Moori ilangi F0 -Kasakalawe Yavrular ( Resim Eklendi)
Malzemeler:Atman F3, atman hava motoru atman iç motor
Kullanılan Yemler: Flora , pro vegetable , tropical, danichi , granugreen, NLS
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:kAYA tuzu
Dün gece 2 de , kwinston nickli Recep Bey ,tropheus ustatı COBRA abimiz Ekrem abi ve Senbacanaklar Murat ustat ( KRAL Abimiz ) ile Erdem Akvaryumdaydık :) Gecenin o vaktinde doyum olmaz balık sohbeti ve direkt afrikadan gelen balıkları seyretmek doyulamayacak bir tat oldu. Tek eksiğimiz gece o vakit de çayımızdı
F0 dişiler şuan 7-8-9 cm , Cobra ustatımıza göre çabuk boy atacağını düşünüyorum. Bakalım göreceğiz..F0 la ilgili tüm deneyimlerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar hala biraz tedirginliğim var.
Eve geldiğim de saat 3 ü buluyordu :))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=ukk2004]Hayırlı olsun Buğra Bey, Kerem'le Recep te oradalarmış, eminim tropheus konulu bir siyaset meydanı gibi olmuştur. Allah sağlıkla beslemeyi nasip etsin. Bu arada kafalı ikolalar ne oldu? [/QUOTE] Umit bey çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdi Nurullah bey , ortam inanın çok güzeldi .Kafalı ikolalarım benim akvaryuma sığmadı açıkcası üzülerek ayrıldım onlardan.
[QUOTE=Burak Bulut]Bütün akvarist arkdaşlarımız adına sürekli ithalat olması çok güzel bir gelişme.
Buğra’cım tekrar balıkların hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok güzeller nazar değmesin kırk bir kere maşallah.
Arkadaşlar dün Erdem Akvaryum sahibi Nurullah Bey haber verdi “yeni ithalat balıklarımız geldi çok güzel balıklar (ilangiler) var buyurun gelin bakın” diye kalktık gittik. Gecenin bir yarısı Kerem (COBRA “aman küçük harfle yazmayım kızar” sonra) kardeşimle Erdem Akvaryuma; Bir de ne görelim Buğra Bey orada en güzel ilangileri bizden önce gelmiş seçip almış. Hayırlısı böyle imiş dedik.Şaka bir yana dün gece gerçekten çok hoş bir sohbet ortamı oluştu bir yandan balıkları izledik bir yandan da sohbet Buğra Bey’in dediği gibi tek eksiğimiz çaydı oda sıcak sohbet arasında kaynadı.
Erdem Akvaryum gerçekten çok güzel bir ithalat yapmış yeni gelen genç damızlıklara bayıldım açıkçası yeni kurulumda olan akvaryumum bitmiş olsa alıp bende gidecektim açıkçası ama içimde kaldı alıp gidemedim balıkları. Nurullah kardeşim hayırlı uğurlu olsun ithalatın Ankara’nın gerçekten ihtiyacı olan bir olaya el atmış durumdasın. Allah utandırmasın. Bu ithalatların böyle devam etmesini dört gözle bekliyoruz.
Buğra Bey sizinle tanışmak bilgi paylaşımı yapmak çok güzeldi gerçekten balıklarınızın da maşallahı var sağlıklı güzel balıklar. Bu balıkları gözünüzden bile güzel bakacağınıza çok iyi biliyorum. Sağlıklı balıklar en kısa sürede yavru haberlerinizi bekliyorum.
Saygılar…
Buğra’cım tekrar balıkların hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok güzeller nazar değmesin kırk bir kere maşallah.
Arkadaşlar dün Erdem Akvaryum sahibi Nurullah Bey haber verdi “yeni ithalat balıklarımız geldi çok güzel balıklar (ilangiler) var buyurun gelin bakın” diye kalktık gittik. Gecenin bir yarısı Kerem (COBRA “aman küçük harfle yazmayım kızar” sonra) kardeşimle Erdem Akvaryuma; Bir de ne görelim Buğra Bey orada en güzel ilangileri bizden önce gelmiş seçip almış. Hayırlısı böyle imiş dedik.Şaka bir yana dün gece gerçekten çok hoş bir sohbet ortamı oluştu bir yandan balıkları izledik bir yandan sohbet Buğra Bey’in dediği gibi tek eksiğimiz çaydı oda sıcak sohbet arasında kaynadı.
Erdem Akvaryum gerçekten çok güzel bir ithalat yapmış yeni gelen genç damızlıklara bayıldım açıkçası yeni kurulumda olan akvaryumum bitmiş olsa alıp bende gidecektim açıkçası ama içimde kaldı alıp gidemedim balıkları. Nurullah kardeşim hayırlı uğurlu olsun ithalatın Ankara’nın gerçekten ihtiyacı olan bir olaya el atmış durumdasın. Allah utandırmasın. Bu ithalatların böyle devam etmesini dört gözle bekliyoruz.
Buğra Bey sizinle tanışmak bilgi paylaşımı yapmak çok güzeldi gerçekten balıklarınızın da maşallahı var sağlıklı güzel balıklar. Bu balıkları gözünüzden bile güzel bakacağınıza çok iyi biliyorum. Sağlıklı balıklar en kısa sürede yavru haberlerinizi bekliyorum.
Saygılar…
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Buğra bey hayırlı olsun. Bende üç ocak itibriyle, 6d 2e FOilangi kolonime kavuştum,Henüz alışma aşamasındalar.Hiç acele etmeyin yoksa keratalar hemen sitrese giriyor, Sağlıklı balıklar.