ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dotamurat6
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
6 Saat 1 Dakika önce
Toplam Mesaj:
16 [1.23 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
14 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Muratcan Karakullukçu
Doğum Tarihi:
12 Kasım 2002
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hobide yeniyim :)

SON 10 MESAJI

Betta Yemi
[QUOTE=BeyzPl]Gayet güzel bir liste, balık için güçlü bir diyet olur. Canlı yeme bakabilirsiniz ama. Kuru yeme nazaran daha iyi bir besin. [/QUOTE]

Canlı yemden pek anlamam fakat o konuyu da düşündüm, balığın sağlığı için arada bir arkadaşlarımdan temin ederek kan kurdu, su piresi vesaire. vereceğim... Örneğin haftada bu canlılardan kaç kere vermek uygundur?
Betta Yemi
[QUOTE=Taha Yanık]Tropical Soft Line da alabilirsin. Diyetiniz yeterli olur son günlerde tetra betta menu 4 in 1 görüyorum onada bakabilirsiniz. [/QUOTE]

Çok teşekkürler, Tropical Soft Line'ı da sipariş verdim.
Betta Yemi
Merhabalar bir betta edineceğim onun için akvaryum kuruyorum, filtre, ısıtıcı, yeterli hacim vs. her şeyde çözüme varıp siparişini verdim.
Tropical Betta Granulat
Tetra Betta Granules
Sera Bettagran
Sera FD Bloodworms

yemlerini gözüme kestirdim. Yem olarak bunlar yeterli olur mu canlı yem dışında? Ve bu yemleri kullanan arkadaşlar var ise günde kaç kere verdiklerini de söylerseler çok müteşekkir olurum. İyi forumlar. [:)]
Şelale Filtre Hakkında
[:)][QUOTE=KaanE]Benim H100. Kalın gözenekli sünger, seramik halka ve en üstte az miktar elyaf.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/211020241349171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/70376/211020241349161.jpg[/IMG][/QUOTE]

Teşekkürler, böyle kullanacağım bende [:)]
Şelale Filtre Hakkında
Merhaba Dophin H100 bir şelale filtre edindim, seramik halka ve sera crystal clear yeterli olur mu acaba? Eski konulardaki çoğu ürünü stokta bulamadığım için soruyorum kusura bakmayın [:((]
Dinlenen Suda Sorun
[QUOTE=CemÖzcan_]
Merhaba Kardeşim Birsürü parazit ve bakteri popilasyonunu üstlerinde taşıyan hayvanlar oldukları için yenilemen daha hayırlı olacaktır.[:)][/QUOTE]

Çok teşekkür ederim saygılar. [:3]
Dinlenen Suda Sorun
Dinlenmeye çeşme suyu bırakmıştım 2 gün önce, içerisine hamam böceği girip ölmüş, suyu döküp tekrar dinlendirmem gerekir mi? akvaryumu yakında kuracaktım.
Betta İçin Tavsiye
[QUOTE=BeyzPl]25w sınırda, 50w daha iyi bir seçim olur. Tetra marka kullanıyorum ben, tercih edebilirsiniz. Smart daha ekonomik, ondan da çok memnun kaldım. [/QUOTE]
Çok teşekkürler tetraya bakacağım, umarım boyut olarak 30cm’e uzun gelmez ısıtıcı.[:)]

[QUOTE=dotamurat6]
Çok teşekkürler tetraya bakacağım, umarım boyut olarak 30cm’e uzun gelmez ısıtıcı.[:)][/QUOTE]

Tetra markanın ısıtıcısı 27cmmiş uygun. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
Betta İçin Tavsiye
[QUOTE=Hoppala]Merhabalar,

Aquael Ultra Heater D&N bakabilirsiniz.[/QUOTE]
Merhaba çok teşekkürler, 25w mı uygundur 50w mı acaba 27 litre için?
Betta İçin Tavsiye
27 litre bir akvaryumum var betta bakacağım, bitki, şelale filtre vs. her şey tamam fakat ısıtıcıda kararsız kaldım, kaç watt ve hangi marka ısıtıcı önerirsiniz akvaryumum 30x30x30 boyunda.[:3]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.