Muhteşem akvaryum _ yeni resimler
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 19:28
Tankınız hayırlı olsun, sizi tankın içinde görünce benim büyük tankı hevesle kurduğum geldi aklıma. Tankınıza gelen gidenden fazla rahatsız olmayacak türleri seçerseniz daha görsel olur, bide gelenler koca tankta saklanan balıkları aramasınlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 19:38
Akvaryumu show akvaryumu olarak kuracaksınız ve akvaryumunuz cok buyuk.Mbuna türleri ve tropheuslar cok küçük duracak bence kütüklerle dekore edilmiş bir oscar akvaryumu cok güzel olur.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 19:59
Linkteki akvaryumun göze ne kadar hoş geldiğini düşünecek olursak, varsa tecrübeniz discus öneririm.
http://www.akvaryum.com/forum/yeniden_discus_2009_k238231.asp?PN=1
http://www.akvaryum.com/forum/yeniden_discus_2009_k238231.asp?PN=1
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 21:54
Hay maşşalah diyorum başka birşey demiyorum. Tür olarakda size bol bitkili discus ve tropikal balık dolu bir akvaryum tavsiye ediyorum. Yada frontoza blue zaire moba.
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2009 22:04
Akvaryumunuz tek kelimeyle harika olmuş..Ben sarı prenses,asai ve yunus karması yapın derim.Şimdiden hayırlı olsun.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 18:30
Bence ya karma tropikal tank yapın ya arkadaşların dediği gibi arowana veya challenger bence challenger daha güzel olur yada Japon koi renkleriyle ve sempatiklikleriyle hastaları etkiler dien arkadaşa katılın...Zevk meselesi ama o akvaryum bende olsa challenger alırdım...
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 18:58
Çok güzel frontosa akvaryumu olacaktır o akvaryumdan ayrıca maşaallah Allah herkese böyle bir akvaryum nasip etsin.SAYGILAR. murad 2009-02-24 17:03:53
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 19:52
[QUOTE=canuras]
Radinant 2009-02-18 10:58:34
abi içine 6 tane pirana yada 2 tane orta boy köpek balıgı at dişleri görünce zaten dişçiye geldiklerini anlarlar
[/QUOTE] Çok güzel bi fikir.Akvaryumun üzerine birde not yazarsınız bu balıkların diş bakımı bizim tarafımızdan yapılır' diye.