Minik Kapluş
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2007 16:11
Arkadaşlar;
Benim en minik kaplumbağam hep ısıtıcının üstünde takılıyor.Isıtıcıdan hiç ayrılmıyor.Sizce bunun özel bir nedeni olabilir mi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2007 17:32
Hemen hemen hepsinin en favori yeri heralde ısıtıcı, hep daha sıcağa yaklaşmak istiyorlar, bu yüzden ısıtıcıya bayılıyorlar fındıklar . Eğer yüksek wattlı bir ısıtıcı kullanıyorsanız yanık olmasın diye ısıtıcı koruması kullanmakta fayda var.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2007 19:08
Kuru bölgeye hiç çıkmıyor sadece ısıtıcının yakınında duruyorsa kuru bölge ona soğuk geliyor olabilir ama kuru bölgeyede çıkıyorsa tipik kaplumbağa onun için bir sorun olmaz ama ısıtıcı için endişelenebilirsiniz biraz kaplumbağanız büyüdüğünde hala ısıtıcın üstünde yatıyorsa ısıtıcıyı kırabilir.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2007 01:12
benimkilerde filitreyi seviyordu çok :Dama şimdi dekorasyonu değiştirdim gitmiyorlar filitrenin yanına ama hala ısıtıcının üstüne gidenler oluyor
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2007 15:04
[QUOTE=e-this]benimkilerde filitreyi seviyordu çok :Dama şimdi dekorasyonu değiştirdim gitmiyorlar filitrenin yanına ama hala ısıtıcının üstüne gidenler oluyor [/QUOTE]
Filitrenin titreşimi onlara masaj gibi geliyordur belkiçünkü bende cep telefonumu titreşime ayarlıyıp ağrıyan yerim olursa koyuyorum.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2007 18:18
[QUOTE=aKvArYuMbEkÇiSi][QUOTE=e-this]benimkilerde filitreyi seviyordu çok :Dama şimdi dekorasyonu değiştirdim gitmiyorlar filitrenin yanına ama hala ısıtıcının üstüne gidenler oluyor [/QUOTE]
Güldürdünüz şimdi beni.
Filitrenin titreşimi onlara masaj gibi geliyordur belkiçünkü bende cep telefonumu titreşime ayarlıyıp ağrıyan yerim olursa koyuyorum.
[/QUOTE]Güldürdünüz şimdi beni.