set egedin 18:45
- Karideslerinize Yuva :) utkuk 18:42
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 18:24
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 18:24
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 18:16
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 18:16
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:47
- Leptosoma Kitumba Firefighter 17:42
- Albino Nigripinnis Firefighter 17:42
- Frontosa Küpü Emirk 17:28
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 17:28
- Resun Aco 001 18 Wat Hava Motoru Sıfır ALP85 16:53
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 16:45
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 16:44
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 16:01
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 15:27
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 15:27
- Sıfır Urunlar Eheim 300 Tetra Aps300 harunefe 15:24
- İki Çift Laetacara Araguaiae... Laetacara 14:56
- Altın Kafa Melekler Tekin35 14:18
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 13:49
- Salt Lake Artemia Konserve FULL RED MEHMET 13:49
- Albino Full Red Big Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 13:49
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 13:46
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 13:43
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 13:43
- Arkadan Sumplı 4 Katlı Set Ve Malzemeler Burak PEKDEMİR 13:28
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:58
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 12:58
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 12:58
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 12:55
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 12:55
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 12:55
- Malawi Erkekler,protomelas Steveni Taiwan,fryeri Burak PEKDEMİR 12:54
- Afrika Cichlidleri devito 12:53
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 12:53
- Albino Platin.melek - Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 12:50
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 12:42
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 12:42
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 12:42
- Özel Tür Bitkiler sakal34 12:33
- Cryptocoryne W. Brown Large Saksı ballantines 12:31
- Anubias Çeşitleri (broad Leaf, Nana , Petite) ballantines 12:31
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 12:24
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 12:24
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 12:17
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 12:15
KULLANICILAR
- 119 Online Kullanıcı, 65 Üye
Online Kullanıcılar
Tmryzc,
Koksal Gurkan,
AhmedVural,
Azizdurdenn,
Akax,
Qnur89,
Utku_kerem,
yavuzsezgin,
Balik76,
Öğretmen Ali,
artgy,
darkLightning0,
Gastropoda,
ZET,
Tulpar99,
diaslayt,
grendel1984,
BaldGuy,
dark blue,
MehmetSerkan,
Nurşah,
Aporetti,
dimbeleth,
otlubaliklisu,
Bibliyorlar,
MiSoSiKiaN,
UrasArt,
KaanE,
Qtahya,
akomania,
Gwynbleidd,
vagus,
hepatik,
Ehtiyar,
zzet,
emree06,
BJK-123,
Enescetin,
emirhansarac,
Sehzade0132,
HOPPALA,
Aqua Discovery,
Hidro Dinamik,
metsi,
HüseyinUysal,
mitii,
hashüs,
kaganbozkurt,
Koymenumut,
Atesufuk,
A2626,
Hobilenyum,
NobleThoth,
ahmetfiratozkaya,
AlperKrks,
reano,
adige42,
Lepistes..,
wallece,
onur_0606,
ArifhbsAquatics,
sedaterdem,
Cucevatozcu,
Emerse,
xellence07,
webcamsiz,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.