ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mitii
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
59
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 25 Dakika önce
Toplam Mesaj:
225 [1.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
188 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak

SON 10 MESAJI

Oranda Japon Kafasındaki Beyaz Noktalar
Yukarda söylenildiği gibi kafa gelişmesi bencede.Çünkü beyaz benek hem kendi tecrübem hemde diğer hobicilerin dediği gibi genellikle kuyruk veya yüzgeçlerde başlar.
Salyangoz Yavrusu Bu Ne
Bitkili akvaryumda akvaryum tuzu dahil hiçbi tuz kullanılmaz maalesef. Gozunuzle gordugunuz hepsini duzenli alırsanız bi süre sonra geçebilir salyangoz sorununuz.
Red Severum Beyaz Benek
[QUOTE=Buraktek.]

Teşekkür ederim. Bu bahsettiğiniz tedavi yöntemi ana tanka mı uygulanıyor acaba? Karantina tankım yok maalesef. Bakteri dengesini bozar mı [/QUOTE]

Ben ana tankta ıygulamıştım ve bildiğim kadarıyla zarar versede çok az veriyor yani ana tankta yapılabilir.
Red Severum Beyaz Benek
Fotoğraflardan çok anlıyamadım fakat beyaz benek olduğuna eminseniz sera costapur gibi ilaçlar kullanabilirsiniz.Ben kendi canlıdoğuran tankımda sera costapuru kullanım talimatına göre kullanıp hastalığı kayıpsız atlatmıştım.
Eheim Classic 350 Dış Filtre - Debi Geberdi
Filtrenin pervanesini temizlediniz mi ?
Agaç Kökleri Uzerinde Beyaz Noktalar
Akvaryumda nerite salyangoz varsa onların yumurtaları fakat tatlı suda çıkmıyorlar acı su gerekiyor.Çıkartması kazımasıda çok zor.
Balığıma Ne Oldu Ve Nasıl Tedavi Edebilirim
Dropsy olduğunda balığın iştahı kesilebiliyor eğer tedaviye cevap verirse balık iştahı yeniden yerine gelip eskisi gibi yem yemeye başlıyacaktır.

Buarada pullardaki şişkinlik gördüğüme göre azalmış bu iyi bi işaret. Acaba söylendiği gibi uygun dozajda epsom banyosu yaptırıyomusunuz? Epsom banyosu balığın gazını atmasına yardım edip rahatlamasını sağlıcaktır.
Aquael Leddy 30 Set İle Başlangıç Problemleri
Zannatmiyorum bunun olucağını sığsa bile debisi çok yüksek gelicektir. NUBIOS N-201 hava motoru ile çalışan filtre var küçük akvaryumlar için. Bu filtre olabilir.
Beslenme
Moliler genel olarak dayanıklı balıklardır bendede moli var 4 gunluk tatilde hiçbişey olmamıştı fakat gitmeden once akvaryuma genel bi bakım yapılması gerekiyor filtre temizliği su değişimi vs. Bende copculerde vardı onlarada 4 gunde birşey olmadı fakat bildiğim kadarıyla copculer bu konuda daha hassas olabilir.
Beslenme
Cogu balık 6 gün sürede ciddi bi sorun yaşamaz fakat biraz balığın türünedw bağlıdır.
Türü nedir ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.