ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MrtGn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
2 dakika önce
Toplam Mesaj:
21 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
21 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat gün
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

MrtGn

SON 10 MESAJI

Dış Filtre Suyu Dışarı Verdi Odayı Su Bastı
Benimde başıma gelmişti .. kapağı tam takamadığım için olmuştu .
Bitki Ekimi
[QUOTE=Ehtiyar]Hayır; aslında toprak en alta konur fakat sizin düzenlemenize biraz derin ekin bari. Silis kum kökleri sıkabilir, toprağa ulaşabilsin. Bilmem anlatabildim mi. [/QUOTE]

Tmm şimdi anladım .. siyah toprak sevmediğim için üzerini silis kum ile kapatmayı düşünmüştüm ..
silis kumu bitki olmayan ön taraflarda kullanacağım teşekkür ederim
Bitki Ekimi
[QUOTE=Ehtiyar]Silisin arasından bitki toprağına uzanırsa kökler güzel sarar fakat sıkarsa üstteki kum köklenmez. Karar sizin.[/QUOTE]

Tam olarak anlamadım .. dere çakılını yükselti vermesi için kullanacağım . Çakılı kullanmam problem mi olur demek istediniz ?
Bitki Ekimi
[QUOTE=Ehtiyar]
O zaman yinede saz-vallisneira yerine başka bir bitki bakılsa iyi olur. Sazlar sağlam kök salıp kökten beslenirler ağırlıklı, silis kum pek uygun olmaz.[/QUOTE]

En alta dere çakılı üstüne bitki toprağı en üste silis uygun olurmu ?
Bitki Ekimi
Arkadaşlar Japon besliyorum
Tabanda sarı ince silis kum var bu bitkileri silis kuma eksem problem olurmu ?
Elimde biraz ince dere çakılı var onlarıda ekeceğim yerlere serpiştirmelimiyim ?

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239139/161220241342231.jpg[/IMG][EDIT]MrtGn,2024-12-16 13:51:50[/EDIT]
Moss’larım
Arkadaşlar bu moss larda durum nedir kurtablirmiyiz ? Yoksa çıkarmalımıyım

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239139/121220242113051.jpg[/IMG]
Düşük Destekli Ofis Akvaryumu Yeni Versiyon
Tankınız çok güzel emeğinize sağlık .
Sadece kayaların yarısı kum içinde olsaydı daha natürel olabilirdi ..
buna benzer bir durımda akvaryuma kum eklemek için . 1 litre boş su şişesinin arka kısmın kesip içine kum doldurduktan sonra kesilen yeri streç film ile sarıp akvaryuma batırdıktan sonra akvaryumun dipinde şişenin kapağını açıp nokta atışı kum eklemek istediğim yerlere kum doldurmuştum
Yeni Tank Sendromu Ve Azot Döngüsü
Tam midye atmayı düşünürken 😀
Japon Balığı Pullanma
Teşekkürler .. bilmiyordum öğrenmiş oldum ama herşeyin genetiğinin bozulmuş olduğu bir dünyada bu duruma çok şaşırmadım 😀
Olumlu Olumsuz Yorumlarınızı Bekliyorum
Merhaba şimdi buraya neden yazıyorum Biliyormusun ? Gelecek bir kaç sene içinde tecrübem artıkça ve bu akvaryumu kurmak için hazır olduğumda seni çok rahatsız edeceğimi bilmeni istediğim için 😀

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.