ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Freakish
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Temmuz 2010 20:02
Toplam Mesaj:
661 [0.12 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ekrem Çelik
Doğum Tarihi:
11 Eylül 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilgisayar Prog. (VB/C++/Jawa/Pascal)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ekrem Çelik/Gaziosmanpaşa
Özel Mesaj İle Lütfen yardım Talebinde Bulunmayın, Soracağınız Tüm Soruların Cevapları Forumda Mevcut Zaten..
Özel Mesaj İle Lütfen yardım Talebinde Bulunmayın, Soracağınız Tüm Soruların Cevapları Forumda Mevcut Zaten..
SON 10 MESAJI
150U*60Y*50G İdeal balık-İdeal fiyat
Cam Kalınlığında her hangi bir sorun yok, kayıt ve kuşakla gayet sağlıklı olabilir, ama sağlıksız olan durum Mobilya olmasıdır.. Su olarak yaklaşık 400 + Cam Ağırlığı 100 + Taş, Kaya v.s. malzemeler 100 Kilo toplamda 600 kilo ağırlığı Mobilya kesinlikle taşımaz. Kısa süre sonra deformasyonlar başlar. O ağırlıkta kesinlikle demir profil ve üzerine giydirme mobilya daha sağlıklı olur... Eğer sadece mobilya ise kesinlikle bedava yapılsa bile yaptırmayın derim.. Çünkü çok kısa zaman sonra üzerindeki ağırlık nedeniyle esneme ve deformasyonlardan oluşan ölçü kaymaları akvaryum için büyük tehlike oluşturur..
Cam Kalınlığında her hangi bir sorun yok, kayıt ve kuşakla gayet sağlıklı olabilir, ama sağlıksız olan durum Mobilya olmasıdır.. Su olarak yaklaşık 400 + Cam Ağırlığı 100 + Taş, Kaya v.s. malzemeler 100 Kilo toplamda 600 kilo ağırlığı Mobilya kesinlikle taşımaz. Kısa süre sonra deformasyonlar başlar. O ağırlıkta kesinlikle demir profil ve üzerine giydirme mobilya daha sağlıklı olur... Eğer sadece mobilya ise kesinlikle bedava yapılsa bile yaptırmayın derim.. Çünkü çok kısa zaman sonra üzerindeki ağırlık nedeniyle esneme ve deformasyonlardan oluşan ölçü kaymaları akvaryum için büyük tehlike oluşturur..
Silis Kum
[QUOTE=blueboy]
Bahsedilen yer sadece Gaziosmanpaşa'ya bağlı bir yer.. Bu bahsedilen yer Küçükköy'de.. Küçükköy merkezine gelmek için Topkapı'daki PTT'nin oradan kalkan Cebeci, Gazi Mah ve Nur Sitesi Minibüsleri tam olarak geçiyor.. Küçükköy Merkez'de indikten sonra Yapı Kredi bankasının üst katında bulunuyor. bnaya girdiğinizde zaten girişte işyerlerinin isimleri yazıyor..
[QUOTE=blueboy]
Tam adres verebilir misiniz.
GOP ya hiç gitmedim de.[/QUOTE]Bahsedilen yer sadece Gaziosmanpaşa'ya bağlı bir yer.. Bu bahsedilen yer Küçükköy'de.. Küçükköy merkezine gelmek için Topkapı'daki PTT'nin oradan kalkan Cebeci, Gazi Mah ve Nur Sitesi Minibüsleri tam olarak geçiyor.. Küçükköy Merkez'de indikten sonra Yapı Kredi bankasının üst katında bulunuyor. bnaya girdiğinizde zaten girişte işyerlerinin isimleri yazıyor..
Zebra chichlid de davranış değişmesi, yavru yeme ?
Açılan konunun içeriğine bakıp dişiyi ayormasaydınız diyenlere inanamıyorum.. Arkadaşlar lütfen düzgün ve faydalı yorumlar yapın.. Ne demiş konuyu açan arkadaşımız ''Erkek dişinin iki katı kadar, dişi ne zaman saklandığı yerden çıksa erkek saldırıyor'' bunun karşılığında yapılabilecek en mantıklı şey dişiyi bol tuzlu bir suya ayırıp iyileştirmektir.. O dişiyi ayırmazsanız dişinin uzun süre yaşaması mucize olur.. kendi cüssesinden 2 kat büyük bir erkek ile eş olsalar bile dişinin dayak yemesi kaçınılmazdır.. O nedenle dayak yediği dönemde ayırmak en mantıklısıdır.. Zaten zebra erkekleri dişinin yumurtalarını dişinin karnındayken döller salgıladığı bir madde sayesinde. Yani dişinn yumurtlayıp, erkeğin dölemesini beklemeye gerek yok.. Dişinin yumurtlayacağı anlaşıldığında ayırılabilir..
Tüm bu yukarıda yazdıklarım arkadaşın akvaryumu ile ilgilidir.. Sizin dişiniz erkekten fazla küçük değil ise sorun olmayabilir, Ama bu arkadaşın durumu istisnadır ve dişiyi ayırmak en mantıklı seçimdir.. O nedenle zebralarda Dişinin erkekle eşit boyda olmasına özen göstermek lazım..
Açılan konunun içeriğine bakıp dişiyi ayormasaydınız diyenlere inanamıyorum.. Arkadaşlar lütfen düzgün ve faydalı yorumlar yapın.. Ne demiş konuyu açan arkadaşımız ''Erkek dişinin iki katı kadar, dişi ne zaman saklandığı yerden çıksa erkek saldırıyor'' bunun karşılığında yapılabilecek en mantıklı şey dişiyi bol tuzlu bir suya ayırıp iyileştirmektir.. O dişiyi ayırmazsanız dişinin uzun süre yaşaması mucize olur.. kendi cüssesinden 2 kat büyük bir erkek ile eş olsalar bile dişinin dayak yemesi kaçınılmazdır.. O nedenle dayak yediği dönemde ayırmak en mantıklısıdır.. Zaten zebra erkekleri dişinin yumurtalarını dişinin karnındayken döller salgıladığı bir madde sayesinde. Yani dişinn yumurtlayıp, erkeğin dölemesini beklemeye gerek yok.. Dişinin yumurtlayacağı anlaşıldığında ayırılabilir..
Tüm bu yukarıda yazdıklarım arkadaşın akvaryumu ile ilgilidir.. Sizin dişiniz erkekten fazla küçük değil ise sorun olmayabilir, Ama bu arkadaşın durumu istisnadır ve dişiyi ayırmak en mantıklı seçimdir.. O nedenle zebralarda Dişinin erkekle eşit boyda olmasına özen göstermek lazım..
Aklım cok karıstı
[QUOTE=58Güven]2-3 lira
[/QUOTE]
İç Filtre hurdasını bulsanız 10 lira, turşü bidonu 3-5 litrelik olanlar ortalama 5 lira, sünger ortalama bir inşaat süngeri bile 1,5-2 lira, 1 tane yetmeyeceğini düşünürsek Süngere de 5 lira gitti.. Sadece bunlar etti 20 lira:) Sistemi yapabilmek için silikona da ihtiyacınız olacak 6-7 lira da ona gitti.. Bu mazlemelerin herkesin elinin altında olmayacağını da varsayarsak yine de maledemedik 2-3 liraya :) Ben en iyisi size 3 değil 5 lira göndereyim siz bu sisteminizi faaliyete geçirin :)
[QUOTE=58Güven]2-3 lira
Sadece fiyatın uygun olacağına dair bir benzetme.
Motor için ise iç filtre var.
Elinizde iç filtre,hortum,bir bidon (turşu bidonu vs...) ve de sünger olacak.
İç Filtre hurdasını bulsanız 10 lira, turşü bidonu 3-5 litrelik olanlar ortalama 5 lira, sünger ortalama bir inşaat süngeri bile 1,5-2 lira, 1 tane yetmeyeceğini düşünürsek Süngere de 5 lira gitti.. Sadece bunlar etti 20 lira:) Sistemi yapabilmek için silikona da ihtiyacınız olacak 6-7 lira da ona gitti.. Bu mazlemelerin herkesin elinin altında olmayacağını da varsayarsak yine de maledemedik 2-3 liraya :) Ben en iyisi size 3 değil 5 lira göndereyim siz bu sisteminizi faaliyete geçirin :)
Aklım cok karıstı
Siz teklifime bir cevap verin yeter :) ben size 2-3 lira göndereyim bana hayrına bi dış filtre yapın :) ya da var deyip işin içinden çıkmak yerine burada örneklerini bizimle paylaşın :) Madem ki var diyorsunuz bizimle de paylaşın ki Akvaryum.com ailesine de katkınız olsun :)
Şu 2-3 lraya yapmayı düşündüğünüz dış filtrenin projelerini büyük bir sabırsızlıkla bekleyeceğim :)
Hayalci olmayalım lütfen, 2-3 liraya dış filtre maletmek hayalcilikten öte bir şey değil.. Çamaşır makinesinden olmasa da suyu devir etttirmek için Bir MOTOR kullanmak zorundasınız ve dünyadaki hiç bir motoru 2-3 liraya mal edemezsiniz :)
Ya biraz daha gerçekçi olun, ya da sözünüzn arkasında durun ve 2-3 liraya nasıl dış filtre yapacaksınız bizimle de paylaşın :):) Madem ki uygulamayı düşünüyorsunuz mutlaka aklınızda bir sistem vardır :)
Siz teklifime bir cevap verin yeter :) ben size 2-3 lira göndereyim bana hayrına bi dış filtre yapın :) ya da var deyip işin içinden çıkmak yerine burada örneklerini bizimle paylaşın :) Madem ki var diyorsunuz bizimle de paylaşın ki Akvaryum.com ailesine de katkınız olsun :)
Şu 2-3 lraya yapmayı düşündüğünüz dış filtrenin projelerini büyük bir sabırsızlıkla bekleyeceğim :)
Hayalci olmayalım lütfen, 2-3 liraya dış filtre maletmek hayalcilikten öte bir şey değil.. Çamaşır makinesinden olmasa da suyu devir etttirmek için Bir MOTOR kullanmak zorundasınız ve dünyadaki hiç bir motoru 2-3 liraya mal edemezsiniz :)
Ya biraz daha gerçekçi olun, ya da sözünüzn arkasında durun ve 2-3 liraya nasıl dış filtre yapacaksınız bizimle de paylaşın :):) Madem ki uygulamayı düşünüyorsunuz mutlaka aklınızda bir sistem vardır :)
Aklım cok karıstı
[QUOTE=58Güven]
Rica etsem ve Parasını göndersem bana 2-3 liraya DIŞ FİLTRE yaparmısınız :):):) Akıl verirken kendimiz uyguladığımız yöntemleri vermemiz daha doğru değil mi :) 2-3 liraya dış filtre yapabilmek insalık ötesi bir mucizeyi gerçekleştirmek demektir.. Herkesin elinde turşu bidonu, elyaflar, hele hele çamaşır makinası motor bulunmaz sanırım :)
Ayrıca kendi şahsım adına dış filtreyi çok ta gerekli görmüyorum 100-150litrelik akvaryumda.. Ben 90*45*45 lik akvaryumumda dış filtre kullanmıyorum ve dış fişltrenin eksikliğini hiç bir zaman hissetmedim.. Ne bir balığım öldü, ne de suyum bulandı.. Balıklarımın sağlığı çok iyi, suyum da cam gibi..:)
Yukarıdaki mesajlarda katıldığım tek bir nokta var, elinizden geldiğince mümkün olabilecek en büyük akvaryumu yaptırın..
[QUOTE=58Güven]
Dediğim gibi 2-3 milyona dış filtre yapabileceğin güzel fikirler var.
Saygılar,
[/QUOTE]Rica etsem ve Parasını göndersem bana 2-3 liraya DIŞ FİLTRE yaparmısınız :):):) Akıl verirken kendimiz uyguladığımız yöntemleri vermemiz daha doğru değil mi :) 2-3 liraya dış filtre yapabilmek insalık ötesi bir mucizeyi gerçekleştirmek demektir.. Herkesin elinde turşu bidonu, elyaflar, hele hele çamaşır makinası motor bulunmaz sanırım :)
Ayrıca kendi şahsım adına dış filtreyi çok ta gerekli görmüyorum 100-150litrelik akvaryumda.. Ben 90*45*45 lik akvaryumumda dış filtre kullanmıyorum ve dış fişltrenin eksikliğini hiç bir zaman hissetmedim.. Ne bir balığım öldü, ne de suyum bulandı.. Balıklarımın sağlığı çok iyi, suyum da cam gibi..:)
Yukarıdaki mesajlarda katıldığım tek bir nokta var, elinizden geldiğince mümkün olabilecek en büyük akvaryumu yaptırın..
Bu Hangi Çiklet Türü Acaba ?
Arayacağınız İsim belli değil mi :) Polit diyeceksiniz ve akvaryumcuunu bilmezse o sizin değil akvaryumcunun sorunu :) Sonuçta diğe rtüm balıkları da genel olarak orjinal isimleri ile telafuz etmiyormuyuz zaten :)
Polit deyin mutlaka bulursunuz varsa..
Arayacağınız İsim belli değil mi :) Polit diyeceksiniz ve akvaryumcuunu bilmezse o sizin değil akvaryumcunun sorunu :) Sonuçta diğe rtüm balıkları da genel olarak orjinal isimleri ile telafuz etmiyormuyuz zaten :)
Polit deyin mutlaka bulursunuz varsa..
Canlı Doğuran - Bitki Akvaryumu
[QUOTE=saturday]Ortadaki o midye kabuklarıyla oluşturulmuş mağarayı çıkarırsanız daha güzel bir görüntü olucaktır.[/QUOTE]
Konunun açılma tarihi :)
Konu: Canlı Doğuran - Bitki Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2008 Saat 22:37
Sanırım öneriniz için epeyce geç kaldınız :)
[QUOTE=saturday]Ortadaki o midye kabuklarıyla oluşturulmuş mağarayı çıkarırsanız daha güzel bir görüntü olucaktır.[/QUOTE]
Konunun açılma tarihi :)
Konu: Canlı Doğuran - Bitki Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2008 Saat 22:37
Sanırım öneriniz için epeyce geç kaldınız :)
bu balığın türü ve cinsiyeti nedir ?
Bu balık kesinlikle Snow Prenses değil, ısrar etmeye gerek yok :) Açıkçası Zebra'ya da pek benzemiyor..
Diğer soruna gelince, kenyi ile çiftleşirmi bilinmez ama çiftleştirildiği zaman sonuçlar ortada.. Sizin bu balığınız da muhtemelen anası babası farklı bir balık, o nedenle ne olduğunu çözemiyoruz.. Siz de Kenyi ile çiftleştirin daha da içinden çıkılmaz bir hal alsın balıkların türleri..:(
Şu balık şununla çiftleşir mi, çaprazlama yaparsak ne olur, kırma balık ne gibi sorun teşkil eder gibi sorular soran ardaşlara iyi bir dersolsun bu resimdeki balık :) Siz balıkları farklı türlerle çiftleştirmeye evam edin, biz de bu tarz balıkların türü ve cinsiyetlerini bulmaya devam ederiz :)
Bu balık kesinlikle Snow Prenses değil, ısrar etmeye gerek yok :) Açıkçası Zebra'ya da pek benzemiyor..
Diğer soruna gelince, kenyi ile çiftleşirmi bilinmez ama çiftleştirildiği zaman sonuçlar ortada.. Sizin bu balığınız da muhtemelen anası babası farklı bir balık, o nedenle ne olduğunu çözemiyoruz.. Siz de Kenyi ile çiftleştirin daha da içinden çıkılmaz bir hal alsın balıkların türleri..:(
Şu balık şununla çiftleşir mi, çaprazlama yaparsak ne olur, kırma balık ne gibi sorun teşkil eder gibi sorular soran ardaşlara iyi bir dersolsun bu resimdeki balık :) Siz balıkları farklı türlerle çiftleştirmeye evam edin, biz de bu tarz balıkların türü ve cinsiyetlerini bulmaya devam ederiz :)
akvaryum yapımında hatta
[QUOTE=blueboy]Böyle camcı mı olur ya gönlü almak için cam yapıştırmak.
150-60-60 ebatlarda 10mm cam kesmeyi çocuk oyuncağı zannediyorsunuz galiba:) Binde 1'lik kusur bence gayet doğal ve normaldir.. 1500mm de 1-2 mm eksik veya fazla kesmek o camcının beceriksiz olduğu anlamına gelmez.. Socuçta el emeği ile işlem yapılan bir hizmet, makina kullanmadan elindeki tahta cetveli 60cm genişlikte 1,5 metre kaydırmak çok kolay değildir değil mi.?
Lütfen biraz mantıklı düşünün, tam 1,5 metre boyunca elinizde bir cetvel ve elmas ile cam kesmek bu kadar basit ve kolay mıdır sizce..?
[QUOTE=blueboy]Böyle camcı mı olur ya gönlü almak için cam yapıştırmak.
İşi bilmiyordur belki güvenmiyorsanız kendini. yapın derim.
[/QUOTE]150-60-60 ebatlarda 10mm cam kesmeyi çocuk oyuncağı zannediyorsunuz galiba:) Binde 1'lik kusur bence gayet doğal ve normaldir.. 1500mm de 1-2 mm eksik veya fazla kesmek o camcının beceriksiz olduğu anlamına gelmez.. Socuçta el emeği ile işlem yapılan bir hizmet, makina kullanmadan elindeki tahta cetveli 60cm genişlikte 1,5 metre kaydırmak çok kolay değildir değil mi.?
Lütfen biraz mantıklı düşünün, tam 1,5 metre boyunca elinizde bir cetvel ve elmas ile cam kesmek bu kadar basit ve kolay mıdır sizce..?
SON MESAJLAR
- Akvaryum Isıtıcı Başkanceto, 23:00
Akvaryum Tanıtımı - Termometre Sorunu ahmetfiratozkaya, 22:57
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Armatür Yapıyorum Ehtiyar, 22:57
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Difüzörden Sorunu Mesut.39, 22:51
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Soğuk Yerde Akvaryum Mehmet kiraz, 22:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fotosentez Mi Gözlemliyorum? Tulpar99, 22:36
Bitki Akvaryumları Genel - Şelale Filtrem Yeterli Mi neomeo, 22:32
Filtreleme Seçenekleri - Eurostar Hbl Ses Sorunu neomeo, 21:45
Yeni Üye Forumu - Kafa Motoru Arızası neomeo, 21:42
Yeni Üye Forumu - Filtre Cama Zarar Verir Mi? neomeo, 21:33
Filtreleme Seçenekleri - Dere Kumu Mu Hagen Kum Mu? (lowtech) Tulpar99, 21:26
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Sizce Sağlam Mı ? Lovelepistes, 21:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerin Doğurmaması Hk. musab, 20:42
Canlı Doğuranlar - Hobiye Yeni Başladım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Tortuga4, 20:05
Yeni Üye Forumu - Bu Akvaryuma Melek Yada Discus Gider Mi? Taha Yanık, 20:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30 Litre Akvaryum Balık Önerisi Tulpar99, 19:41
Yeni Üye Forumu - Aktif Karbon Filtre Dışı Kullanılabilir Mi ? mitii, 19:34
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika Frkn, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığı Gözündeki Buğu Buziak, 19:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Karides Tankı Ruzgar001, 19:22
Akvaryum Tanıtımı - African Pipefish İlk Deneyimlerim Filtresiz, 19:09
Yeni Üye Forumu - 200lt Powerled Yeterli Mi ? quatro, 19:06
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beyaz Benekli Molinin Tedavisi Hakkında Laterthanbefore, 18:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Silis Kumda Bitki Laterthanbefore, 18:52
Bitki Akvaryumları Genel - 30 Litre Akvaryum [lepistes] Taha Yanık, 18:46
Yeni Üye Forumu - 2. El Dış Filtre Alınır Mı Aktasefe, 17:43
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum İlacını Ne Kadar Damlatmam Gerekiyor Berkayv, 17:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Taha Yanık, 15:49
Labirentliler - Akvaryuma Su Ekleme Ve Değişimde Arıtma Suyu darkaura, 15:29
Yeni Üye Forumu - Dış Filitre Gwynbleidd, 15:19
Yeni Üye Forumu - Plastik Akvaryum Kapağı Yapan Varmı? Muhammedcay, 14:14
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Bitki Tohumu Muhammedbedri, 13:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 40x40 Utricularia High Tech darkaura, 13:48
Akvaryum Tanıtımı - Yeşil Su Sorunu ÇaĞRı, 13:09
Yosun - Tür Tavsiyeleriniz SaRCoPhiLiuS, 12:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Yemi Ve Balık SaRCoPhiLiuS, 12:53
Yeni Üye Forumu - Molly Yavrularının Karnindaki Şişkinlik SaRCoPhiLiuS, 12:45
Canlı Doğuranlar - Dış Filtre Destekleyici Tepe Filtre Yapımı Yasin034, 11:36
Filtre ve Sump Yapımı - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 11:22
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sera Vipan Nature Vs Sera Vipan Flora SaRCoPhiLiuS, 10:56
Yeni Üye Forumu - Yarasa Melek MasterChief, 10:41
Fiyat Forumu - Dedikodu Zamanı 2 Kara Karga, 09:52
Discus Tanıtımları - Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar bendeniztayfun, 06:30
Akvaryum Bilimi - Bitki yaşlanınca ölürmü darkaura, 02:57
Bitki Akvaryumları Genel - Melek Baligimin Solungac Yarasi Sos taskinramazan, 01:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Bettam Hep Su Yüzeyinde Ve Yem Yemiyor Eminator, 01:02
Labirentliler - Bitkili Akvaryum Yapımı ktoG, 00:01
Yeni Üye Forumu - Ramirezi sfcscannow, 23:30
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Resimden Cinsiyet ShowaSanshoku, 23:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Wish4fish, 22:57
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 22:39
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 22:39
- Betta Çeşitleri Fade 22:28
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:24
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:24
- Saz Bitkisi selfish 21:58
- Damızlık Altı Macrostomalar sametyildiz 21:36
- Siyah Cüce Vatoz Yavru Cucevatozcu 21:25
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 21:25
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 21:25
- 80×30×30 Ön Cam Ekstra Clear Akvaryum H.polat 20:42
- Resun Ve Delsa Akvaryum vedat79 20:27
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:51
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:51
- L236 Super White Damızlık Ve Damızlık Altı ZeMaHŞeRi 19:45
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 19:30
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 19:30
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:58
- Red Check Endler Doğasa 18:48
- Elektrik Blue Ramirazi Doğasa 18:48
- 3 Erkek 7 Disi Yumurta Alan Sari Prensesler FarukBey 17:51
- Panda Lepistes Koloni Antepli 17:42
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 17:32
- Dennerle Akvaryum Furcifer 16:35
- Ista Regülatör Furcifer 16:35
- 2.67 Tüp Furcifer 16:35
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 16:35
- Katil Salyangoz GokKurt 16:12
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 16:12
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 16:00
- Rainbow Cichlid Çift Ciyus 15:57
- Willow Moss BRAND 15:53
- 70-100 Lt Ücretsiz İthal Akvaryum Arıyorum HLLDNLYC 15:27
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 15:10
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 14:51
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 14:51
- Erkek Plati karavezir 14:11
- Moss İle Takaslikelma Salyangozu karavezir 14:11
- Akvaryum Dolabı Bora Bey 14:10
- Altın Kafa Melekler Tekin35 14:05
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 13:36
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 13:23
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:11
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:11
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:11
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:02
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:02
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:02
- Java Moss Miller 12:56
- 100-40-50(55) Akvaryum Arıyorum Miller 12:56
KULLANICILAR
- 165 Online Kullanıcı, 90 Üye
Online Kullanıcılar
AmatorAkvryumcu,
BaldGuy,
Delta Hoby,
melektrikci,
Bibliyorlar,
Narval,
kadir_7,
R0h1rr1m,
kartonboy,
ahmetfiratozkaya,
Mehmet kiraz,
BarisD,
sedaterdem,
Profiterol,
Kaannn455,
puffity,
MiSoSiKiaN,
Ehtiyar,
Başkanceto,
Hak@N,
darkLightning0,
hashüs,
darkaura,
aliefecilciler,
kaganbozkurt,
UrasArt,
Buziak,
reprise,
omerkykn,
barsbingul,
selfish,
Angelguy,
MrAlaattin,
Ahmetaydin16,
Hobilik,
vagus,
Tulpar99,
Vlademirol,
AlisBaba,
ktoG,
neomeo,
Mesut.39,
Nadirmbuna,
Kayasdt,
Yldz06,
Liga,
ilh4n,
devko,
Mehmet öncü,
Emregll,
xellence07,
zekigonlum,
Ozii35,
TokgozMertali,
Atesufuk,
canaydin6458,
Qnur89,
HBOSKURTH,
Utku_kerem,
mitii,
Burak PEKDEMİR,
Tekin35,
bonker0618,
metsi,
ozgurtpcogl,
idiopatik,
BettaSever61,
Mirza Adar,
gürkanbey,
dtedip,
Riveraa,
Montesque,
Ahmet.b,
Mecnunss,
Dark65,
tolga_o6_tolga,
Brdk64,
yasinbol,
sengulturker,
Azizdurdenn,
Eminator,
akomania,
davyjones7,
Aplot,
Özşahin,
MuTLu,
HaydarGul,
umitopall,
nurtensultan,
Ercan4lp,
şansal,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.