ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
baris.aydin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Mayıs 2022 12:59
Toplam Mesaj:
1563 [0.25 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Barış AYDIN
Doğum Tarihi:
28 Nisan 1980
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilişim
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Barış AYDIN
SON 10 MESAJI
İşte Amerikan Rüyası
Herkese merhaba,
Herkese merhaba,
Ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum siteye girmeyeli. Kendimi bu konuda suçlu hissetmiyorum desem yalan olur. Şehir değişikliği, iş değişikliği derken dünya telaşı içinde akvaryumdan ister istemez koptum.
Ama demek ki tam kopmamış olacağım ki yeniden tank kurup tekrar hobiye kaldığım yerden başlamak istiyorum. 40x40x40 ölçülerinde bir tank yaptırdım. Evde ki müsait alan ancak bu kadardı. (Aslında eşim o kadara izin verdi desem daha iyi olacak sanırım:)
Dibinde Hagen siyah kum, içinde java moss sarılı mangrove kökü, 1-2 anubias var. Filtrasyon 1 adet eheim iç filtre ve 1 adet atman şelale ile sağlanıyor. 3 neon, 5 kiraz barbus ve 20-25 tane kırmızı karides var.
Tankıma Kakadu veya önerebileceğiniz -bulunabilir olan- cüce amerikanlardan eklemek istiyorum. Hangi tür olursa olsun sadece 1 çift veya sadece erkek olarak ekleyeceğim. Önceliğim Kakadu. Forumun canlı arıyorum bölümüne de ilan açtım. Ramirezi'yi özellikle Maltepe'de ki akvaryumcularda bolca bulabiliyorum. Bu yüzden Ramirezi'yi elde var bir olarak sayıyorum. Yani ona ulaşmam oldukça kolay. Daha farklı türler olursa sevinirim.
Önerilerinize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.
Görüşmek üzere..
Topraksız Bitki Bilgisi
Onur Bey merhaba,
Onur Bey merhaba,
Akvaryumun üstünü camla kapattım. Sadece 10 cmlik bir alan açık, yemleme ve gerekirse müdahale için.
Bu hafta sonu küçük bir dal Anubias alarak denemeye başlayacağım. Hatta nemin fazla olması için, küçük iç filtreyi suyu dalgalandıracak şekilde yerleştirdim. Buharlaşma ve dolayısıyla nem fazla olsun diye.
Fakat bahsettiğim 10 cm'lik açıklık sanki bana dezavantaj olacak gibi? Olmazsa o boşluk için ayrı bir cam kestirip, sadece yemleme ve müdahalede o camı kaldırırım.
Bir yerde Java Moss'ların eğer sıcaklık ve nem sağlanabilirse su dışındada yaşayabildiğini okumuştum. Sipariş ettiğim Java Mosslar gelince bir kısmını deneyeceğim. Su üstünde Java Moss ve Anubias olsa yeter zaten.
Konu takibi için, gelişmeleri buradan yazıyor olacağım.
Halis Bey,
İstediğim aslında Akvaryum'du. Ama suyu yarıya kadar doldurunca, kökün su dışında kalan kısmı gözüme çok güzel göründü. Hemen senaryoyu kurdum. Küçük bir sis makinesi, su üstünde bitkiler, su altında Neon veya Kiraz Barb, ayrıca Java Moss, filtrasyon için midye. Bunlar aklıma gelince yarıya kadar su dolu olmasını istedim. Bakalım hayırlısı :)
Teşekkürler.
Topraksız Bitki Bilgisi
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
25 cm su derinliğine sahip, 40 cm'lik bir tankım var. Yani akvaryumun yarıdan fazlası su dolu. Tank içinde kullandığım Mangrove kökünün bir kısmı su üstünde kalıyor. Su üstünde kalan bu kısma Anubias gibi bir bitki koyup, köklerin su içinde, yaprakların sa su dışında kalmasını istiyorum. Böylelikle su dışında kalan mangrove'u değerlendirmek istiyorum.
Anubias, Java moss veyahut önerebileceğiniz bitkiler var mı, bu şekilde bakabileceğim? ilerde kara yosunu kaplı taşlarla o ölü alanı değerlendirmekte istiyorum.
Teşekkürler.
Kırmızı Crowntailim(vardı) ve Yeni Siyah Crowntail
Bende fellik fellik siyah arıyorum. Nette görünce fotoğraflarını tutuldum balığa resmen.
Bende fellik fellik siyah arıyorum. Nette görünce fotoğraflarını tutuldum balığa resmen.
Ama bulmak zor. Şimdilik bir tane 7 litrelik akvaryumcukta bir tane mavi kırmızı ct besliyorum.
Çok durgun geliyor bana. Yanınan 2 panda çöpçü atsam arkadaş olsalar diyorum :)
Kırmızı Crowntailim(vardı) ve Yeni Siyah Crowntail
Yücel selam :)
Yücel selam :)
Bende bu aralar siyah crowntail'e takmış durumdayım. Google 'da black betta crowntail diye arattırdığımda sanırım joybetta.com'da siyah bir betta fotoğrafı vardı.
Siyah beden ve kuyrukta hafif beyaz şerit. İçimdeki balık ve Beşiktaş aşkı birleşince dayanılmaz bir istek çıktı ortaya.
Amerikanlardan eli ayağı çekince (zorunluluk) betta benim için en uygun balık olacak. Çünkü bayramda vs'de memlekete gidince aklım evde kalacaktı. Ama bettayı uygun bir taşıma kabıyla yanımda gezdirebilirim diye düşünüyorum.
Eğer bahsettiğim tarz bir bettaya denk gelip haber verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler..
İthal ve ucuz beyaz hm betta nereden bulunur?
Merhabalar;
Merhabalar;
İlkay Bey sizin avatarınızda ki Betta Crowntail olarak isimlendirilen bettalardan değil mi?
Rengi çok güzelmiş. Sizin mi acaba?
İşte Amerikan Rüyası
Herkese merhabalar;
Herkese merhabalar;
Ne kadar zaman oldu buraya uğramayalı bilmiyorum. Şehir değişikliği, akvaryumu satmam falan derken nereden baksanız 1 seneyi geçti. İstanbul'a geldiğimden beri sadece Kakadu'yla ilgili bir gelişmem oldu. O da fazla sürmedi. Malum hem yeni taşınmışız hemde memlekete gitmek gerekiyordu tatilde. Geçici olarak arkadaşa bırakınca Kakadu'yu, döndüğümde kemiklerini bile bulamadım :(
İlk açıldığı anı biliyorum bu başlığın. İşten eve gider gitmez bi tarafta akvaryum bir tarafta bu başlık, onlarca site, araştır kopyala yapıştır :)
Ama helal olsun o kadar çok Amerikan seven varki başlık yok olup gitmedi. Kendi adıma bu başlığı yaşatıp bu günlere getirenlere çok teşekkür ederim.
Akvaryum kurmayı çok istiyorum. Ama şehir dışı seyahatelerim, memlekete gidip gelmem vs derken bir türlü yapacak hevesi bulamıyorum kendimde.
Çalıştığım yerde akvaryumumuz var. Vazgeçemediğim türlerden biri olan Green Terror'umuz var. Nurtopu gibi :)
Yani anlayacağınız hobiden vazgeçemedim ama eski hevesten eser kalmadı. Yine bi akvaryumcu görsem dalıyorum içeri, ne var ne yok bakıyorum.
Önceleri İstanbul'da ki arkadaşlara " ne kadar şanslısınız, ben sizin yerinizde olsam şunu alırım bunu yaparım" derdim. Şimdi anladım ki İstanbul'da olmak değil mesele. Mesele o güzel hobiyi canlı hatta capcanlı tutabilmekteymiş.
Hepinizi sevgiyle selamlıyorum..
İşte Amerikan Rüyası
Merhaba;
Makinemin tamirden gelmesinden hemen sonra tankın fotolarını çektim.
Şu anlık herhangi bir sorun yok. Yem konusunda Kakadu seçici davranmaya başladı. Önceleri yeml zorda olsa yerdi.Sanırım Tubifex'e başvuracağım.
Sevgiyle kalın.
İşte Amerikan Rüyası
Önder , Berk selam;
Önder , Berk selam;
Az önce kerevitleri hediye edecek olan, Atilla TARHAN Bey'den Ö.M aldım. O da ışıklar kapanırsa sorun olur dedi. Çok sevdiğim bu canlıdan vazgeçeceğim sanırım.
Önder, ayrıca dediklerinde haklısın. Biyotopu bozmaya gerek yok. Teşekkürler tavsiye ve öneri için.
Berk, balıkların yem seçme gibi huylarına aşinayım.Alışma süreci biraz sabır isteyen sancılı bir süreç.
ilk başta yem yememesi, sonra yemesi, meşe yaprakları üstündeki yemleri yemesi ve herhangi bir sağlık probleminin olmaması bana bu alışma sürecinin lehime işlediğini gösteriyor.Ayrıca hareketli olması balığın keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor.Tane büyüklüğü konusunda kafamda bir soru işareti yok. Çünkü Kakadu'nun ağız yapısı büyük. Ama sertlik konusunda haklı olabilirsin.
Veya şu da geliyor aklıma. Belki yem yerken mücadele etmesi gerekiyor. O yüzden onun yemine çöpçü musallat olunca önce onu kovalıyor sonra yemi yiyor. Gözlemlemeye devam edelim bakalım, neler olacak.
Görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.
İşte Amerikan Rüyası
Herkese selam;
Fotoğraf makinemin arızalanmasından dolayı akvaryumumla ilgili belirli bir süre fotoğraf paylaşımı yapamayacağım. Kısaca tankımdan bahsedeyim. 1 Erkek kakadu, 5 Adet Neon, 1 adet Bronz çöpçüm var. Balıkların keyfi oldukça yerinde. Ama 2 neon devamlı sürtüşme içinde. Ne zaman görsem birbirini kovalıyor. Kovalama tek yönlü değil.. Önce biri diğerini sonra diğeri ötekini kovalıyor.Tabanda geçen cumartesi topladığım meşe yaprakları var. Yaklaşık 10 adet. Su üstünde mercimekler,pistialar var.Ayrıca tabanda 5-6 kök saz var. Fakat bu sazlar fazla büyüyen cinsten değil. Suyum oldukça sarı ve bulanık. Bu daha doğal bir görüntü verdiği için hoşuma gidiyor.Tank içindeki mpanga köklerine java mosslar sarılı.Onlarda sarardı gitti. Ama görüntü daha da hoşuma gidiyor böyle.
Filtrasyon olarak aktif karbon, elyaf ve siyah sünger takviyeli Atman H-300 şelale filtre kullanıyorum. Haftada yarım çay bardağı çay eklemesi yapıyorum.
Kakadu'nun yeme karşı olan tepkileri çok garip. Tetranın granür yemini ağzına alıyor, tükürüyor. Bunu birkaç kez yapıp yemi yere düşürüyor. Yemi almaya gelen çöpçüyle dalaşıyor ve sonra yemi alıp yiyor. Yani illaki birinin gelip onun yemine musallat olması gerekiyor. Seranın Flora yemlerinden kırmızı olanı afiyetle yiyor. Tükürme vs yok. Artemia'yı zaten söylememe gerek yok. Elimde çok fazla yem ve az sayıda balık olduğu için yemlerin bir kısmını arkadaşımla paylaşıp Sergen ve Engin'in önerisiyle birazda tubifex alacağım.
Şu an sizden bir tavsiye almam gerekiyor. Tanka Kırmızı Kerevit eklemek istiyorum. Dipteki meşe yaprakları arasında gezen Kırmızı Kerevit'in görüntüsü oldukça güzel olacak diye düşünüyorum. Mavi Kerevit, Kırmızıya göre daha vahşi olduğundan balıklara zarar verebiliyormuş. Kırmızının daha uysal olduğunu okudum. Bu konuda fikirleriniz nelerdir? Bulgur almaya giderken evdeki pirinçten olur muyum sizce?
Olduçka araştırdım. Lepistes,plati gibi türlerle kırmızı kerevit besleyenler var.Sorun yok diyorlar. Yanlız kerevit aç kalırsa ve büyürse yavru balıklara dalaşabilir diyorlar.
Herkese selam;
Fotoğraf makinemin arızalanmasından dolayı akvaryumumla ilgili belirli bir süre fotoğraf paylaşımı yapamayacağım. Kısaca tankımdan bahsedeyim. 1 Erkek kakadu, 5 Adet Neon, 1 adet Bronz çöpçüm var. Balıkların keyfi oldukça yerinde. Ama 2 neon devamlı sürtüşme içinde. Ne zaman görsem birbirini kovalıyor. Kovalama tek yönlü değil.. Önce biri diğerini sonra diğeri ötekini kovalıyor.Tabanda geçen cumartesi topladığım meşe yaprakları var. Yaklaşık 10 adet. Su üstünde mercimekler,pistialar var.Ayrıca tabanda 5-6 kök saz var. Fakat bu sazlar fazla büyüyen cinsten değil. Suyum oldukça sarı ve bulanık. Bu daha doğal bir görüntü verdiği için hoşuma gidiyor.Tank içindeki mpanga köklerine java mosslar sarılı.Onlarda sarardı gitti. Ama görüntü daha da hoşuma gidiyor böyle.
Filtrasyon olarak aktif karbon, elyaf ve siyah sünger takviyeli Atman H-300 şelale filtre kullanıyorum. Haftada yarım çay bardağı çay eklemesi yapıyorum.
Kakadu'nun yeme karşı olan tepkileri çok garip. Tetranın granür yemini ağzına alıyor, tükürüyor. Bunu birkaç kez yapıp yemi yere düşürüyor. Yemi almaya gelen çöpçüyle dalaşıyor ve sonra yemi alıp yiyor. Yani illaki birinin gelip onun yemine musallat olması gerekiyor. Seranın Flora yemlerinden kırmızı olanı afiyetle yiyor. Tükürme vs yok. Artemia'yı zaten söylememe gerek yok. Elimde çok fazla yem ve az sayıda balık olduğu için yemlerin bir kısmını arkadaşımla paylaşıp Sergen ve Engin'in önerisiyle birazda tubifex alacağım.
Şu an sizden bir tavsiye almam gerekiyor. Tanka Kırmızı Kerevit eklemek istiyorum. Dipteki meşe yaprakları arasında gezen Kırmızı Kerevit'in görüntüsü oldukça güzel olacak diye düşünüyorum. Mavi Kerevit, Kırmızıya göre daha vahşi olduğundan balıklara zarar verebiliyormuş. Kırmızının daha uysal olduğunu okudum. Bu konuda fikirleriniz nelerdir? Bulgur almaya giderken evdeki pirinçten olur muyum sizce?
Olduçka araştırdım. Lepistes,plati gibi türlerle kırmızı kerevit besleyenler var.Sorun yok diyorlar. Yanlız kerevit aç kalırsa ve büyürse yavru balıklara dalaşabilir diyorlar.
SON MESAJLAR
- Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 22:21
Akvaryum Tanıtımı - Fluval E100 Isıtıcısı Nasıldır mitii, 22:19
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Yeni Akvaryum Hakkında Sorularım Kumo, 21:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? emiryilmazz, 21:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sonunda Başardım Melek Yavruları Hamite07, 20:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dar Alanda Tropheus Bakabilir Miyim Ards karaoğlu, 20:42
Tropheus - 180x60x60 Karma Güney Amerika HarunYILDIRIM, 20:27
Akvaryum Tanıtımı - Ramirezi Ardasa, 19:50
Güney Amerikan Cichlidleri - Lepistes Yavrusu Hakkında Aquaristtr, 19:22
Canlı Doğuranlar - Bakteri Kültürü ahmetfiratozkaya, 18:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Doğuma Daha Var Mı ? Gokalpp, 17:44
Yeni Üye Forumu - Sera Costapur Beyaz Benek Tedavisi Laterthanbefore, 17:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Blackwater Tetra 40lt Bambu Ormanı Laterthanbefore, 17:31
Akvaryum Tanıtımı - Sera Akvaryum Kumu Beyaz 1-3mm rayed, 17:19
Taban ve Gübreleme - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 Neothauma, 16:34
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Dış Filtre Tavsiyesi Hüdai, 16:17
Yeni Üye Forumu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit scorpion26, 16:02
Diğer Tatlı Su Canlıları - Vatozumun Cinsiyeti Ve Türü Nedir ? SaRCoPhiLiuS, 15:09
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı neomeo, 15:01
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 54 Litre Akvaryum İçin İlavebalık Ve Bitki Öneris DESSİZ 35, 14:41
Yeni Üye Forumu - Anubiaslarım Neden Bu Hale Geldi bendeniztayfun, 14:40
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Berkayv, 13:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum-cam Hk SaRCoPhiLiuS, 13:03
Yeni Üye Forumu - Kelebek Vatoz ( Sewellia Lineolata ) Üretimi scorpion26, 12:14
Kedi Balıkları Tanıtımı - Moli Balığımın Hamile Mi MasterChief, 11:34
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yeni Moli Balığımın Cinsi Nedir scorpion26, 11:34
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Grindal Kurt Ömürlük Canlı Yem iwagumi, 10:07
Canlı Doğuranlar - Kayseri Develiden Hevesli Hobici Orhan76, 09:56
Yeni Üye Forumu - Otomatik Yemleme Makinası Tavsiye GETS34, 09:23
Yeni Üye Forumu - Filtre Orhan76, 09:23
Yeni Üye Forumu - Yem Önerileri (ana Konu) Aguamentist, 09:20
Malzemeler ve Yemler Forumu - Hava Motoru Ve Filtre Önerisi. Orhan76, 09:02
Filtreleme Seçenekleri - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 08:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Hamilelik Mesenizli, 07:50
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Uzun Süreli Kovalama Ali Selim Kadan, 06:21
Sazansıgiller - Walstad Deneme alaladee, 04:48
Yeni Üye Forumu - Melek Baligim Küçük Leptiseslerimi Yer Mi? taskinramazan, 01:23
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum İçin Kum Seçimi Alidndr, 01:15
Malzemeler ve Yemler Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 00:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Çizgili Elma Salyangozu nurtensultan, 23:46
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yavru Bettaların Sürekli Beyaz Benek Olması aupqua, 22:50
Labirentliler - Daha Fazla Gübre Kullanmalı Mıyım? Hasan usta, 22:41
Taban ve Gübreleme - Sarı Pirenses Cinsiyet İçin Yatdım edizbaba, 22:36
Yeni Üye Forumu - Tür Önesiri cckk, 22:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Deride Yaralanmalar Koray gülsoy, 21:55
Yeni Üye Forumu - Dry Start Başlangıç onur_0606, 21:50
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Gurami Ölüm vahitender, 21:03
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Nesi Var Taha Yanık, 21:02
Yeni Üye Forumu - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 20:40
Akvaryum Dünyasından Haberler - Yarasa Melek writer, 19:42
Fiyat Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Albino Platin.melek - Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 22:12
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 21:59
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 21:59
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:53
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 21:53
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:53
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:53
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 21:48
- Karışık Cichledler vseckn 21:27
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 21:27
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 21:23
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 21:23
- Altın Kafa Melekler Tekin35 21:06
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 20:58
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 20:58
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 20:55
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 20:49
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:49
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 20:24
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 20:24
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 19:44
- Büyük Boy Red Head Tapajos Ve Dicrossus Arıyorum apistoman 19:18
- 90x45x45 Ultra Clear Akvaryum-aksan Marka-45 Açılı apistoman 19:18
- Saz Bitkisi selfish 19:10
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 18:59
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 18:59
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 18:19
- Bursa İçi Ücretsiz Canlı Yem Kültürleri Rafayel 18:15
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 18:15
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 18:09
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 18:09
- Red Check Endler Doğasa 17:58
- Ücretsiz Çok Sayıda Ramshorn Salyangoz COBRA 16:19
- Cryptocoryne W. Brown Large Saksı ballantines 15:41
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 15:34
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 15:34
- Dennerle Akvaryum Furcifer 15:18
- 40x40x40 Akvaryum Ve Malzemeleri Canbudakkkk 15:16
- 2 Adet Yavruluk Ve Bitki Mos Yetiştirme Akvaryumu VsfAkn 15:15
- E Blue Acara BirolKenar 15:05
- Eriocaulon Sp Japan Shrimpspace 14:55
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 100tl sıtkı 14:38
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 14:38
- Mikro Kurt Kültürü 100 Tl sıtkı 14:38
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 14:37
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 14:04
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 14:04
- Çok Formda Channa Ornatipinnis Yellow Lips alpakalp 13:56
- Channa Limbata Gaucha alpakalp 13:56
- L201, L333 Blueeefe 13:28
KULLANICILAR
- 140 Online Kullanıcı, 76 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
yusuf07.,
MiSoSiKiaN,
oktay42,
vagus,
cnylcn,
alpernar,
ebayir,
Cgtyuzen06,
akomania,
FarukBey,
oguzhn,
Seyit64,
Kumo,
okan169,
palio78,
AmatorAkvryumcu,
Balikcidede,
Hasmetmeap,
UrasArt,
Duran01,
neontetras,
aykome,
rayed,
HaydarGul,
darkaura,
Kaya0606,
sorgun,
koruyucu3443,
ARMONYS,
Ardasa,
İskorpit,
Güntaç aytaç,
ERSN YLMZ,
twinsoul,
BurakCann,
Neothauma,
cckk,
Kaan59,
yamansengonca,
Theguardian,
sedaterdem,
sefa_nco,
Montesque,
sıtkı,
Hüdai,
MCY4,
Ozgur1905,
Taha Yanık,
Yahmet8206,
cenktopoglu,
blokurlu,
idiopatik,
Bettafanclub.07,
Balik76,
Vlademirol,
1Balikci,
vseckn,
Samoo,
Aliardayucel,
Onur Alkan,
Heinzen,
SezginBaltali,
HBOSKURTH,
hll_aquascaping,
hashüs,
dark blue,
Fırat pınar,
Gokalpp,
oguzsel,
haylaz15,
Still,
Hamite07,
SmallCandyThing,
CnBrtcn,
Keremeker,
SGY,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.