mini havuzdolabı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2007 19:38
Eski bir buzdolabı buldum bunun içini su ile doldurdum. Su kaçırmıyor.Bunu bahçeye topraga yarısına kadar gömüp çevresini taşlarla çevirmeyi düşünüyorum, içine de japon koymayı düşünüyorum. Plastiği balıklara zarar verirmi sizce ?
serkan_cetinkol 2007-05-01 21:31:57
Şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2007 21:36
Bence koi koyun daha hoş olur. Malum koiler havuz balıkları.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 07:34
Buz dolabın dış boyasını pazlanmaz boya ile boyayın, ileri de paslanma iç bölüme ulaşır ve buzdolabınız i plastiğini eritir.
Buzdolabların da paslanmaz boya zaten vardır ama siz yine de işinizi güvenceye alın en ufak ayrıntısına kadar boyayın. Dedim ama bir öneri olarak kabul edin ve metal işlerin den anlayan uzmanlara danışmanız da fayda görmeden de edemiyorum.
Buzdolabların da paslanmaz boya zaten vardır ama siz yine de işinizi güvenceye alın en ufak ayrıntısına kadar boyayın. Dedim ama bir öneri olarak kabul edin ve metal işlerin den anlayan uzmanlara danışmanız da fayda görmeden de edemiyorum.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 10:04
Mrb arkadaşım.İzalasyoncuların çatılar için kullandığı zift malzemesi işinize yarayabilir düşüncesindeyim.Fakat bi araştırın derim.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 11:46
Abdurrahman Ceylan
Mrb arkadaşım.İzalasyoncuların çatılar için kullandığı zift malzemesi işinize yarayabilir düşüncesindeyim.Fakat bi araştırın derim.Saygılar.
Abdurrahman bey izolasyoncuların kullanmış oldukları zift malzemesi balıkları öldürür çünki içinde yağ ve petrol atıkları fazlasıyla var.
Bence zift yerine havuz yapılacak dolabın içini fugapol diye adlandırılan fayans yapıştırıcı maddelerle kaplayabilir bence daha sağlıklı olur.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 12:36
[QUOTE=durduacar]
Abdurrahman Ceylan
Abdurrahman bey izolasyoncuların kullanmış oldukları zift malzemesi balıkları öldürür çünki içinde yağ ve petrol atıkları fazlasıyla var.
Bence zift yerine havuz yapılacak dolabın içini fugapol diye adlandırılan fayans yapıştırıcı maddelerle kaplayabilir bence daha sağlıklı olur.
[/QUOTE]
Arkadaşım bir yanlış anlaşılma oldu zannedersem.Bahsettiğim malzeme dolabın içine değil,dışına yani toprağa gömülen kısmına uygun olabileceğini düşündüm.Saygılar
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 15:49
Plastiği zarar vermezse zaten dışını kaplıyacağım. dişardaki metalin zarar vereceğini düşündüm ama içinide derz ile kaplama fikri hoşuma gitti. şimdi onuda deneyeceğim fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim...