ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kadirakne
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Aralık 2024 11:21
Toplam Mesaj:
7 [0.54 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kadiir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kadiir

SON 5 MESAJI

Bu Yem Japon Balığım İçin Nasıl
[QUOTE=Emreözamisos] Danıchı New life spektrum Rotıfısh de kaliteli tabi sana göre hemen berbatlar.

pul yem verebilirsin tropical bio vit sera goldy nature tetra goldfish tetra pro algae çok iyidir

[/QUOTE]
Yani hocam bu benim yemi vermeye devam edeyimi bu söylediğimiz isimlerden pek anlamadım yemlerden anlamıyorumda pek

[QUOTE=Hoppala]Merhabalar,

Vermeyiniz. Alanında uzman ve bilinen markaların yemlerini tercih ediniz. Tetra, sera, tropical, omega one, dennerle, hikari, jbl gibi markalar olabilir.[/QUOTE]
Onlarına bulmak biraz zor oluyor çoğu petshop hazır pakete satıyor değiniz yemleri getirmiyorlar pek
Bu Yem Japon Balığım İçin Nasıl
Bu yemi aldım ve 2 gündür veriyorum bu yemi yedikten sonra sanki karın bölgeleri biraz şişiyor gibime geldi vermeye devam edeyimi yeni yemi alayım
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253225/141220240259231.jpg[/IMG][EDIT]Kadirakne,2024-12-14 03:00:01[/EDIT]
Balıklarıma Yanlış Yem Verdim
[QUOTE=ali]Balıklar Japon mu? Akvaryum kaç litre? [/QUOTE]
Evet Japon 30 veya 40 litre tam emin değilim 30 altı değil ama

[QUOTE=TuRKeR]

Balıklarına kurt verdin diye mi üzülüyosun. Ben fellik fellik tubifex kurdu arıyom. Eskiden akvaryumcular satardı artık satmıyolar.[/QUOTE]
Daha önce vermediğim için korktum [^_^]
[QUOTE=bendeniztayfun]

Bir şey olmaz. kurgulayıp kendinizi panikletmeye gerek yok eğer başka bir sağlık sorunları yoksa[/QUOTE]
Sağlık sorunları yok sağlıklı hepsi şuan baktığımda sakinler ama suyun dibideler pek hareket etmiyorlar sürekli akvaryumun dibine bakıyorlar bugün sadece 1 kere yemleme yaptım şimdi bidaha vermelimiyim açmıyorlar diye agresif oldular
Sabah balıklarıma yem verdim az önce balıklarıma baktığımda bi durgundular ve biraz oynamak istedim camlarına hafif vurdum oynasınlar diye hepsi bi anda cıldırdı kafalarını yere vurdular ve hemen durdular daha sonra şuan yüzmeden suyun dibinde duruyorlar sabah yeni yem paketini açmıştım sabah dikkat etmemişim şimdi detaylı baktım içinde kurt varmış ve ben sabah o yemden verdim ama kurt yedilermi dikkat etmedim keşke etseydim yemi hemen çöpe atık sizce birşey olurmuş balıklarımı yapmam gereken birşey varmı?[:((]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.