Muhteşem Mikis ve Haremi 3D tank Yeni Video (syf:4)
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 15:44
[QUOTE=Hasan KARAKUŞ]
[QUOTE=Cevdet ERDEM]
[QUOTE=SeLo]Cevdet abi yeni akvaryumun hayırlı olsun çok güzel olmuş 3d fon ayrı bir hava katmış. Balıklarada diyecek laf yok çok güzeller. Kazasız belasız beslemek nasip olsun.
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim kardeşim..gerçekten akvaryum 3d fonla bir kat daha görsel oluyor..tavsiye ederim..
[/QUOTE]
Tankın genel görünümü olan resimleri paylaşta o güzelim görsellikten bizlerde faydalanalım,Cevdet abim.
[/QUOTE]
Abi senin tankın aynısının küçüğü olduğundan çakması demesinler diye komplesini paylaşmıyom abii
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 17:37
Cevdet Bey bilemiyorum fotoların çekim kalitesi mi , mobalar mı yada anbians mı ama kesinlikle farklı bir şey var bu tankta .Sanırım hepsini bir araya getiren siz.
furrion 2013-04-25 17:37:21
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 20:16
Cevdet bey muhteşem mikis ve haremi bu tankınızada çok yakışmış ve dediğiniz gibi kısa bir sürede uyum sağlamışlar.Benim merak ettiğim bir konu daha var 3 tonluk tankta ne var şuanda hangi türü besliyorsunuz?
Keyifli hobiler dilerim.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 21:44
[QUOTE=furrion]
Cevdet Bey bilemiyorum fotoların çekim kalitesi mi , mobalar mı yada anbians mı ama kesinlikle farklı bir şey var bu tankta .Sanırım hepsini bir araya getiren siz.
[/QUOTE]
[QUOTE=merdoo]Cevdet bey muhteşem mikis ve haremi bu tankınızada çok yakışmış ve dediğiniz gibi kısa bir sürede uyum sağlamışlar.Benim merak ettiğim bir konu daha var 3 tonluk tankta ne var şuanda hangi türü besliyorsunuz?
Bence hepsi var..zaten mikis ve haremi moba dünyasının eşsiz güzelleri..3d fonlada birleşince ortaya çıkan işte bu görüntüler..teşekkürler..
[QUOTE=merdoo]Cevdet bey muhteşem mikis ve haremi bu tankınızada çok yakışmış ve dediğiniz gibi kısa bir sürede uyum sağlamışlar.Benim merak ettiğim bir konu daha var 3 tonluk tankta ne var şuanda hangi türü besliyorsunuz?
Keyifli hobiler dilerim.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim merdoo kardeşim..3 tonluk akvaryum maalesef şu an boş..o tankın olduğu iş yeri kapalı olunca..
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2013 17:01
Abi video paylaşmanı bekliyoruz..
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2013 20:10
Cevdet abi her şeyden önce ne zahmetlerle akvaryumu beşinci kata çıkarmamızın zorluklarını anlatıp yeni 3d fonlu akvaryum yaptıracak olanlara ışık tutsan iyi olurdu Balıkları ve akvaryumu canlı gören birisi olarak gerçekten güzel vatanımız Türkiye de eşi bulunmaz bir koloni.Yeni yerlerinde sağlıklı şekilde beslemen dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2013 20:59
Cevdet bey balıklar on numara gerçeten tebrikler.
Tankın dizayn ve genel görüntüsu tartışılmaz güzellikte maaşallah.
Yazdıysanız özür fakat ışıklandırmanız nedir ?
Güle güle keyfiler besleyin. Saygılar..
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2013 21:18
[QUOTE=ahmetpolat]Abi video paylaşmanı bekliyoruz..[/QUOTE]
[QUOTE=ali3838]Cevdet abi her şeyden önce ne zahmetlerle akvaryumu beşinci kata çıkarmamızın zorluklarını anlatıp yeni 3d fonlu akvaryum yaptıracak olanlara ışık tutsan iyi olurdu Balıkları ve akvaryumu canlı gören birisi olarak gerçekten güzel vatanımız Türkiye de eşi bulunmaz bir koloni.Yeni yerlerinde sağlıklı şekilde beslemen dileğiyle.[/QUOTE]
[QUOTE=Spacy]Cevdet bey balıklar on numara gerçeten tebrikler.
[QUOTE=FIRATSSS] Maaşallah Cevdet abi harika görünüyorlar. Keyifle ve sağlıkla beslemeni dilerim. Saygılar, selamlar.[/QUOTE]
[QUOTE=ybyasin] MAAŞALLAH ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR
Yakında paylaşacağım ahmet kardeşim..bu konuda biraz tembelim galiba..
[QUOTE=ali3838]Cevdet abi her şeyden önce ne zahmetlerle akvaryumu beşinci kata çıkarmamızın zorluklarını anlatıp yeni 3d fonlu akvaryum yaptıracak olanlara ışık tutsan iyi olurdu Balıkları ve akvaryumu canlı gören birisi olarak gerçekten güzel vatanımız Türkiye de eşi bulunmaz bir koloni.Yeni yerlerinde sağlıklı şekilde beslemen dileğiyle.[/QUOTE]
Ali gardaşım emeklerine sağlık..gerçekten yardımsever bir arkadaşsın..karşılıksız her işimize koşman çoktan gönlümüzü fethetti..o taşıdığımız gün 3 gün kendime gelemedim..hele eve içeri soktuktan sonra arkadaşın elinden düşüp köşesinin kırılması ne kadar moralimi bozmuştu..ama bitince herşeye değiyor..yaptıracak olan hiç durmasın..her daim zahmet gidince geride lezzet kalır..
[QUOTE=Spacy]Cevdet bey balıklar on numara gerçeten tebrikler.
Tankın dizayn ve genel görüntüsu tartışılmaz güzellikte maaşallah.
Yazdıysanız özür fakat ışıklandırmanız nedir ?
Güle güle keyfiler besleyin. Saygılar..
[/QUOTE]
Can abim jbl marka t5 florasanlar kullandım..jbl nin solar natur..marin day...marin blue t5 lerini kullandım..bana göre akvaryumun en zirvesi mükemmel ve türe göre ışıklandırma seçimidir..
[QUOTE=FIRATSSS] Maaşallah Cevdet abi harika görünüyorlar. Keyifle ve sağlıkla beslemeni dilerim. Saygılar, selamlar.[/QUOTE]
Fırat bey bilesiniz benim gözüm sizin duboisilerinizden başka bir balık görmüyor..istediğim tek balıklar emin olabilirsiniz..hiç olmazsa resim video bekliyoruz..bakıp bakıp iç çekelim bari..
[QUOTE=ybyasin] MAAŞALLAH ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR
daha geniş açıdan fotolar bekliyoruz bukadar foto bize yetmez ona göre
[/QUOTE]
İnşallah şu tembellikten kurtulabilirsem yeni fotolar ve videolar gelecek..
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2013 00:04
Selam,
Çok güzel bir tank.
Yarışmalara daha önce girdi mi bilemiyorum ama girmediyse katılmalı bence. Fon ve balıkların güzelliği çoğu kişiyi kendinden alabilir.
Maaşallah
Saygılar,
Muzaffer DEMİR 2013-04-29 00:04:19
Çok güzel bir tank.
Yarışmalara daha önce girdi mi bilemiyorum ama girmediyse katılmalı bence. Fon ve balıkların güzelliği çoğu kişiyi kendinden alabilir.
Maaşallah
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2013 10:26
Cevdet abi bu balıklar için erzurumdaki coğu hobicinin bi emeği geçmiştir bunların rahat olması için 3 metrelik tanka TÜPSÜZ DALIŞ yaptık taşlara kayalara çengeller taktık yaptıkta yaptık ama canlı ğözle görenlerden olarak diyorum ki sen fırat beyin balıklarına bende senin akvaryuma hayranım
ınşallah bundan sonrasında balıkllar daha daha güzel olurlar ve sana yeter artık yumurtylamayın diyene kadar yavru verirler AMİNNN
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN... rabbim kaza bela vermesin