Mongo kökü?
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 01:36
[QUOTE=katanga34]Selam arkadaşlar umarım düzgün yazmışımdır kökün adını Şimdi sizlere sorum şu olacak benim akvaryumumda sarı prenses ve katanga var ben bu kökü koysam bir şey olurmu lütfen yardımcı olun son olarakta sıyah kum arıyorum kuazmıydı neydi şimdiden ilginize teşekkürler [/QUOTE]
turgay bey kumun ismi quartz diye gecer benım bildigim beyeaz ve siyah olanıdır bunlarda pet shoplarda ve akvaryumcularda bulmak mumkundur mangrove kokune gelince ben dede var ama bugun cıkarttım.gerci benim balıklarım yumusak suyu sevselerde sureklı onlara yonelıyor prensesler sert su sevdigi için size sahsen önermem mango kokunu saygılar.... dj_mercan_06 2007-06-30 00:33:07
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 23:55
Burak Bey,
1 onceki mesajimda mango'nun tropikal bir meyve oldugundan bahsetmistim. Sozu gecen kok MANGROVE kokudur. Guartz kum olarak tabir ettiginiz kum ise quartz kumdur.
Saygilar,
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2007 01:21
[QUOTE=F_K_A]Bu arada mango degildir. Mango tropikal bir meyvedir. Dogru ismi MANGROVE'dir. Baliklariniz sert suyu sever bu kok ise ph derecesini dusurur. Ben illa da koymak istiyorum derseniz Mert Bey'in verdigi tavsiyelere uyabilirsiniz.
Doğru söz sadece alkışlanır
Saygilar,
[/QUOTE]Doğru söz sadece alkışlanır