ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
02 Nisan 2012 00:04
Toplam Mesaj:
42 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Bogachan Tokatman
Doğum Tarihi:
13 Haziran 1984
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Boğaçhan Tokatman
SON 10 MESAJI
Ev yapımı yem tarifleri
Arkadaslar bilinmesi acisindan soyleme geregi duydum.Yeme konulan bemiks vitamininin hicbir fazdasi olmayacaktir.Bunun iki nedeni var:
1-Bemiks adindanda anlasilacagi gibi sadece ve sadece b vitamini turevlerini iceren bir vitamin kompleksidir.
2-Bu vitamin kutusundada yazdigi gibi IM(intramuskuler) yada IV(Intravenoz)
olarak alindiginda fayadali olmaktadir.Mide asidiyle karsilastigi anda tum ozelligini yitirmektedir.
Bu yuzden size tavsiyem supradyne olacaktir.Ben sahsen onu kullanacagim.
Arkadaslar bilinmesi acisindan soyleme geregi duydum.Yeme konulan bemiks vitamininin hicbir fazdasi olmayacaktir.Bunun iki nedeni var:
1-Bemiks adindanda anlasilacagi gibi sadece ve sadece b vitamini turevlerini iceren bir vitamin kompleksidir.
2-Bu vitamin kutusundada yazdigi gibi IM(intramuskuler) yada IV(Intravenoz)
olarak alindiginda fayadali olmaktadir.Mide asidiyle karsilastigi anda tum ozelligini yitirmektedir.
Bu yuzden size tavsiyem supradyne olacaktir.Ben sahsen onu kullanacagim.
Poliuretan köpükten arkafon,yorumları bekliyorum
[QUOTE=cenk95]çok güzel olmuş ordaki borular ne işe yarıyacak o köpük balıklara zarar vermiyor mu[/QUOTE]
O borular dediğim gibi dıs filtrenin su emiş yerleri olarak görev yapacak.Kopüğe gelince şuan tropikal akvaryumda 3. ayını doldurdu ve üzeri cok güzel şekilde hafif yosunlandı balıkların acayip hoşuna gidiyor.Hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
[QUOTE=cenk95]çok güzel olmuş ordaki borular ne işe yarıyacak o köpük balıklara zarar vermiyor mu[/QUOTE]
O borular dediğim gibi dıs filtrenin su emiş yerleri olarak görev yapacak.Kopüğe gelince şuan tropikal akvaryumda 3. ayını doldurdu ve üzeri cok güzel şekilde hafif yosunlandı balıkların acayip hoşuna gidiyor.Hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
Arka plan resmini düzenledim
Antibakteriyel olmasi yosunlasmasini onleyecek yada cok geciktirecektir diye dusunuyorum.Umarim istediginiz gorunumu yakalarsiniz.
Antibakteriyel olmasi yosunlasmasini onleyecek yada cok geciktirecektir diye dusunuyorum.Umarim istediginiz gorunumu yakalarsiniz.
Şelale Yapımı (balkon için portatif)
Gercekten çok hoş bir çalişma olmuş Pamukkale'deki traventerleri andiriyor :)JaCobSEn__ 2008-07-23 22:18:44
Gercekten çok hoş bir çalişma olmuş Pamukkale'deki traventerleri andiriyor :)
derz dolguyu kac kg almalıyım
[QUOTE=erhansavan] Vee beklenen gerceklesti beyler bende koca besiktasta kalekim fugaflex bulamadım.
Bagzı nalburlar one diye baktı yuzume hatta, fuga pool u sormadım bile dayak yerdim buyuk ihtimalle :)
5 kilo yetmesi super :) bende 25 falan diceksiniz diye korkmustum..
Cok tesekkurler yardımlarınız icin.
[/QUOTE]
Dostum hiç kafanı yorma sen o fuga flex, fuga pool falan hep kalıplaşmış şeyler.Bak ben aşağıdaki fon için henkelin ceresit derzini kullandım.Hem flex hem istediğin renk mevcut.İçin rahat ede ede kullan hiç bir sorun yaşamadım.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=185890&PN=1
[QUOTE=erhansavan] Vee beklenen gerceklesti beyler bende koca besiktasta kalekim fugaflex bulamadım.
Bagzı nalburlar one diye baktı yuzume hatta, fuga pool u sormadım bile dayak yerdim buyuk ihtimalle :)
5 kilo yetmesi super :) bende 25 falan diceksiniz diye korkmustum..
Cok tesekkurler yardımlarınız icin.
[/QUOTE]
Dostum hiç kafanı yorma sen o fuga flex, fuga pool falan hep kalıplaşmış şeyler.Bak ben aşağıdaki fon için henkelin ceresit derzini kullandım.Hem flex hem istediğin renk mevcut.İçin rahat ede ede kullan hiç bir sorun yaşamadım.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=185890&PN=1
derz dolguyu kac kg almalıyım
1 tane 5 kg lik yeterli olacaktir hatta artacaktir bile emin ol;)
1 tane 5 kg lik yeterli olacaktir hatta artacaktir bile emin ol;)
120*50*50 cam kalınlığı
Aynı boyuttaki akvaryumumu 10mm den yaptirdim.Kafan rahat olsun istiyorsan aşağısını düşünme derim arkadaşım.
Aynı boyuttaki akvaryumumu 10mm den yaptirdim.Kafan rahat olsun istiyorsan aşağısını düşünme derim arkadaşım.
[QUOTE=lufer07]valla gordugum en temız akvaryum olmus elınıze saglık tek takıldıgım konu acaba bıtkılerı cam bır karenın ıcıne koysaydınız daha ıyı olmazmıydı. emegınıze salık cok guzel paylasım. [/QUOTE]
Arkadaşım onlar zaten öyle kalmayacak ki dediğim gibi yaz sonu kurucam akvaryumu onlarda şimdilik idareten öyle duruyor;)
[QUOTE=lufer07]valla gordugum en temız akvaryum olmus elınıze saglık tek takıldıgım konu acaba bıtkılerı cam bır karenın ıcıne koysaydınız daha ıyı olmazmıydı. emegınıze salık cok guzel paylasım. [/QUOTE]
Arkadaşım onlar zaten öyle kalmayacak ki dediğim gibi yaz sonu kurucam akvaryumu onlarda şimdilik idareten öyle duruyor;)
Yorum yapan butun arkadaslara tesekkur ederim:)
Yorum yapan butun arkadaslara tesekkur ederim:)
Arkadaşlar daha oncede bir arka fon paylaşımıyla burdaydım.Simdi gene aslında herkesin merak ettiği poliüretan köpükten fon olurmu sorusuna cevap niteliğinde bir emeğimi paylaşıcam sizlerle.Elimden geldiğince kisa ve anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalışacağım.
Ilk başta şunu belirteyim poliüretandan arka fon olur içiniz rahat olsun.Henkelin sorumlusuna e-mail yoluyla ulaştım ve gerekli bilgileri aldim.Gerçekten bu maddeyle fon yapmak çok zevkli ama bir o kadarda zor.Çok doğal şekiller verebilmek,kolay işleyebilmek nasıl bir avantajsa derzi tutma oraninin düşük olmasıda bir o kadar dez avantaj ve en çok ugraştıran kısımda emin olun bu.Simdi size aşama aşama anlatmaya çalışıcam.
Burada ilk başta nalburdan aldığım straforu akvaryuma uygun ebatta kestim ve daha sonra sıkacağım köpük daha sağlam tutsun diye zımparaladım.Gene nalburdan tanesini 1 ytl ye aldığım lavabo giderlerini filtre girişleri için şekildeki gibi yerleştirdim ve misina yardımıyla bağladım.
Bir sonraki aşama olarak gazete kağıtlarını top top yapip kafama göre yerleştirdim ve aralarını kopuk doldurdum.
Esas iş bundan sonra başladı işte.Köpük yaklaşık 1 saat sonra tamamen dondu ve bende aralara koyduğum kağıtları söktum.Resimde solda gorünen ilk hal ve sağda gorünen ise işlenmiş hali.Bunu işlemek gerçekten bir sabır işi ama unutmamak lazımkı bu bir zorumluluk değil tamamen bir habidir.Yerdeki görünen parçalardan anlaşılacağı gibi bu işlemeyi cımbızla yaptım ve butun fonu işlemek gunde 3-4 saatten 4 günümu falan aldi.Bunun nedeni kovukların aralarını işlemenin gerçekten çok zor olması.Bu işlemin amacı hem derzin tutunması için alt yüzü çıkarmak ki burası cok delikli zımpara gibi bir yapı olduğundan derz zamp gibi yapışıyor dokulmesinin imkani yok hemde kayaya dogal tırtıklı bir gorünüm vermek.
Bir sonraki aşamada derz kapladım fakat o sırada foto çekemedim malesef.Onu anlatmak gerekirse malzeme olarak henkel ceresit 33 kullandim.2900 aramak için hiç zorlamayın kendinizi beton gibi saglam ve 2900 la ayno ozellikte bir madde.Çesitli renkleri var ben siyahı terçih ettim ilk katı öylece kıvamına getirip yaptim ve burası cok onemli esmeyen bir yerde ara ara fis fisla nemlendirerek 1 gün kurumaya bıraktım.Ertesi gun derzi gene ayni sekilde hazırladım yanıma ekstradan 2 kap alıp birine filli boyanin fıstık yeşilinden diğerine gül kurusu renginden koydum.Bunları direkt derze karıştırmadım çunku bu sekilde farklı noktalara farklı tonlar vermek mumkun.
2. Katıda attıktan sonra gene aynı şekilde 1 gun kurumaya bıraktım ve ertesi gün akvaryuma koyup suda beklettim.Şimdi bu kadar açıklamadan sonra sonra bitmiş halini sizlerle paylaşmak istiyorum.Herhangi bir konuda aklınıza takılan birşey olursa bu konudan veya p.m den bana ulaşabilirsiniz.Sıcaklardan dolayı yaz sonuna kadar balık almayacagım için şuan sadece vermeye kıyamadığım 2 vatoz ve bitkilerim bulunmakta;)
Arkadaşlar birde neon beslemek istediğim için ışık düzeni kurdum mavi yeşil kırmızı ve beyaz renkli lambalar bağladım ve bunları ayrı ayrı yakıp çeşitli kombinasyonlar yapabileceğim birde düzenek kurdum buda aşağıda görüldüğü gibi oldu.
Arkadaşlar hepinizden yorumlarınızı bekliyorum....
VaGuS 2008-06-05 18:45:00
Arkadaşlar daha oncede bir arka fon paylaşımıyla burdaydım.Simdi gene aslında herkesin merak ettiği poliüretan köpükten fon olurmu sorusuna cevap niteliğinde bir emeğimi paylaşıcam sizlerle.Elimden geldiğince kisa ve anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalışacağım.
Ilk başta şunu belirteyim poliüretandan arka fon olur içiniz rahat olsun.Henkelin sorumlusuna e-mail yoluyla ulaştım ve gerekli bilgileri aldim.Gerçekten bu maddeyle fon yapmak çok zevkli ama bir o kadarda zor.Çok doğal şekiller verebilmek,kolay işleyebilmek nasıl bir avantajsa derzi tutma oraninin düşük olmasıda bir o kadar dez avantaj ve en çok ugraştıran kısımda emin olun bu.Simdi size aşama aşama anlatmaya çalışıcam.
Burada ilk başta nalburdan aldığım straforu akvaryuma uygun ebatta kestim ve daha sonra sıkacağım köpük daha sağlam tutsun diye zımparaladım.Gene nalburdan tanesini 1 ytl ye aldığım lavabo giderlerini filtre girişleri için şekildeki gibi yerleştirdim ve misina yardımıyla bağladım.
Bir sonraki aşama olarak gazete kağıtlarını top top yapip kafama göre yerleştirdim ve aralarını kopuk doldurdum.
Esas iş bundan sonra başladı işte.Köpük yaklaşık 1 saat sonra tamamen dondu ve bende aralara koyduğum kağıtları söktum.Resimde solda gorünen ilk hal ve sağda gorünen ise işlenmiş hali.Bunu işlemek gerçekten bir sabır işi ama unutmamak lazımkı bu bir zorumluluk değil tamamen bir habidir.Yerdeki görünen parçalardan anlaşılacağı gibi bu işlemeyi cımbızla yaptım ve butun fonu işlemek gunde 3-4 saatten 4 günümu falan aldi.Bunun nedeni kovukların aralarını işlemenin gerçekten çok zor olması.Bu işlemin amacı hem derzin tutunması için alt yüzü çıkarmak ki burası cok delikli zımpara gibi bir yapı olduğundan derz zamp gibi yapışıyor dokulmesinin imkani yok hemde kayaya dogal tırtıklı bir gorünüm vermek.
Bir sonraki aşamada derz kapladım fakat o sırada foto çekemedim malesef.Onu anlatmak gerekirse malzeme olarak henkel ceresit 33 kullandim.2900 aramak için hiç zorlamayın kendinizi beton gibi saglam ve 2900 la ayno ozellikte bir madde.Çesitli renkleri var ben siyahı terçih ettim ilk katı öylece kıvamına getirip yaptim ve burası cok onemli esmeyen bir yerde ara ara fis fisla nemlendirerek 1 gün kurumaya bıraktım.Ertesi gun derzi gene ayni sekilde hazırladım yanıma ekstradan 2 kap alıp birine filli boyanin fıstık yeşilinden diğerine gül kurusu renginden koydum.Bunları direkt derze karıştırmadım çunku bu sekilde farklı noktalara farklı tonlar vermek mumkun.
2. Katıda attıktan sonra gene aynı şekilde 1 gun kurumaya bıraktım ve ertesi gün akvaryuma koyup suda beklettim.Şimdi bu kadar açıklamadan sonra sonra bitmiş halini sizlerle paylaşmak istiyorum.Herhangi bir konuda aklınıza takılan birşey olursa bu konudan veya p.m den bana ulaşabilirsiniz.Sıcaklardan dolayı yaz sonuna kadar balık almayacagım için şuan sadece vermeye kıyamadığım 2 vatoz ve bitkilerim bulunmakta;)
Arkadaşlar birde neon beslemek istediğim için ışık düzeni kurdum mavi yeşil kırmızı ve beyaz renkli lambalar bağladım ve bunları ayrı ayrı yakıp çeşitli kombinasyonlar yapabileceğim birde düzenek kurdum buda aşağıda görüldüğü gibi oldu.
Arkadaşlar hepinizden yorumlarınızı bekliyorum....
SON MESAJLAR
- Akvaryuma Meşe Yaprağı Koymak TuRKeR, 17:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Balığı Filtre Seçimi Aquatıc, 17:15
Sazansıgiller - Yeni 100 Lt Akvaryumum Aquatıc, 17:13
Yeni Üye Forumu - 60*40*40 Akvaryuma Hangi Filtre ercane, 17:12
Filtreleme Seçenekleri - Hamile Lepistes Anüste İğne Gibi Çıkıntı? Trakyalı akvaris, 17:07
Canlı Doğuranlar - Sakal Yosunu Mu? Ve Tedavi Yöntemi? Ehtiyar, 16:58
Yeni Üye Forumu - Beta Kuyruk Yırtılması Ehtiyar, 16:47
Yeni Üye Forumu - Beylikdüzü'lü akvaristler kaynaşalım... 1Balikci, 16:37
İstanbullu Akvaristler - Akvaryumda Görülen 11 Böcek Gökdeniz Kale, 16:24
Omurgasızlar - Salyangoz Ve Ciklet Tür Belirleme Gökdeniz Kale, 16:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeşil Su Kültürüm Çöktü Pirelerim Aç Kalacak 1Balikci, 15:59
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yine Mi Betta Splendens :) H.polat, 15:47
Labirentliler Tanıtımı - Musluk Suyundan Osmosa Geçiş darkaura, 14:59
Bitki Akvaryumları Genel - Ateş Ağız 1Balikci, 14:57
Yeni Üye Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 14:54
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İçin Alınan Kum Ph Düşüren Cinsten Çıktı valarmorghulis12, 14:32
Yeni Üye Forumu - 2 Farklı Tür Japon Balığı Birbirine Zarar Verirmi? Aquatıc, 14:16
Sazansıgiller - Reeflowers İceland Black Sand Rengi omerali06, 14:01
Şikayet Var! - Beyaz Ölüm Halkası. visamlord, 11:44
Omurgasızlar - Akvaryum İç Filitre Hava Kabarcığı valarmorghulis12, 11:40
Yeni Üye Forumu - 750 Litre Karma Amerikan Akvaryumu valarmorghulis12, 11:32
Akvaryum Tanıtımı - Bağlantı Sorunu TuRKeR, 11:10
Forum ve Site Hakkında - Filtre Orhan76, 10:59
Yeni Üye Forumu - Yosun SaRCoPhiLiuS, 10:47
Yeni Üye Forumu - Yıllar Sonra Yeniden Bitkili Akvaryum Onur Alkan, 23:54
Akvaryum Tanıtımı - Hangisini Tercih Etmeliyim ForestE, 23:37
Yeni Üye Forumu - Lepistesim Ne Zaman Doğurur ibrahimozg1, 23:30
Yeni Üye Forumu - Bu Plati Hamilemi ibrahimozg1, 23:27
Yeni Üye Forumu - Bitki Solması Seyit çağlar, 23:19
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Suyu Dışarı Verdi Odayı Su Bastı Corumlu Kral, 23:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Şelale Filtreyi Kapalı Unuttum KaanE, 23:09
Filtreleme Seçenekleri - İlk En Güzel Tecrübem :-) cewahir, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Yıllar Sonra Tavsiye İstiyorum Montesque, 21:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkilerin Cansızlaşması Ahmetkngr, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karidesin Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır Acemi balıkcı28, 21:19
Yeni Üye Forumu - Su Sararması FurkanBekdas, 20:52
Bitki Akvaryumları Genel - Akademi Çocuk Anaokulu Goldfish Oranda Akvaryumu ShowaSanshoku, 20:50
Akvaryum Tanıtımı - Pipo Filtreyi Gece Kapatmak MasterChiefHakan, 20:20
Yeni Üye Forumu - Anne Kribensis Ve Yavruları Artemia Mesaisinde Göksel D, 19:27
Bitkili Akvaryum Canlıları - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 19:19
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Rotifish Kabuksuz Artemia Yem Sıklığı Ne Olmalı YOTHAN, 17:44
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yavru Beta Balığı Carnivoreyum, 17:29
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryumum GülhanKara, 17:22
Yeni Üye Forumu - İlk Iwagumi Akvaryumu İçin Öneri Destek Ömer Kaan, 15:53
Bitki Akvaryumları Genel - Baboky Ekibinin 2. Low Tech Karides Akvaryumu Mr_Ocean, 13:58
Akvaryum Tanıtımı - Tuzlu Suya Başlangıç Yas400, 13:48
Deniz Akvaryumları Genel - Vadi AETHM, 13:26
Akvaryum Tanıtımı - Su Piresi Nasıl Beslenir? MertSoyumert, 12:47
Diğer Tatlı Su Canlıları - Cinsi Ve Türü Nedir Ege453751, 11:16
Yeni Üye Forumu - Anaokulum İçin Akvaryum Kuruyorum: Malavi Cikletle CeLaSuN, 10:14
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apistogramma Agassizii Double Red yamansengonca 17:21
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 17:21
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 17:16
- 8mm Kalın Camlı 72 Litre Akvaryum Rafayel 17:16
- 40 X 40 X 30 X 3mm Akvaryum Rafayel 17:16
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 17:12
- Karışık Lepistes cbberkol 17:11
- Karides, Vatoz, Salyangoz Yemi LewShrimps 17:05
- Afrika Cichlidleri devito 16:51
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 16:51
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:42
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:42
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 15:44
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 15:44
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 15:44
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 15:43
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 15:43
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 15:43
- Corydoras Sterbai nikon_ 15:43
- Tuksedo Koi Ve Tam Damızlık Katil Salyangoz Başak u 15:41
- Mobilyalı Bombeli Set Akvaryum Gökhan Bey 15:24
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 14:58
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 14:58
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 14:58
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 14:58
- Akvaryum Malzemeleri leoberko 14:35
- Canlı Akvaryum Bitkileri leoberko 14:35
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 14:23
- Siyah Cüce Vatoz Yavru Cucevatozcu 14:23
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 14:23
- Canlı Yem Un Kurdu 1000-500 Arası Adet 130tl Ylcnkyaa 14:20
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:00
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 14:00
- Armaturk 30 Cm.led Aydinlatma Gursoyhasan 13:51
- Bio Sünger Brdk64 13:27
- Lepistes Otu Najas Guadalupensis Brdk64 13:27
- Büyük Boy Elma Salyangozu Brdk64 13:27
- Eheim Ecco Pro 300 Ve Chrome Pipe Aporetti 12:52
- Yavru Blue Gen Jack Dempsey acvz06 12:22
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 11:45
- Eheim Compact 600 Ve 300 Kafa Motor- Ada 6'lı Co2 Ramboy 11:40
- Chihiros Cooling Fan --- Oase Crystalskim 350 Ramboy 11:40
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 11:25
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 11:25
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Uygun Fiyat barsbingul 10:49
- 60x40x40 Clear Akvaryum, Creaqua E-line 30, Diğer barsbingul 10:49
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 10:34
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 10:34
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 10:32
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 10:32
KULLANICILAR
- 175 Online Kullanıcı, 95 Üye
Online Kullanıcılar
ozgurtpcogl,
Hidro Dinamik,
denizkarayali,
AbdullahKurcaduz,
Tkots,
muzunman,
MehmetSerkan,
oktay42,
karaeskii,
vagus,
kopruluonur,
tar216,
inspector,
akvatan,
H.polat,
dream07,
ciways,
GörkemS,
Theguardian,
ercane,
karayel811,
Sogan,
valarmorghulis12,
hasancn,
ZET,
MiSoSiKiaN,
Umt61,
Ehtiyar,
osmandbnl,
muratyarici,
ibrahimozg1,
Vlademirol,
Mithrandirr,
Gökdeniz Kale,
Azizdurdenn,
darksider,
karadadas,
İsmail YILDIRIM,
EmreCev,
arukas,
yengecerkegi,
GkhaNLioN,
turgut06,
extuin,
Berkant,
Mikail Erdoğan,
cengooaquatic,
Orhan76,
Deniz ve Mısra,
barsbingul,
egeulass,
ziyasenkaya,
Selimcanakman,
M0nty,
wendti182,
thercan,
Efedxx,
EdwardHiect,
BATU,
daraa,
ali,
MichaelNug,
BeyzPl,
isssmailak,
Osmanosman06,
serinkebap,
maxımus,
ugur.uzun,
k2anx,
Meryemmm,
e.burakuytun,
Guclu18,
xraycan,
echeveria,
dimbeleth,
mutlubaba,
ÇaĞRı,
Tortuga4,
purelyfe,
Atesufuk,
ftorlu,
nejalt,
GOKHAN2772,
CevdetSERBEST,
Flytheshrimp,
Doğasa,
Gursoyhasan,
cihadtcl,
R2K2,
maydo72,
omer417,
Hainz,
KaanE,
CERANOXE,
slnlmz,
serdar131977,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.