NADİR TÜR TROPHEUS BRİCHARDİ RED CHEEK MPİMBWE TANKIM
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 22:15
Olcay bey nasıl gidiyor balıklarınız? baya bir zaman geçmiş foto ya da video eklemenin zamanı gelmedimi? Bu aralar ben de mpimbwe orange cheek leri araştırıyorum ama bu türler ithalatçılarda pek bulunmuyor umarım gelir biz de böyle güzel türleri besleme şansına sahip oluruz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 18:56
Olcay bey maşallah balıklarınızın formları çok güzel.
Klasik tür beslemekten sıkılan hobidaşlar için güzel bir tür.
Forumlarda biraz araştırma yaptım, sert bir tür olduğunu okudum aceba ne kadarı doğru?
Tecrübelerinizi biraz paylaşırmısınız?
Mutlu günler.
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 16:56
[QUOTE=fenomen]Olcay bey maşallah balıklarınızın formları çok güzel.
alpino24 2013-06-13 15:17:53
Forumlarda biraz araştırma yaptım, sert bir tür olduğunu okudum aceba ne kadarı doğru?
Mutlu günler.
[/QUOTE]
Merhaba, tür çok güzel bir tür. erkekler bir harika kahve koyu kahve ve yanaklarda portakal rengi renk alıyor çiftleşirken. 12 tane yavru almak nasip oldu şuan onları büyütüyorum. tecrübelerim erkekler kendilerine hazır dişiler seçiyorlar ve diğer dişileri yanlarına yaklaştırmıyorlar. diğer dişilerle kavgalar oluyor. tek tür olarak beslenmesi ve dişilerin güçlü dişiler halinde seçilmesi şart. türün sert olduğu kesindir. Teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 11:58
İyi günler diliyorum red cheek nasıl bir balık samimi olarak soruyorum seyir zevkii nasıl tropheus bir kaç varyete sine baktım halen elimde red moliro var resul çolak isimli bir satıca buldum fo olduğunu beyan ediyor sonuç olarak tavsiye eder misiniz yada başka bir varyetesini mi önerirsiniz tşk ederim
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 04:23
[QUOTE=yigitberk]
[/QUOTE]
Hocam disiler cizgilimi oluyor yoksa sademi
Mutlu günler.
[/QUOTE]Merhaba, tür çok güzel bir tür. erkekler bir harika kahve koyu kahve ve yanaklarda portakal rengi renk alıyor çiftleşirken. 12 tane yavru almak nasip oldu şuan onları büyütüyorum. tecrübelerim erkekler kendilerine hazır dişiler seçiyorlar ve diğer dişileri yanlarına yaklaştırmıyorlar. diğer dişilerle kavgalar oluyor. tek tür olarak beslenmesi ve dişilerin güçlü dişiler halinde seçilmesi şart. türün sert olduğu kesindir. Teşekkürler.
[/QUOTE]
Hocam disiler cizgilimi oluyor yoksa sademi
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2014 13:59
Olcay bey , balıklarınızın maşallahı var.Sağlıkla beslenmenizi temenni ederim.Selamlar.