Moba akvaryumum ve yanındakiler
Boyut (cm): 150*60*64
Kapasite (litre): 570lt
Canlılar: frontoza moba 2erkek 4dişi - calvus chaitika 1çift - leleupi 1çift - L81 vatoz 1çift - L201 vatoz 2adet L333 vatoz 2adet
Malzemeler: sump sistemli filtre, iç filtre, silis kum, kayalar, 2kök anubias,
Akvaryum Bakımı: her hafta dip çekimi ve 1/5 su değişimi
Kullanılan Yemler: dainichi xl pro ve veggie fx- tetra discus- nls thera a- karides- tetra min
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: kaya tuzu
Uzun zamandır tropheusun hemen hemen her türünü besledikten ve çok keyif alamadığım günlerden sonra Adana'daki hobicilerden Kadir abi ve polis memuru Ahmet abinin de yoğun istekleri sonucunda Kayseri LD Akvaryum'un yolunu tuttum ve elimle seçerek bu çok sevimli (bence tabi) mor menekşeleri(ben onlara öyle diyorum) aldım. Moba beslememe vesile olan Kadir abi-Ahmet abi ve Lütfullah abi-Zafer abi ve LD akvaryum çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çoğu tanganyika hobicisinin hayali olduğunu bildiğim bu canlıları birgün isteyen herkesin beslemesi dileğiyle. Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar...
Maşallah sarper kardeş güzel cikmışlar inşallah uzun süre bakar keyif alır keyif aldıkçada bizi hatirlarsın.Saygılar sunarım.
Mobalarınız hayırlı olsun . Dekora acil bir müdahale gerek saklanacak daha fazla yer lazım erkeğin sahipleneceği ayrı bir alanda gerekli.
Saygılarımla.