ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
umutuyar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
15 Saat 15 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
umut uyar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

umut uyar

SON 4 MESAJI

Transgenetik Yavru Dip Cekim
Merhaba,bende tetra türleri üretmeye çalışıyorum. Defalarca denememe rağmen yetişkin boya getiremedim. 1 ayın sonunda (su düzenleyicileri ekleyerek bol hava ile dinlenmiş ısıları eşitleyerek balık aşılar gibi )%5-10 gibi çok küçük su değişimleri yapmaya çalıştım ama su değişimini kaldıramayıp öldüler.(ilk bir kaç gün yumurta sarısı sonrasında micro kurt ile besliyorum)
Sizin yavrularınızın daha bir haftalıkmış.Bence su değişimi için çok erken ama daha tecrübeliler bilgi verirse daha iyi olur
Su Piresi Kültürü Neden Çöker
Dediğiniz gibi su pirelerinin su değerlerini ölçtüğümde 267ms gibi yüksek değerler gördüm. Akvaryumlarımında değerleri 200 ms in altında değil .Dinlenmiş çeşme suyuna (167ms) Reflowers effectıve condıtıoner ekleyerek su değişimi yapsam sorun olur mu,Bu ilaçtan sayılır mı?

(Çeşme suyunun ms sini nasıl düşürebilirim)
Taze dinlemiş su da bakmayı denedim bir haftanın sonunda yine öldüler.önceden su koyuyeşil olacak şekilde besliyordum bununda çok doğru olmadığı su pirelerinin çok yemekten ölebileceklerini duydum .su değerlerinin bozulup amonyak miktarının ara bileceğini düşünerek pistia eklemesi yaptım ama değişen birşey olmadı.
Merhaba, bu kültürler uzun zamandır devam ettirdiğim kültürler. Kültürleri edindiğimden beri nerdeyse hiç hasat edemedim. Sayıları az oldukları için çoğalmalarını bekledim. Ne zaman hasat edilecek duruma gelseler büyük bir çoğunluğu ölüyor. Nerdeyse her şeyi denedim ama bu soruna çözüm bulamadım .1-2günde bir suyu hafif yeşertecek şekilde yeşil su veriyorum sizce nedeni ne olabilir.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/249817/280920241854481.jpg[/IMG] [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/249817/280920241855011.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.