ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Scofieldsw
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 17:44
Toplam Mesaj:
14 [0.70 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
14 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Scofield
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Scofield

SON 10 MESAJI

Beta Yere Düştü
Betamı akvaryumdan alırken ani bir hareket yapıp yere düştü hemen alıp suya koydum ilk bıraktığımda yan yatık bir şekilde kaldı ve dibe battı bir saat öyle bekleyip hızlı hızlı nefes alıp veriyordu daha sonra yine yan şekilde zar zor suyun üstüne çıktı şimdi düz duruyor ama orada sabit şekilde bekliyor hiç harekey etmiyor gövdesinde bir kısım beyazlaştı ve pul pul oldu ne yapmam gerekiyor yaşayabilir mi yoksa ölümü mü bekliyor.
Filtre Öneri
30 litre için suda akıntı yapmayan lepistesleri içine çekmeyecek ufak ebadtlarda f/p filtre önerebilirmisiniz. mümkünse yüzey temizlemeli.
Aydınlatmayı Isıtıcı Olarak Kullanabilirmiyim
[QUOTE=Taha Yanık]En iyisi ısıtıcı almanız başka söze gerek yok. Dolphin h 80 kısma ayarıda var. [/QUOTE]

https://www.trendyol.com/wolfmar/20cm-usb-li-akvaryum-aydinlatmasi-full-spektrum-bitkili-32cm-e-kadar-akvaryumlara-uygundur-p-875384704?boutiqueId=61&merchantId=118875

https://www.trendyol.com/valkyrie/250l-sessiz-3w-askili-selale-akvaryum-filtre-kafa-motoru-ic-filtre-p-711464186?boutiqueId=61&merchantId=112431

Bu ürünler iyi mi olur mu.
Aydınlatmayı Isıtıcı Olarak Kullanabilirmiyim
30*30*30 akvaryum için bir ışık aldım boydan boya. 47 derecelik bir ısı ile çalışıyor ısıtıcı olmadan idare eder mi yoksa ısıtıcı şart mı (1 adet beta var). Birde bana f/p içerde akıntı yapmayacak bir filtre önerirmisiniz.
Filtre Isıtıcı - Tavsiyesi
20 litre akvaryum 1 beta 3 moli var su 19 derece oluyor ısıtıcı ,filtre ve ışık olarak ne almalıyım yada filtreye gerek yokmu su değişimi yeterli olur mu son olarak hem ısıtıcı hem ışık görevi gören bir ürün varmı
15 Lt Akvarum Balık Önerisi
Peki küçük bir kaplumbağa olur mu
15 Lt Akvarum Balık Önerisi
15lt lik bir tankım var içinde şuan 1 adet erkek beta ve moss var bir kaç balık daha koymak istiyorum hangi türleri koyabilirim betaya zarar vermeycek kuyruğunu yemeyecek olan.
8 Lt Akvaryum İhtiyaç Listesi
İçinde bir adet erkek beta yaşayacak yapay bitki ve renkli taş koymayacağım ölçüler 20*20*20 minimal bir kaç bitki olsun istiyorum moss gibi neler almalıyım hangi filtre hangi bitki ısıtıcı almalımıyım sadece ışık yeterli mi genel olarak bir listeye ihtiyacım var
Betta Tankı Suyu 19 Derece
Suyun 19 derece olması sıkıntı yaratır mı bazen 18 e kadar düşüyor birde balık şuan fanusta 20*20*20 bir tank aldım o gelene kadar fanusta kalcacaksuyunu hergün yüzde 20 değiştiriyorum yanlış mı yapıyorum.
Beta Balığı Hangi Yemi Yer
Teşekkürler, bugün uyandım fanusun dibinde mercimek boyutunda bir siyahlık var bu balığın dışkısımı normal bir durum mu ve bunu nasıl temizlerim. Birde suyun sıcaklığı 19.5 derece bu sorun çıkarır mı[EDIT]Scofieldsw,2025-02-01 10:05:55[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.