ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Haku
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
35
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
32 dakika önce
Toplam Mesaj:
31 [0.38 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
30 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
3

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eren
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Cnc operatoru
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Haku

SON 10 MESAJI

Betta Splendens
[QUOTE=GhostKoi]
Demek öyle, Bizler görüneni eleştirdik ve işe yarar açıklamalarda bulunduk. Konuyu açan kişi sürekli yanlış anlayıp iğneleyici cevaplar verip ukalalıklar yapmasaydı süreç buralara gelmezdi. Söylediğimiz şeyler çarpıtıldı, söylemediğimiz şeyler söylenmiş gibi ifade edildi. Aramızda mevcudiyeti olmayan bir alaka kurularak kasten birlikte hareket ettiğimiz iddia edildi. Bizim gibi deneyimli üyeleri kulvar dışına itme misyonunu yüklemiş kendine, sözde hafiye gibi forumdaki bütün mesajlarımızı takip ediyormuş. Saygı sınırlarını aşan ben olmadım. TDK sözlüğüne göre ahmak bir hakaret değildir. Aklını gerektiği biçimde kullanma yeteneği olmayan kişi anlamına gelir. Alınmakta haklısın.[/QUOTE]
Sayin hocam hakli veya haksiz olabilirsiniz ama uzatmaya gerek yok bence siz de bu forumda insanlara yardimci olmaya calisiyorsunuz. Diger arkadaslar da. Bu sekilde davranilmasinin kimseye yarari yok bence. Saygilar.
Hangi Tür
Merhaba ben de merak ettim bilen besleyen arkadas var ise almak isterim [:O]
Buda Benim Bitkili Akvaryumum
Zemin bitkisi harika tutmus gercekten cok begendim 🧿 Cok dogal duruyor
Betta Splendens
Gayet guzel bi betta tankindan konu nerelere gelmis. Ozellikle adminler bu konu hakkinda ne yapar bilmem ama biraz ters konusmalar gordum hakarete varmis isin sonu. Konu sahibi arkadas uslubunu bozmadan duzgun cevap vermis tebrik ederim. Ister prof olun ister amator olun sonucta bu bir hobi. Her yigit ayni yogurdu yemeyebilir. Biraz daha sakin olabiliriz herkese keyifli hobiler.
Yeni Akvaryumum
Hayırlı olsun akvaryumun şeklini çok beğendim özel mi yaptırdınız acaba?
3 Litrelik Filtresiz Fanusta İki Japon Baligi
Merhaba 2 japon için yaklaşık 80-100 litre hacim gerekir. Yapabileceğin en mantıklı şey balıkları sahiplendirmek :D Ayrıca dipteki renkli kumu da bir an önce sudan çıkarsan iyi olur suya salınım yapacaktır.
Caridina Türleri İçin Akvaryum Kurulumu Hakkında
Merhaba herkese, bir süredir neocaridina türleri besliyorum. Nano tankta caridina türlerine geçeceğim. Ozmos cihazlari, gh+, aktif toprak ve test cihazları araştırıyorum. Fiyatı uygun olanlardan kullanıp memnun kalan ya da özellikle tavsiye ettiğiniz ürünler var mı? Caridina’ya yeni geçen birisi olarak tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Beslemek istediğim türler şuanlık galaxy fishbone türleri. Şimdiden herkese teşekkürler.
Taşınırken Balıklar Nasıl Götürülmeli
Merhaba, 2 hafta once tasindim ben de. 1 adet 120lik 2 adet 80 lik akvaryumlarim var. Ufak baliklar besliyorum tetra turleri , cory, karides vs. Oncelikle akvaryumcuya gidip balik posetleri aldim. Iclerine koyabildigim kadar suyla birlikte ayni turleri ayni posetlere ayirdim. Akvaryumun kendi suyunu da 10lt lik pet siselere koydum. Filtreleri de ayni sekilde posetlere koydum (karideslerimin oldugu akvaryumda pipo kullaniyorum). Once baliklarimi kovanin icinde posetlerle birlikte yeni eve goturdum. Sonra akvaryumu goturup market sulariyla doldurdum(yarisindan biraz daha fazla olacak kadar). Isiticiyi calistirip posetlerle baliklari koydum. Sonrasinda bildiginiz asilama yontemi ile 30-45 dakika icinde baliklari ekledim. Yaklasik 80 adet canlidan 1 tane bile kaybim olmadi. Karides yavrulari bile pipo filtrenin oldugu suda hayatta kalabilmis 3-4 gun sonra filtrenin uzerinde yuzerken gordum. Ben bu yontemle tasidim, dogrusu mudur bilmem ama problem yasamadim. Saygilar…
Yeni Akvaryum İçin Balık Ve Bitki Tavsiyesi
[QUOTE=srnozcn]

Çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dinleyeceğim ve Black phantom tetrayı da ilk defa gördüm çok harika görünüyorlar. Bursa da bir kaç büyük petshopa gittim ama hiç görmedim bakınacağım. toplamda 9 adet danio yapacağım mutlaka. Son olarak phantom bulamazsam eğer neon tetra veya transgenetik ile bir sorun yaşar mıyım acaba?[/QUOTE]
Transgenetik turleri pek onermem cok yapay geliyor bana. Neon tetralar ile de bi problem yasayacaginizi sanmiyorum. Ben bir problem yasamadim diyeyim daha dogrusu…
Yeni Akvaryum İçin Balık Ve Bitki Tavsiyesi
Hayirli olsun onceliklikle. Zebra daniolar zaten cok hareketli baliklar ve akvaryumun tum alanini kullaniyorlar , yanlarina 2-3 adet daha eklerseniz suru halinde guzel bi goruntu olusturacaktir. Cae lere gelince, buyuduklerinde diger baliklara problem cikarabiliyor ayrica yeme alistiktan sonra eskisi kadar camlari temizlemiyor. Ben tetra turleri ile birlikte danio zebralarimi ayni tankta bakiyorum birbirleriyle uyumlular bi problem yasamadim. Black phantom tetra oneririm hem bitkilerle renklerini guzel cikariyorlar hem de sabah saatlerinde kur yapmalari tam bir gorsel solen. Saygilar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.