Nadir Bir Tur: AXOLOTL (Bebekler Geliyor)
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2014 20:11
tesekkurler herkese :))
yawrular sorunsuz cikarsa adedine gore bakabilecek kisilere cuzi bir ucret karsiligi sahiplendirilecektir :) sehir disi pek mumkun olmaz ama tanidik vs varsa onlarla gonderebiliriz :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2014 20:32
Listede ilk ben varım Akgül abla biliyosun :D :).
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2014 09:12
gelinle damat ikiz gibi zaten bir ara guncel fotograflarini yuklerim :)akgul 2014-04-20 09:13:55
bgn 3. gun ve yumurtalarin sekli degismeye basladi :) yavas yavas minik elsiz ve ayaksiz bir axolotl bebegi seklini alacaklar insallah :)
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2014 13:17
[QUOTE=yılmazbaş]Sonunda yavru axolotl görebileceğiz, yalnız damattan hiç haberimiz olmadı abla damat beyi de çok merak ettim.[/QUOTE]
Damat yaklaşık 35 cm'lik bir canavar
Damat yaklaşık 35 cm'lik bir canavar
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2014 18:46
Semender yumurtalarına çok benziyorlar.
Zamanında, subulataların yapraklarına semenderlerim yumurta bırakmıştı, yumurtalar yenmesin diye dikkatlice yaprakları makasla kesip tül yavruluğa almıştım, 1 haftaya yakın sürede kocabaşlar yumurtalardan çıkmışlardı.
Zamanında, subulataların yapraklarına semenderlerim yumurta bırakmıştı, yumurtalar yenmesin diye dikkatlice yaprakları makasla kesip tül yavruluğa almıştım, 1 haftaya yakın sürede kocabaşlar yumurtalardan çıkmışlardı.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2014 19:02
[QUOTE=sinanistanbul]Semender yumurtalarına çok benziyorlar.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bütün semender yumurtaları hemen hemen aynı olur zaten, bunlar da semender Şeritli Semender de semender, Hellbender da.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2014 20:55
yumurtalarda semender bebekleri belirmeye basladi
hatta saclari belli olmaya basladi bgn :D yani solungaclar..
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2014 22:04
[QUOTE=akgul]yumurtalarda semender bebekleri belirmeye basladi
[/QUOTE]
hatta saclari belli olmaya basladi bgn :D yani solungaclar..
Fotoğraf olsa tadından yenmez.