Muhteşem Trop. Duboisi Maswalar ( Sayfa 6 )
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 19:58
Söylenecek söz yok maşallah balıklar bantlarıyla zaten konuşuyorlar bizlere sadece sağlıklı kayıpsız bol yavru almanız ve beslemeniz dileklerimiz kalıyor KAAN BEY.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 20:12
Kaancım merhaba,
Gördüğüm zamandan bu yana daha da güzelleşmişler. Eline sağlık. Sağlıkla bakarsın umarım.
Sevgiler
Gördüğüm zamandan bu yana daha da güzelleşmişler. Eline sağlık. Sağlıkla bakarsın umarım.
Sevgiler
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 20:41
Maşallah Kaan Aga sanki balıklar foto çekeceğini anlayıp poz vererek basmışlar renkleri :D Bol yavrulu günler dilerim.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2014 14:19
[QUOTE=kayra--] MaşaAllah.Hayırlı yavrular.[/QUOTE]
Teşekkürler Hakan Bey..
[QUOTE=tarik-ata2xx] Söylenecek söz yok maşallah balıklar bantlarıyla zaten konuşuyorlar bizlere sadece sağlıklı kayıpsız bol yavru almanız ve beslemeniz dileklerimiz kalıyor KAAN BEY.[/QUOTE]
Teşekkürler Tarık Bey, inşallah iyi dileklerinize sizde muvaffak olursunuz..
[QUOTE=Orkunki] Kaancım merhaba,
Sevgiler
[/QUOTE]
Çok teşekkürler, umarım sizin goldlar bizi mahcup etmemişlerdir. Yine beklerim en kısa zamanda ..
[QUOTE=Zaferix] Maşallah Kaan Aga sanki balıklar foto çekeceğini anlayıp poz vererek basmışlar renkleri :D Bol yavrulu günler dilerim.[/QUOTE]
Sağolasın Zafer aynen öyle poz vermeyi seviyor keratalar .
Teşekkürler Hakan Bey..
[QUOTE=tarik-ata2xx] Söylenecek söz yok maşallah balıklar bantlarıyla zaten konuşuyorlar bizlere sadece sağlıklı kayıpsız bol yavru almanız ve beslemeniz dileklerimiz kalıyor KAAN BEY.[/QUOTE]
Teşekkürler Tarık Bey, inşallah iyi dileklerinize sizde muvaffak olursunuz..
[QUOTE=Orkunki] Kaancım merhaba,
Sevgiler
[/QUOTE]
Çok teşekkürler, umarım sizin goldlar bizi mahcup etmemişlerdir. Yine beklerim en kısa zamanda ..
[QUOTE=Zaferix] Maşallah Kaan Aga sanki balıklar foto çekeceğini anlayıp poz vererek basmışlar renkleri :D Bol yavrulu günler dilerim.[/QUOTE]
Sağolasın Zafer aynen öyle poz vermeyi seviyor keratalar .
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 21:03
Hayranı olduğum ve duboisiye beni aşık eden tek koloni
Yavruları bende olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum... Bol yavrulu eylesin rabbim
Yavruları bende olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum... Bol yavrulu eylesin rabbim
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 21:11
Masallah...Allah nazardan saklasin.
Ve yine bu baliklarin yavrularina sahip oldugum icinde cok mutluyum.
Insallah yavrularinida gormek nasip olur.
Ve yine bu baliklarin yavrularina sahip oldugum icinde cok mutluyum.
Insallah yavrularinida gormek nasip olur.
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2014 09:15
Maaşallah ,balıklar Sarper aymandayken canlı gözle görme fırsatı buldum.Maswa'da marka olmuş çok güzel bir koloni.Çağdaş ÖZDOĞAN 2014-05-20 16:42:18
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2014 20:30
Formlar ve renkler çok güzel :)
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 21:33
Bende tropheus düşünüyorum, umarım banada bu kadar güzelleri nasip olur. Maşşallah.Cagdas OZDOGAN 2014-08-26 14:57:24