ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
shergata
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Mart 2025 16:37
Toplam Mesaj:
71 [0.22 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
20 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Osman kılıç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Osman kılıç

SON 10 MESAJI

Karideste Bit Gibi Canlı
Selamlar arkadaşlar bugun karides tankımda çok ufak mikroskobik canlılar keşfettim aynı bit gibi zıp,zıp zıplıyorlar beyaz renkte ama ufak bunlar nedir ve zararı varmıdır teşekkürler
Mario Moss Kurtçuk
Selamun aleyküm 2 gün önce petshoptan aldığım mario mossun içinde planaria gördüm bende bir kavanozda karantinaya aldım kavanozun içine tuz döktüm şuan hiç gözükmüyolar acaba ölmüşlermidir açlıktan veya tuzdan yoksa biraz daha dursunlarmı
Mossun Üstünde Kurt
Bitki şuanda kavanozda karantinada kavanoza sirkemi dökmek iyi olur yoksa tuzmu ve ne kadar sürede ölür bunlar kaö gün veya hafta sirke fln dökeyim
Mossun Üstünde Kurt
Merhabalar yeni karides akvaryumu kurdum ve bana adam top şeklinde bitki verdi bu bitkinin üstünde sülük gibi şeffaf renkte canlılar göreüm adama sorduğumda akvaryuma zarar vermez sıkıntı yok dedi ama güvenemedim sizce ne yapmalıyım bunlar nedir ve nasıl kurtulunur teşekkürler
Yeni Karides Tankı
Selamun aleyküm arkadaşlar yeni bir karides tankı kurdum kuralı 1 gün oldu 20 litre hacimi var şelale filtre ve 25 watt ısıtıcı var bu akvaryumda kültürün oluşması için kaç gün beklemeliyim ?
Kültür oluşana kadar hergün su değişimi yapmalımıyım?
Filtrenin emiş borusu karides yavrularını çekmesin diye emiş borusunun ağzına sünger taksam sıkıntı yaratırmı?
Sağlıklı üreme sıcaklığı kaç derecedir ?
Vaktini ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim birde sitenim aktifliği düşmüş sanırım eskiden daha canlıydı [:tel:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/246030/020320252338421.jpg[/IMG]
Karides Tankı İçin Hangi Salyangoz
Selamlar Karides akvaryumumda hangi tür salyangoz besleyebilirim yavruları ve yumurtaları yemeyen teşekkürler [EDIT]Hoppala,2025-03-02 21:45:07[/EDIT]
Bakteri Kültürü
Selamun aleyküm 25 litre avaryum kurdum içinde karides besleyeceğim kaç gün boş çalışması lazım akvaryumun kültürün oluşması için teşekkürler
Şelale Filtre Süngeri
Selamun aleyküm arkadaşlar hobiye telrar başlıyorum şelale filtre var ancak içinin süngeri yok onun herine mutfak süngeri vb. Şeyler kullanabilirmiyiz acaba teşekkürler
Karides Tank
Selamun aleyküm arkadaşlar bir fanus aldım ancak çok büyük tahminimce 5 litre felan içinde bitkili bir tank kurmak istiyorum içinde karidesler benim sorum şu karidesler için filtre ısıtıcı gereklimi sıcaklık oda sıcaklığı birde bitkiler için nasıl bir ışıklandırma yapmalıyım teşekkürler3[:nazar:][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/246030/060120252232491.jpg[/IMG]
Beta Akvaryum
Merhabalar Beta tankımda beyaz beyaz bişeyler çıktı yosun oleuğundan şüpheleniyorum bubinlar nedir balığa bir zararı varmıdır[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/246030/161220240853091.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.