ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
onurciklet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Kasım 2023 23:53
Toplam Mesaj:
136 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
onur balkan
Doğum Tarihi:
27 Temmuz 1979
İl:
Aydin
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
gresheki
Dişisi, whıte top ve cobue nin dişisine benzediği için babanın bunlardan biri olma ihtimali daha yüksek
Dişisi, whıte top ve cobue nin dişisine benzediği için babanın bunlardan biri olma ihtimali daha yüksek
Rainbow çiftim; beklenen oldu
[QUOTE=fenomen_09]Maşallah Onur Bey, balıklarınızın ömrü uzun olsun.
[QUOTE=fenomen_09]Maşallah Onur Bey, balıklarınızın ömrü uzun olsun.
Bol bol yavrulu akvaryumlar dilerim.İşin en güzel yanı da bu minikleri üretip karşısına geçip izlemek.
[/QUOTE]
çok teşekkür ederim vedat bey
Rainbow çiftim; beklenen oldu
Maceramız şöyle başladı. Ömer Bülent TUTAN (obtutan nickli) abimizden ankaradan eş american cikletlerin ilanını gördüm kendisinden 2 çift jack demsey- 1çift rainbow ve 1 çift green terör istedim. demsey çiftlerden birinin erkeği bana göndereceğigünün öncesindeki gece akvaryumdan atlayınca , bülent abi beni aradı ve üzücü haberi verdi . bana makav ve jaguar ciklet elinde bulunduğu ve bunları göndereceğini söyledi ben makavı gönderirsen sevinirim dedim fakat o büyük bir incelik ile 2 çiftide sonuçta hata bizden kaynaklandı deyip mükemmel bir kargolamayla gönderdi. ve bugüne kadar desteğini hiç benden esirgemedi birkaç sefer arayıp rahatsız ettim fakat her zaman çok insancıl olarak usanmadan sorularıma cevap verdi.
Maceramız şöyle başladı. Ömer Bülent TUTAN (obtutan nickli) abimizden ankaradan eş american cikletlerin ilanını gördüm kendisinden 2 çift jack demsey- 1çift rainbow ve 1 çift green terör istedim. demsey çiftlerden birinin erkeği bana göndereceğigünün öncesindeki gece akvaryumdan atlayınca , bülent abi beni aradı ve üzücü haberi verdi . bana makav ve jaguar ciklet elinde bulunduğu ve bunları göndereceğini söyledi ben makavı gönderirsen sevinirim dedim fakat o büyük bir incelik ile 2 çiftide sonuçta hata bizden kaynaklandı deyip mükemmel bir kargolamayla gönderdi. ve bugüne kadar desteğini hiç benden esirgemedi birkaç sefer arayıp rahatsız ettim fakat her zaman çok insancıl olarak usanmadan sorularıma cevap verdi.
balıkları koydum ilk uyum sağlayıp tüpçük çıkartan rainbow çiftim oldu 100*50*65 lik akvaryumumda rainbowlar makavlarla beraber ikametgah etmekteyken yumurtaları görünce makavları 150*60*65 lik büyük tanka aldım .
3 gün sonra yumurtalar çatladı yavruları akvaryumun köşesine topladılar . sonra bir anda bütün yavrular kayboldu. meğer kabuğun içine almışlar. dün yavruları tekrar görünce çok mutlu oldum . ve bunuda sizlerle paylaşmak istedim bugün yavrular serbest yüzüşe geçtiler tabiki anne ve babalarının kontrolünde
Kusura bakmayın resimler çok kaliteli değil . fakat ufaklıklar belli oluyor. bu güzel görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim . inşallah daha güzel resimlerele yavruların gelişiminide sizlerle paylaşacağım tabiki yüce rabbim keratalara uzun ömür verirse. :-)
Kribensis sorun
[QUOTE=lifetime]Bu olasılık benim de aklıma geldi bütün cinsiyet ayrımı yazılarını okudum bendekiler cinsiyetlerinin bütün özelliklerini yansıtıyor. Erkeği kafasının uzun dişinin daha küt bitmesi, erkeğin vücut yapısının uzunlamasına dişinin karın bölgesindeki şişliğe pembeliğe, yüzgeçlerdeki erkeğin daha sivri ve uzun yapısının karsısında dişinin daha kısa ve oval olmasına karsı herşeyi taşıyorlar. Tek aklıma gelen acaba petshopta zaten eşmiydi erkek eşinden ayrılmış yeni dişiye bu şekilde davranıyor olabilir mi?[/QUOTE]
[QUOTE=lifetime]Bu olasılık benim de aklıma geldi bütün cinsiyet ayrımı yazılarını okudum bendekiler cinsiyetlerinin bütün özelliklerini yansıtıyor. Erkeği kafasının uzun dişinin daha küt bitmesi, erkeğin vücut yapısının uzunlamasına dişinin karın bölgesindeki şişliğe pembeliğe, yüzgeçlerdeki erkeğin daha sivri ve uzun yapısının karsısında dişinin daha kısa ve oval olmasına karsı herşeyi taşıyorlar. Tek aklıma gelen acaba petshopta zaten eşmiydi erkek eşinden ayrılmış yeni dişiye bu şekilde davranıyor olabilir mi?[/QUOTE]
kribensis ve bu tür balıklar genelde 5-10 adet alınıp 1 veya 2 çift tuttuktan sonra kalan balıklar elden çıkarılır yada eş olarak temin yoluna gidilir . en olmadı temin ettiğiniz yer akvaryumcu işe balıklar izlenip rengini sizin beğendiğiniz değilde birlikte uyumlu davranan e3ş olbileceğini düşüdüğünüz balıklar alıp beslenmesi uygun olur. benim tavsiyem farklı sürü balıkları yerine şartları eşitlemek amaçlı 2e ve 2d alarak eş tutturmak ve fazlasını çıkarmak
Bu Tosunların Utangaçlığı (Güvercin)
bu kuşlar adana postası yada yerlisi olarak geçer ve adamın dediği hikaye benim kümesimdede vardı defaalarca yavrusunu aldım . adam kafa bulmuş yada anlamıyor kuştan
bu kuşlar adana postası yada yerlisi olarak geçer ve adamın dediği hikaye benim kümesimdede vardı defaalarca yavrusunu aldım . adam kafa bulmuş yada anlamıyor kuştan
Kötü Bi Anı
Iltay beyin bu konuda biraz hatalı gibi geliyor bana çünkü kargodan teslim alınan bir mal özellikle kırılacak bir malzeme ise önce açılıp bakılması ve sonra teslim alınması gerektiğini bilmesi gerekir. kargocu arkadaşlar her ne kadar ürün üstünde kırılacak etiketleri yapışık olsa dahi el elin eşşeğini ıslık çala çala gezdirirmiş. misali taşıyorlar . ıltay bey kendi hatasının bedelini burada berkant beyden çıkartmak istercesine davranmış biraz . berkant bey bu duruma rağmen iyi niyetli davranıp bu sıkıntıyı paylaşma durumuna gitmiş fakat yoooo olmaz hata bende ama cezasını sen cekeceksin modunda . berkant bey forum özel üyesi olup bakıldığında forumda bir çok paylaşım ve satışı olan bir arkadaş böyle bir iş için itibarını zedeleyecek bir insan olduğunu zannetmiyorum ve haklı olduğu halde arkadaşın zor durumunu paylaşıyor. ben olsam bunuda yapmam berkant bey büyük bir fedakarlık yapmış ıltay bey çözüm yoluna gidip berkant beyin iyi niyetii suistimal etmesin derim bu konu hakkında.
Iltay beyin bu konuda biraz hatalı gibi geliyor bana çünkü kargodan teslim alınan bir mal özellikle kırılacak bir malzeme ise önce açılıp bakılması ve sonra teslim alınması gerektiğini bilmesi gerekir. kargocu arkadaşlar her ne kadar ürün üstünde kırılacak etiketleri yapışık olsa dahi el elin eşşeğini ıslık çala çala gezdirirmiş. misali taşıyorlar . ıltay bey kendi hatasının bedelini burada berkant beyden çıkartmak istercesine davranmış biraz . berkant bey bu duruma rağmen iyi niyetli davranıp bu sıkıntıyı paylaşma durumuna gitmiş fakat yoooo olmaz hata bende ama cezasını sen cekeceksin modunda . berkant bey forum özel üyesi olup bakıldığında forumda bir çok paylaşım ve satışı olan bir arkadaş böyle bir iş için itibarını zedeleyecek bir insan olduğunu zannetmiyorum ve haklı olduğu halde arkadaşın zor durumunu paylaşıyor. ben olsam bunuda yapmam berkant bey büyük bir fedakarlık yapmış ıltay bey çözüm yoluna gidip berkant beyin iyi niyetii suistimal etmesin derim bu konu hakkında.
Forumda kaç kişi güvercin besliyor
ben çocukluğumdan beri bakıyorum şuan 30-40 civarında kuşum var posta - filo ve dönek besliyorum.
ben çocukluğumdan beri bakıyorum şuan 30-40 civarında kuşum var posta - filo ve dönek besliyorum.
en az 20 yıldır kuş besliyorum arada bıraksamda bu sevdadan vazgeçemedim+
Kötü Bi Anı
[QUOTE=Berkant]Bundan sonra bende öyle yapacağım moralim çok bozuk vizeme çalışayım diyorum çalışamıyorum alıcının parasını yatıracağımı söyledim ama şayet yarısını yatıracağım doğrusunun bu olduğunu hatta doğrusunun hiç yatmamak olduğunu düşünüyorum çünkü ben elden vermek istedim o kabul etmedi o yüzden yarısını yatıracağım...[/QUOTE]
[QUOTE=Berkant]Bundan sonra bende öyle yapacağım moralim çok bozuk vizeme çalışayım diyorum çalışamıyorum alıcının parasını yatıracağımı söyledim ama şayet yarısını yatıracağım doğrusunun bu olduğunu hatta doğrusunun hiç yatmamak olduğunu düşünüyorum çünkü ben elden vermek istedim o kabul etmedi o yüzden yarısını yatıracağım...[/QUOTE]
kardeşim sen çok iyi niyetlisin kargo ile olan teslimlerde eğer kırılacağı düşünülen birşey ise kargocular gitmeden paketi açık kırık çıktığı durumda tutanak tutması lazım. Eğer alıcı bunu yapmazsa tüm mesuliyet alıcınındır onun için karşı taraf hiç kusura bakmayacak . sen eğer kendini yarısını yatırarark iyi hissedeceğine inanıyorsan öyle yap ama bunu yapmak zorunda değilsin.
Akvaryumda canlı ne acaba
Baş kismi şeffaf beyaz gibi kuyruk kısmı pembe renkte kıl kurtçuk gibi bir canlı herhangi bir zararı varmıdır akvaryum daki canlılar a bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Baş kismi şeffaf beyaz gibi kuyruk kısmı pembe renkte kıl kurtçuk gibi bir canlı herhangi bir zararı varmıdır akvaryum daki canlılar a bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
Whıte Top Erkek Ağzına Yumurta Aldı
[QUOTE=Malawi World]Merhaba;
[QUOTE=SanaBanaMbuna]Balığınız dişi olsa, yumurta almış dicektim, geviş getirme ve yavruları yerleştirmeye benzer haraketler yapıyor. Fakat bende Arda Bey'e katılıyorum, şişlik gözükmüyor zaten..[/QUOTE]
[QUOTE=onurciklet] Bir yaşıma daha girdim dün akşam işten eve dönünce gördüğüme inanamadım defalarca yavru aldığım afra whıte top erkekğim nasıl oldu bilmiyorum fakat ağzı yumurta doluydu . bunu sizlerle paylaşmak istedim.[VID]http://www.youtube.com/watch?v=PNnaHfLY-Ho&feature=youtu.be[/VID] [/QUOTE]
[QUOTE=Malawi World]Merhaba;
Balık normal görünüyor,ben ağzında bir şişiklik göremedim.Video arka fondan anlaşılmıyor zaten.Balık yem yiyor değilmi?
Keyifli Hobiler,Hayırlı Ramazanlar...
[/QUOTE]dişiler biliyorsunuz ki yumurtalar ağzında hareket ettirirken geviş getiriyor gibi yapıyor . fark etmişsinizdir . ben gördüğümde bende inanamadım fakat ağzındaki yem değil yumurta özellikle bugün sabah kontrol ettim yumurtalar hala ağzında duruyordu?
[QUOTE=SanaBanaMbuna]Balığınız dişi olsa, yumurta almış dicektim, geviş getirme ve yavruları yerleştirmeye benzer haraketler yapıyor. Fakat bende Arda Bey'e katılıyorum, şişlik gözükmüyor zaten..[/QUOTE]
Balık erkek zaten defalarca yavrusunu aldım fakat video koyma nedenim normal bir dişi gibi gırtlak alanında değil ağız ucunda tutuyor ağızını oynatması belli olsun diye video koydum . şaşırtıcı ama gerçek hatta bugün akşam eve gittiğimde hala yumurta varsa ağzında sağmayı düşünüyorum. ve bunuda videoya çekip tüm arkadaşlarla paylaşacağım.
[QUOTE=onurciklet] Bir yaşıma daha girdim dün akşam işten eve dönünce gördüğüme inanamadım defalarca yavru aldığım afra whıte top erkekğim nasıl oldu bilmiyorum fakat ağzı yumurta doluydu . bunu sizlerle paylaşmak istedim.[VID]http://www.youtube.com/watch?v=PNnaHfLY-Ho&feature=youtu.be[/VID] [/QUOTE]
ARKADAŞLAR BALIĞIN AĞZINA DİKKATLİ BAKTIĞINIZDA NORMAL Mİ GÖRÜNÜYOR SİZCE?
SON MESAJLAR
- Eledeo Bitkisi Hk Ra93, 19:09
Hastalıklar ve İlaçlar - 10 Lt Low Tech Nano Tank! Tortuga4, 19:00
Akvaryum Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ra93, 18:54
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bu Balık Neden Ölmüş Olabilir? kadir_7, 18:51
Yeni Üye Forumu - 2. El Dış Filtre Alınır Mı darkaura, 18:50
Filtreleme Seçenekleri - Mobilyalı Akvaryum Wish4fish, 18:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 erkanmazici, 18:11
Akvaryum Tanıtımı - Dekorasyon Hakkında Bilgi KaanE, 17:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Isıtıcının Işığı Yanıyor Ama Isıtmıyor Gibi. KaanE, 17:37
Yeni Üye Forumu - Beta Kuyruk Sorunu bendeniztayfun, 17:31
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 17:04
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Hobiye Yeni Başladım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Tortuga4, 16:43
Yeni Üye Forumu - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu Azizdurdenn, 16:23
Akvaryum Tanıtımı - Busblue Acara Kara Karga, 16:05
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 50 Cm Akvaryuma Kaç Kg Dere Çakılı bendeniztayfun, 16:04
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bettarmy: Bir Beta Üretimi Girişimi Berat Türker, 15:50
Labirentliler - Karides Filtre Si aliefecilciler, 15:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Orman Kesiti demian, 15:26
Akvaryum Tanıtımı - Ada La Plata Sand twinsoul, 15:20
Bitki Akvaryumları Genel - Ic Filtre Emreözamisos, 14:33
Filtreleme Seçenekleri - Kavgacı Siyam Balığı Taha Yanık, 14:31
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı Hastalığı Wish4fish, 13:58
Yeni Üye Forumu - Lepistesimde Hastalık Fikri Olan Varmı bendeniztayfun, 13:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 13:48
Filtreleme Seçenekleri - Ocean Free Hk. Azizdurdenn, 13:39
Malzemeler ve Yemler Forumu - Cikletim Ağzını Boşaltı protag61, 12:39
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Isıtıcısı Akvaryumun İcinde Patladı KaanE, 12:34
Yeni Üye Forumu - Elyaf KaanE, 12:23
Yosun - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 11:37
Akvaryum Tanıtımı - Balık Biti Hakkında Her Şey MasterChief, 11:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” bendeniztayfun, 10:30
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumum Kaç Lt Olmalı Taha Yanık, 09:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hava Motoru Ve Su Berraklaştırma Ozntrn, 08:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Filtre Malzemeleri Hk. Emreözamisos, 05:14
Filtreleme Seçenekleri - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Aayy, 01:18
Yeni Üye Forumu - Brichardi Ujiji Yavruları Ve Akvaryum hasanhr, 00:40
Tropheus - Bucephalandra İle Alakalı Yardım Lütfen emreabay6, 00:09
Bitki Akvaryumları Genel - Molly Serüveni Azizdurdenn, 23:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Benekli Kedi Balığım KaanE, 23:38
Kedi Balıkları Tanıtımı - Akvaryum Kumu Üzerine Mika Cam Yapmak Emreözamisos, 23:32
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Buhar Camı Gwynbleidd, 23:24
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Bitkiler Mesenizli, 23:21
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Dere Kumu Akvaryumda Kullanılır Mı? Tulpar99, 23:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balığımdaki Sorun Ne ? Gokalpp, 22:40
Canlı Doğuranlar - Monte Carlolarım Gelişmiyor Keremeker, 22:38
Yeni Üye Forumu - Havuzdan Çıkan Baloncuklar Tulpar99, 22:27
Sazansıgiller - Sp Ercan681, 22:23
Yeni Üye Forumu - Kuyruk Erimesi Larvaklm, 22:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Hava Motoru Zorunlumu? neomeo, 19:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Caridina Suyunda Neocaridina Nasıl Olur? giyotyn, 19:35
Omurgasızlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 18:39
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 18:39
- Co2 Tüp 2,67 Lt - Difüzör - Ph Checker - Regülatör TugayÇınar 18:27
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 18:08
- Dennerle Akvaryum Furcifer 17:50
- Ista Regülatör Furcifer 17:50
- 2.67 Tüp Furcifer 17:50
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 17:50
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 16:48
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 16:48
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 16:48
- Panamense Yavru rebelde 16:40
- Katil Salyangoz rebelde 16:40
- Tetra 300w Isıtıcı - Xinyou Hava Taşlı Pipo Filtre diaslayt 16:04
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 15:50
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 15:31
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 15:17
- Anubias Bucelandra Rocky Volkan 15:17
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 15:16
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 14:38
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:17
- Bio Sünger Brdk64 13:56
- Lepistes Otu Najas Guadalupensis Brdk64 13:56
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:40
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:40
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:28
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:28
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:28
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var) MertSoyumert 13:06
- Cryptocoryne W. Brown Large Saksı ballantines 12:55
- Anubias Çeşitleri (broad Leaf, Nana , Petite) ballantines 12:48
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 12:29
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 12:29
- Aquaclear 110 Şelale Filtre macagil 12:16
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 12:14
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 12:14
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 12:14
- Corydoras Sterbai nikon_ 12:14
- Red Tiger Lotus nikon_ 12:14
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 11:52
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 11:49
- Rainbow Cichlid Çift Ciyus 11:43
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 11:42
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 11:42
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 11:41
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 11:41
- Nannacara Anomala Yavru tarikyksl 11:38
KULLANICILAR
- 125 Online Kullanıcı, 68 Üye
Online Kullanıcılar
omerkykn,
Akax,
ugural06,
ekmbr,
erkanmazici,
BozKar,
ahmetfiratozkaya,
grendel1984,
kdrackgz,
Yasin034,
KaanE,
Burak PEKDEMİR,
kopruluonur,
Tortuga4,
MiSoSiKiaN,
mitii,
hakan45,
oktay42,
HaydarGul,
Koksal Gurkan,
Azizdurdenn,
serhatbartin,
onur_0606,
mertsarikaya,
EyupAsik3452,
Balikcidede,
Hobilik,
erosennin,
mmemati,
Barış18,
Öğretmen Ali,
kadir_7,
Cyper1989,
Mirza Adar,
Abdülhamid,
feridunabivari,
enisbrk,
GhostKoi,
Furcifer,
JrMartini,
Oquanus,
asplant,
Kara Karga,
demian,
Ardaaa..,
Gokalpp,
Osmanosman06,
idiopatik,
MuTLu,
Ugur64,
ataberk28,
SilverSharK35,
tarbazonline,
DenizOlsam,
EUREKA,
MÜVERRİH,
reel_passion,
diaslayt,
aktugsedat,
Ankaragucu,
JACKSON4N,
Bozajuniors,
Theguardian,
İskorpit,
Riveraa,
iakyol,
Samoo,
Aqua Discovery,
MasterChief,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.