moba
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 14:25
Fotoğraf:
Boyut (cm):150*60*60
Kapasite (litre):540lt
Canlılar:1e 3 d moba damızlık
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı
Kullanılan Yemler:yiyebilecekleri her türlü yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
şimdilik geçici olarak bu tanktalar.inşallah en kısa sürede yine bu tankın içerisinde ama farklı bir çehreyle tekrardan bir düzenleme yapılacak olup fikirlerinizi beklemekteyim saygılarımla.
Boyut (cm):150*60*60
Kapasite (litre):540lt
Canlılar:1e 3 d moba damızlık
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı
Kullanılan Yemler:yiyebilecekleri her türlü yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
şimdilik geçici olarak bu tanktalar.inşallah en kısa sürede yine bu tankın içerisinde ama farklı bir çehreyle tekrardan bir düzenleme yapılacak olup fikirlerinizi beklemekteyim saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 14:41
Selamlar..Dişi sayısı kafii.. vatosa gerek yok ama tropheuslar farklı diyeti olan türler..Onları ayırırsanız daha sağlıklı olur..
Güle güle besleyin
Güle güle besleyin
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 15:10
Hayırlısı ben moba diye aldıydım ama sizin görüşünüzede saygım var bu arada burindi kolonimde var satılık ilanlarında bkarsanız aradaki malım farkıda mutlaka görebilirsiniz saygılarımla
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 16:30
Selamlar Uğurbey; tank ölçüleriniz sayı olarak uygun hatta 1 dişi daha ilave ederseniz daha iyi olur.Balıklar moba olmaya mobada ışıklandırmanız iyi değil, foto kaliteniz iyideğil, mobaların yanına koyduğunuz tür hiç uygun değil ,ışık renginiz yanlış .Tankı tekrar dizayn edeceğinizi yazmışsınız size tavsiyem formdaki ilgili konulara bi göz atın .kolay gelsin
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 16:34
Uğur Bey ölçüleriniz güzel hatta 1 dişi daha ekleyebilirsiniz. Balıklar moba fakat ya çok streste kalmışlar yada mutsuz oldukları birşeyler var. Renklerini göstermemişler. Arkadaşlarda demiş koyu renkli kum ve mavi mor gibi koyu renklerdeki bir ışıklandırma hafif loş ortam balıklarınızı dahada güzelleştiricektir.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 18:15
En kısa sürede koyu bir arka fon ve hazırda olan siyah kıumula birlikte yine koyu ağırlıklı kayalarla ve tabiki troplar tanktan ayrılacaklar onlar için ayrı bir tankın siparişinide verdim inşallah siz deyerli arkadaşlarımın fikirleriyle birlikte güzel bir oluşum meydana gelecektir teşekkürler saygılarımla
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 09:03
Uğur abi hayırlı ugurlu olsun allah cc. utandırmasın.Bol yavru alman dileklerimle.TEBRİKLER
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 09:48
Ugur agabey hayirli ugurlu olsun bol yavrular dilerim bende frontoza blue mpiwmbe mi ney o ondan aliyorum insallah ozbekistandan donunce siyah kum ekleyecegim demissin benimde siyah kum koyu renkli kayalara ihtiyacim olacak tabiki senin tavsiye ve fikirlerinede.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 10:31
[QUOTE=BeyazFb]Balıklarınız bu arada brundi[/QUOTE]
Neye göre burundi olduğuna karar verdin..daha önce hiç moba gördünmü çok merak ediyorum???..bilip bilmeden milletin balığına laf söyleme..
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 14:10
Uğur bey maşallah mobalarınız çok güzel. Tanganyika türlerinde ilk beslediğim ve hala özlediğim canlı frontozadır. Kesinlikle frontoza benim için başkadır. Moba apayrı bir olay. Kesinlikle ileride tropheusu bıraktığımda besleyeceğim tek balık. Bu arada bir arkadaş brundi demiş. Galiba hiç moba görmemiş.
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 21:34
Uğur Bey konunuzu sabırsızlıkla bekliyordum.Çok güzel bir akvaryum ve dekor olmuş akvaryum farkı kendini gösteriyor. Çok daha güzel görünüyorlar maşallah.Güle güle yavrularını da alırsınız inşallah.effectual07 2012-11-13 21:36:41
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 23:06
Teşekkür ederim Orhan hocam ayrıca mobaları bana kazandırdığınız için balıklarınıza layık olmaya çalışacağım şu an için geçici olarak troplarla birlikte kalıyorlar ama fazla uzun süricek çok kısa sürede yeni bir dizayn ile inşallah dahada rahata kavuşacaklar saygılarımla