Nadir Bir Tur: AXOLOTL (Bebekler Geliyor)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok enteresan canlılar .
Balıkmı sürüngenmi insan ikilemde kalıyor ama çok tatlı.
Tuna beyin yazdıklarına katılıyorum Tuna beyde Akgül hanımın şahsına yazmamış zaten doğal ortamda üretelim nüfuslarını arttıralım soylarını garantiye aldıktan sonra evlerimizde konuk edelim.
[QUOTE=f.torres]
Balıkmı sürüngenmi insan ikilemde kalıyor ama çok tatlı.
Tuna beyin yazdıklarına katılıyorum Tuna beyde Akgül hanımın şahsına yazmamış zaten doğal ortamda üretelim nüfuslarını arttıralım soylarını garantiye aldıktan sonra evlerimizde konuk edelim.
Akgül ablanın Axolotl'ları üreme programına dahil olabilecek özelliklere sahip değiller çünkü albinolar.
Ancak bu "üretip doğaya salma" konusu ile Akgül ablanın Axolotlları direkt bağlantılı değil, sadece o konuda bilgisi olmayanları biraz aydınlatmak istedim.
Akgül ablanın albino Axolotl beslemesinin doğru olup olmadığından emin değilim ama albino olmasalardı ,Akgül abla üretmek istediği için, Axolotl beslemesinin doğru bir davranış olduğunu söylerdim.
Akgül abla konuya dahil olmadan, bizi bilgilendirmeden pek bir şey yazmak istemiyorum.
Bence şunlar önemli detaylar:
1- Akgül abla bunları üretip yaymak istiyor, sadece zevk için beslemiyor.
2- Akgül ablanınkiler Albino (ben albino canlıların beslenmesine ve üretilmesine karşıyım aslında ama canlıların beslenme amacı önemli.).
Bencede önem veren insanın elindeler.
Üretebilirseniz albino olsa bile aralarında albino olmayanlar çıkabilir yüzlerce yavrusu olursa sadece on yavru albino değilde normal olsa doğaya salınabilecek yavrular edinilebilir (elbette doğal ortamlarına salınacak) Akgül hanımda yanlış değil bence doğru yolda doğanın devamı yolunda bir adımda olabilir albino üretim derken mutlaka albino olmayan bireylerde var olacaktır bu bireylerin doğaya salınması nesillerin korunmasını sağlayabilir.
Sonuçta bütün bu garip görünüşlü, genetik mutasyonlu canlıların yaşama ve üretilme nedenleri: İnsanların bundan zevk alması… Başka bir olumlu (!) yanı yok.
Neyse, bu konu daha fazla dağılmasın, olanlar olmuş.
E.t.'nin resimleri neden yok, Lulu'ya yem mi oldu yoksa? =)