ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Alper Dincer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Saat 46 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alper Dincer
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Alper Dincer

SON 3 MESAJI

Astronot Balıkları
[QUOTE=ali]Çok önemli bir detayı atlamışız. Akvaryumuz kaç litre? Sadece mevcut oscarlar için bile en az 1000 litre hacim gerekiyor malum.

Red tail de çok hızlı boylanan bir balık. Tabi yaşatabilirseniz. Ev akvaryumunda zor ama doğada 120 cm boylanabiliyor ve o da tonajlık bir akvaryumda mutlu ve sağlıklı olarak misafir edilebilir ancak. Oscar dörtlüsü ve red tail için yaklaşık 2 tonluk bir akvaryum ihtiyacı hasıl oluyor yani. Balık eklemeden önce bu durumu dikkate almanızı öneririm.

Hacminiz yetersizse ve diyorsanız ki falancada, filancada ideal hacmin çok altındaki akvaryumlarda bakanlar var bu balıklara, o zaman ekleyecek hiç bir şeyim yok söylediklerime.

[/QUOTE]
Yazmayı unutmuşum yaklaşık 500 litre fakat 25 cm çift bir kaç ay içerisinde gidecek. Aslına bakarsanız hiç eklememeye karar verdim. Balıklar şu an gayet sağlıklı.
Astronot Balıkları
[QUOTE=GÖKBÖRÜ🇹🇷]
Kesin olarak yer diyemesek de rahat bırakmazlar bence. [/QUOTE][QUOTE=GÖKBÖRÜ🇹🇷]
Kesin olarak yer diyemesek de rahat bırakmazlar bence. [/QUOTE]
Albino balık ve gözüme çok hoş geliyor akvaryumda balıklarım da abartı agresif değiller hatta aynı akvaryumda 10-12 cm red tail’de var ve hiç vurmadılar bile. Eğer direkt yemez diyorsanız almayı düşünüyorum teşekkürler yanıtınız için

[QUOTE=ali]Sert mizaçlı Amerikanları akvaryuma yavrudan, benzer boydayken eklemek tavsiye edilir. Sert mizaçlı balıkların beslendiği akvaryumlara sonradan eklenen balıklar (mevcut balıklarla benzer büyüklükte olsalar da) diğer balıkların yoğun baskısına maruz kalır. Yeni balık akvaryum hiyerarşisindeki yeri belirlenip kabul görene kadar bu baskı devam eder. (Yeni balık özellikle de erkekse hiç kabul görmeyebilir.) Bazı balıklar bu dönemde aldıkları fiziksel darbeler ve girdikleri stres yüzünden ölür. [/QUOTE]
Balıklarımın agresifleri çok değil aslına bakarsanız bir kaç gün önce attığım 12 cm red tail’e vurmadılar dahi. Albino astronot bulmuşkende kaçırmayayım diyorum.
Eğer alırsam akvaryuma nasıl eklememi önerirsiniz?

[QUOTE=bendeniztayfun]Sorun olmaz ama sen yinede riske atma imkanın varsa[/QUOTE]
Teşekkürler
Astronot Balıkları
15-20-25-25cm şeklinde 4 adet astronot balığı 6-7 cm'lik başka bir astronotu yerler mi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.