Mobaların yeni biyotop'u yeni rsm sayfa 2'de
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2008 23:33
Ahmet Bey,
Cidden çok pahalı ya! Değer mi sizce o kadar para vermeye?
Aklınızda ki tank, 10 mm'den burada 200.00 YTL'i geçmeyecek şekilde yaptırılabilir. Daha ucuzada başka illerde yaptıralabilir. İzmit, camda ucuz demiyorum da...
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2008 23:43
Muzaffer bey beni asıl düşündüren akvaryum ücreti değil asıl o akvaryumun içine koyacağım balıkların ücreti.Kısmet olursa red rainbow kasanga düşünüyorum.Eğer balıkları küçük alırsak erkek dişi oranı verimli verimsiz derken 20 adet kadar almak gerekiyor.Bahsi geçen balık red rainbow olunca ve safkan olmasını istediğim için de ithal getirteceğimizide düşünürsek gerisini siz düşünün.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 14:14
Ahmet Bey akvaryumunuz guzel fakat balıklarınız,fotoğraf kalitesinden midir alışamadıklarından mıdır,renklerini sergileyememişler....Maskeleri belirsizleşmiş,cene altları beyazlaşmış...İnşallah alışınca düzelirVolkan kopru 2009-05-22 14:18:44
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 14:28
Çok güzel görünüyorlar,maşallah ama bantları çok belli değil.Fotoğraflarını çekerken strese girmişler gaiba.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 02:50
Maşallah Ahmet Bey mobalar çok iyi ama sonunda yine tropheusa dönmenize sevindim ama red rainbow yerine bence başk trop türleri seçerseniz daha iyi olur örneğin ilangi nkonde kriza gold yada albino kipili gibi çünkü redlerin bakımı ve yavru almaları inanın diğerlerine göre daha meşakkatli..
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2012 08:59
Gerçekten harika olmuş buna benzer birtanede ben yapıyorum.En yakın zamanda paylaşacağım.