muthis renkleri ile bebek geckolarim :D
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 14:42
Ben de artık bu Geckolardan iyice şaşırmaya başladım, hızına yetişebilecek yok Akgül abla, 2-3 ayda 2-3 nadir tür aldın. Hem de öyle küçük balıklar gibi de değiller: Gecko, Bukalemun, Semender...
Iskarmoz 2013-07-07 14:43:06
Bu arada bu Geckoların türleri ne tam olarak? İkisi farklı türler veya morphları farklı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2013 15:50
Ikiside farkli morph ama buyuyunce ikiside wild type benzeri olacak diyorlar..Ben farkli morph diye almistim :( Neyse saglik olsun.
Kirpiyi gormedin sen galiba :D
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2013 04:48
Renk değişimini gözlemlemek güzelmiş , hızlı büyümüş bu güzel canlılar , sonunda nasıl birşey olacak acaba .d
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2013 23:03
Konuyu çok geç gördüm çok tatlı geckolar nerede bakıyorsunuz bunlarara acaba ayrıca abla lütfen bu tarz hayvanları bırakma birçok farklı belgesel kanalında göremediğim şeyleri senin sayedne öğreniyorum( ve muhtamelen tek ben değilimdir) resmen toplum hizmeti yapıyorsun :D Daha önce evde b tarz canlılar beslenmesi şehir efsanesi gibiydi (enazından benim gözümde) nasıl besler nasıl bununla yaşar diyorduk senin konularınla tanıştıktan sonra ileride nasıl bir hayat süreceğime dair ciddi plan değşiklikleri yaptım :D ve kesinlikle idolüm sensin :D tabii annem bunu duymasın akvaryumumdaki salyangozlara bile karşı evimde gecko belseyecem desem 40 yaşında anca evlenmeme ya da ayrı eve çıkmama izin verir :D