Mücevher Cichlid Köşesi
Arkadaşlar merhaba. Ben daha yeni üye oldum. 4-5 aydır mücevher bakıyorum yem konusunda çok sıkıntılar oldu iyi yem ya yok ya da çok pahalı. En sonunda güzel bir çare buldum, alabalık yemi kullanıyorum. Mücevherlerim severek yiyorlar bu yemi. Çok besleyici. Alabalık çiftliklerinde 2 kilo yem, 1 kilo balık olarak hesaplanıyor. Yani yediğinin yarısı kadar balık büyüyor. Çok kısa zamanda balıklarım kocaman oldular ve şimdi eş tuttular yavru bekliyorum. Bu arada alabalık yeminin kilosu 4 ytl
İmla kurallarına özen gösterelim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhabalar;
Saygılar
Teşekkür Edenler: [T]191124,allovi[/T]
Bu balığı ilk defa bir akvaryumcuda görünce rengine bayılmıştım doğrusu. Halen karma canlı doğuranlardan oluşan bol bitkili akvaryumum var. Daha önce kribensis beslemiştim bu akvaryumumda. Mücevherle aynı yörenin balıkları sanırım. Kırmızı mücevher chiclid bol bitkili akvaryuma uygunmudur?
Saygılarımla..
Saygılar...
Bu balığı ilk defa bir akvaryumcuda görünce rengine bayılmıştım doğrusu. Halen karma canlı doğuranlardan oluşan bol bitkili akvaryumum var. Daha önce kribensis beslemiştim bu akvaryumumda. Mücevherle aynı yörenin balıkları sanırım. Kırmızı mücevher chiclid bol bitkili akvaryuma uygunmudur?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
5:)Çok pullu olan az pul olana göre daha büyük.
Konuyu anlayan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum. Ben foruma daha yeni üye oldum . mücevher balığı hakkında ayrı bir sayfa actığınız için çok teşekkür ediyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim :)
Video çektim fakat pek belirgin olmadı ilk baş böyle kavga ediyorlardı şimdi ise hiçbirşey yok sanırım 2 side dişi.[VID]http://www.dailymotion.com/relevance/search/m%C3%BCcevher+cichlid/video/x9omgo_mucevher-cichlid-kavgasy_animals[/VID]
5:)Çok pullu olan az pul olana göre daha büyük.
Konuyu anlayan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum. Ben foruma daha yeni üye oldum . mücevher balığı hakkında ayrı bir sayfa actığınız için çok teşekkür ediyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim :)
Video çektim fakat pek belirgin olmadı ilk baş böyle kavga ediyorlardı şimdi ise hiçbirşey yok sanırım 2 side dişi.[VID]http://www.dailymotion.com/relevance/search/m%C3%BCcevher+cichlid/video/x9omgo_mucevher-cichlid-kavgasy_animals[/VID]
[/QUOTE]
Balıklarınız o dönemde eş tutuyorda olabilirler. Amerikan türlerinde bu hareketler sadece kavgada olmuyor, çoğu zamanda eş tutarlarken bu tür dudak dudağa kavga edercesine hareketler yapabilirler.