Moba zamanı !
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Resimleri çektiğiniz makineyide paylaşırmısınız rica etsem ?
Erkan bey teşekkürler. Haklısınız aceleye gelmiş biraz koloni 1 e 2 d ,1e 1dişi Ld akvaryumun Afrika ithalatından Zekai abiden (Abalavcı) bana geçen balıklar 1 dişide benim emektar dişim Engin DÜLGER in (bilenler bilir)Efsane kolonisinin ilk yavrularındandır.
Şu an 360 lt deler yakın zamanda yeni yapacağım tanka geçecekler.
Murat abi senin frontosa konusundaki deneyimlerini duyuyorum, takip ediyorum senden öğrenecek çok şey var farkındayım. Daha tanışmak nasip olmadı.
Bende 3 yıldır sadece frontosa besliyorum.Trop severleride anlıyorum imkan olsa bir kolonide ben beslemek isterdim. Ama frontosa koloni alıpta sıkılanları anlayamıyorum bir türlü. Beklentiler yüksek sanırım. Balıktan parende falan atması bekleniyorsa hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor tabi. :)
Yeterki safkan kırılmamış olsun bütün frontosa türlerine aşığım ondaki heybeti asaleti hiçbir balığa değişmem.
[QUOTE=abdullah07]Ayıp abi benden habersiz tanıtım yapıyosun hiç haber vrimiyosun kırıldım küs:)
[QUOTE=akinizm]Ali bey balıklarınızın Maaşallahları var.Sağlıkla besleyip bol bol yavru alırsınız inşallah.[/QUOTE]