ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İsmail_194606946
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
14 dakika önce
Toplam Mesaj:
40 [2.35 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
36 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail tümöz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İsmail tümöz

SON 10 MESAJI

Akvaryumumda Küf Gibi Bir Şey Var
Merhaba arkadaşlar 30 lt lik bir akvaryumum var bunun içinde 4 lepistes 2 trans genetik tetra var trans genetik tetralsrın üstünde beyaz noktalar var ve hafiften gözleri şiş lepistes lerde bir şey yok asıl sorun ise akvaryum dibindeki kumda küf gibi bir katman var ve akvaryum un her yerinde ancak resimde belli olmuyor şeffaf turuncumsu bişey suyu değiştirmeye başladım şimdi ama bu katman havalanıyor ne yapmam lazım balıklarada ne yapmalıyım(pipo filtre kullanıyorum ısıtıcı var
100 Lt Akvaryumda Bakabileceğim Canlılar
[QUOTE=SİGMA BALIK😎]
Hocam asla öyle bir yanılgıya düşmeyin, discuslar için en azından 300 litre gerekir. Eğer akvaryuma alırsanız balıklar stresten ölür, ki bakımı da yeni başlayanlar için çok zordur.

Malawi belki olabilir , melek de olabilir lakin discus ve astronotun bu hacimde beslenilebileceğini nerde gördünüz?
Bildiğin kadarıyla astronota 400 litre gerekiyor yoksa ben mi bilmiyorum?
Biliyorum heyecanlısınız fakat mesajlarınıza dikkat edin, acemi arkadaşları yanlış yönlendirebilirsiniz. Astronot ve discus o hacimde strese girer bir süre sonra ölür, balıklarınız acı çektiği hâlde size güzel mi gelecek yoksa?, onlar ızdırap çekerken zevkle onları mı izleyeceksiniz?
Buna gönlünüz el verebilir mi acaba[:?][/QUOTE]

Her bir discusa 50 lt ayırdığımzda 1 çift ediyor çünkü kuzenlerim ve amcam 120 lt de besliyor ve 4 yıldır balıkta hastalık yok yakın ölçülerde olduğu için discusu önerdim ama yanlış yönlerdirdiysem özür dilerim[EDIT]İsmail_194606946,2025-01-22 14:24:21[/EDIT]
Balığım Hasta
Eceli gelmiştir
Akvaryumuma Hangi Bitki Olur
Merhaba arkadaşlar ana akvaryumumda alt tabanı tamamen ot ile kaplamıştım ve yem yeşil bide 30 litrelik küçük bir akvaryum da zemini ot yaptığımda sararıyor. ne yapmam lazım? hangi bitki çeşitlerini önerirsiniz? kumum siyah silis ve su derecesi 24

(bitkinin adını bilmediğim için ot dedim) [EDIT]Hoppala,2025-01-22 04:45:40[/EDIT]
100 Lt Akvaryumda Bakabileceğim Canlılar
Malawi cikletleri, melek balığı, discus, astronot güzel gider
Dip Çekimi Ve Lepistes Doğum Yapmıyor
Canlı bitki vardı ama bakımı zor olunca çıkardım ve yapay ekledim
Akvaryum 24 derece ayrıca 20 lt lik küçük bir akvaryumum var ona koyayımmı

Kum1 2 cm derinliğinde bozuluyor yani yüzey kısmı ama dediğiniz taktiği deneyim teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar akvaryumum silis kum olduğu için dip çekim yapınca kumda geliyor bu yüzden sadece suyu boşaltabiliyorum ama çok fazla pislik suyun dibinde oluyor ne yapabilirim

2- lepistesimin karnı şiş kambur ve arkasındaki siyahlık fazla bunu daha önce sorduğumda doğuma 3 gün var denildi ama 1 haftadan fazla oldu ve hala doğurmadı ne yapmalıyım ve yavruluğa alayımmı[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254007/150120251922501.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254007/150120252039061.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254007/150120252039121.jpg[/IMG]
Ankarada Ranchu Satan Yer Bilenler Buraya!
Keçiören incirlide bulunan can dostum pet Shop ranch unun boy boy çesit leri var ve SİNEM petshop
Lepistes Yavruları Doğum Sonrası
Hava motoru olmayan 5lt lik bir akvaryum uygun mu

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.