MOBALAR GELDİ ARKADAŞLAR(YENİ RESİM EKLENDİ)
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2012 14:47
Hayırlı olsun kardeşim gerçekten çok güzel duruyorlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2012 14:50
Hayırlı olsun kardeşim.Çok sağlıklı görünüyorlar.İyi balıklar.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2012 19:40
Hayırlı olsun maşallah bol bol yavru alırsın sağlıklı günler dilerim
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2012 12:26
Ali bey,
Balıklarınızın Maşallahı var.Sormak istediğim ;siz seçerekmi aldınız balıkları,ve boyutları nedir?Sağlıklı yaşatmanızı bol bol yavrular almanızı temenni ederim.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2012 12:35
ABİM BEN SECEREK ALMADIM AMA ÜMİT KILIÇ ABİM SAOLSUN ONUN REFERANSIYLA ALDIM LUTFULLAH ABİDE ALLAH RAZIOLSUN SECEREK GÖNDERDİ BEN GİDİB ALMADIM BOYLARIDA 18CM ERKEK 14 15CM FALAN DİŞİLER
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2012 12:57
Lütfullah Bey, tüm müşterilerine en iyilerini seçerek göndermekte zaten. Bize özel bir durum değil yani. Ancak gerçekten güzel Moba'lara sahip olduğunu belirtmeliyim. Allah sağlıklı güzel günlerde beslemeyi nasip etsin.
Biz de senin yavrularından büyütürüz inşaallah.
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2012 23:34
Maşallah balıklar gayet güzel güle güle besleyin.
Size bir iki tavsiyede bulunucam, öncelikle akvaryum kumunu ve arka fonu siyah yapın, ve dekoru daha bol kayalıklı yapın. Bir 5 6 ay sonra balıklarınızda ki farklılığı sizde görüceksiniz:)
Güle güle sağlıkla kayıpsız besleyin inşallah.
Size bir iki tavsiyede bulunucam, öncelikle akvaryum kumunu ve arka fonu siyah yapın, ve dekoru daha bol kayalıklı yapın. Bir 5 6 ay sonra balıklarınızda ki farklılığı sizde görüceksiniz:)
Güle güle sağlıkla kayıpsız besleyin inşallah.
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 11:07
Abilerim tesekkur ederim
Hasan abim baliklar hazirana kadar bu akvaryumda kalacak zaten yeni akvaryumda tavsiyelerinizi degerlendirecegim ilginiz icin tesekurler
Hasan abim baliklar hazirana kadar bu akvaryumda kalacak zaten yeni akvaryumda tavsiyelerinizi degerlendirecegim ilginiz icin tesekurler