ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Omerbb
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ocak 2010 22:36
Son Ziyaret:
25 Mart 2015 11:02
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer Bozan
Doğum Tarihi:
26 Ağustos 1985
Yaş:
39
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

forever aquarium..

SON 10 MESAJI

Damızlık Tropheus İçin En Uygun Yem
Sera tablet kullanıyorum,en cok kullandığım yem diyebilirim,ama onun dışında büyük granül yem olarak tavsiyeniz varsa memnun olurum.Sera granugreen de veriyorum ama hem küçük hemde çabuk dibe batıyor yere düşüncede balıklar yemiyor.
Damızlık Tropheus İçin En Uygun Yem
Selamlar arkadaşlar,

Damızlık tropheus lar için en doyurucu ve büyük yem hangisidir,dibe fazla çökmeden suyu kirletmeyecek ve büyük balıklarımı doyuracak yem tavsiyelerinizi bekliyorum.Yaprak yemlerle ne kadar beslesem doymuyorlar ve suda çabuk dağılıyor.İş te çalıştığım için Sabah ve akşam yemleme yapabiliyorum.Herkese iyi hobiler.
Balığım akvaryumdan atladı
Merhabalar arkadaşlar, 2e 8d f1 Duboisi kolonisi sahibiyim, geçen sabah akvaryuma yem vermek için baktığımda  1 balığımın yerde cansız yattığını gördüm :( gece akvaryumdan atlamış, nasıl olduysa 330lt akvaryumdan bir balık neden atlar? Akvaryumumda buhar camı yok yarısı olmasada bir kısmı açık durumda.Baskın erkek bu aralar sürekli kovalamaca peşinde.Böyle bir durumun neden olabileceği hakkında fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.Sağlıklı Balıklar.
Duboisi mi frontosa mı?
Duboisi hareketli ve insana çabuk alışıyor,benimkiler elimden yem yemeye başladılar bile.Duboisi öneririm.
Tropheus ilangi
Hocam büyük tankta beslediğin gibi zevk alamassın,inan bana dişi  erkek oranınıda tutturamassan eziyet olur yaşadım biliyorum.Akvaryumu büyülttükten sonra balıklar bir başka oluyor.
Kasakalawe alışma problemi
Akvaryuma cok fazla müdahale her zaman sakıncalıdır,Faruk bey'in dediği gibi akvaryumun 2 köşesine mağaralar yaparak yer tutmalarını sağlayıp adaptasyonunu kolaylaştırabilirsiniz.Ayrıca düzenli saatlerde aydınlatmayı açıp kapamak balıkların alışmaları açısından önemli. Omerbb2012-05-29 12:01:38
Işıklandırma
Mavi led ışık balıkları strese sokabilir,balıkları iyi gözlemleyin derim stres,kavga,kaçma gibi durumlar yoksa sorun yok.
Tropheus ikola
Su değişimlerini ve yemleme programını düzgün uygularsan çok uzun sürmez zaten 9 aylık olmuş.
İlangilerim öldü
Ölümün elektrik kesintisi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum,başka bir sorun var.Ben uyurken sesten rahatsız olduğum için bütün fişleri çekiyorum hemde yavru akvaryumunun,bazen 15 saat motor çalışmadığı oluyor ama yavru olmalarına ragmen hiç ölüm yok,sizin akvaryumda elektrik kaçağı olmasın başka sorunları araştırmanızda fayda var.
İkola kusturma
İlk kez yumurta alıyorsa dediginiz gibi 3-4 güne ağzından atacaktır hiç ellemeyin, eğer atmazsa 14-15.gün kusturun keseleri kalmıs kafası ve kuyruğu çıkmıs yavru halinde olacaklar bu işte acemiyseniz sizin için daha iyi olur bu durumda iken kusturmanız ,daha sonra eggthumblarda hava vererek gelişimini tamamlamış olurlar sizde kaybınızı en aza indirmiş olursunuz böylece.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.