Mıknatıslı Cam Sileceğim
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 18:02
Akvaryumcularda ve internet sitelerinde satılan fiyatı 15 tl ile 50 tl arasında fiyatı olan cam sileceğini ben bedavaya yapmış oldum.Arabamdan çıkan hoparlörlerin mıknatıslarını çıkarıp ikiye böldüm üzerine de esnek yumuşak penye kumaşı ile kapladım.Denedim hiçbir sorun yaşamadım.İşin en güzel kısmı hiç para ödemedim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 18:09
Güzel olmuş, piyasadakilerden de daha kuvvetlidir bence. Akvaryumun iç tarafına gelen kısmına da vileda süngerin yeşil tarafını koyarsanız, tadından yenmez.
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 18:21
Güzel olmuş,emeğinize sağlık, Yalnız su penye kumaştan geçiyor değil mi? mıknatısa değdikçe zamanla küflenme yapabilir dikkat edin.
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 20:26
Helal olsun üretmek güzel bişey :)
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 22:51
[QUOTE=Merlin797]Güzel olmuş, piyasadakilerden de daha kuvvetlidir bence. Akvaryumun iç tarafına gelen kısmına da vileda süngerin yeşil tarafını koyarsanız, tadından yenmez.[/QUOTE]
Gerek yok ön camı tamamen temizledim.Daha net görüyorum balıklarımı.
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 17:13
Hobi,adı üstünde.Kendi düşündüğünü yapmak ayrı bir haz.
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 17:35
Hiç gerek yok yalçın kardeşim böyle şeylere. Akvaryumcular Allah Allah diyor. Ekonomiye can verelim lütfen biraz :)
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 17:38
[QUOTE=sezkan]
Eğer o mıknatıs akvaryumun içinde sürekli duruyorsa yalıtımı iyi yapmadıysanız, zamanla mıknatıs demiri paslanıp suya salınım yapacaktır [/QUOTE]YYILDIZ51 2013-08-05 17:39:40
Eğer o mıknatıs akvaryumun içinde sürekli duruyorsa yalıtımı iyi yapmadıysanız, zamanla mıknatıs demiri paslanıp suya salınım yapacaktır [/QUOTE]
Mıknatıs demir değildir.Salınım yapacağını düşünmüyorum.İşim olduğu süreçte kullanıyorum onun dışında çıkarıyorum.Çocuklar vb... kişiler oynamasın diye.
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 08:20
[QUOTE=YYILDIZ51] [QUOTE=sezkan]
Eğer o mıknatıs akvaryumun içinde sürekli duruyorsa yalıtımı iyi yapmadıysanız, zamanla mıknatıs demiri paslanıp suya salınım yapacaktır [/QUOTE]
Mıknatıs demir değildir.Salınım yapacağını düşünmüyorum.İşim olduğu süreçte kullanıyorum onun dışında çıkarıyorum.Çocuklar vb... kişiler oynamasın diye.
[/QUOTE]
Çocuklar keşif ederse , allah korusun camı kırabilirler.Dikkat et derim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2013 08:24
Hemen arabamın hoparlörünü sökeceğim
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 15:15
15 lira verip alacak olduğumuz silecekten daha kalite olmuş
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2013 15:20
Benim derdim para vermemekten yana oldu. 15 tl dediğiniz de küçük boy.Bu mıknatıslar 10 cm lik alanı temizliyor. YYILDIZ51 2013-08-26 11:32:50
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 01:16
Güzel proje elinize sağlık. Piyasada satılan cam silecekleri yüzüyor bunun tek dezavantajı eğer diğer mıknatıstan ayrılırsa taban camına zarar verebilir.