ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Aralık 2018 20:56
Toplam Mesaj:
260 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Abdullah Aksu
Doğum Tarihi:
20 Ekim 1993
İl:
Kayseri
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

Ramshorn salyangoz aramaktayım
SON 10 MESAJI
Yeniden 100 Litre Canlı Doğuran / Karides
Güzel görünüyor. Kum hagen mi? Bir de suyu tamamen doldurmanızı öneririm.
Güzel görünüyor. Kum hagen mi? Bir de suyu tamamen doldurmanızı öneririm.
Corydoras Akvaryumu Kurulumu Hakkında Sorular
Cevaplar için teşekkürler. Su tamamen bulanıktı kum yüzünden. Bugün biraz açılmış. Yavaş yavaş çöküyor. Yarın %50 su değişimi yapacağım. Ardından elimdeki 5 adet salyangoz ve bakteri kültürünü ekleyeceğim. Amonyak ve nitrit bakterileri oluşmaya başlasın bir yandan. Elimdeki kayarlarla birlikte bitkilendirmeyi de yapacağım. Akvaryumculara uğrayıp hem getirtebileceğim balıkları hem de bitkileri sorarım yarın birgün.
Cevaplar için teşekkürler. Su tamamen bulanıktı kum yüzünden. Bugün biraz açılmış. Yavaş yavaş çöküyor. Yarın %50 su değişimi yapacağım. Ardından elimdeki 5 adet salyangoz ve bakteri kültürünü ekleyeceğim. Amonyak ve nitrit bakterileri oluşmaya başlasın bir yandan. Elimdeki kayarlarla birlikte bitkilendirmeyi de yapacağım. Akvaryumculara uğrayıp hem getirtebileceğim balıkları hem de bitkileri sorarım yarın birgün.
[QUOTE=HACI LOBO]Bitki görsel derdinde değilseniz eledoa tilki kuyruğu su marulu su mercimeği falan öneririm. Panda düşünürseniz çok sever su mercimeğini forumdaki bir makalede de geçiyordu su mercimeği panda ikilisi. Yada silis kumda siyah venezüella lar güzel durur. Pandalar için kırılır derler ama hiç biribirlerinden caydıklarına tanık olmadım tek bakılırsa panda yapabilir belki ama ben olasılık vermiyorum kırılma için. Jbl novo tab dip yemi tavsiye ederim yem ayırt etmezler. 3 gün dinlenmiş yani ağzı açık oda sıcaklığında kloru uçmuş çeşme suyu idealdir. Haftalık su değişimi ve filtre temizliklerini ihmal etmeyin her su değişiminde T halini alırlar zaten akvaryumunuzun şartları uygun hale getirdiyseniz coryleriniz için. Üreme konularını inceleyiniz sağlıkla. [/QUOTE]
Görsel derdim var tabi ki. Zemine silis kum aldım işte bugün. Bolca yıkamama rağmen suyu tamamen bulandırdı. Bir kaç gün bekleyeceğim. Olmadı azar azar su değişimleriyle ayar vereceğiz duruma. Taşmarketten aldığım beyaz salınım yapmayan taşlar var elimde. Onlarla kum ve taşlı bir zemin oluşturup bazı yerleri elodea ile bitkilendirmeyi düşünüyorum. Mosslardan da faydalanacağım. Bir kaç farklı tür beslemek istiyorum. Dişi erkek sayısını nasıl tutmam gerekiyor üretim için?
[QUOTE=HACI LOBO]Bitki görsel derdinde değilseniz eledoa tilki kuyruğu su marulu su mercimeği falan öneririm. Panda düşünürseniz çok sever su mercimeğini forumdaki bir makalede de geçiyordu su mercimeği panda ikilisi. Yada silis kumda siyah venezüella lar güzel durur. Pandalar için kırılır derler ama hiç biribirlerinden caydıklarına tanık olmadım tek bakılırsa panda yapabilir belki ama ben olasılık vermiyorum kırılma için. Jbl novo tab dip yemi tavsiye ederim yem ayırt etmezler. 3 gün dinlenmiş yani ağzı açık oda sıcaklığında kloru uçmuş çeşme suyu idealdir. Haftalık su değişimi ve filtre temizliklerini ihmal etmeyin her su değişiminde T halini alırlar zaten akvaryumunuzun şartları uygun hale getirdiyseniz coryleriniz için. Üreme konularını inceleyiniz sağlıkla. [/QUOTE]
Görsel derdim var tabi ki. Zemine silis kum aldım işte bugün. Bolca yıkamama rağmen suyu tamamen bulandırdı. Bir kaç gün bekleyeceğim. Olmadı azar azar su değişimleriyle ayar vereceğiz duruma. Taşmarketten aldığım beyaz salınım yapmayan taşlar var elimde. Onlarla kum ve taşlı bir zemin oluşturup bazı yerleri elodea ile bitkilendirmeyi düşünüyorum. Mosslardan da faydalanacağım. Bir kaç farklı tür beslemek istiyorum. Dişi erkek sayısını nasıl tutmam gerekiyor üretim için?
[QUOTE=JapoJupo]Bitki kullanırsanız iyi olur.Hem görsellik anlamında hemde nitratı düşürür.Hemde balıklarınız kendini daha rahat hisseder.Bitkileri silis kuma dikemezsiniz bunun yerine mangrow köküne bağlayın bende bu şekilde kullanıyorum.Java Fern çeşitleri hem görseldir hem bakımı kolaydır.Hem mangrow kökünün altına girip dinlenirler coryler tıpkı vatozlar gibi kıyı köşe loş yerleri sever.Saklanacak yer lazım.Kum olarak çok ince olmayan silis kum veya ince dere kumu iyidir.Taban malzemesi keskin uçlu taşlardan olmamalı.Bıyıkları zarar görürse iyi olmaz.
Tür olarak Black Venezuela, Adolfoi, Duplicareus, Similis, Melini, Axelrodi bunları öneririm.Görsellikleri çok fazladır.Nadir bulunan türler forumda ilanlara bakarsanız zaman zaman denk geliyor.Ama panda, sterbai, trilineatus falan besleyecekseniz onlar zaten akvaryumcularda her zaman bulunuyor.Amazon balık firmasının ithalatlarını takip edebilirsiniz onlarda bolca çeşit oluyor.Ama bana sorarsanız hobiciden almak mantıklı.Daha iyi bakılmış ve formda oluyor balıklar.[/QUOTE]
Black Venezuela, Adolfoi, Duplicareus, Concolor, Orange venezuela, Similis hoşuma giden türler. Aralarında kırılma olmasını istemem. Fakat tür ayrımını bilgisine sahip miyiz? Akvaryum kurulu vaziyette şuan. Oturması için 2 hafta bekleyeceğim. İlanları sürekli takip ediyorum. Denk gelirse önceliğim tabi ki hobiciden almak fakat hiç görmedim daha satan. Eski konularda özel türler edinen kişiler mevcut fakat resimler dahi gözükmüyor. Canlıların mevcut durumu hakkında bilgimiz de yok. Bulunduğum ildeki amazon balık bayisine baktım siteden. Yarın bir gün uğrayıp soracağım. Su oturana kadar çok ta acelem yok açıkçası. Bitkilendirme içinse moss türleri düşünmekteyim.
[QUOTE=JapoJupo]Bitki kullanırsanız iyi olur.Hem görsellik anlamında hemde nitratı düşürür.Hemde balıklarınız kendini daha rahat hisseder.Bitkileri silis kuma dikemezsiniz bunun yerine mangrow köküne bağlayın bende bu şekilde kullanıyorum.Java Fern çeşitleri hem görseldir hem bakımı kolaydır.Hem mangrow kökünün altına girip dinlenirler coryler tıpkı vatozlar gibi kıyı köşe loş yerleri sever.Saklanacak yer lazım.Kum olarak çok ince olmayan silis kum veya ince dere kumu iyidir.Taban malzemesi keskin uçlu taşlardan olmamalı.Bıyıkları zarar görürse iyi olmaz.
Tür olarak Black Venezuela, Adolfoi, Duplicareus, Similis, Melini, Axelrodi bunları öneririm.Görsellikleri çok fazladır.Nadir bulunan türler forumda ilanlara bakarsanız zaman zaman denk geliyor.Ama panda, sterbai, trilineatus falan besleyecekseniz onlar zaten akvaryumcularda her zaman bulunuyor.Amazon balık firmasının ithalatlarını takip edebilirsiniz onlarda bolca çeşit oluyor.Ama bana sorarsanız hobiciden almak mantıklı.Daha iyi bakılmış ve formda oluyor balıklar.[/QUOTE]
Black Venezuela, Adolfoi, Duplicareus, Concolor, Orange venezuela, Similis hoşuma giden türler. Aralarında kırılma olmasını istemem. Fakat tür ayrımını bilgisine sahip miyiz? Akvaryum kurulu vaziyette şuan. Oturması için 2 hafta bekleyeceğim. İlanları sürekli takip ediyorum. Denk gelirse önceliğim tabi ki hobiciden almak fakat hiç görmedim daha satan. Eski konularda özel türler edinen kişiler mevcut fakat resimler dahi gözükmüyor. Canlıların mevcut durumu hakkında bilgimiz de yok. Bulunduğum ildeki amazon balık bayisine baktım siteden. Yarın bir gün uğrayıp soracağım. Su oturana kadar çok ta acelem yok açıkçası. Bitkilendirme içinse moss türleri düşünmekteyim.
Akvaryum suyunu doldurup silis kumu yerleştirip dış filtreyi kurdum. Kum suyu bulandırdı epey yıkamama rağmen. Kumun çökmesini bekleyeceğim. Tabi suyun oturma süresi var birde. Bakteri kültürü ekleyip salyangoz ekleyeceğim bir kaç tane. O zamana kadar da türlere karar veririm. Kendi arasında kırılmayacak türlerden önerilerde bulunabilir misiniz acaba? Elinde bulunup satabilecek kişiler varsa özel mesaj üzerinden ulaşabilirler.
Akvaryum suyunu doldurup silis kumu yerleştirip dış filtreyi kurdum. Kum suyu bulandırdı epey yıkamama rağmen. Kumun çökmesini bekleyeceğim. Tabi suyun oturma süresi var birde. Bakteri kültürü ekleyip salyangoz ekleyeceğim bir kaç tane. O zamana kadar da türlere karar veririm. Kendi arasında kırılmayacak türlerden önerilerde bulunabilir misiniz acaba? Elinde bulunup satabilecek kişiler varsa özel mesaj üzerinden ulaşabilirler.
Corydorasçılar buraya
Bir konu açtım ama cevap alamadım maalesef. Corydoras akvaryumu kurmaya niyetlendim. Suyu doldurup silis kumu yerleştirdim. Dış filtreyi de kurdum. Kendi arasında kırılmayacak bir kaç farklı tür düşünüyorum. akvaryum 75 litre civarı. Su oturup dekorasyonu yapana kadar türlere karar verip edinme aşamasıyla uğraşırım diye düşünüyorum. Kendi arasında kırılmayacak nadir türlerden önerisi olanlar yazarsa sevinirim. Elinde bulunupta satabilecek kişiler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
Bir konu açtım ama cevap alamadım maalesef. Corydoras akvaryumu kurmaya niyetlendim. Suyu doldurup silis kumu yerleştirdim. Dış filtreyi de kurdum. Kendi arasında kırılmayacak bir kaç farklı tür düşünüyorum. akvaryum 75 litre civarı. Su oturup dekorasyonu yapana kadar türlere karar verip edinme aşamasıyla uğraşırım diye düşünüyorum. Kendi arasında kırılmayacak nadir türlerden önerisi olanlar yazarsa sevinirim. Elinde bulunupta satabilecek kişiler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
Merhaba herkese.
Yaklaşık 80 litre boş bir akvaryum var elimde. Corydoras beslemek istedim. Forumda ve internette bolca bakmama rağmen net bilgi bulamadım.
-Zeminde ince silis kum düşünmekteyim(gördüğüm kadarıyla tercih ediliyor)
-Elimde salınım yapmayan kayalar mevcut onlarla bir tasarım oluşturacağım.
-Elimde karideslerden kalma kuru yapraklar mevcut. Onları kullanacağım.
-Elimde tetra ex400 dış filtre mevcut. Debisi düşük. Onu kullanmayı düşünmekteyim.
-Isıtıcım mevcut
Sorularım;
-Zeminde silis olacağı için bitki olayı çok yatmadı aklıma. Öneriniz nedir?
-Balık olarak tavsiye edeceğiniz bir tür var mı? Nadir bir tür beslemek istiyorum.
-Üretim için yapmam gerekenler nelerdir?
-Kum, balık ve diğer ihtiyaçlarımı bulunduğum ilde (Kayseri) bulma imkanım yok gibi. İnternetten önereceğiniz bir site ya da satan hobici var mı?
-Çeşme suyu uygunmudur yoksa arıtıcı isterler mi?
-Hangi yemleri (canlı-kuru) tavsiye edersiniz.
-Farklı türleri bir arada beslemek kırılma açısından çok sıkıntı yaratır mı?
-Ek olarak bir şey isterler mi?
Forumda bir çok tür için detaylı anlatım bulunsa da corydoraslar için böyle bir konu ve başlık göremedim. Konu cory beslemek isteyenler için bir kaynak olacaktır diye düşünüyorum. Vakit ayırıp cevap veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba herkese.
Yaklaşık 80 litre boş bir akvaryum var elimde. Corydoras beslemek istedim. Forumda ve internette bolca bakmama rağmen net bilgi bulamadım.
-Zeminde ince silis kum düşünmekteyim(gördüğüm kadarıyla tercih ediliyor)
-Elimde salınım yapmayan kayalar mevcut onlarla bir tasarım oluşturacağım.
-Elimde karideslerden kalma kuru yapraklar mevcut. Onları kullanacağım.
-Elimde tetra ex400 dış filtre mevcut. Debisi düşük. Onu kullanmayı düşünmekteyim.
-Isıtıcım mevcut
Sorularım;
-Zeminde silis olacağı için bitki olayı çok yatmadı aklıma. Öneriniz nedir?
-Balık olarak tavsiye edeceğiniz bir tür var mı? Nadir bir tür beslemek istiyorum.
-Üretim için yapmam gerekenler nelerdir?
-Kum, balık ve diğer ihtiyaçlarımı bulunduğum ilde (Kayseri) bulma imkanım yok gibi. İnternetten önereceğiniz bir site ya da satan hobici var mı?
-Çeşme suyu uygunmudur yoksa arıtıcı isterler mi?
-Hangi yemleri (canlı-kuru) tavsiye edersiniz.
-Farklı türleri bir arada beslemek kırılma açısından çok sıkıntı yaratır mı?
-Ek olarak bir şey isterler mi?
Forumda bir çok tür için detaylı anlatım bulunsa da corydoraslar için böyle bir konu ve başlık göremedim. Konu cory beslemek isteyenler için bir kaynak olacaktır diye düşünüyorum. Vakit ayırıp cevap veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Resmen fabrika durdu karidesler üremiyor
Problemin yemden kaynaklandığını düşünmüyorum. Eğer az da olsa bitkili bir tanksa karidesler illaki yiyecek bir şey bulurlar. Su değerleri çok bozulmuş olabilir.
Problemin yemden kaynaklandığını düşünmüyorum. Eğer az da olsa bitkili bir tanksa karidesler illaki yiyecek bir şey bulurlar. Su değerleri çok bozulmuş olabilir.
Sessiz Çalışan Hava Motoru
Bütçenize de uygun eheim 100 var. Akvaryum hacminiz büyükse aynı serinin çift çıkışlı üst modelleri var. Bu sene 3. senesi hala 0 ses diyebilirim. Kulağınızı dayadığınızda ses duyabiliyorsunuz anca. Hava kabarcıklarının sesi bastırıyor motorun sesini.
Bütçenize de uygun eheim 100 var. Akvaryum hacminiz büyükse aynı serinin çift çıkışlı üst modelleri var. Bu sene 3. senesi hala 0 ses diyebilirim. Kulağınızı dayadığınızda ses duyabiliyorsunuz anca. Hava kabarcıklarının sesi bastırıyor motorun sesini.
Karides Akvaryumu - Kurulum Bitti.
Tebrikler öncelikle. Bir kaç öneride bulunmak istiyorum. Yerinizde olsam bombeli akvaryum tercih etmezdim. Görünümü etkileyebiliyor. İkinci önerim ise besleyeceğiniz türe karar verin. Taiwan veya kristal türlerini beslemeyi düşünürseniz kumu da ona göre alırsınız hem. Çünkü ilerde değiştirme imkanı olmuyor. Dilediğiniz gibi bir tank olur umarım
Tebrikler öncelikle. Bir kaç öneride bulunmak istiyorum. Yerinizde olsam bombeli akvaryum tercih etmezdim. Görünümü etkileyebiliyor. İkinci önerim ise besleyeceğiniz türe karar verin. Taiwan veya kristal türlerini beslemeyi düşünürseniz kumu da ona göre alırsınız hem. Çünkü ilerde değiştirme imkanı olmuyor. Dilediğiniz gibi bir tank olur umarım
SON MESAJLAR
- Sazlarım Neden Kısa Kalıyor? scorpion26, 11:09
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeşil Su Sorunu Firat35, 10:47
Yeni Üye Forumu - Dry Start Method Montecarlo Neden Kahverengileşti omer09, 10:36
Bitki Akvaryumları Genel - Acemi Akvaryumumu Paylaşmak İstedim. Athelio, 10:33
Yeni Üye Forumu - Çözülemeyen Nokta Yosun Orhan76, 10:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Five Star General valarmorghulis12, 10:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hesaplayıcı Kısmı Çalışmıyor valarmorghulis12, 10:03
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 50x35x35 Yeniden Kurulum Erkay0, 09:54
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Firat35, 09:24
Yeni Üye Forumu - Ofis Akvaryum Orhan76, 09:10
Akvaryum Tanıtımı - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus Orhan76, 09:01
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 İçin Filtre Önerisi Orhan76, 08:52
Filtreleme Seçenekleri - Gecikmeli Yeni Kurulum 50x40x40h-güncelleme Sonda Orhan76, 08:36
Akvaryum Tanıtımı - Sunsun Hw-602b 400 L ogurcay, 07:46
Yeni Üye Forumu - Apistogrammada Beyaz Benekmi AtlasPoyraz, 07:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Amazonia V2 Muadili ebf1983, 04:03
Yeni Üye Forumu - Yorumlarınızı Bekliyorum ersin1, 03:25
Akvaryum Tanıtımı - L144 Lerin Yumurtlayacağı Nasıl Anlaşılır? Malinua55, 03:06
Kedi Balıkları Forumu - Wild Betta Antuta ersin1, 02:59
Akvaryum Tanıtımı - Sump Su İniş Sesi Nasıl Giderilir ? serdar131977, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - İç Parazit ipek1313, 01:41
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Suyu ebf1983, 00:57
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Büyüme Sıkıntısı ArjenB, 00:44
Yeni Üye Forumu - High Tech Bitkili Akvaryumum Vlademirol, 00:33
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dengesini Sağlayamıyor AmatorBetaci, 00:16
Yeni Üye Forumu - Kerides Bakma ArjenB, 00:13
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç sahn, 00:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Silikon Sorununa Köşebent Çare Olur Mu? Mokur, 23:42
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Malawi Ciklet İle Başlıyorum Farukden, 23:36
Yeni Üye Forumu - High Tech Dutch Style hakancakir, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Sump, Giden Gelen Su Problemi Farukden, 22:39
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Hoppala, 22:35
Yeni Üye Forumu - Salyangozun Türü Ne? Gökdeniz Kale, 22:24
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Musluklu Bidon İle Su Değişimi MrtGn, 22:23
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Askı Dış Filtre Ve Led Önerisi TABE1AN, 22:03
Yeni Üye Forumu - Karides Yumurtalarını Atıyor Karidesbey, 21:54
Omurgasızlar - Silindi Berkay45, 21:01
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Şelale Filtreye Geçmeli Miyim (fotolu) emreksk, 20:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Led Işık Yeterli Olur Mu CoryCory, 20:44
Yeni Üye Forumu - 50.30.30 Low Tech Ilkerulu, 19:35
Akvaryum Tanıtımı - İç Filtre Önerisi Balikcii, 18:19
Filtreleme Seçenekleri - Midye Mithat Emre Pehl, 16:41
Yeni Üye Forumu - Ppm Hüdai, 15:48
Yeni Üye Forumu - Azoo Ürünleri Kayboldu Orhan76, 14:32
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” Orhan76, 13:47
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 13:46
Güney Amerikan Cichlidleri - Modül Ledler Nemden Etkilenir Mi Sogan, 13:31
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Balıklar Gruplaşma Yapabilirmi Orhan76, 12:44
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Cinsiyet Belirleme H.ibrahim_orakcı, 12:27
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Kurulum Sorunu (bitkili Akvaryum) Suat42, 12:03
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:36
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:36
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 10:36
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:36
- 1 Erkek 2 Dişi Oranda mrhllunl 10:12
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 10:12
- Damızlık Üreyen Bettalar 1e 2d aupqua 10:12
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 10:10
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 10:10
- Mangrow Üstü Anubias, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:05
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:05
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:05
- Süper Red Erkek Vatoz, Elma Salyangozu, Sterbai nikon_ 10:05
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 10:03
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 10:03
- Tür Değişikliği İçin Takasa Açık Beyaz Moliler Ahmetsaribuga 09:47
- Apistogramma Cacatuoides F1 (yavrular Hediye) sirhill 09:43
- Lda 16 Tül Dişi joko29 09:42
- Apistogramma Macmasteri Takas Veya Satılık AtlasPoyraz 09:29
- Tam Damızlık Cüce Vatoz Takımlar Emirk 09:24
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 09:19
- Mobilyalı Üstten Sumplı İthal Akvaryum 80cm FrkMbuna 09:13
- Aquael Filtre Versamax Fzn3 Şelale Filtre Çok İyi OmerFaruk 09:11
- Karışık Bitki Kumu Takasta Olur!! ozgurnez 09:05
- Canlı Yem Çeşitleri.. Köroglu.88 09:03
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 09:03
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:03
- Led Driver 36-48w ilh4n 09:02
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 09:02
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 09:02
- Hagen, Dere Kumu - Karides_vatoz Yuvası osmandbnl 08:40
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 08:40
- Blyxa Japonica osmandbnl 08:40
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 08:26
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 08:26
- Cüce Vatoz, Oranda, Melek F13K 08:26
- Bio Sünger Brdk64 08:06
- Damızlık Mavi Ve Altın Elma Salyangozu Brdk64 08:06
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:52
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 07:02
- Nano Deniz Akvaryumu... Tatlısu Fiyatına... onuribrahim 06:31
- Macav Nicaraguensis Yavrular Hobici İşi İndirimli onuribrahim 06:30
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 04:57
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 04:57
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 04:57
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 04:57
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 02:32
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 02:32
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 02:08
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:00
KULLANICILAR
- 134 Online Kullanıcı, 73 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
Sogan,
oguzhanozgen,
Jeveux,
orimohito,
osmandbnl,
-RBG-,
scorpion26,
urzais,
mrhllunl,
Jotunheim,
achiiles_622,
Mikail Erdoğan,
darkaura,
aranjman,
neomeo,
Orhan76,
eguvnr,
blacklion,
Mderhan,
ciways,
Furkann,
MiSoSiKiaN,
Umt61,
murtgkky,
Mollabey,
gokcanozturk,
İsmail YILDIRIM,
Hidro Dinamik,
GreeNWooD,
DTxLorD,
MCY4,
TUSAMJAPON,
hounddog,
knn38,
ozgurnez,
TuRKeR,
Miller,
boran.123,
ogurcay,
Rafayel,
DarkingFori,
M_R_T,
ShrimpMaster,
Krzkrds,
AmatorBetaci,
Sunborn,
Eneskara1237,
leoisti,
ozkan.06,
SaRCoPhiLiuS,
Firat35,
ahmetfiratozkaya,
Mayakovski,
Vlademirol,
AtlasPoyraz,
Burak PEKDEMİR,
celikcem,
biacar,
Öğretmen Ali,
sirhill,
omer09,
rebelde,
metehan0106,
Lofta,
AbdullahKurcaduz,
nagmus,
OmerFaruk,
FrkMbuna,
tsp7,
mesut alak,
hasancn,
mitii,
harunefe,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.