ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ahmett455
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Saat 9 Dakika önce
Toplam Mesaj:
19 [0.63 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
19 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Manisa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Aydın

SON 10 MESAJI

Vatozumun Kuyruğu Yok
Hocam almazlar büyük ihtimal
Temu Akvaryum Malzemeleri
90 litrede bile dolphin h 500 yeterli oluyor bende
Vatozumun Kuyruğu Yok
Hocam daha din aldım transgenetik tetra var 6 afet 1 elma salyangozu 1 çöpcü bu lrın yapacağımı düşünmüyorum aldığımda böyleydi belkide hiç dikkat etmedim aceleyw denk geldi
Vatozumun Kuyruğu Yok
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254957/010320252013051.jpg[/IMG]

Arkadaşlar merhaba vatozun kuyruğu yok balık yemiş sanırım aldığımda da farketmemişim tekrardan kuyruğu çıkarmı yada tedavisi nedir
Tilki Kuyrukları Kahverengileşme Ve Dökülme Sorunu
Teşekkür ederim hatırlatmalarınız için yaklaşık 20 gün oldu eledoalar yanlardan yeni dallar verdi büyüdü tek sıkıntım tilki kuyruğu bir dal çöpe gitti simsiyah oldu akvaryum ısısı 25 derece camlarda yeşil lekeler olmaya başladı akvaryum cam sileceği ile siliyorum çıkıyor fakat nedeni nedir bilmiyorum
Su değişimi haftalık 3/1 yapıyorum su düzenleyici kullanmaya başladım bu günden itibaren canlılarımda sorun yok keyifleri güzel transgenetik tetraların yanına karides koysam nasıl olur acaba az daha fikir verirseniz sevinirim teşekkürler
Tilki Kuyrukları Kahverengileşme Ve Dökülme Sorunu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254957/250220251357201.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254957/250220251357491.jpg[/IMG]

Herkese merhaba iki hafta önce diktiğim tilki kuyrukları ilk haftalarda hafif kahverengileşme sorunu vardı şuan baya bi arttı yablardan yeni dallar açıyor fakat ana gövde kahverengi ve yaprak kalmadı diplerde kapsül gübre mevcut sorun neyden kaynaklı olabilir bitki çürümüş mü akvaryumdan çıkarmalımıyım tavsiye verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden [:)]
Tilki Kuyruğu Çürüyor
Benimde erime sorunu vardı bugün dikkatlice baktığımda yeni dallar ve yapraklar çıkarmış
Sessiz Şelale Filtre Önerirmisiniz
60x40x40 akvaryumda Dolphin h500 kullanıyorum ben akıntısı fazla değil balığı yormuyor suyu çevirmeside baya güzel çamur gibi suyu 2 günde cam gibi yaptı içini elyaf ve seramik ile destekledim motor sesi hiç yok sadece su şırıltı sesi geliyor uyurkende hiç sorun olmuyor sanki doğada yatıyormuşum gibi geliyor[:)]
Yebi Akvaryuma Basit Bitki Önerisi
Merhabalar bitkili akvaryum için co2 istemeyen basit bitki tavsileriniz nelerdir taban hagen kum akvaryum ölçülerim 60x40x40
[EDIT]Ahmett455,2025-02-08 11:58:52[/EDIT]
80-100 Litre Arası Hava Motoru Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba bir türlü bulamadığım ve kafamda netleştiremediğim konuyu sizlere danışmak istiyorum
80-100litre arası akvaryuma basit bitki ekleyeceğim 8-10 arası transgenetik tetra yada lepistes bakmayı düşünüyorum sayı ve türü ilerde belki değiştirebilirim lepisteste üretim şuanlık düşünmüyorum
Filtre olarak dış filtreye bütçem yetmiyor
Pipo filtre almayı düşünüyorum lakin tek bir pipo filtre yeter mi hava motoru kaç w olmalı saatte kaç litre su çevirmesi gerekiyor zemine koyulan pipolardan mı tavsiye edersiniz kendinen motorlu çift süngerli olanlardan mı yoksa sumplu pipo mu tavsiye edersiniz kafama çok takıldı bu mevzu bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim [:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.