ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Canbudakkkk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
19
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 4 Dakika önce
Toplam Mesaj:
44 [1.33 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
43 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
Can Budak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kakaduu

SON 10 MESAJI

Kurutulmuş Artemia Hakkında
Selamlar, kurutulmuş artemia yi damızlık altı apistogramma kakadu balığım için verebilir miyim ? Canlı yem niyetine veya bir etkisi olur mu balık için ? Normal yem görevini görebilir mi ? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251101/061120241918041.jpg[/IMG][EDIT]Canbudakkkk,2024-11-06 23:07:04[/EDIT]
Apistogramma Cacatuoides (kakadu)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251101/061120241918041.jpg[/IMG]

Bende de şu an bu erkek var dişinin fotoğrafı bulamadım ama aynı boydalar. Bakalım nasıl bir renk verecekler daha damızlık altılar :)
Pearl White Sand Kum Aldım Bulanık
0 kum diye bir şey nasıl olsun hocam :D :D her şekilde yıkanması dinlenmesi şart. Sorun çözüldüyse no problem :)
Isıtıcı
100 litre akavryumum var sobo marka kullanıyorum daha önce de kullandım bir sıkıntı yaşamadım
Pearl White Sand Kum Aldım Bulanık
Alacağınız her kum aslında 2. El oluyor otomatik hocam. Yıkamadan koydugunuz için muhtemelen ya salınım yapıyordur ya da içerisindeki toz ve pislikler suya karışmıştır. 2-3 gün içerisinde geçer eğer filtreelerinizin icerisinde elyaf var ise. Kumu sakın karıştırmayin.
Canlı Yem Ne Kadar Verilmeli ?
Arkadaşlar selam,

Aşağıdaki fotoğraftada görüldüğü üzere apistogramma kakadu balığım var. Yaklaşık 8-9 parça beyaz kurtu tek başına yedi. Amacım dişi kakaduya yedirmekti fakat onları da bu azman yedi. Bu kadar fazla canlı yemden bir sorun çıkar mı ? Az ya da çok mu bilmiyorum. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251101/051120242034161.jpg[/IMG]
Tavsiye
Renkli balıklar için siyah arka fon daha iyi oluyor diye düşünüyorum ama dediğim gibi hocam zevke bağlı biraz da :) anubiasi araştırabilirsiniz ben gübre ve CO2 vermiyorum bir sıkıntı görmedim.

Şimdiden hayırlı olsun son halini paylaşırsınız:)
Tavsiye
Koyu mavi de olur o artık işin zevk meselesine giriyor ben siyah a daha yatkinim diye öyle dedim :) anubias co2 gerektirmez hocam tam tersine bakılması en kolay bitki diye biliyorum. Işıksız ortamda da büyüyebiliyor. Elinizde bulunan bitkiler de güzel fakat ben budama yöntemini sevmediğim için kuma dikilen değil de köke veya başka bir nesneye bağlanan bitkiyi seçtim.
Tavsiye
Kırmızı burun tetra veya neon tetra alabilrisiniz. Fakat akvaryumunuz büyük ve güzel. İçerisi biraz değiştirebilirsiniz. İnternet üzerinden yatı kökü alıp üstüne de anubias baglayabilirseniz çok güzel duracaktır. Arkadaşın da dediği gibi bir de siyah arka fon koyarsanız göze çok hoş gelecektir
Balıklarım Aç Mı ?
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 100 litrelik bir akvaryum kurmuştum 2 hafta önce. 4-5 gün önce de 1 çift kakadu (3-4aylik yavru sayılır) 6 tane damızlık altı - yavru süper red cüce vatoz ve 1 tane yavru Lepistes var. Yavru lepistes yanlışlıkla atıldı stresten kaynaklı geri almadık. Filtreyi kapatıp ışık açık bir şekilde günde 3 defa 10-3-9 saatleri olmak üzere yemleme yapıyorum. Fakat kakadularim yemleri çok görmüyorlar. Erkek kakadu yine gordugunu yiyor fakat dişi yemlerin farkında bile değil. Yemler yere düşünce de hiç görmüyorlar sanırım. Bir süre izliyorum benden cekiniyorlardir diye izlemeyi bırakıyorum. Bu balıkları yeme nasıl alistirabilirim. Kendileri bir şekilde bulup yiyorlar mıdır sizce ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.