Mini ve Bitkili
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2010 01:55
Fotoğraf:
Boyut (cm): 34*20*30
Kapasite (litre): 20
Canlılar: Elodao & Cambao (bitkiler), Bitkiler ile gelen davetsiz bir miniminnacık salyangozcuk.
Malzemeler: kırmızı kum
Akvaryum Bakımı: haftada bir & 25 su değişimi
Kullanılan Yemler: -
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: mayalı sistem CO2
Daha önce bitkli akvaryum kurdum falat başarısız oldum şimdiki akvaryumumda daha iyi çalışıyorum, önümüzdeki cumartesi 10 adet Neon Tetra ekleyeceğim akvaryumuma bu konudan takip edebilirsiniz. Saygılar...
danieldega 2010-12-13 02:00:39
Boyut (cm): 34*20*30
Kapasite (litre): 20
Canlılar: Elodao & Cambao (bitkiler), Bitkiler ile gelen davetsiz bir miniminnacık salyangozcuk.
Malzemeler: kırmızı kum
Akvaryum Bakımı: haftada bir & 25 su değişimi
Kullanılan Yemler: -
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: mayalı sistem CO2
Daha önce bitkli akvaryum kurdum falat başarısız oldum şimdiki akvaryumumda daha iyi çalışıyorum, önümüzdeki cumartesi 10 adet Neon Tetra ekleyeceğim akvaryumuma bu konudan takip edebilirsiniz. Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2010 09:55
Merhaba 10 Neon o akvaryuma fazla gelebilir. Maksimum 6 tane ekleyin bence, aynı boyutta bir akvaryum bende de var. 6 Neon 10 kiraz karides ile fazla kalabalık olmayan daha hoş bir akvaryum oluşturabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2010 12:51
Hayır 10 karides Java Moss ve bitkilerin arasında gözükmüyor bile. 4 Neon daha koyacağınıza 10 karides koyun, hem biyolojik yük çok daha az olacaktır, hem de yosun probleminiz azalacaktır.
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2010 17:29
Böyle küçük bir bitkiliye ben de başlayabilirim her an. Çok hoşuma gidiyor.
En kısa ısıtıcı boyu kaç cm'dir acaba. ona göre bi tank yaptıracağım :)
En kısa ısıtıcı boyu kaç cm'dir acaba. ona göre bi tank yaptıracağım :)
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2010 21:15
Eğer küçük akvaryum seviyorsanız 50 litrede küçüktür.5-10 Litresini dekora kuma saysanız 40 litre su alır.Hem 40 litre su neonlar için daha iyi olur.Bencede 6 neon alın.Eğer o akvaryumda besliyecekseniz.
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2010 21:21
Akvaryumunuz güzel gözüküyor.Kumunuz benim kumumun kalını.Fakat birşeyi anlayamadım akvaryumunuzun yanındaki şişe ne oluyor?Onu açıklasanız iyi olur.Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 01:12
[QUOTE=Torik]Böyle küçük bir bitkiliye ben de başlayabilirim her an. Çok hoşuma gidiyor.
En kısa ısıtıcı boyu kaç cm'dir acaba. ona göre bi tank yaptıracağım :) [/QUOTE]
Şuan akvaryumumda kullandığım ısıtıcı en kısası ve 25 cm. Herkese teşekkürler, balık tavsiyeleriniz içinde teşekkürler. Tekrar bi düşüneceğim artık. Saygılar...
freeasabird 2010-12-14 10:18:42
En kısa ısıtıcı boyu kaç cm'dir acaba. ona göre bi tank yaptıracağım :) [/QUOTE]
Şuan akvaryumumda kullandığım ısıtıcı en kısası ve 25 cm. Herkese teşekkürler, balık tavsiyeleriniz içinde teşekkürler. Tekrar bi düşüneceğim artık. Saygılar...
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2010 23:31
İnş balıklı halini beraber görcez cumartesi günü, ayrıca anubias bitkisi eklemeyi düşünüyorum geniş yapraklı alçak bir bitki hoş duracak tahminimce. Saygılar...
danieldega 2010-12-15 23:31:54