ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Snnksc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Ocak 2023 15:52
Toplam Mesaj:
9 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Sinan Kesici
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Sinan Kesici
SON 8 MESAJI
Sera Nature Serisi Yemler Hk.
[QUOTE=lgaquatic]Merhaba,
İki marka da kaliteli ama Tropical'in bir adım önde olduğunu varsayarsak ona göre tercih yapabilirsiniz. [/QUOTE]
[QUOTE=MrzAdar]Dediğim gibi markada kaliteli, yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Balıklarınız genellikle etçil ağırlıklı beslenen balıklar ama diyetlerine bitkisel yemler de eklenmeli.
Ben ramirezi ve ember tetralar için böyle bir liste yapmıştım. Örnek olabilir belki. Ne kadar doğru tam emin değilim, bilgili üyeler yardımcı olacaktır.
- Tetra pro energy
- Tetra Phyll
- Jbl Novobits.
- Tropical pro defence.
- Tropical nannovit tablet.
- Tropical D-Allio Plus[/QUOTE]
[QUOTE=ercansever17]
Ben de tropicalin yemlerinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Red mico , tropical krill , spurilina super forte , astacolor ve tabiki softline america serisi harika yemler.[/QUOTE]
değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. [EDIT]Snnksc,2022-11-30 12:23:18[/EDIT]
[QUOTE=lgaquatic]Merhaba,
İki marka da kaliteli ama Tropical'in bir adım önde olduğunu varsayarsak ona göre tercih yapabilirsiniz. [/QUOTE]
[QUOTE=MrzAdar]Dediğim gibi markada kaliteli, yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Balıklarınız genellikle etçil ağırlıklı beslenen balıklar ama diyetlerine bitkisel yemler de eklenmeli.
Ben ramirezi ve ember tetralar için böyle bir liste yapmıştım. Örnek olabilir belki. Ne kadar doğru tam emin değilim, bilgili üyeler yardımcı olacaktır.
- Tetra pro energy
- Tetra Phyll
- Jbl Novobits.
- Tropical pro defence.
- Tropical nannovit tablet.
- Tropical D-Allio Plus[/QUOTE]
[QUOTE=ercansever17]
Ben de tropicalin yemlerinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Red mico , tropical krill , spurilina super forte , astacolor ve tabiki softline america serisi harika yemler.[/QUOTE]
değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. [EDIT]Snnksc,2022-11-30 12:23:18[/EDIT]
[QUOTE=MrzAdar]Balıklarınız için için birkaç çeşit yem kullansanız iyi olur. İki marka da kaliteli ve iyi. İkisinde markadan az miktarda alabilirsiniz.Hangi balık türünü beslediğinizi yazarsanız, daha iyi olur.[/QUOTE]
tankımda 3 adet Geophagus Red Head Tapajos, 10 adet kırmızı göz tetra ve 3 adet ramirezi var.[EDIT]Snnksc,2022-11-30 10:37:49[/EDIT]
[QUOTE=MrzAdar]Balıklarınız için için birkaç çeşit yem kullansanız iyi olur. İki marka da kaliteli ve iyi. İkisinde markadan az miktarda alabilirsiniz.Hangi balık türünü beslediğinizi yazarsanız, daha iyi olur.[/QUOTE]
tankımda 3 adet Geophagus Red Head Tapajos, 10 adet kırmızı göz tetra ve 3 adet ramirezi var.[EDIT]Snnksc,2022-11-30 10:37:49[/EDIT]
Sera nature serisi yemler hakkındaki yorumunuz nedir? Tropical ile Sera yem arasında kaldım. Sizce hangi marka yem tercih etmeliyim? Tecrübeli hobicilerin yorumlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler [:)]
Sera nature serisi yemler hakkındaki yorumunuz nedir? Tropical ile Sera yem arasında kaldım. Sizce hangi marka yem tercih etmeliyim? Tecrübeli hobicilerin yorumlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler [:)]
Eheim Professional 4+ 600 Uygun Mu? Ya Da Tavsiye
Bir kaç gün önceki konuşmalarımızın ardından Eheim Professional 4+ 600'nun siparişini verdim.
5 sepetten oluşan bu dış filtrenin üstten alta doğru;
1. sepet: sünger
2. sepet: Eheim Substrat Pro
3. sepet: Eheim Biomech
4. sepet: Eheim Mech Pro
5. sepet: Eheim Mech Pro şeklinde geliyor. ancak ben 4. ve 5. sepette ürünü kullanmayacağım.
Bu sepetleri yerine Seachem Matrix, Sera Siporax veya JBL micromec arasında kaldım. Bazı makale araştırmalarım sonucunda;
"The BET-nitrogen specific surface area results are listed in the table below:
Sample BET Surface Area m2/g Apparent Density g/L BET Surface Area m2/L
Matrix 2.1172
Substrat 0.2171
MicroMec 0.1051" gibi uçuk sonuçlar olduğunu gördüm ki JBL gibi kaliteli ve oldukça pahalı markanın ürünü ve anladığım kadarıyla oldukça gömmüşler. bu konu grupta bir kaç kez konuşulduğunu da gördüm ama net bilgiye ulaşamadım. Tecrübe sahibi arkadaşlarımızın yardımlarıyla en iyi sonuca varmayı istiyorum. Seachem Matrix gerçekten bu kadar iyi bir ürün müdür? Sizce Seachem Matrix'i mi satın almalıyım?[EDIT]Snnksc,2022-04-30 01:38:50[/EDIT]
Bir kaç gün önceki konuşmalarımızın ardından Eheim Professional 4+ 600'nun siparişini verdim.
5 sepetten oluşan bu dış filtrenin üstten alta doğru;
1. sepet: sünger
2. sepet: Eheim Substrat Pro
3. sepet: Eheim Biomech
4. sepet: Eheim Mech Pro
5. sepet: Eheim Mech Pro şeklinde geliyor. ancak ben 4. ve 5. sepette ürünü kullanmayacağım.
Bu sepetleri yerine Seachem Matrix, Sera Siporax veya JBL micromec arasında kaldım. Bazı makale araştırmalarım sonucunda;
"The BET-nitrogen specific surface area results are listed in the table below:
Sample BET Surface Area m2/g Apparent Density g/L BET Surface Area m2/L
Matrix 2.1172
Substrat 0.2171
MicroMec 0.1051" gibi uçuk sonuçlar olduğunu gördüm ki JBL gibi kaliteli ve oldukça pahalı markanın ürünü ve anladığım kadarıyla oldukça gömmüşler. bu konu grupta bir kaç kez konuşulduğunu da gördüm ama net bilgiye ulaşamadım. Tecrübe sahibi arkadaşlarımızın yardımlarıyla en iyi sonuca varmayı istiyorum. Seachem Matrix gerçekten bu kadar iyi bir ürün müdür? Sizce Seachem Matrix'i mi satın almalıyım?[EDIT]Snnksc,2022-04-30 01:38:50[/EDIT]
[QUOTE=Faithly]
Bence yeterli bir tercih olur. Fluval 407'de bir tercih olur debisi daha fazla.
Ama ben olsam Eheim ile devam ederdim[/QUOTE]
[QUOTE=Ahmtkr]Ben 2 yıl kadar 4+ 250 modelini kullandım 120 lt akvaryumumda ve su cam gibiydi.Malzeme kalitesi iyi kimi ses yapıyor diyor ama bana göre sessiz evladiyelik bir ürün.Eğer maddi imkanınız varsa o hacim ve hatta daha üst hacimler için gayet yeterli bir ürün.Sadece sepetlere bir tık takviye yapmak gerekebilir çok dolu gelmiyor.Alternatif olarak oase markasınıda yinede bir araştırmanızı öneririm.[/QUOTE]
Tecrübe ve yorumlarınız için çok teşekkürler..
[QUOTE=Faithly]
Bence yeterli bir tercih olur. Fluval 407'de bir tercih olur debisi daha fazla.
Ama ben olsam Eheim ile devam ederdim[/QUOTE]
[QUOTE=Ahmtkr]Ben 2 yıl kadar 4+ 250 modelini kullandım 120 lt akvaryumumda ve su cam gibiydi.Malzeme kalitesi iyi kimi ses yapıyor diyor ama bana göre sessiz evladiyelik bir ürün.Eğer maddi imkanınız varsa o hacim ve hatta daha üst hacimler için gayet yeterli bir ürün.Sadece sepetlere bir tık takviye yapmak gerekebilir çok dolu gelmiyor.Alternatif olarak oase markasınıda yinede bir araştırmanızı öneririm.[/QUOTE]
Tecrübe ve yorumlarınız için çok teşekkürler..
Selamlar herkese, 106x40x60h 254 litre hacme sahip, sadece 2 kök anubias'lı, 1 yatı kökü ve bir kaç kaya bulunan, 3 adet red head tapajos akvaryumuma yeni dış filtre bakıyorum. almışken iyisi olsun, sessiz olsun ve yıllarca kafam rahat olsun düşüncesindeyim. sizce Eheim Professional 4+ 600 (3800TL içi dolu) ile bu akvaryum ile yıllarca beni üzmeden sorunsuzca kullanabilir miyim? Değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/260420220854131.jpg[/IMG]
Selamlar herkese, 106x40x60h 254 litre hacme sahip, sadece 2 kök anubias'lı, 1 yatı kökü ve bir kaç kaya bulunan, 3 adet red head tapajos akvaryumuma yeni dış filtre bakıyorum. almışken iyisi olsun, sessiz olsun ve yıllarca kafam rahat olsun düşüncesindeyim. sizce Eheim Professional 4+ 600 (3800TL içi dolu) ile bu akvaryum ile yıllarca beni üzmeden sorunsuzca kullanabilir miyim? Değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/260420220854131.jpg[/IMG]
Geophagus Günlüğü
[QUOTE=Bisnev99]
Hayırlı olsun. Red head tapajos güzel tercih. halihazırda beslesiğim tür benim de. Benim gözlemlerimden anladığım şu. Tapajosların renklerini karartmaları çoğunlukla akvaryum dekorlarıyla alakalı. Siyah arkaplan ya da siyah kum büyük etken. Sizde de siyah bir kum mevcut. Yani sizin sorununuz daha çok kumla alakalı gibi.[/QUOTE]
değerli tecrübe ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.
[QUOTE=Snnksc]
değerli tecrübe ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.[/QUOTE]
Az önce balıklarımın renklerinin çok güzel gözüktüklerini farkettim, aynı ışık altında yakaladığım yeni fotoğrafları ekliyorum. farkları bariz ortada. Umarım anlatmak istediğimi daha iyi anlatabilmişimdir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/200220220123331.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/200220220123341.jpg[/IMG]
[QUOTE=Bisnev99]
Hayırlı olsun. Red head tapajos güzel tercih. halihazırda beslesiğim tür benim de. Benim gözlemlerimden anladığım şu. Tapajosların renklerini karartmaları çoğunlukla akvaryum dekorlarıyla alakalı. Siyah arkaplan ya da siyah kum büyük etken. Sizde de siyah bir kum mevcut. Yani sizin sorununuz daha çok kumla alakalı gibi.[/QUOTE]
değerli tecrübe ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.
[QUOTE=Snnksc]
değerli tecrübe ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.[/QUOTE]
Az önce balıklarımın renklerinin çok güzel gözüktüklerini farkettim, aynı ışık altında yakaladığım yeni fotoğrafları ekliyorum. farkları bariz ortada. Umarım anlatmak istediğimi daha iyi anlatabilmişimdir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/200220220123331.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/200220220123341.jpg[/IMG]
Geophagus Günlüğü
Öncelikle merhaba herkese,
Akvaryum hobisinin yenisiyim ve biraz acemisiyim. Ancak araştırmacı ve okumayı seven birisiyim. Akvaryum kurmayı planladığımda ve hangi balık beslesem gibi araştırmamdan sonra Geophagus Red Head Tapajos'lara hayran kaldım ve bu balıkları beslemeliyim.
Sonra bütçeme göre akvaryum araştırma yapmam sonucunda 2. el bir 60 litre kapasiteli (küçük olduğunun farkındayım ancak evimin biraz küçük olmasından şimdilik bu büyüklükte tank ile devam etmek zorundayım.) bir akvaryum satın alıp, bakteri kültürü için seachem matrix 1 litre ve diğer filtre malzemelerinden ekleyip içine bekletilmiş su doldurup sistemin başlaması ve bakteri sıvılarının dökülerek kültürün oluşmasını 5 gün kadar sistemi çalıştırarak bekledim. bu süre içerisinde kum ve dekor olarak neler ekleyebilirim gibi araştırmalarım sonucu dragostone denilen taştan 3 adet alıp güzel saklanma alanı ve yüzme alanı yaratacak şekilde oluşturdum, Kum olarak da acemiliğim sonucu Hagen kum denilen siyah taban malzemesinden ekleyerek ve 2 adet tapajos ekleyerek akvaryumumda start verilmiş oldu. 1 çöpçü, 1 vatoz 2 tapajos ile 6 aydır hiç ölen balığım olmadan devam ediyorum. Suyum cam gibi, bulutlanma ve benzeri hiç bir durumla karşılaşmadım. bu süre içerisinde şansıma aldığım balıkların biri erkek ve biri dişi olarak denk gelmişler ki, yumurtlamalarına şahit oldum bu süre içerisinde ancak yumurtlama gerçekleştiğinde balıkları yumurtaları hiç bekletmeden direk ağızlarına aldılar. Bu şekilde olaracağını düşünerek bekledim ancak yumurtalar yutulmuş ve hiç ağızları kapalı olarak ağız hareketlerini yapmadılar. Umarım tekrar yumurtalarını ve yavrularını görürüm.
Şimdi geleyim çözümleyemediğim sıkıntıma, Benim balıklarım gün içerisinde örnek olarak sabah en kısıkta ışığını açtığımda daha sonra korkmamaları için yavaş yavaş yükselttiğimde balıklarım doğal renkleri ile beni karşılıyorlarken, daha sonraki saatlerde balıklarıma baktıklarımda doğal gri renkleri ile değil, daha kararmış olarak görüyorum hep. yani stress halinde olan balık yapıyormuş bu diyolar ancak, kaliteli yem, vitamin ve minarel sıvısı, haftalık 15 litre su değişimi, dip çekimi her şeye dikkat ederim devam ediyorum. Dişi ve erkek balıklarımın fotoğraflarını ve akvaryumun kumunun da fotoğrafını ekliyorum. Erkek balığından da anlayacağınız üzere fotoğraf anında oldukça stresli duruyor ya da ben bişey yanlış yapıyorum.
Sizce güne stressiz uyanan balıklarım neden güne kararak stresli bir şekilde devam ediyorlar? tecrübeli olup cevaplayan herkese teşekkür ederim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/190220221940381.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/190220221940421.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/190220221940491.jpg[/IMG][EDIT]Snnksc,2022-02-20 00:55:39[/EDIT]
Öncelikle merhaba herkese,
Akvaryum hobisinin yenisiyim ve biraz acemisiyim. Ancak araştırmacı ve okumayı seven birisiyim. Akvaryum kurmayı planladığımda ve hangi balık beslesem gibi araştırmamdan sonra Geophagus Red Head Tapajos'lara hayran kaldım ve bu balıkları beslemeliyim.
Sonra bütçeme göre akvaryum araştırma yapmam sonucunda 2. el bir 60 litre kapasiteli (küçük olduğunun farkındayım ancak evimin biraz küçük olmasından şimdilik bu büyüklükte tank ile devam etmek zorundayım.) bir akvaryum satın alıp, bakteri kültürü için seachem matrix 1 litre ve diğer filtre malzemelerinden ekleyip içine bekletilmiş su doldurup sistemin başlaması ve bakteri sıvılarının dökülerek kültürün oluşmasını 5 gün kadar sistemi çalıştırarak bekledim. bu süre içerisinde kum ve dekor olarak neler ekleyebilirim gibi araştırmalarım sonucu dragostone denilen taştan 3 adet alıp güzel saklanma alanı ve yüzme alanı yaratacak şekilde oluşturdum, Kum olarak da acemiliğim sonucu Hagen kum denilen siyah taban malzemesinden ekleyerek ve 2 adet tapajos ekleyerek akvaryumumda start verilmiş oldu. 1 çöpçü, 1 vatoz 2 tapajos ile 6 aydır hiç ölen balığım olmadan devam ediyorum. Suyum cam gibi, bulutlanma ve benzeri hiç bir durumla karşılaşmadım. bu süre içerisinde şansıma aldığım balıkların biri erkek ve biri dişi olarak denk gelmişler ki, yumurtlamalarına şahit oldum bu süre içerisinde ancak yumurtlama gerçekleştiğinde balıkları yumurtaları hiç bekletmeden direk ağızlarına aldılar. Bu şekilde olaracağını düşünerek bekledim ancak yumurtalar yutulmuş ve hiç ağızları kapalı olarak ağız hareketlerini yapmadılar. Umarım tekrar yumurtalarını ve yavrularını görürüm.
Şimdi geleyim çözümleyemediğim sıkıntıma, Benim balıklarım gün içerisinde örnek olarak sabah en kısıkta ışığını açtığımda daha sonra korkmamaları için yavaş yavaş yükselttiğimde balıklarım doğal renkleri ile beni karşılıyorlarken, daha sonraki saatlerde balıklarıma baktıklarımda doğal gri renkleri ile değil, daha kararmış olarak görüyorum hep. yani stress halinde olan balık yapıyormuş bu diyolar ancak, kaliteli yem, vitamin ve minarel sıvısı, haftalık 15 litre su değişimi, dip çekimi her şeye dikkat ederim devam ediyorum. Dişi ve erkek balıklarımın fotoğraflarını ve akvaryumun kumunun da fotoğrafını ekliyorum. Erkek balığından da anlayacağınız üzere fotoğraf anında oldukça stresli duruyor ya da ben bişey yanlış yapıyorum.
Sizce güne stressiz uyanan balıklarım neden güne kararak stresli bir şekilde devam ediyorlar? tecrübeli olup cevaplayan herkese teşekkür ederim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/190220221940381.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/190220221940421.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234168/190220221940491.jpg[/IMG][EDIT]Snnksc,2022-02-20 00:55:39[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Transgenetik Tetra Hastamı ? MasterChiefHakan, 14:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Akvaryum İhtiyaç Listesi Hidro Dinamik, 14:09
Yeni Üye Forumu - Masaüstü Mini Karides Evi Muhammedbedri, 14:08
Akvaryum Tanıtımı - 30lt Akvaryum Tür Tavsiyesi İnci Kefali, 12:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta İçin Isıtıcı Muhammedbedri, 12:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 750 Litre Karma Amerikan Akvaryumu kaancevik, 12:38
Akvaryum Tanıtımı - 4 Haftalık Japon Balığı Yavruları Yemleme Muhammedbedri, 12:37
Sazansıgiller - Akvaryumda Japon Yapıştırıcısı Kullanılırmı neomeo, 12:23
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryuma Yeni Başlayan İçin Tavsiyeler İnci Kefali, 12:05
Yeni Üye Forumu - Yesil Su erltas16, 11:55
Yeni Üye Forumu - Merhaba, Sizce Lepistesim Ne Zaman Doğuracak? Corumlu Kral, 11:28
Canlı Doğuranlar - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Orhan76, 11:04
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mobilya Profil Giydirme ? ERSENS38, 10:58
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Daniolarim Ciftlesmiyor SaRCoPhiLiuS, 10:30
Sazansıgiller - Akvaryuma Siyah Sahil Kumu Koyulur Mu ? SaRCoPhiLiuS, 10:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Caridina Karides Tanki Kurulum Rehberi giyotyn, 10:05
Omurgasızlar - İsta 3 İn 1 Difüzör Sorunu KirmiziBalik16, 09:19
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tür Tavsiyesi Hk. Kdo61, 08:34
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatozum Hamile Mi? MasterChiefHakan, 06:48
Güney Amerikan Cichlidleri - Bettam Dik Duruyor MasterChiefHakan, 06:44
Yeni Üye Forumu - Transgenetik Tetra sefamolsun, 00:50
Amerikan Tetraları - Vadi AETHM, 00:11
Akvaryum Tanıtımı - Transgenetik Tetra Hastalığı trdogan, 23:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığımın Hastalığı Ve Tedavisi? erdumuts, 23:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığı aliefecilciler, 23:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Balıklar Su Kabarcıklarına Hücum Ediyor aliefecilciler, 23:13
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Akvaryum Kurulumu GhostKoi, 23:11
Yeni Üye Forumu - Moli Balıklarım Anlaşamıyor aliefecilciler, 23:08
Yeni Üye Forumu - Balık Uyumu erkanmazici, 22:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kocaeli Akvaristler Topluluğu mertozerr41, 22:12
Yeni Üye Forumu - İki Tane Guramin Türü Ve Cinsiyeti Nedir Anektod, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Japon Balığı Ne Kadar Akvaryumda Beslenmeli? GhostKoi, 21:34
Sazansıgiller - İlk Yumurtalarımı Aldım 😊 mlh06, 21:20
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Tropheus Akvaryum Hazırlığı selimc4glar, 21:15
Tanganyika Cichlidleri - Betam Köpük Salgılamış Çiftleştirmek İstemiyorum chimeric, 20:42
Yeni Üye Forumu - Bettam Çok Kötü Durumda Mirza Adar, 20:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Sera Akvaryum Kumu Beyaz 1-3mm rayed, 20:02
Taban ve Gübreleme - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 19:48
Canlı Doğuranlar - Hemianthus Micra Gübre Önerisi EyupAsik3452, 19:12
Taban ve Gübreleme - Bu Noktalar Nedir? Serce, 19:05
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bu Lepistesin Cinsi Nedir Acaba Şimdiden Teşekkürl Yasinars, 18:37
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? Neothauma, 18:34
Güney Amerikan Cichlidleri - Aydınlatma Konusunda Fikir Montesque, 18:32
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 40x40 Utricularia High Tech braweheart, 18:30
Akvaryum Tanıtımı - 180x60x60 Karma Güney Amerika braweheart, 18:21
Akvaryum Tanıtımı - Sump Muhammedbedri, 16:12
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Sadece Yatıyor zehranozc, 14:43
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryum MasterChiefHakan, 13:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtre Tavsiyesi SaRCoPhiLiuS, 13:02
Akvaryum Tanıtımı - Ahm Spirulina Sarımsaklı Balık Yemi Hakkında SaRCoPhiLiuS, 12:59
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 14:12
- Albino Full Red Big Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 14:12
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 14:12
- Özel Tür Bitkiler sakal34 13:55
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 13:50
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 13:50
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 13:50
- Christmas Moss Furkann 13:50
- Ryunkin, Orando, Ranchu EKAR 13:39
- F1 Genç Calvus Ve Nadir Tanganyikalar DiscusTurk 13:30
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 13:15
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 13:15
- 2024 Yıl Sonu Kampanyamız Başlamıştır. zafer3885 13:13
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 13:13
- Java Moss Miller 13:09
- 100-40-50(55) Akvaryum Arıyorum Miller 13:09
- German Blue Tül Ramirezi Erkek FISHERMAN01 13:05
- 2 Oscar - Bostancı OrdiBuko 12:48
- Çok Uyguna Anubias Ve Bucephalandra TayfunSylkn 12:38
- Çok Uyguna Apistogramma Kakadu TayfunSylkn 12:38
- Ultra Clear Akvaryum Seti TayfunSylkn 12:38
- Lav Kırığı Kum ootkn 12:26
- Red Severyum makav 12:26
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 12:21
- Ista Regülatör Furcifer 12:21
- 2.67 Tüp Furcifer 12:21
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 12:21
- Armaturk 30 Cm.led Aydinlatma Gursoyhasan 12:20
- Severum Astronot Salyangoz Bitki Takas alecozan 12:15
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 11:38
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:38
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 11:38
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 11:26
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 11:25
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Uygun Fiyat barsbingul 11:22
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme, İndirim barsbingul 11:22
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta barsbingul 11:22
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 11:18
- Chihiros B120 (kutulu) blenny 11:18
- 🍁🌼🍁🌺100 Adet Farklı Tür Bitki 🍁🌼🍁🌺 hasancn 11:15
- Toplu Su Üstü Bitkisi hasancn 11:15
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 10:39
- Afrika Cichlidleri devito 10:24
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 10:24
- Isıtıcı, Askı Filtre,, Hava Motoru ,,,yem Makinesi jony 10:20
- 1 Çift L144 İlanı Okumadan Yazmayın jony 10:20
- Boyu Me 350 Nano Akvaryum jony 10:20
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:15
- Led Armatür Ledaqualight Ynsmr 10:02
- Frontosa Küpü Emirk 09:55
KULLANICILAR
- 163 Online Kullanıcı, 89 Üye
Online Kullanıcılar
rhn35,
Closerysn,
Ehtiyar,
Furcifer,
HaydarGul,
paratutmaz,
TheRealFolkBlues,
Bugeasltk,
Orhan76,
blackkk55,
yggdrasils,
reprise,
ugur.uzun,
kaancevik,
scorpion26,
Serifhksvr,
Gastropoda,
BoZeY,
Mikail Erdoğan,
Koksal Gurkan,
cengooaquatic,
darkaura,
inspector,
ampirikuk,
arukas,
ciways,
Furkann,
Mderhan,
thercan,
Burak PEKDEMİR,
FULL RED MEHMET,
Samoo,
Shix,
valarmorghulis12,
Golgeci,
adm_src,
MasterChiefHakan,
ozan_1903,
xraycan,
Hidro Dinamik,
scrap,
ahmet1661,
yigitblms,
aleko61,
Umt61,
Tulpar99,
MEGALODON34,
Rafayel,
urof,
frontosahane,
omerfiratgurbuz,
Sogan,
KartalŞafak,
Öğretmen Ali,
peterpan,
sempathyc,
reano,
İlksen Şahin,
serdarasci,
ataberk28,
Mrl4stromance,
Oasis,
Gursoyhasan,
Muhammedbedri,
oktay42,
slnlmz,
ERSENS38,
ArifhbsAquatics,
frtna,
Tekin28,
FSMFSM,
SERHAN0707,
jony,
yedili,
DenizUlucutsoy,
demian,
cagdas_0606,
isik,
Eldurmaz,
iakyol,
hknbal28,
Ebubekir ATAR,
uzunizzet,
corax,
prisonbreak,
MehmetSerkan,
UrasArt,
_rammstein_,
erdumuts,
sakal34,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.