ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
modenu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Saat 39 Dakika önce
Toplam Mesaj:
2 [0.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doruk Egeli
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Doruk Egeli

SON 2 MESAJI

Betta Yemi
[QUOTE=dotamurat6]

Canlı yemden pek anlamam fakat o konuyu da düşündüm, balığın sağlığı için arada bir arkadaşlarımdan temin ederek kan kurdu, su piresi vesaire. vereceğim... Örneğin haftada bu canlılardan kaç kere vermek uygundur? [/QUOTE]Güve veya su piresi verdiğimde, haftada sadece birkaç kez veriyorum. Bu doğru mu?
Betamın Üstünde Kırmızı Lekeler Var
[QUOTE=DenizCoskun]Zamanla incelirim sanırım :D Teşekkür ederim. Bu arada, betamın yanına bir de arkadaşım vatoz hediye etti. İkisi aynı tankta, motorlu pipo filtre kullanıyorum. Betayı rahatsız etmesin diye filtreyi kısa süre çalıştırıyorum. Bu durum vatoz için sorun yaratır mı? Bir de balık sürekli bana bakıp yanaklarını şişiriyor, sanki bana kızıyor gibi. :D Acaba bana nasıl alışır? Vatozları ve bettaları aynı tankta tutmakla ilgili benzer deneyimleri olan varsa, tavsiyelerini duymak isterim. Ayrıca birileri için yararlı olabilecek faydalı bir bağlantı paylaşıyorum: [URL=https://onwinguncelgiris.com/]onwinguncelgiris[/URL]. [/QUOTE] Açtığınızda filtre akışının çok güçlü olup olmadığını kontrol etmeye değer olabilir.[EDIT]modenu,2025-02-21 10:23:18[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.